9798
-
#662 Na ujraraktam a játékot, de még mindig nem jó. Viszont elgondolkoztam azon, hogy nekem miért nincs .mds fájlom, csak egy .mdf . Nem lehet, hogy ez a baj, hogy kéne egy .mds és azt kéne bemountolni?! Én amúgy a wanadoo-ról szedtem... -
#661 itt ha 200-nál, visszateszed 1-be akkor onnantól 10 másodpercenként ki fog esni a fokozat ami annyit jelent mintha üresbe tennéd. Mert hogy kicsit ledaráltad a fogakat a fogaskerekeről -
#660 És ebbe a harmadik részbe hajlandóak voltak végre a motorféket is integrálni???
Nekem bejött aránylag az első két rész is, de sztem iszonyat gáz, hogy megyek 200-zal, visszaváltok akár 1-be, a kocsi meg suhan tovább. -
#659 de mégis :D -
#658 és online playnel nem lehet szabályokat beizzítani, csak singleplayer freeracenél :(( (brühühü) -
#657 egy súlycsoport? :) fele annyi teljesítményre. :) -
#656 9600xt? Őőő, nem tudom, de szerintem azért gyengébb...
De nem fog akadozni azon sem, az tuti :) -
#655 azé:P -
#654 Csak mutattam :DDDD
Sorry... -
#653 9600XT asszem egy súlycsoport a 660GT vel. procim 3000+ ram csak 512. Szerintem jól fog menni -
#652 csak rfactornak így maxon a gépigénye egyáltalán nem vicces ;) -
#651 el ne kezd!! -
#650 Csak úgy viccből : rFactor kép1 kép2
kép3 ...... -
#649 2500+-os amd (barton), 1gb drr, 6600gt :)
külsős kép -
#648 ilyen maxon 6600gtvel
-
#647 az hogy nem éppen acélos az mit jelent?
-
#646 mindjárt csinálok egy servert. ha gondoljátok gyertek. zászlók, gondatlan vezetésért bünti jár ám :P -
#645 Ez jó hír. :)
A kép is jó azért. -
#644 Multit én is szívesen kipróbálnám! :) -
#643 Az én nem épp acélos gépemen is nagyon jól fut...
Mint már mondtam, minden maxon, 1024-ben tökéletes, riccenésmentés végig.
1600-ban néha érezni azért, de ott sem vészes.
Ja és BladeW-nek igaza van, az árnyékok mediumon voltak, most vettem észre :)
kép -
#642 én:)) -
#641 te vagy zsigulipowa ? :D -
#640 Ha nem probléma, lőj egyet légyszi külsőből, thx.
Egyébként a grafot felhúzva mennyire jó a sebessége a játéknak rajtnál, és hány autónál a mennyi? -
#639 itt van pár kép,de nem maxos:)
multiban is probáltam gond nélkül megy és kellemes versenyeket lehet nyomni:)
-
#638 Az élsimítás nemtom rajtavan-e...
A driverben is meg a játékban is beállítottam 4X-re, de nem nagyon vettem észre különbséget :(((
Illetve ugye a felbontás sem max, de 1600-on is megnéztem, hát nemtom :S
-
BladeW #637 Na ne mar hogy a tobbi kocsinak nincs arnyeka... Ez nem lehet a max -
#636 Ha már nincs rendes fizika akkor legalább grafó lehetne szbb is :( -
#635 Ez most full max-on van?????
nem estem hanyatt. :(
-
#634 De gáz ez a belső nézet...
Ha sima Toca1-től kezdve a Race driver 1-ig megbírták csinálni a belső nézetet akkor most miért nem???Pedig a számítógépek nem visszafele fejlődnek... -
#633 ez a world tour pontosan mit takar? -
#632 hát én akárhogy állítom az aa-t és af-et nekem az istennek nem műkszik próbáltam a játékban is meg a vga driverben is :( -
#631 Sziasztok! Nálam így néz ki a cucc:
Minden maxon van asszem, élsimítás 4X
-
#630 próbáljátok ki a pro carrierbe a renault alpine-t nagyon jó :) -
#629 Tier5 nél járok :)
Monster Truck powa :)))
Amerikai musclecarok nagyon ütösek voltak :) -
#628 Alcoholt töröltem, DT-ben mindent engedélyeztem, de semmi nem történt... -
#627 Szerintem sokat javított az időmérő a hangulaton és csökkentett az örületbe kerülés határain. :) -
#626 pont erre a mod.ini-s dologra akartam rákeresni rídmíbe. előző részt enélkül végigvinni szinte lehetetlen, anélkül, hogy az ember ne sérüljön mentálisan. :)
de mint írtad végre van qaulifying. -
#625 Hiába, a kasztni rejtett tartalékai... ;) -
#624 simán van ilyen a grafika. még a röpködő darabok is egy az egyben benne vannak a játékban, csak kb. olyanok mint a füst: felszáll, elillan, nyoma nincs, hogy honnan eshetett le. :) ha ovatosan darálod, akkor 2 kamionnyi ilyen darabkát lehet leforgácsolni az autóról anélkül, hogy egy karcolás is lenne rajta. a valós sérülés meg úgynézem erősen géposztályfüggő, van autó ami nyúlikmálik, és van amiről csak a kerekek repkednek le, de horpadni nem horpad. :) -
#623 Be kell vallanom, hogy nem bírtam megállni, hogy ki ne próbáljam a hazai megjelenésig. Ááh, csak jelenjen meg jővő héten! :)
Rövid összegzés:
- A karrier mód már végre értelmesen működik, azaz van edzés, időmérő, setup leghetőség. Ezzel javítva lett a 2. rész talán legidegesítőbb hibája. További előny karriar módben, hogy nem adhoc jelleggel jönnek a versenyek, hanem egyik versenyágban indulhatsz el. pl formula autók és azon belül egyre nívósabb bajnokságban indulhatsz. Ez nekem ismét pozitív változás.
- A grafika szerintem nem sokat fejlődött az előző rész óta, legalább elég hozzá egy közepes konfig is. Az eső továbbra is harmatos kivitelezésű.
- A hangok szerintem ismét jók lettek, de ez izlés kérdése.
- Fizika. Egész érdekes, persze nem szim, de talán közelebb áll hozzá, mint egy NFS szerű árkádhoz (nem akarok senkit sem megsérteni, ez nem pejoratív jelző akart lenni). A kerekek melegedése szerintem sokkal jobban eltalált mint az előző részben. Tetszik a súlypont és a nehézségi gyorsulásból fakadó erő által okozott tapadásváltozás is ötletes lett. Összességében ismét egy kellemes autós játék kategóriát jelent ez a rész is az irányíthatóság/fizika szempontjából.
Multiplayert nem próbáltam, s a törésről sem nyilatkozhatom, mert még nem törtem meg magam benne (látványosan).