9798
-
#582 én támogatom írj hogy házigarázda akarsz lenni ^^ -
#581 igen, de két winyó van a gépembe + 1dvd író.. és persze a daemon.. szerintem az lehet, hogy egyszer próbálgattam ilyen virtualcdhide nevű progikat és lehet valamit az egyik átállított ami miatt most minden indul.. másra én sem tudok gondolni -
#580 Ezért vannak... Eézrt nem kell szaladni és megvenni... -
#579 Jó-jó, csak kíváncsi lettem volna. Amúgy a f***om ezekbe az agyon moddolt promociós képekbe. Az egyszeri gyerek látja a képeket, megjelenik, szalad a boltba, erre kap egy rakás sz*rt.
Nem azt mondom, hogy sz*r a grafika, mert elég pofás fullon, de azokhoz a képekhez képest sehol sincs. -
#578 Hát ha ez valós kép, megeszem a billentyűm... -
#577 Anyám mi van itt! Jesszus mária. Fejezzétek már be! Valaki rámruházná a házigazdaságot? Elvégre én nyitottam... És akkor kilehet törölni ezeket a lámákat... -
#576 C: re raktad a játékot? -
#575 nem tudom, de nekem simán elindult 4-es daemonnal. .semmit sem húztam le.. daemonban semmit sem raktam on-ra.. és így megy ez mindig, bármikor sf-os játékot próbálok.. -
#574 én inkább Ps2 re töltöm le nehogy aztán meg a gépigénnyel legyen baj -
#573 ez 1 agyon pselt promociós kép!!! -
#572 full grafikás ingame képeket tegyen be valaki pls.
van ennyire jó? (gondolom nem) (ez a kép ebből van)
-
#571 hát én most szedem és már nagyon várom akki tolja mondhatna valamit a carier modrol
-
STFU #570 Eddig nekem is ment minden starfocre os jatek meg megy is de enel sikeresen kiirja hogy tegyem be az eredeti cd-t megdegelhetne aki kitalalta ezt a vedelmet -
kvanta #569 nincs de ezt én is eljátszottam végső kétségbeesésemben, s lehet ez volt a gond. nem tudom.. .bár akkor miért csak ez nem megy a többi SF játék miért indúl el? :D ez érdekes -
#568 Sziasztok.Én most telepitettem fel.Kérte a telepítője hogy inditsam újra a gépet.Miután megtörtént a dvd-n található starforce könyvtárba bementem és elinditottam azt az exe-t.Az is kérte hogy inditsam újra a gépet.Ezt követően próbáltam elinditani de kiirja a védelme hogy errorCd romok levannak húzva.Van valakinek ötlete mi a baj? -
#567 én most pakolom fel a gémet asszem este nem fogok aludni egyébként megi tt olvasgatva kinn van az nfrocon
2006-02-18 PC Game ISOs Toca Race Driver 3 (c) Codemasters *SFCloneDVD* MIRROR 77x50 MB 9749 CD CoversClean NFO
de mind1 az tuti ehezis majd lesz crack vagy 1-2 év mulva
de msot még a kábellehúzogatós de sztem ki kéne írni a topicba amit írt cápi mert sztem még vagy 2-3 ezer komment ezzel lesz most tele amint egyre jobban terjed a gém -
kvanta #566 Köszönöm a gyors választ, meg azt is hogy nem ordítottad le a fejem . Egyébként megértem az ordibálós tábort is mert sokszor engem is zavar hogy olyat kérdeznek meg 20. alkalommal is ami 3 kommenttel hamarabb le van írva. Igaz én akkor sem ordítom le a másik fejét, ez már mentalitás kérdése. :D
Sajnos ettől féltem hogy spec. probléma lesz, pedig eddig mionden SF játék ment most meg akkor nem tudom mi lehet a gubanc...de hosszú az éjszaka -
#565 Daemon 4 mount+kábellehuzás...egyebet nem tudok... -
#564 Kérlek. Nos nem tudom mi lehet a probléma, ha mindent ugycsináltál ahogy ilyenkor szokás, nyilván valami speciális probléma lehet. Na látjátok igy is lehet ezt, nem kell mindjárt neki támadni az embernek. -
kvanta #563 Akkor én mit kezdjek magammal? :d
Ugyanis én aktívan olvasom a topikot meg ahonnan letöltöttem ott is elolvastam minden hozzászólást és mégis gondban vagyok, mert senki nem járt úgy mint én :D ugyanis mindent úgy csináltam ahogy leírták és mégsem indul el a játék. Kétszer véletlenül elindúlt de akkor is amikor elindítottam a world tourt betöltötte a pályát s amikor átkellett volna vennem az irányítást hibaüzenettel kilépett..
