9798
-
#301 Tegnap elmaradtak a képek ime:
-
#300 Illetve csak 2002 es találok ..... -
#299 F1C DTM 05 modot megnézném , de nem találok csak 03-at az meg gagyi....
Honnan tölthetném le ? -
#298 Azt adja amire készült: autós játék nem sim.....
Arra viszont tökéletes :DDDD
A graf tényleg gáz, mikor megláttam az autóválasztás képét még reménykedtem, de semmi változás a kettőhöz képest...
Úgylátszik az XPand Rally féle remek grafikát senki nem éri el egyhamar,,,,, -
#297 Én amikor kipróbáltam hard módban, akkor sokkal valósághűbb lett az egész mint normál módban, szal azzal prószáljátok. -
#296 No én is leteszteltem.
A kihivásról nem nyilatkozom, mert 70%-on állt, így nem is kell csodálkozni. A fizika, illetve az irányítás talán árkádosabb lett, mint a 2, vagy már nagyon hozzászoktam ott a pro-sim modhoz. A grafika szerintem semmit nem változott, így a jővő évi megjelenésnél ez már tényleg kevés lesz.
A Civic demohoz képest job, a 2. részhez képest talán picit gyengébb. A gyengeséget pont a DTM-nél érzem a leginkább. Na mindegy egy szorakoztató autós játéknak bőven jó lesz. -
#295 meglestem énis hááááát nemis tudom....
Grafika nemvalami szép szögeletes, sivár, low poligon konzol powa:(
Irányítás olyannyira arcade hogy egyátalán nemélveztem 0 kihívás ( sim módban még lehet jobblesz de de... )
A nagy és csodás törés ittis elmarad még az 1. résznél csodának ment milyen állat de azóta számos játék űberelte azt igy amit ez nyujt manapság semmi több mint átlagos..
Fizika még elmenne ha nemlenne olyan buta a kanyarkezelése + a falnak ütközése rossz nézni ahogy a kocsi falnak csapdódik azt megy tovább, egyszerűen nincs megirva az ütközés tiszta nfs mw és megint csak konzol powa:(
Az off-road elég kellemes lenne a súlypont ittis frankón elvan találva és látványos és tényleg jólviselkedik a kocsi a levegőben is de megintcsak túl könnyű, borulás, ütközés 0 és igy teljesen elvesziti a varázsát...
A kocsik nálam rettenő szögletesek, dtmnél már-már zavaró mivel abba alapból vannak szögletes kidolgozások még a engine rátesz egy lapáttal..
Hangok ugyan azok maradtak semmi előrelépés a 2. részhez képest belső megint valami "mégiscsak legyen" izé...
szvsz xoboxon biztos jó de pcn édeskevés + a fos konzol betegségek és az egyszerűsítések rátették a bélyeget eme alkotásra...
Ha valaki Dtmre vágyik F1c alá van 2005 mód az legalább valami vezetési élményt is nyujt.. -
#294 Nem rossz ez :DDD
Kicsit árkádos de nagyon élvezetes :DDDD
DTM kira !
