9798
  • fistin
    emberek!
    lehúztam az ide kábeleket, minden felesleges cuccról, még sfcure progit is használtam, aztán még sfnightmare-val disable node-t is kapcsoltam, de meg se mukkant a game!! mit csináltam rosszul??
  • DJ RX7
    hülye vagy azért egy 9600xt 25000ft de egy 6600gt 45000ft
    csak azért mert nekem is 6600gtm van.
  • bazza
    Végső elkeseredésemben gondoltam arra, hogy talán kevés a szabad helyem, ezért megy szarul a motorhang, de sztem ez má nagyon szánalmasan hasas ötlet :DDD
    -----
    mindenesetre félreteszem az image-t későbbre, talán lesz megoldás, vagy majd egy esetleges format c: után újra kiprószálom.

Addig is jó játékot mindenkinek!
  • MikX
    Yo...
    Csak be kéne rakni a banner alá is...
  • malter
  • Eisenhower
    izé esténként nem tudna vki indítani egy magyar szervert? mittom én minden nap este 7-kor összeröffennénk egy kis autókázásra, hogy zsigát lenyomjam megint pl^^
  • kostka
    Nem lett rossz, kösz azoknak a helyében is akiknek nem ment/megy!
  • Rolesz
    FAQ
  • Clava
    én telejs mértékbe megértelek meg 1üttérzek veled gonodlom mien szar lehet de akkor se tok megoldást talán új hangkjártya vagy nemtom
  • Rolesz
    Na most így 5 perc alatt öszedobtam egy faq-t Innen elérhető
  • bazza
    érdekes mód eddig nekemse.
  • 12346
    format, aztán ne tegyél föl soha semmi szart. érdekes mód nekem ilyen rinyáim sose voltak.
  • bazza
    áh, nem műxik sehogyse, ígyis-úgyis bugos a motorhang. csak bosszantó, hogy ha végre megy egy toca, nem a védelemmel kell szőrözni, akkor vmi más krepál be.
  • VRSDM
    nekemse akarja azthinni hogy eredeti, kéri a licenced disket- pedig dtools4.03 + ideés kép kihuzva... érdekes.. és egyben kurvamod bosszantó is, hogy nemtudom miért nem jo...
  • bazza
    mivel a hardver gyorsítás lejjebvétele nem oldaotta meg a gondot, ezért most az ac97-el prószálok megoldást találni.
  • bazza
    Íme a problémám a Codemasters FAQ-jában (igaz Toca 1-hez)

Problem: The engine sounds in the game whine and are quite high pitched. There may be other sound problems in-game
    Solution: These problems are normally noticed with onboard sound cards.

Make sure that you have the latest drivers for your soundcard and your motherboard. If you have a VIA AC97 sound card, you need to install the latest drivers for this card from www.viatech.com and ensure that you have the latest 4 in 1 drivers from the same location.

Alternatively use Realtek's updated drivers for any AC 97 (AL650) device:

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloads1-3.aspx?series=8&Software=True

If the problem persists, try the following:

1) Turn the sound quality slider down in the hardware setup for the game.
    2) Open the file c:program filesCodemastersRace DriverPCHardwareconfig.ini in notepad (you should be simply able to double click on the file), and change SimpleHWSound to 1.
    3) Click on Start - Run, enter DXDiag, go to the sound tab, and turn the hardware sound acceleration slider down one notch (try two notches if there is no improvement).