Szóval tudnátok valami értelmes tanácsot adni? Ha igen akkor azt megköszönném nagyon. -
#562 Aztán miér baj ha megkérdezi valaki hogy miért nem tudja elinditani? Engem egyáltalán nem idegesit, átugrom és kész a hsz t. Nem tudom miért kell ezen ilyen müfelháborodásokat csinálni. -
#561 ááá, ezeket a musclecar-okat hogy össze lehet gyúrmázni !!! :D
gyerkőcök, online play ???? -
#560 Én elkezdtem a world tour-t megyek is vissza játszani. -
#559 egen, vannak akik egy peccs+krekket nem tudnak felrakni és/vagy tákolt a rencerük ...
jah, és w98 alatt sem megy, csak XP! ezt én is beettem apósnál ...
elkezdte valaki a karriert vagy vártok a cheatgenerátorra? (vicces h codemasters a cheateket is pénzért adja ... ) -
#558 De azt , csak kiváncsiságból :DDD -
#557 A toca race driver 2-höz van crack ha azt kérdezted, de nem mindenkinek működik, nekem igen. (ha nem azt kérdezted akkor sorry, de nem volt egyértelmű) -
#556 lehet.csak nem a mai darabokhoz :D -
#555 A 2-höz van , nem ?
Vagy az csak kamu ? -
#554 Hát igen most kb 200 vagy több hszen keresztül az fog menni hogy JAJ nem indul el segítsetek. Aztán cska vissza kéne olvasniuk ... -
#553 Nem akarlak megbántani de az egész napi flame-ed után nem vagyok meglepve azon ahogy jártál...
Tényleg nem bántó szándékkal, de előbb olvas mielőtt ezt tennéd! Remélem nem sértésned veszed, hanem tanácsnak, amin minimum egy picit érdemes elgondolkodni. -
#552 Az egyik kedvencem hogy 20-an leírják hogy megvárják amíg a többiek "beszerzik" hogy megy e nekik.
Jöhet a hülyeség lista hsz-ek:
Majd ha az lesz erre a képre irva hogy "crack copy" akkor majd leszedem
Lesz valami komolyabb RELASE? Pl.: Deviance vagy reloaded?
Ha valakinek elindult az irjon , hogy mit kell vele csinalni .
Remélem elég lesz 1 Crack hozzá és nem kell ujra szedni...
Aztán van egy gyerek aki sd4hide-ot akart használni az elindításhoz és csodálkozott hogy nem ment. -
#551 Borzalmas, e sajnso pont ez megy mint 2004 májusától a TOCA2 topikban. Már akkor éreztem a baljos jeleket, amikor kapásból kijött egy nyilvánvaló fake crack, de hát az emberi baromság határtalan.
Tényleg kellene egy vaskezű moderátor ide aki kiírtja az összes Warez Pistike hozzászólást, maximum a kedvükért egy F.A.Q.-t lehetne belinkelni a szoksos SF trükközésről. S talán, mondom talán akkor a topic végre majd a játékról szólhat. Én kivárom a jővő hetet, s megveszem, mert van annyira élvezetes és tartalmas ez a játék, hogy megvegyem, pedig hát messze nem vagyok anyagilak úgy eleresztve, de ez már nem is erről szól... -
#550 Csinálok egy listát hogy milyen sírós hsz-ek vannak meg hogy lesz e hozzá crack. -
#549 lefogadom, felraktad és ikonra katt, de nemment és go fórum sírni, azt leirják 1001edjére is és jééé megcsinálod és megy.. grat.!!! -
Gyureszka #548 ELINDULT :) köcce cápafogxy -
#547 Nem hiszem el, hogy vannak emberek, akik evek ota nem birjak felfogni, hogy a StarForce-hozz NEM lehet crack-elt EXE-t kesziteni?! -
#546 Mondjuk azért írtam le mert minden helyen ott kérdezgetik hogy működik e hozzá az állítólagos crack, én már tudtam hogy nem működik mivel nincs kinn nforce.nl-en de azért leírom nehogy valaki megkérdezze pár hsz-en belül. -
#545 1, valszeg kiadnak egy pár órája megjelent játékhoz crackot amin sf 3.7 van...
2, minek irod le ugyan azt 100adjára??? ezvan irva az infoba is ezvan ide is meg mindehova... -
#544 A crack nem működik!!! (hiba üzenetet ír ki a játéknak több ember is próbálta)
1 daemon-ból felrakod a játékot (4-es daemon-ból és all emulation on)
2 el akarod indítani kér egy restartot
3 leállítod a gépet lehúzod a cd-dvd meghajtókról az ide és a táp kábelt
4 duplaclick a játék ikonjára és megy is -
#543 byby