9798
-
zoltang #702 1934 Mercedes-Benz W25 Record
power 320.7 kw / 430 bhp @ 5800 rpm
weight 847 kg / 1867 lbs
top speed 318 kph / 197.6 mph
http://www.supercars.net/cars/2067.html
-
zoltang #701 1937 Mercedes-Benz W125
power 441.5 kw / 592 bhp @ 5800 rpm
top speed 321.9 kph / 200.0 mph
http://www.supercars.net/cars/1265.html -
#700 már megvolt mindekttő, de nem megy a dolog :S -
#699 azért elég durva hogy az 1930 vintageba az a merci ennyire jól megy sztem kicsit tuloztak nem létezik hogy 1930ba ment az a szutyok 290 et meg így lehet vele driftelni. nem tudtok valai jót prgit hogy hogy lehetne normális képeket kiszedni mert ezek nem adják vissza gém minőségét Frapsal csinálom aztán acd-sbe átkonvert jpg-be.
jah meg valami feltöltöhelyet mert a képfeltöltés.hu rol nem enged beszurtni az sg. elvégre azért van ez a top hogy a játékróül dumáljunk meg kpeket osszunk meg 1mással nem?
-
#698 Amúgy a játékról írnék is egy kis véleményt
A Race Driver sorozathoz mindig is közel álltam, a Toca race driver 1 meg is volt eredetiben, és nagyon sokat játszottam vele, sokszor a haverokkal multiba. Aztán amikor kijött a Toca Race Driver 2, akkor kisebb szenvedések árán (SF miatt), de felraktam, és szintén sokat játszottam vele, de már annyira nem fogott meg, mint az első rész.
Tegnap véletlen néztem be ebbe a topikba reggel, és láttam, hogy már vannak akik töltik. Gyorsan megcéloztam egy bizonyos oldalt, és belekezdtem a letöltésbe
Aztán este amikor lejött "gyorsan" Daemon 4 mount, és install, ami elég sokáig eltartott (csodálkoztam, amikor nem votl neki elég 6,5 gb szabad hely a vinyón). Ezután gyorsan kábelek le, és gép indít, de nem akart elindulni. Na mondom bazzeg... Aztán mégegyszer próbálkoztam, és már ment is
A grafikát még a külön konfigban belőttem, és meglepődve tapasztaltam, hogy aláírásomban látható alap konfigomon is elég szépen elfut, akár high grafikán is. (mondjuk a replayek eléggé akadnak)
El is kezdtem a world tour-t, a toca race driver sorozathoz méltó átvezető animációk fogadtak, szerintem nagyon eltalálták most is a carrert.
Nagyon sokat szenvedtem viszont az irányítás beállításával. Nekem van egy fincsi Logitech MOMO racing wheel FFB kormányom, azt felismerte, és valami varázslóval szépen be is állította magának, de utána még szarakodtam egy csomót a force feedback belövésével, mert nem igazán tetszett az irányíthatóság. Most már jó így, erős force-al, és manuális váltó + kuplung. Így már azt mondom, hogy egészen szimulátoros beütése van, még akkor is, ha ez egy eléggé komolyan árkád játék. Tehát árkád, de nem rossz, élvezhető játék. Asszem elég sokat írtam, már csak lezárom a hszt.
A játék azért jó mert ajánlható szim és árkád fanoknak is egyaránt, asszem mindenki számára élvezhető játékot "dobott össze" a Codemasters. -
#697 anno nekem még a 2. résznél ugyanez volt. az istennek nem akart megjavulni. próbálj meg frisseb hangkari drivert felrakni. vagy a hangbeállításokkal kell játszani a toca beállításainál. -
#696 nos, leszedtem...ugyan az van :) -
#695 semmi. természetesen csak a hangkari driver. divx, xvid stb filmes cumók most nem ide tartoznak, de azoknál sincs fölös szemét:P
mi a rák kellhet még más ahhoz, hogy szóljon a hang...
