9798
  • M@TriX
    huh, nem semmi az új videó, na azért rongyolni azt lehet majd vele az már tuti :)

mégsem lesz annyira gáz a törés a többit meg meglátjuk...
    infó&videó
  • Alexease
    Uj video.
  • Fejes021
    addig valahogy el leszek a v8 supercars demoval. Jajj istenem, még majdnem kt hét.
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Fejes021
    Ok, már én is előrendeltem. Kösz
  • kisfigi
    És már lehet előrendelést tenni!!!!!
    De írj ha ezt elolvastad!!!
    (Onnan tudom ezeket hogy én is szeretném megrendelni)
  • kisfigi
    Figyelj fejes február 24.-én jelenik meg 10004 forinté az
    576-nál
    És ott náluk meg is tudod rendeli!!!
  • Rolesz
    Ugyan akkor mint a Crasday?Biztos véletlen egybeesés
  • Alexease
    2006.02.24.
  • Fejes021
    please segítsen valaki. Mikor érkezik pontosan a boltokba a gém mert meg akarom venni, de még se pcdomeban, se cdgalaxisban nem láttam
  • M@TriX
    háát, gyengül a gém... de majd meglátjuk...
  • zoltang
    "TOCA Race Driver 3 videó
    2006. február 5.
    A Codemasters új programjáról a TOCA Race Driver 3-ról ezúttal egy szokatlan videót nézhettek meg, ezúttal a játékot a program készítőinek a szemszögéből is megismerhetjük. A közel 2 perces moziban olyan emberek nyilatkoznak a játékról mint Gavin Raeburn, Clive Moody vagy Robert Pattenden.
    Hossz: 00:01:59
    Felbontás: 480x272
    Formátum: wmv"

Letöltés

http://www.hsw.hu/
  • LeePí17
    thx az infot..
    előkerült a cdtárból..és kipróbiztuk LAN-on..(havernak a gépe is restaltolt minden 5 perc game után)
    de nem járt sikerrel..hátha a 2 jobb lesz :D
    THENX
  • Alexease
    A jatek vedelme szorakozik:) Jobb crack kell vagy vedd meg. De akkor mar erdemesebb megvenni a TRD2-ot, mert nagysagrenddel jobb es 2990 Ft.;)
  • LeePí17
    hy all
    Tom h nem ide való amit irok de feltettem a toca race drive 1et...
    minden simán ment 1 darabig...aztán a kocsi kezdett kihúzni balra vagy éppen ringispilnek képzelte magát....de mitől?.kérem hogy segitsetek ha tudtok..
  • zoltang
    "[MOVIE] ToCA Race Driver 3
    [2006. február 01. @ 19:13 - Berkenye]
    Újabb videó érkezett a ToCA Race Driver 3 című autóverseny szimulátorból, mely a Codemasters gondozásában fog hamarosan megjelenni. Az animáció főként ütközéseket, autótöréseket tartalmaz, mintegy három és fél perc hosszúságban.

TOCA RACE DRIVER 3 'CAR DAMAGE'
    (Movie - 50,30 MB)
    "

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20190
  • lac coo
    Nem figyeltem még , hogy leér-e a kerék :DDD
    De szerintem leér..
    A fizikára gondoltam: minden kis huplinál métereset emelkedik az autó, nincs súlya , kevés a gravitáció :DDD
    Bár vann valami patch hozzá, de én láma vok , és nem tudtam még soha felrakni a játékra :DDDDD
  • Alexease
    Fzizikalisan - FFB - erzed hogy lebegnek, vagy "csak" latod hogy "nem er le a kerek a foldre" ?:) Azert nagy kulonbseg;))
    Attol mert meg nem er le vagy epp belelog a lathato kerek a foldbe, attol meg szamolhat normalis ertekeket:) Bar hulyen hangzik a dolog;)))
    Egyik program sem a lathato kerekbol szamolja az "uttartast", erdekes eredmeny is jonne ki, foleg a 8-16 szogletu kerekeknel:DDDD
  • lac coo
    RBR-t nem szeretem , lebegnek az autók benne :DDDDD
  • Istencsászár
    RBR thö beszt ( csak nemtudom miért fogok fát minden 3. kanyarban ) :)))
  • [HUN]FaTaL
    xpand olyan távol áll a simtől mint Makó Jeruzsálemtől. Ha már sim és rally akkor RBR
  • lac coo
    Van olyan , hogy " szimulátor-játékmenet " ???