Külön tetszett mikor "kicsit " megtörtem a kocsit aligg akarta az 5. sebességet bevenni , állandóan visszadobta 4-be :DDDD -
#293 kira -
Toya #292 Megy fel lokálba is, de ahhoz némi időre van szükség :P -
#291 Atari Australia kiadta a Toca Race Driver sorozat legújabb tagjának, a V8 Supercars 3-nak (avagy a Toca Race Driver 3-nak) a demó verzióját a Codemasters-től. A demó verzió 3 autót (Holden Commodore VZ, AMG Mercedes C-Class, K500 Pro Baja Duneracer) és 3 pályát (Phillip Island, Hockenheim, International Dirt Speedway) tartalmaz. /HSW
Letöltés 555 mb :D -
#290 #287 ua! -
#289 Toca RD 3 demo tervek
Szomy - 2005.12.11. 12:57 - 4 hozzászólás
A Codmasters bejelentette, hogy egy új demot fognak kiadnia a Toca Race Driver 3 játékhoz. Az új demo 3 single player pályát és 3 bajnokságot fog tartalmazni. A 3 bajnokságban 1-1 autó lesz csak vezethető. A 3 bajnokság a DTM, a V8 és az új Baja Offroad Racing lesz. Az új bővült demo még decemberben elérhető lesz, de nem tudni, hogy a 2006. februári megjelenésig tartogatnak e még egy-két demot nekünk. -
#288 -
#287 Official 'TOCA Race Driver 3' Demo Coming Soon
Posted by Rainier on Friday, December 09 @ 11:12:49 PST
The TOCA Race Driver 3 demo released last month wasn't really the official version, more of a promo deal for Honda. Codemasters revealed today that an expanded demo will be released later this month and will feature three tracks, with a choice of three cars, and three series (DTM, V8 and the new Baja Offroad Racing). We will, of course, have it on our fileserver network as soon as it's available. -
#286 Tudja valaki hogy lesz-e a gameban osztott képernyős mód???A TRD 2-vel nem játszottam,az 1 megvan és nagyon tetszik hogy gamepaddal meg billel lehet nyomni 2-en. -
#285 szögletes nagyon, konzol minden betegségét magával hordja ami pcre kevés lesz 2006ban...
Gokart viszont jó:) remélem kellően nehéz lesz lehet csusztatni stb.. mer akkor lesz egy normális gokartos gém -
#284 csaúnyul a gém ezerrel, optimalizálják szépen a francba... :)
na majd meglátjuk mi lesz... -
#283 csomó képz -
#282 háát öööö, lehet -
#281 Lehet hogy ez nem hivatalos liszenszelt CTS MOD, hanem csak egy "stock truck mod" :))))) -
#280 mekkora LOL:
kinyilt a kocsi ajtaja!
számnalmas hogy mennyire nem értenek bizonyos kategóriákhoz és mennyire eröltetik! -
#279 Látom továbbra sem tanult meg vezetni a barátunk... :) -
#278 :D:D:D áááá legalább ha kiirják elejére hogy szimulátor ne nyilakkal szerencsétlenkedje végig a kört lolál elég élgő -
#277 Igen ....Marha szép a beton . :DDD -
#276 uj vidi amibe egy formula kocsit láthatunk!!! -
#275 A #273-ast vegyetek semmisnek, erosen elneztem, elsiettem valamit:))) Ez a DX9 gyari resze vagyis semmit nem er az egesz:)) Sorry! -
#274 Inkább várjuk meg a rendes demot.... :) -
#273 Ugy nez ki vegre kiadta a Codemaster a "Reklam-Demo"-hoz a DX9-es kiegeszitest, hogy az ujabb kartya tulajdonosok is tudjak futattni.
Bar honap kozepen erkezik a normalis, hivatalos, rendes jatek demo DX9-el, de aki nem birja ki, kivancsi es/vagy most akar csalodni (:D) az kiprobalhatja mar ezen is:)
http://www.bhmotorsports.com/download/11818 -
#272 Hát a Demo valami eszméletlen szar. -
#271 sztem a 48mb-os video is klassz, demo-t nem raktam fel.
-
#270 ez a videó alapján meg azt mondanám, hogy nagyon jó gém lesz... ;) -
zoltang #269 " [MOVIE] TOCA Race Driver 3
[2005-11-22 @ 06:12 - Mantis] (kommentek: 1)
A Codemasters egyre többet mutat meg a TOCA Race Driver 3-ból. Láttunk már demót, videókat, utóbbiból most itt egy újabb. A 28 megabájtos animációban némi in-game jelenetsort leshetünk meg. A száguldás szerelmesei ne habozzanak letölteni ezt a viszonylag kisméretű videót, ide klikk!"
http://www.gamestar.hu/
-
#268 na a topikban, rend és béke, a demó meg tényleg gáz ;)
de szorítok, hogy azért februárra összetákoljanak valamit. hiánypótló lenne a gém. -
#267 Szerintem a demo valami félreértés lehet! -
#263 az űber törést nem mutogassák benne:)) -
#262 felül nagy szines kép 4 kocsival meg betűkkel és 1 dátummal -
#261 Bocs a kérdésért!Visszaszívtam! -
#260 Mi?
-
#259 Banner...