codecpack for lammaz sry^^ -
#694 szerintem az ilyen codecpackoktől kapásből meg kéne válnod, és inkább egyenként rakosgatni a codeceket. -
#693 mé neked mivanfönn? -
#692 pl 'codecpack felejtős' csere. szemeteket minek raksz föl:/ -
#691 talán codecpack csere? -
#690 Azért ha vkinek előfordult, hogy egy játékban nem olyan hangokat hallot amiket kellet volna neki, akkor az elláthatna egy pár bölcs tanáccsal... -
#689 1;Telepíted, 2;lehuzod cd-t, dvd-t és go. Nálam legalábbis így megy -
#688 ^.^ -
#687 Szerintem nagyon állat lessz még most töltöm :D
-
#686 Ez vicces, ha leveszem 22k hz-re, akkor meg olyan mintha az űrből jönnének vmi ritka delfinhangok :DDDD -
#685 Pontosítok, csak a motornak nem stimmel a hangja, minen más rendesen szól, de motornak olyan hangja van mint egy fogfúrónak. sípol, recsek, mint vmi hangos csipoós tamagocsi. aműgy tetszik, még a kormányt kéne faszául beállítani, de ha a hang ilyen marad, erősen hanyagolkni fogom a játékot... -
#684 sőt eszméletlenü sípol az autó, mintha midiben menne a motorhang... nagyon zavaró!
Nem tudna vki segíteni? -
#683 oh hogy ba***meg... elindítom, konfigolom, hibaüzivel kilép indításkor. Most elindul, de az autó hangjai hibádzanak, recseknek, csipognak, mintha vmi gond lenne, szóval nem normális. kilépek, újrabelépek...minden beállításom elveszett. 4-edjére megint. most mivan? nem monták hogy ez béta verzió! :@@@@ -
#682 őő.. jól emlékszem, hogy te szoktál tolni szimeket is?:) mer ha ja, akkor lehet, hogy a te véleményed miatt fogom csak kipróbálni:D -
#681 Köszi de már megtaláltam a problémát.Csak vissza kellett olvasni. -
#680 áhh a japcsi autok hangát szerintem elbaszták de nagyon
a fizika hát olya arcadhoz képes jó -
#679 emberek a fizikája milyen a gémnek? 10/? (a grafot ahogy látom nem igazán találták el) -
#678 fasza a kamionos rész a rally sztem megint nem a legjobb lett -
péntek józsef #677 Még eggyenlőre semmi csak most töltöm le aztán hogy kel-e valami program a Damon Tools-on kívül hozzá meg van-e valami védelem rajta? -
#676 nfo elolvasása, az ami kell ahoz hogy elinduljon :) -
kvanta #675 mi a problémád pontosan?
Egyébként tényleg zsír a játék csak aza baj hogy állandóan kilök az asztalra gyakorlatilag 1 kört nem tudok menni vele....:( -
#674 Ez azén problémám is.
Tud valaki segíteni? -
péntek józsef #673 Most töltötem le és azt szeretném megkérdezni hogy kele valmi hozzá hogy elinduljon? -
#672 sztem kurva jó föleg az F1000.reseknéél amiokor rámész a gumifogóra és klátszik ahogy télleg az a kerék pattod a másik meg nem :) este csinál v.ki magyar szervert és ott keni? -
#671 Háháhá :)
Most aláztam meg a vérbe 3 franciát neten :)))) -
#670 végre találtam servert ahol szabályok on, és nem az ütközésre mennek mint a hülyegyerekek . :) fasza kis F1000 championship -
#669 Nvidia FX 5900 ultra
-
kvanta #668 igen pontosan így csináltam :D
De barom vagyok megpróbálom újra, ja és kösz a linket is -
#667 klikk -
#666 fogadjunk ugy csomagoltad ki hogy winrarral megnyitottad és ott egy mdf fájl volt?. próbáld meg úgy csinálni hogy winrarba kijelölöd az összes rarját majd ugy kicsomagolás ^^ és akkor meglesz az mdf meg az mds is ^.^ -
kvanta #665 akkor ez a gondom lehet nekem is ugyanis nekem is csak mdf van mds nincs...
Valaki nem tudja elküldeni a hiányzó mds -t?
-
#664 Hé vigi ilyen könnyú lesz ez a gém megcsak 2 kör bár még msot kezdtem el
amúgy a törés hogy van akkor törik normálisan hogyha si,mulációra állítom vagy hogy a zsír? -
zoltang #663 Az mds (az adatok pontos helyét adja meg) fájl fontos.