9798
  • streetracer
    Na ujraraktam a játékot, de még mindig nem jó. Viszont elgondolkoztam azon, hogy nekem miért nincs .mds fájlom, csak egy .mdf . Nem lehet, hogy ez a baj, hogy kéne egy .mds és azt kéne bemountolni?! Én amúgy a wanadoo-ról szedtem...
  • Fejes021
    itt ha 200-nál, visszateszed 1-be akkor onnantól 10 másodpercenként ki fog esni a fokozat ami annyit jelent mintha üresbe tennéd. Mert hogy kicsit ledaráltad a fogakat a fogaskerekeről
  • azazel
    És ebbe a harmadik részbe hajlandóak voltak végre a motorféket is integrálni???
    Nekem bejött aránylag az első két rész is, de sztem iszonyat gáz, hogy megyek 200-zal, visszaváltok akár 1-be, a kocsi meg suhan tovább.
  • mucius
    de mégis :D
  • mucius
    és online playnel nem lehet szabályokat beizzítani, csak singleplayer freeracenél :(( (brühühü)
  • mucius
    egy súlycsoport? :) fele annyi teljesítményre. :)
  • Terminátor14
    9600xt? Őőő, nem tudom, de szerintem azért gyengébb...
    De nem fog akadozni azon sem, az tuti :)
  • malter
    azé:P
  • lac coo
    Csak mutattam :DDDD
    Sorry...
  • Fejes021
    9600XT asszem egy súlycsoport a 660GT vel. procim 3000+ ram csak 512. Szerintem jól fog menni
  • mucius
    csak rfactornak így maxon a gépigénye egyáltalán nem vicces ;)
  • malter
    el ne kezd!!
  • lac coo
    Csak úgy viccből : rFactor kép1 kép2
    kép3 ......
  • Terminátor14
    2500+-os amd (barton), 1gb drr, 6600gt :)

külsős kép
  • malter
    ilyen maxon 6600gtvel

• Fejes021
    az hogy nem éppen acélos az mit jelent?
  • mucius
    mindjárt csinálok egy servert. ha gondoljátok gyertek. zászlók, gondatlan vezetésért bünti jár ám :P
  • b-type
    Ez jó hír. :)
    A kép is jó azért.
  • JohnnySmith
    Multit én is szívesen kipróbálnám! :)
  • Terminátor14
    Az én nem épp acélos gépemen is nagyon jól fut...
    Mint már mondtam, minden maxon, 1024-ben tökéletes, riccenésmentés végig.
    1600-ban néha érezni azért, de ott sem vészes.

Ja és BladeW-nek igaza van, az árnyékok mediumon voltak, most vettem észre :)

kép
  • malter
    én:))
  • mucius
    te vagy zsigulipowa ? :D
  • b-type
    Ha nem probléma, lőj egyet légyszi külsőből, thx.
    Egyébként a grafot felhúzva mennyire jó a sebessége a játéknak rajtnál, és hány autónál a mennyi?
  • malter
    itt van pár kép,de nem maxos:)

multiban is probáltam gond nélkül megy és kellemes versenyeket lehet nyomni:)

• Terminátor14
    Az élsimítás nemtom rajtavan-e...
    A driverben is meg a játékban is beállítottam 4X-re, de nem nagyon vettem észre különbséget :(((
    Illetve ugye a felbontás sem max, de 1600-on is megnéztem, hát nemtom :S

• BladeW
    Na ne mar hogy a tobbi kocsinak nincs arnyeka... Ez nem lehet a max
  • pajti
    Ha már nincs rendes fizika akkor legalább grafó lehetne szbb is :(
  • b-type
    Ez most full max-on van?????
    nem estem hanyatt. :(

• zolo
    De gáz ez a belső nézet...
    Ha sima Toca1-től kezdve a Race driver 1-ig megbírták csinálni a belső nézetet akkor most miért nem???Pedig a számítógépek nem visszafele fejlődnek...
  • Fejes021
    ez a world tour pontosan mit takar?
  • Eisenhower
    hát én akárhogy állítom az aa-t és af-et nekem az istennek nem műkszik próbáltam a játékban is meg a vga driverben is :(
  • Terminátor14
    Sziasztok! Nálam így néz ki a cucc:

Minden maxon van asszem, élsimítás 4X

• Eisenhower
    próbáljátok ki a pro carrierbe a renault alpine-t nagyon jó :)
  • JohnnySmith
    Tier5 nél járok :)
    Monster Truck powa :)))
    Amerikai musclecarok nagyon ütösek voltak :)
  • streetracer
    Alcoholt töröltem, DT-ben mindent engedélyeztem, de semmi nem történt...
  • 3P
    Szerintem sokat javított az időmérő a hangulaton és csökkentett az örületbe kerülés határain. :)
  • mucius
    pont erre a mod.ini-s dologra akartam rákeresni rídmíbe. előző részt enélkül végigvinni szinte lehetetlen, anélkül, hogy az ember ne sérüljön mentálisan. :)
    de mint írtad végre van qaulifying.
  • 3P
    Hiába, a kasztni rejtett tartalékai... ;)
  • mucius
    simán van ilyen a grafika. még a röpködő darabok is egy az egyben benne vannak a játékban, csak kb. olyanok mint a füst: felszáll, elillan, nyoma nincs, hogy honnan eshetett le. :) ha ovatosan darálod, akkor 2 kamionnyi ilyen darabkát lehet leforgácsolni az autóról anélkül, hogy egy karcolás is lenne rajta. a valós sérülés meg úgynézem erősen géposztályfüggő, van autó ami nyúlikmálik, és van amiről csak a kerekek repkednek le, de horpadni nem horpad. :)
  • 3P
    Be kell vallanom, hogy nem bírtam megállni, hogy ki ne próbáljam a hazai megjelenésig. Ááh, csak jelenjen meg jővő héten! :)
    Rövid összegzés:
    - A karrier mód már végre értelmesen működik, azaz van edzés, időmérő, setup leghetőség. Ezzel javítva lett a 2. rész talán legidegesítőbb hibája. További előny karriar módben, hogy nem adhoc jelleggel jönnek a versenyek, hanem egyik versenyágban indulhatsz el. pl formula autók és azon belül egyre nívósabb bajnokságban indulhatsz. Ez nekem ismét pozitív változás.
    - A grafika szerintem nem sokat fejlődött az előző rész óta, legalább elég hozzá egy közepes konfig is. Az eső továbbra is harmatos kivitelezésű.
    - A hangok szerintem ismét jók lettek, de ez izlés kérdése.
    - Fizika. Egész érdekes, persze nem szim, de talán közelebb áll hozzá, mint egy NFS szerű árkádhoz (nem akarok senkit sem megsérteni, ez nem pejoratív jelző akart lenni). A kerekek melegedése szerintem sokkal jobban eltalált mint az előző részben. Tetszik a súlypont és a nehézségi gyorsulásból fakadó erő által okozott tapadásváltozás is ötletes lett. Összességében ismét egy kellemes autós játék kategóriát jelent ez a rész is az irányíthatóság/fizika szempontjából.

Multiplayert nem próbáltam, s a törésről sem nyilatkozhatom, mert még nem törtem meg magam benne (látványosan).