9798
  • Eisenhower
    ToCA Race Driver 3 multiplayer demo - demo
    (hx) 09:06 AM EST - Feb,21 2006 - Post a comment
    Codemasters has released a multiplayer demo (543MB) for ToCA Race Driver 3, allowing you to try out their modern racing simulation online. This new demo includes three tracks that can be played online using a GameSpy account, but note that if you still have the previous single-player demo installed, this new demo is misconfigured to force its uninstallation (thanks 3DGamers)
  • jupa
    Aki komoly szimulátoros gammát szeretne annak ajánlom a Live For Speed-et.
    Egyébként sztem átlagos az irányítás kormánnyal,mondjuk a go-kartnál elég nehézkes...
  • CCSCsibe
    már nemazért de nekem ms:sidewinderem van és ha a dead zónát 90%-ra veszed akkor k-jól lehet irányítani! fóleg a rönó kliót! úgyhogy nemtom mitkell itt irni hogy nemjó kormánnyal mert jó! csak jó kormány kell hozzá!
  • Gabor_(HSF)
    Heh? a Toca1 tökéletes volt kormánnyal,bár én billennel játszom
  • LimPeti
    Lehet h a kategóriájában megálja a helyét(arcade),de esküszöm nem tudom felfogni,hogy miért nem tudják megcsinálni évek óta,hogy kormánnyal irányítható legyen a játék.FFB-ről meg ne is beszéljek! Nekem tetszene a játék,szivesen eljátszogatnék vele,de az irányítás egy kalap xar,billel meg kinek van kedve játszani! Maradok a szimulátoroknál asszem...Eddig mind a három részt feltettem,hátha megcsinálták kormányra,aztán szecskáztam is le utána :) Talán majd a következő rész :)
  • KraZ
    Szerintem jó ez a játék. Lehet,hogy nem egy profi szimulátor de szórakoztató és ez a lényeg!
  • Gabor_(HSF)
    kicsit szét-szort amit írtál nem is nagyon értem,sőt egyátalán nem,nekem cimezted? vagy csak ugy firkáltál valamit
  • b-type
    Itt van egy probléma..
    Mert olyasmit írsz: szted az irányítás jó, aki meg másképpen gondolja az írjon jobbat, vagy menjen NFS-zni...

Sztem meg ha vmi nem jó akkor azt szóvá kell tenni, mert attól még, hogy neked éppen bejön, attól még másnak nyugodtan lehet vele baja, és ez csak akkor derül ki ha beszélhet róla...ahogy az esetleges megoldás is.