Akkor az rF sem szimuátor játékmenetű :DDDD

XPand miért nem szimulátor ? Nekem mindig is tetszett... Várom is az új játékukat ...
  • Alexease
    Jo jo, de az Xpand Rally nem simulator;)))))))) De grafikailag tenyleg az egyik legjobb.
    De azert meg ott van a magyar CRC is a toppon (mint jatekmenet nem szimulator, de azert a fizika eleg kimagaslo, bar nekem azert vannak vele - meg mindig - kormanyzasi gondjaim:D). Shaderek, bumpmap, shine, motionblur, HDRI, filmefekt, dinamikus kontraszt, valos tukrozodes, onarnyek a cockpitben (pilota, kormany!!!), eleg komoly tores stb.
  • lac coo
    Vagy CRC ugye.......
  • lac coo
    XPand Rally !!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • lac coo
    Miért , a beton kifejezetten szép.....
    A kidurranó kerék meg egyéb finomságok pedig mindenképpen hiányoznak a szimekből....
  • Istencsászár
    a kopár élettelen egyhangú texturákat az a pár effekt nem kárpotolja..
  • Alexease
    Azert en szivesen latnek ennyi grafikai efektet, ilyen torest es ennyi FPS-t valamelyik szimulatorban is (persze a fizika megtartasaval):))
  • Istencsászár
    én valahogy nemvagyok kibékülve eme elavult konzolos látvánnyal, jó autós játék de engem zavar bárhogy nézem...
  • lac coo
    Új video, DTM action...
  • Istencsászár
    persze csak mindeki szimnek mondja ( konzolosok ) aztmár hozzászoktam hogy az nekik...:)))

"GPL, NR, LFS, netKart" kedvenceim:)
  • Istencsászár
    de azt szokták is irni hogy valid avagy nem szvsz alapból ugykellett venni is mindig hl cdt hogy megkérdezed regelt e vagy nem..
  • lac coo
    GT4 szar szimulátornak rF meg szar autórjátéknak :DDDD
  • Alexease
    De nem is szimulator, hanem autos jatek:) Annak meg tokeletes:) Leszamitva, hogy nincs belso nezet:))

Ha meg csak az F1C es a Forma1 miatt szutykozol zsigerbol ilyeneket, azert azt is erdemes szamitasba venni, hofgy sajnos az ISI engine sem hibatlan, sot lehetne sorolgatni a problemakat:( Meg az rFactornal is:( De jelenleg a legnepszerubb engine, ami a szimulatorosoknak keszul. Persze, azert nem kell elfelejtenia Papy-t sem (GPL, NR), az LFS-t es a netKart amelyek hasonloan nagyon korrektek!
  • PLackó
    a cdgalxisból vett half life-omnak is használva volt a kulcsa..de reklamáltam a valve-nál és adtak másikat.Szóval a cdgalaxis sem valami biztonságos ezügyben.
  • Alexease
    576-tol nem biztos hogy vennek barmit is:)) Lasd. a dobozokbol kilopott CD es Online kulcsok:)))
    PC Dome vagy CD Galaxis.
  • Istencsászár
    jó nemszar mer népszerű, de szimulátornak szar ugyértettem
  • lac coo
    GT4-re nem mondanám , hogy szemét...
    Ha a maga műfajában 10 pontot kapna , akkor rFactor a sajátjában 3-at.....
    Mert régi a motor , lassú , nincs kész stb....
  • Duddits
    Előrendelés...
  • Alexease
    Igen, de tudod mennyi penzt kapnak ezet a Sony-tol:))) Ha jobban megnezed, mindenhol a GT4 a "szimulator":) Sot, mar az F1-es versenyeken is a PS2-es F1-bol mutatnak kepeket ha kell hasonlitgatni:)

• Istencsászár
    Ez a giga lol ilyen szeméttel játszani és azt hasonlítgatni looooooooooool Top Gear rlz, ha látná 1szer az rfactort vagy gtr,gtl ezután össze fosná magát :D