9798
  • zoltang
    Az alcoholt szedd le (ha jól tudom feketelistán van). Minden emulációt kapcsolj be a DT-ben (emulation menü, all options on). Nálam az options menübe is minden be van kapcsolva.
  • streetracer
    Az Alcohol? Mi az, hogy le van szedve? Az Alcohol telepítve van, fent van a vinyón. Mi mindent kéne bekapcsolnom a DT-ben?
  • zoltang
    Az Alcohol le van szedve? A DT-ben minden be van kapcsolva?
  • 3P
    Egy kis segítség azoknak, akiknek túl nehéz a karrier:
    Race Driver 3\gamedata\frontend\ könyvtárban van egy file a Mods.ini azt kell editálni.

Nehézség:
    Alapesetben
    CareerDiff=0
    Ilyenkor fokozatosan nehezedik. a 0-s értéket 60 és 100 között lehet állítani ez amolyan %-os nehézség. A normál fokozat olyan 70% emlékeim szerint.

Versenytáv:
    CareerLapMultiply=0
    Ez megint változó lapszámot jelent. Értéke 1 és 10 között változhat. Értsd minnél nagyobb a szám annál több kör lesz karrier módban.

Jó játékot!
  • Istencsászár
    és a játék milyen? 1edül arty írt véleményt, de a többi 10-20 vérpistike nem... esetleg ha nem okoz fizikai fájdalmat 1-2 nagy felbontású képet is berakhatna valaki pl a formula, gokart, kamion versenyekről...
  • 3P
    Ne beszélj már hülyeségeket!
    Hogy a francos nyavajába látná a gép a CD/DVD egységet, ha nincs rajt az IDE kábal. Méri a táp áramfelvételét, s egy huszárosat tippel belőle?
    Olyan fokú marhaság terjeng manapság a neten, hogy szinte siralmas...
  • streetracer
    Figyelj! Ha még1x elolvasod amit írtam "Tápkábel,IDE kábel lehúzva mindkét" akkor nem kérdeztél volna hülyeséget. Természetesen a TÁPKÁBELT és az IDE KÁBELT is lehúztam, volt már ilyen esetem több játékkal is, pl. Toca 2-vel. Felraktam én is a legújabb Daemon Tools-t, de semmit nem változott a helyzet. Teljességgel nem értem, mennie kéne.
  • zoltang
    Ne (csak) az IDE-t húzd le, hanem a tápcsatit.
  • Eisenhower
    te meg menj visszább a hozzászólásokban. ott találsz scrnshotokat.
  • Eisenhower
    az a sd4hide nevű progi volt teljesen más védelemhez van az a progi. szoval NEM jó hozzá.
  • kvanta
    cáfolom az én részemről néztem 4.0 és 4.03 daemonnal is a szituáció nem változik
  • malter
    valoszinüleg nem 4es daemoon másra nem tudok gondolni
  • kvanta
    nekem is ugyan ez a probléma. Lassan feladom a próbálkozást nem tudom mi lehet a gond...
  • streetracer

Tápkábel,IDE kábel lehúzva mindkét CD/DVD driveról, de mégsem engem játszani. Ez mi?
  • Fejes021
    szerintem ha tudok autós játékot kormánnyal jáccani akkor egyértelműen azt választom, és nem a bill. vagy gamepadot. mind1
  • Torry
    Azt senki se tudja:D
    Gondolom urbijoe jobban szereti a controllert.
  • Fejes021
    és mitől jobb az irányítás a ps2-n mint pc-n?
  • Torry
    Simán. VAn egy csomo ps2-es kormány.
  • Fejes021
    pc-hez is lehet kormányt csatlakoztatni. Egyébként ps2höz lehet?
  • urbijoe
    ha-ha én ps2-re töltöm ott nincs ilyen szarakodás és még irányitani is jobb
  • Viktorr
    Ne durrogjál.ideges vagy?feküggyél le
  • báttyó02
    mivanitt :DASASD
  • Ma2ska
    Daemon 4+ kábellehuzás, ez ennyire bonyolult? Akinek igy se megy az vegye meg eredetiben, mert ugyse fog menni sehogy se, mert a gép szelleme ugy akarja hogy ne menjen...kész...
  • Clava
    Nah most rakom fel a gémet ha megy akkor lökök be pár képet
  • Fejes021
    eltaláltad, nem megy. A most wanted safediskes, de ez sajnos SF-os.
  • Skynet723
    Egy pár screenshotot elfogadnék a játékból!! Csak hogy tudjam mire számítsak ;)
  • Tockos
    A game nem mukodne azzal a progival mint a NFS:Most Wanted,nem is tudom hogy hogy hívják valami HIDE-t kellet nyomni és már indult is a játé?
  • Fejes021
    bizony nem ártana mostmár a JÁTÉKRÓL beszélni, nem pedig arról hogy a crack ilyen szar olyan szar, meg SF rohaggyon meg. Például lehetne dögivel nyomni a képeket
  • lac coo
    Én kihúztam az áram dugóját, lekapcsoltam a biztosítékot és nem indult...
    Akkor kihúztam még a kávéfőzőt is , és voila: megy gond nélkül :DDD
  • Fejes021
    amint látod az alattunk lévő kb 100 hozzászólásból. IGEN, feladja
  • arty
    szted ki a f***t érdekel, hogy kinek indul el és kinek nem? pláne h hány és milyen vinyo van a gépedben ? ennek mi köze a JÁTÉKHOZ ?

ellépek ebből a topikból is pár honapra, jobb lesz mindannyiunknak :D
  • malter
    pedig egyszerü install és play még serial sincs,de ugylátszik sok embernek ez is feladja a leckét:)
  • Fejes021
    Hmm. Mindenkinek kidudurodnak az erek a halántékán olyan idegesen gépel, vagy üvült, vagy veri a billentyűzetet, vagy stb. mert vagy nem indul neki, vagy unja a "nem indul" hozzászólásokat. De én csak csendben olvasgatom ezek. Néha worms 4 zek ,mert abból most lett jó tört verzsön. Majd pénteken bebattyogok a Westendbe átveszem az előrendelt Toca 3-mamat és itthon szépen erőlködés nélkül feltelepítem
  • [HUN]FaTaL
    nem megy bazzeg faszom ezekbe már, húszszor le lett írva hogy nemjó. NINCS CRACK ÉS NEM IS LESZ
  • Viktorr
    Remélem hogy jó,még nem próbáltam
  • Viktorr
    Tessék crack:

http://online.gamespy.hu/RD3.rar
  • Eisenhower
  • Duddits
    Köszönöm! Holnap írok, mert ma marhára kifáradtam a gokart versenybe. De esetleg rámruházhatja egy modi ha olvassa ezeket... És akkor írni se kell! Jó éjt! Jó játékot addig is.
  • JohnnySmith
    Nagyon jó kis game :) Nagyon jól lehet írányítani (persze kormánnyal) nagyon bejövős! (graf itt ott nem tetszik) Hang fergeteges,átvezető videók is nagyon a helyén vannak!
  • macesz
    Figyelem akinek errort ír ki (IDe kábelek lehúzva) az próbálja meg vagy az mdf filet vagy a mdst betenni ha a megfelelőről telepíted fel akkor még kódot sem kér!!!!!!!