szal nem értem miért ne lehetne 'rinyálni' ahogy meg bírtad fogalmazni..
  • Clava
    nemtom mit kell itt rinyálni én a kormánybeállításoknál a saturationt max-ra vettem és elég jó ahhoz képest hogy végülis egy arcád játékról van szó.
    az FFB -t azt télleg szoknikell nekem MS-sidewinderem van kb vagy 3 játék után már hozzá lehet szokni. és ahhoz képest hogy arcad még az ellenkormányzás is élvezhető szerintem bár nem olyan mint egy LFS -de enm is egy kategória a 2. és a rallys-rséz sztem elég sokat javult a 2höz képest. pl ott van a GTR- meg a GTL hát annak az irányítása ahoz képest ohhgy micsoda simenk vna beharangozva hát hagyuk ellenkormányzás a 0-val egyenlő mert eséélyed nincs rá hogy megfogd az autot ha normálisan elindul keresztbe. brá anniy negatívumot télelg hozzátennék az irnyításhoz hogy aaz automat ellenkormányt elhagyhatták volna de ez megvolt az 1-2be is.
    úgyhoyg ahhoz képest hogy egy Arcad game azért elég jó lett sztem a saját kategóriájába akinek meg nem tetszik az ne játszon vele vagy írjon jobbat ha tud vagy menjen vissza NFS-ezni.
    ha meg igazi simmel akar játszani akor jőjön LFS-ezni a bajnokságba oszt majd meglátjuk erről ennyit.
  • mucius
    6. résznél be is baszna, ha csak túraautók lennének :)
  • Gabor_(HSF)
    Hát hamár RALLY-ról beszélünk, akkor ott a SEGA-Rally amivel majd 10 éve kezdtem játszani,98 ban meg a sega-rally2,aminek a játéktermekben is lehetett látni egy változatát...Na igen , minden idők legjobb autós játékok egyike volt..aztán megjelent a Toca1 ,ami szintén nagyon jó vólt,ami ugye a tura kocsikról szólt,nem úgy mint a mostani,amiben belehetett állitani az autót minden pályához...na cóval hát ez sem az lett amit vártam tőle,főleg a demo után
  • echooo
    sziasztok vki segitene elinditani a gamét mert lehuzom az ide kábelt nem megy letiltom a dvdt nem megy dt nem megy securommal sem:(( tanácstalan vaok vki help elore is koxi
  • mucius
    viszont ami bosszantó, az a cutcorner szabály bugzása. fullmind1, hogy hol, mikor hagyod el a pályát, akár 4 centire -mondjuk egy jobbkanyar végén, baloldalon jobban kisodródsz mint kéne, 3 fűszálon átgázolsz - és egyből kapod a figyelmeztetés, hogy előnyhöz jutottál pályaelhagyás révén, következőre disqualifykálnak. nomeg online a carmageddonpilóták, careless driving szabály-t persze elvétve kapcsolják be a hostok.
  • mucius
    na mostmár nagyon kiváncsi lettem erre az isi motor technológiára. be is szerzem a gtr-t. :) az az igazság, hogy én kódmászterszes kolinokon kezdtem el kormányozni, szal az a viszonyítási alapom.
  • Gabor_(HSF)
    JóJó a game,de ez is úgy jár mint minden játék aminek több része van...Ez sincs a közelébe sem a Toca1-nek...
    És minek bele ennyi vezethetettlen öreg verda?
    Még ha lett volna ekkora külömbség is a hajdani meg a mostaniak között,(de nem volt)..
    miért kellett a játékban igy megkülömböztetni,nem értem.......
  • eX RambO
    Mi van Buba ebben a topikban még szóba állnak veled?? A Battlefieldet kerülöd messziről látom csíterke.....
  • lac coo
    CRC nincs ?
  • Eisenhower
    mindenesetre a 2. részből megmaradt az olyan kis hülyeség hogy tépek mint az állat és egyszer csak a semmiből előtűnik az ellen és elhuz mellettem.... biztos rejtett sugárhajtóműve van volt egy másik autos játék is abba meg a célegyenes előtt megtáltosodott és előttem ért célba mindíg.
  • Eisenhower
    azért se jó ha ütköznek a verdák mert ha vkinek nagy a pingje akkor mész a pályán egyszercsak belemész valamibe majd pár másodperc mulva látod meg hogy ott volt a verda ^^
  • malter
    ugylátszik tévedtem,mégiscsak kell az "egymáson átmenös" dolog mert iszonyat amit müvel 1-2 emberke 5ik helyröl lerajtoltam öket,és az elsö lökött le az utrol,mire lentebb mentem megint lök egészen addig amig keresztbe álltam
    persze ö is elszállt és az egész mezöny nekünk:/
  • Alexease
    Csak egy bajom van vele, hogy mindig elfelejti a Pro Sim beallitasokat, vagyis azt mindig ujra kell kapcsolgatni:) Nem mintha nem ferne bele, de azert is;)
    Es persze meg meg lehetne emliteni a tucatnyi hianyossagot es/vagy hibat, de ez valoban nem szimulatornak keszult;D Arra itt van a gepemen a GPL, NR2003, rF, GTL, GTR, netKar, LFS...

Szerk.: Ja es persze, Codies szokas szerint, meg ez is visszaallitja a desktopomat feketerol standart Windows kekre;)
  • Alexease
    Azert itt is be lehet allitani, hogy letepje a kezed rendesen:))) Azert most mar a normalisabb Linarity kezelessel es a Tightness lehetoseggel teljesen elvezetesre be lehet allitani. Nem egy szimulator az biztos, de el lehet vele autokazni, ha maset nem is, a sok autoert es palyaert;)

De valamelyik filmben/hirdetesben ugy is reklamoztak, hogy: "Versenyszimulacios Video Jatek." :) Vagyis nem az autokat szimulalja, hanem a versenyeket:)))

En a demo alapjan megakartam venni. Elvileg meg most is, bar nekem valamiert szerencsem van, es nalam egyszeru emulalassal, lehuzas nelkul is megy korrekttul - valamiert:) Tartsa meg joszokasat:))))
  • Panther
    És akkor még nem számítottam a gagyi effekteket, ha nkeimész valaminek, vagy neked mennek. Az ISI motoros játékokhoz képest katasztrofális a kormányzás.