• lugiak
    Szerintem ez egy sazr bazze......
    Néhány texturát mintha paintbna rajzolttak volna:D
    A 7.0 giga pedig már egyenesen felhábotító........
  • VRSDM
    EZT NEM HISZEM EL - MINDENKI OLVASSA EL - GATES MEGALKOTTA AZ MI-t...

sehogy sem akarta kicsomizni a köcsög, erre lekzdem még1x mondom majd most... simogatom a gépet, és beszélek hozzá, hogy kérlek csináld meg, ugy szeretlek stb... erre nem kicsomizza, ezt nem hiszem el... .. :D aki érti a win-t az zseni, peidg ez elvileg fizikálisan nem lehetséges, na sebaj, már telepít, majd online találkozunk... :D
  • streetracer
    Nagyon jó a játék, fullon megy. Élvezetes, csak még be kell lőnöm a kormányomat rendesen.
  • bazza
    a hardveres gyorsítás lejjebbvétele/kikapcsolása sem oldotta meg a különösen sípoló, szörnyű motorhangot. szóval a játékot most elteszem egy időre, hátha jün vmi megoldás vagy peccs.
  • Clava
    amúgy akkor se végom mi a frászért kell majdnem 10 gig pontosan 7,5 giga ennek mikor egyes autók grafikája annyira nincs kidolgozva meg az összes auto kerek meg a felni szinte egyenlő a 0-val, és még belső kamera sincs nem vágom szerintem vagy 3 giga a SF-belőle :)
  • drop
    nem kell agodni utolag is áttudod convertálni
    vinyodat
  • Eisenhower
    tudom
  • VRSDM
    hihi énmeg telibeszoptam az egészet, én beteg még anno FAT32-re formáztam a gépet... és most nemtudom kicsomzini, metr ugye csak az ntfs tud 4 gigánál nagyobbat mozgatni ... vicces...
  • MikX
    Hmmm...
    Úgylátom kijött a game, nem is figyeltem különösképp...
    De egy Faq már elmenne úgylátom :D
  • rasch
    Tudna valaki segíteni? A daemon 4-et sehogy nem bírom felrakni, olyan hibaüzit ír, hogy " Internal setup error" mi a rák lehet ez??
  • eX RambO
    És bögyös?? :)
  • 3P
    A nélkül nagyon bonyolult, s egyáltalán nem garantált a siker. Ha a demo bejött, akkor inkább vedd meg. A jővő héten jelenik meg nálunk.
  • bea82
    nalam nem indul, hiaba buveszkedek
    error mindig
    (a kabelt lehuzni nem tudom, nem ertek hozza, szet se tudom szedni a gepet)
    szoke vagyok
  • bazza
    no azt meg hogy? (vagy itt vagy privát írd le nekem plz)
  • Clava
    ok ok jóvan elhiszem de akkor is durva :)
  • 3P
    A hangnál nálam recsegés és kihagyás volt még a demonál, akkor lejebb vettem a hangok hardveres gyorsítását a hangkártya driverében, s az segített.
  • bazza
    nekem a hang bugos, csak akkor tudok rendesen játszani, ha leveszem a motorhangot 0-ra. Minden beállítást kipróbáltam, codececet leszedtem, új driver is van...semmi javulás.
  • zsotesz
    LAN-on nem lehet játsszani?
  • 3P
    Azért elég bugos lehet a progi... :-/
    Ha World Tour-t akarok kezdeni, akkor elkezd tőlteni a progi, s mielőtt bejönne valami (gondolom video), lefagy. Pro Carrier modot tudok indítani, de ott is néha pálya betőltés után előfordul, hogy lefagy, de ott csak néha, mig world Tournál mindig.
    Codec pack, ami megzavarhatná nincs fent, mindig csak célirányos kodekeket teszek fel. Lehet, hogy blink video player kellene neki? Nemtudom, de picit lelohasztott, mert így bugosan nem tudom, hogy adjak-e ki rá 10 000 Ft-ot...
    Lehet, hogy megvéárom az első patch-et, csak kérdés, hogy javítja-e?
  • malter
    szerinted?
  • gizmoplayer
    ezexerint lehet online jáccani. nem kell hozzá gyári?
  • malter
    csak sztem idiota ez az egymáson átmenös dolog
  • malter
    kabbe én voltam:D
  • Eisenhower
    emberek van egy olyan rész hogy play online. na oda sűrűn látogassatok. online nagyon lecsó! most voltam fent zsigulipowa-t le is nyomtam ^^