9798
-
#218 köszi.. -
#217 TOCA 3 DEMO -
#216 !!! GAMESTAR.HU !!!! -
#215 köszi...ennyi erővel belinkelhetted volna...te 1 nagyon okos,és éretelmes ember lehetsz...szal akkor légyszi azt a linket -
#214 Én tiszteletben tartom a te véleményed, ha nem tetszik neked, hát ne tetszen! Én meg tartom azt amit leírtam. -
#213 Én nem azt írtam, hogy nincs ettől jobb törési modell! Ugyan már! Én a sorozaton belüli törésmodell visszafejlődésre reagáltam, ami nem igaz. -
#212 Felesleges ennxire kiállni a játék mellett.
Annyira látszik, hogy ez már erőlködés a Codemasters-től.
Egy szóval a véleményem: "" -
#211 akkor régen volt, törés tudod holkezdődik mint pl: world racing 2 , xpand rally -
#210 Hát a 2. részben közel nem volt ilyen a törés megjelnítése... -
#209 Hát 2őben elég szépen tört vagy túl régen volt?:P
-
#208 Melyikben is volt jobb törésmodell? :)
Fizikáról meg annyit, hogy kapcsolj be minden nehezítést, rakd fel a nehézséget 100%-ra, állíts be egy minimum 20 körös versenyt s meglátod, hogy meg fog változni a véleményed. Hogy mást ne mondjak kerékkopás, motor túlterhelődés, de még sorolhatnám. Szóval van még remény.
Egyébként továbbra is tartom, hogy nem ilyen anyuci autóját kellett volna berakni a demóba. Egy izmos géppel sokkal jobban kijönne a fizika pozitívumai. A TOCA2-ben is egy gyengébb autos sorozat hasonló erőtlenséget mutatott, s ahhoz képest pl a DTM eglsz jó volt. Én várom a full-t, addig nem ítélek. -
#207 Hat ez a game, meg kell hogy allapitsam az elso resz ota olyan latvanyosan fejlodik vissza, h az mar nevetseges, ebben a reszben a toresmodell olyan szegenyes es szar, a fizika meg rettenet tavol all a valosagtol... egy szoban kifejezve szar... -
#206 loál nemmondod hogy magadtól nemtudsz találni egy linket uristen hová süllyed a gémer világ. Google, Gamestar dereng?:))))))) -
#205 hali....ténleg kiadták a toka r d 3 demoját??adna vki 1 icipici linket....köfike -
#204 Most már legalább láttam..
A grafikára áll az amit mondtam, hogy Donnington sajnos ilyen szegényes (minden játékban), a Honda meg olyan amilyen. Szóval a grafika képességei szerintem kb az előző rész szintjén áll. Nekem bőven jó ez is, de az is igaz, hogy jó 1,5 év alatt (s mire kijön a 3. rész addigra közel 2 év) lehetett volna rajt fejleszteni.
Irányíthatóság és fizika, szóval a lényeg: :)
A demoban talán a játék egyik legalapabb autója van (gigantikus marketing hiba szvsz.), sima Civic. Kis teljesítmény front kerék hajtás, szóval kevés érződik, hogy mire képes (amolyan anyukás autó). Minden feauter-t bekapcsolva is csak nehezen jött ki az autó életszerű viselkedése. Az tetszik, hogy érezhető a G hatás, mármint meg lehet borítani az autót nagy sebességgel a kanyarban, s ez az előző részből teljesen hiányzott. A szegélykő végre szegélykőként viselkedik, azaz ráhajtva megdobja az autót, amely ettől elveszíti a tapadását.
Végre melegszik a kerék, s ezzel változik a tapadás is. A mértékére nem lehet mit mondani, mert a 3 körös verseny ehhez túl kevés. Ugyan ez vonatkozik a motorra is.
Összevetve jobb lett volna egy bivaly erős autó (pl DTM-es Mercedes), amivel a fizika képességei erősen kijöhettek volna, nem egy ilyen hikomattos bajnokság, ami csak arra jó, hogy a kezsők is belerázódjanak.
Én nem félek, hogy elcseszték volna a játékot, bár grafikailag nem sokat (inkább semmit sem) fejlődött, de az előző rész hiányosságai kezdenek bejönni (törés, melegedő gumi és motor, g hatás ami a súlyponton magasság függvényében érződik is jelentősen). Szóval bizakodom, de ez a demo nem lesz fent nekem sem sokáig, mert egyszerűen nem élvezetes ilyen bajnokságban menni totális kihívás nélkül.... :-/
Billentyűzetről minden nehezítést bekapcsolva is bő 1 kőr kellett, hogy élre kerüljek, mégpedig koccanások nélkül...
anno a Toca 2 demo sokkal jobban megfogot, s azóta is nagy rajongója vagyok. Ez szerintem tökéletes példa arra, hogy miként kell bénán reklámozni egy játékot... -
#203 hátha nem hiszel nekem jól van... :)
de ha beírod ezt a hibáta google-be majd meglátod, de azt a dll-t ami kell külön is le lehet kapni. keress rá.
