9798
  • kostka
    LFS-re ki is van téve "online racing simulator"

amúgy teljesen igazad van
  • urbijoe
    a pro karriert melyik modban kell kezdeni? a gokart -ossal
  • jupa
    Különben nem tdom hogy miért van ott hogy "simulator",hogyha ez a Live for speedre
    lenne kitéve megérteném...
  • Eisenhower
    valahogy úgy. még a végén kiderül hogy nem is "racing simulator" hanem "flight simulator"
  • Buba007
    Nemtom én meglepődtem... Egyszer csak elemelkedett a kocsi baloldala a talajtól és meg csak néznem, hogy "mivan mán', repülünk?".
  • Edimax
    Csibe sikerült csinálok majd szervert azt nyomulhatunk :) privi msn címed!
  • jupa
    Biztos hogy lesz crack,de az is lehet hogy fél év.Pl.:Worms 4
  • Eisenhower
    ugyanitt borítottam fel én is a verdát ugyanugy rámásztam a rázókőre és ugyanugy imprezával ^^
  • dienesoft
    igen,én elképzelhetőnek tartom...valamit csak kitalálnak, csak sajnos már jönni fog a starforce 3.7...elméletileg a kihuzogatás sem hatja meg őt...végünk, az oroszsok gyorsabbak...
  • VRSDM
    tudom lejárt téma a warez nem menés, stb, de egy uccsó kérdés ( nem kell leszolni érte senkinek)...
    elképzelhetőnek tartjátok hogy lesz valami normális inditási mód? vmi program stb. ami mindneknek indithatóvá teszi?
  • VRSDM
    elvileg ijen nagy sebességnél, ha eltolódik balra az egész hátsó konzol, akkor betörhetett, igaz, itt ez nem igy van, szoval elképzelhető, nem gázos sztem...
  • Edimax
    Szia csibe
    1 mb van!
  • Fejes021
    azt nem tom, hogy a bal hátsó lámpa mitől tört be
  • Fejes021
    ok sorry
  • Buba007
    És igen, sikerült... Eddig még csak a játék demó változatában sikerült megborítanom egy Civic-et, de most a teljes verzióban teljesen véletlenül ugyanezt eljátszhattam egy Imprezával. Szerencsére volt nálam kamera, úgyhogy meg tudom nektek mutatni a felvételt. Erre tessék --->>Borítás
  • dienesoft
    nincs húzva...most másodszorra próbáltam, nem fagyott ki...nem értem :S
  • Eisenhower
    nincs neked a géped húzva véletlen? proci vagy vga?
  • jupa
    Nekem nem is megy 60hz-en nekem 85hz-n megy csak.Nem tdom miért.
  • dienesoft
    Hát nekem skacok, rohadtul nagy bajom van a játékkal!Jáccok vele 10 percet, erre mikor nekimentem renaultval egy clio-nak kifagyott a hang, csikok jöttek ki 60hz-ben, és megállt a rendszer és ennyi!Mi a rák van vele!Segítsetek, nem élem túl!!!
  • jupa
    Én ezt vettem tavaly nyáron:
    Sapphire Radeon 9600 Pro Atlantis 256Mb
    24e
  • VRSDM
    nekem starfuck-al sem megy, valszeg lesz egy format c, és ezt teszem fel előszőr a rendszercuccok után, hátha akkor...
  • CCSCsibe
    okézd le' és 1 mb ra állítsd!
  • Edimax
    kösz igy megy a kukac
    de ez írja ki:

• CCSCsibe
    fogod bemész a wordbe megcsinálod a kukacot behúzod ctrl+c bemész a tocába és a kukac helyére megynom a ctrl+v-t és voala!
  • Cápafogxy
    jupa:
    nem 25k a 9600, pls én január 3-án vettem egy új 9600pro 256MB 21,5k-ért.
  • Edimax
    e mailcímet nem tok beírni nem fogadja a kukacot :D tocába
    a gamespy arcade fent van csináltam is usert de soha se lép be
  • jupa
    Hát elég túlzás amit írsz,igaz hogy a 9600 25e de a 6600Gt elég durva annyi pénzért szal elég gáz ha annyit kiadtál érte...Haverom sokkal olcsóbban vette nyáron és nem inno 3d vagy ilyesmi hanem nvidia.
  • jupa
    Jó kis gamma,de kormánnyal elég nehéz a go-kart irányítása,alig kanyarodik:(
    De összeségében jó lett!:)
  • CCSCsibe
    fel kell rakni a gamespy a dvd-ről vagy a cd-ről. a gamespyben csinálsz egy accot és belépsz a tokába! ott play simulation és online. ott arra váltassz hogy add user és beírod a neved meg email címet meg jelszót! és már bent is vagy! ottvan hgy browse server és ott állítsd a minimumot 1 re és a maxot 10 re és keresi a szervereket! onnantól már csak játszani kell!
  • Panther
    A csúcs az volt, amikor a TRD2-vel mentem egy ovál pályán valami kisteherautó-félével 60 (!!) körös versenyt és a végén közölte velem a program, hogy túl nagy a fájl, nem tudja elmenteni az egészet, a vége hiányozni fog.
  • Alexease
    Nem hinnem hogy valtoztattak valamit:) Bar meg csak 1-2 gyors versenyt mentem tesztnek, de nem lattam semmi visszajatszas-kulonlegesseget:)

Sot, a Codies annyira gyoker, hogy minden evben, minden CMR es TRD reszhez elkeszitik "maganban" a kamera menedzsert, hogy lehessen tologatni legalabb a kamerat, de a Codies keptelen beepiteni a programokba?!
  • Edimax
    Sziasztok én neten akarok jáccani de nem tudom hogyan kell :(

Leírnátok nekem naon részletesen köszi! :) :P

Eddig csak a Toca 3-al és a Worms 4-el nem tudtam neten jáccani :(
    tűzfalam van kivan engedve a game!(exe)

Kösz
  • CCSCsibe
    nemkéne csinálni egy mgyar szervert? elég lanka a server lista van egy! valaki csinűljonmár eggyet azt írja be ide a nevet!
  • streetracer
    A játék maga nagyon szép(fullon megy 1024-ben:D), de amúgy nektek is ocsmányul néz ki a menü, meg az átvezető videók?! Nekem tök szemcsés meg életlen mind2.
  • hülyegyerek
    aki ki akarja probálni itt 1 link: http://www.gravure-news.com/html/download/162.php én innen kaptam le SOKK szerencsét
  • hülyegyerek
    Nekem a Starfuck 0.83-al simán megy be kell állitani a StarForce 3.4.63.2 és elrejteni a meghajtókat és kész már lehet is inditani
  • Panther
    Aki ment már vele, attól kérdezem: normális replay mentési lehetőség van már? A TRD2-ben nem volt. Ha minden replayt fel akartál venni egy külön fájlba, amit ki is hangsúlyozták a Codemasters programozói/emberei, nem támogat a játék, de egy kis beuherálással elő lehettt hozni, akkor annyit láttál, hogy a saját autód szépen nekimegy az első körbena falnak és ott is marad.

Szóval van már normális replay, mint a GTR/GTL/rFactor-ban? Az autók között lehet váltogatni? mert emlékeim szerint a TRD2-ben ezt sem lehetett, csak egy külső buheráló programmal.
  • ChevyG work
    fákk
  • Tomsteel
    Hol is kezdjem....bizonyára sokan furcsálták (velem együtt) az autó kidolgozottságát, gondolok itt a DTM-es verdáknál az motorháztető szögletességére, és még sok más hasonló hanyagságra utaló nyomra !
    ( TERMÉSZETESEN MAXON VAN MINDEN ) Nem tudom honnan jött az ötlet, hogy lejjebb vegyem az autó "megmunkáltságát", de lejjebb vettem....azt tapasztaltam hogy az ég világon semmi nem változott...kérdezem én....MIÉÉÉÉÉÉRRRTTTTT ? ? ?

Ha bárki lát valamilyen változást az legyen szives írja le ide hogy mi az !

(én amióta létezik a TOCA sorozat, azóta vagyok a rajongója, de a Race Driver 2 megjelenése óta valahogy más a játék "feelingje", ezt csak azért mondom mert nem egy amolyan "kötekedjünk egy kicsit" ember vagyok hanem egy TOCA rajongó!!!!)
  • grebber
    Az akkor valami übermárkás 6600GT mert már 35 ért is vannak.