De ha neked jó ez is, akkor legyen.
  • mucius
    nemtom mit bakterkodtok ti a kormány konfigolásával de bőven pofonegyszerű, és a ffb is jó itt is és az előző résznél is (bár nem a gtlegendses vállficamítós).;)
  • 3P
    Nem járt senki úgy, hogy a World Tour-t próbálja betőlteni és a töltés végén folyamatosna lefagy? Nálam sajnos ez a jelenség. :( Néha Pro Carrier módban is 1-1 pálya betőltésének végén is lefagy a játék, de az még elviselhető, mert az "véletlenszerű", de a World Torunál állandó a jelenség.
    Csináltam már újrainstallt direkt minimál telepítéssel is, próbáltam nagy és kisfelbontású videókkal, cseréltem VGA drivert, állítgattam a hangkártya hardveres gyorsításán, de semmi. Ha elindul egy verseny akkor soha nincs fagyás, s semelyik demó sem fagyott így (még mindig fent vannak a gépen). A gép nincs húzva, és nincs fent semmiféle codec pack. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Mindenképpen meg akartam venni a játékot, de így nagyon elment tőle a kedvem, hiszen erősen csökkenik a játék élvezhetősége. Valami tipp esetleg? Talán egy reményt keltő patch felöl valami bíztató hír? Ne adj Isten a megoldás a problémára?
  • Alexease
    Az FFB-s megakadasra (mar irtam egyszer lejebb):
    - Kesziteni egy BAT file-t, es abbol inditani a programot, ahogy Sup irta, magasabb prioritassal:

C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "" /high "X:\konyvtar\Race Driver 3\RD3.exe"

Ennyi.
  • ToMy_
    De mit lehet rajta 1 órát konfigolni? van a linearity, a saturation meg van a deadzone, oszt hali. Próbáltam állítgatni ezeket, de semmi lényeges változás, hacsak az nem, hogy sz.rabb lett..
  • Panther
    Akinek meg-megakad az FFB bekapcsolása után, futtassa magasabb proritással a programot és nem fog akadni. Egyébként kormánnyal tényleg kínszenvedés az irányítás, legalábbis 1 órát kell konfigolni hozzá, hogy normális legyen.
  • ToMy_
    Nahh, egy firs-(and very-very last)look tőlem is:
    Összefoglalva: nem érte meg azt az 20 percet, amit ráfordítottam az életemből.
    1. Mikor mondja meg már valaki ennek a Codemasters nevű társaságnak, hogy ha autós játékot csinálnak PC-re, akkor ne arra a kib.szott banánra optimalizálják az irányítást? Mert billentyűvel még csak-csak, de kormánnyal kínszenvedés.
    2. Grafika rendben, kicsit csili-vili, de ezt leszámítva teljesen jó.
    3. Gépigény nem gáz, 1024x768-ban fullra húzva nem döccent meg a nem túl acélos gépemen (2.8Sempron+9600XTUltimate+768M) sem.
    4. Hang eléggé gagyi, leginkább az RC robbanósok hangjához hasonlítanám.
    5. FFB: ugyanaz a bugos szar, mint a 2. részben volt. Ha FFB bekapcs, akkor random időközönként meg-megáll az egész 1-2 másodpercre, aztán onnét megy tovább minden. Thrustmaster GT FFB. A 2. rész uezt csinálta Logitech kormánnyal.
    Szóval nekem ez ennyi volt, a kerekék nem pumpálhatja fel a a jelenleg mérvadó autós játékoknak.
    A fentieket kb. 20 perc tiszta játékidő után vontam le, a Clio, gokart, buggy, Renault Alpine kipróbálása után.

Értékelés: **/*****
  • reaper4
    jó akkor nem szóltam. csak az eddigi starforce okra ez tökéletes megoldás nálam és jót akartam.
  • Istencsászár
    minden gépen más, valakinek megy igy, valakinek nem, valakinek ugymegy, valainek ugyse megy... hiába irgatjátok be hogy " nekem igy megy " másnak nembiztos hogy fog...
  • LeePí17
    hy
    pedig egyszerű..nem kell kapcsoló..nem kell kihúzni a tápkábelt..
    Sajátgép..tulajdonságok..eszközkezelő...cd/dvd meghajtó..letiltás...
    ennyi...ha nemjácol utánna meg ugyanez..csak engedélyezés..
  • bazza
    Nekem már rég kapcsolóval műxik az áramtalanítása a drive-oknak. :D
  • reaper4
    de 1 mozdulattal le tudod kapcsolni menet közben. monnyuk ha megy akkor is megy a game.
  • reaper4
    nem konkrétan neked írtam csak azt olvasgatom h "nem indul és micsinájjak?"
  • Reyes
    Attól még ugyanúgy rá van kötve a gépre nem? Eztet most nem értem:-/
  • kostka
    annyira nem érdekel, és mivel nem használom túl sűrűn a DVD-írómat ezért nem is zavar. meg a gépház úgyis nyitva van, szóval nem bonyolult művelet.
    másik ok: nem sűrűn játszok SF-es játékokkal ;)
  • reaper4
    vegyetek már 1 külső rack-et amibe beletoljátok az írót és nem kell huzogatni semmit.
  • kostka
    ha lehúzod az optikai meghajtók kábeleit, akkor elindul simán ;)
    nincs hozzá "normális crack", de szerintem nem bonyolult így sem
  • dalackraul
    Én azt szeretném kérdezni hogy ez elindul simán??? nem kell semmi le huzogatni van hozzá normális crack???