és menni fog a gém -
#202 nkem is 4200 van, és megy.
Egyetlen pőozitívum, hogy jó sebességgel.
-
#201 Ebben már van végre motorfék? Mert az eddigi részekben ha 200-nál 1-esbe raktam, csak suhant tovább... LOL -
#200 hagyd azokat akiket érdekel a játék :)))...sztem már mindenkinek lejött, hogy neked nagyon nem jön be -
#199 Gef4 Ti4200 -essel nem indul...a directx is a legfrissebb...legalábbis a microfos szerint... -
#198 sok ingame képnek köze sincs ehhez már alapból az állitolagos "ingame" képeken látott törés is sántit mer közelében sincs a játékban látottakhoz -
#197 törés nincs, fizika nincs, al buta, pálya otvar, kocsi szenny, mégvalamit? -
#196 Mit látok. Kijött a demo? :)
Olvasom a hozzászólásokat, ami nem épp kedvező. Mindenki graffal van elfoglalva. Érdekes...
Enegem messze jobban érdekel az autó viselkedése a fizika, az irányíthatóság. A grafika meg hát olyan amilyen maga Donington. A 2. részben is pont Donington a legotvarabb dizájnú pálya, de mégis élvezet rajta vezetni. Sok ingame kép jött így én nyugodt vagyok. A civic meg csak pusztán formalitás.
Annyiban igazat adok nektek, hogy egy demonak a demonstráció a céja, s ez nem épp az előnyeit domborítja ki (legalább is garafikailag).
Ha a 2. rész grafikáját hozni fogja, akkor én már bőven elégedett leszek, legalább száguldani fog a vasamon.
Na jó hazamegyek kipróbálom, s utánna többi... :) Addig is maradok nagy TOCA 2 fan.
-
pinehead #195 hanyattesésről szó nincs, főleg nálam ,aki kerülgeti az autós gámákat, de ehhez képest maga az álom... -
#194 jobbnak jobb tény, GTL meg más kategória
és ez a Civic tényleg ritka ocsmány kocsi -
#193 Csakhogy fényévekkel jobb mint ez. Mondjuk nagyon dob az utálati küszöbön az hogy egy szaros Civic-et raktak bele aminél rondább autót még nem hordott a föld a hátán. Ha mondjuk a bannerben is szereplő Mercit, vagy Buickot belerakják akkor más lenne a helyzet..
Persze a GTL-t amúgysem übereli semmi -
#192 NFS:MW sem nagy durranás nemkell hanyattesni tőle.. -
pinehead #191 ezt a demót kiadták egy NFS:MW demó után??!!
sajnálom lassan a kódmestereket... -
#190 Akkora de akkora szar lett a 3 :((( nem tudok miért rontanak el módszeresen egy ilyen jó sorozatot! -
#189 No comment:
--------------------------------------------
Recommended Specification
- Windows XP
- DirectX 9c
- Pentium 4 or Athlon at 3.2GHz
- 1024Mb RAM
- Graphics Card: ATi Radeon 8xxx and above, nVidia GeForce 4 and above
Supported Graphics Cards
- ATi Radeon 8xxx, 9000, 9100, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800
- nVidia GeForce 2, GeForce 3, GeForce 4, GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950
-
zoltang #188 Nálam a GT Legends demo (és a teljes progi is) sokkal jobban bejött (ugyanilyen védelem is van rajta). Az eddig megjelent képekből jobb progira lehetett következtetni. A teljes verzióig még javulhat a játék, de a demonak el kellett volna már bűvölnie (nem sikerült), hisz a vásárló ezt tudja hivatalosan megnézni. -
#187 leszedtem a demót..hát, erőlködés ismételten. Ebből még annyi sem lesz srácok, mint amennyit kihoztak a 2-ből.. -
Skyline #186 Nem a graffal van a baj hanem azzal hogy pénzhajhászok vagyis graf magas tartalom meg 0 évek óta:) -
#185 hát talán aztvárjuk amivel etette a népet azokkal a csodás képekkel a hihetetlen törésmodellel stb.. ( de a world racing 2 kivételével nincs az utóbbi időben normális arcade autós gém ) -
#184 colin legutobbi része egész pofás graffal rendelkezett arra nemlehetett panasz, sőt trd2 is jólnézett ki -
Skyline #183 Amúgy ti mit vártok egy olyan játékfejlesztő cégtől aki évek óta nem tud felmutatni semmilyen értelmes szimulációt,csak pénzhajhász agyonkampányolt giccsszemeteket (Trd-k,Colinok..) -
Newfronter #182 Nem baj majd tanulnak belőle.../a Shiny kivétel sajnos:((/ -
#181 nemtudom demost ez az erőteljes visszfejlődés a trendy? lsd: Atari: Driver 3, Matrix, Codemasters: Trd3 és még kitdja mikjönnek.. -
#180 juuuujjj anyám, remélem ez valami béta alfa demó, mert különben elmehetnek a francba... -
#179 egyszerű, frissítsd a directx-ed, pl. azzal ami a Most Wanted demója mellé volt mellékelve (aug. update)