9798
  • TomBond
    Én is úgy jártam mint karlovacko. Van egy MDF/MDS fájlom. Az MDS-t bemountolom a daemonba kijelölöm az Emulation-->RPMS-t. Lehúzom az összes IDE meghajtó (vinyók is) tápját, és nem indul.
    Pedig az első 2 rész nagyon tetszett, jó lenne ha menne ez is.
  • macleody
    Na ha hazaérek előkotrom a momot. A toca 2-höz sehogy nem tudtam belőni, kíváncsi vagyok ezzel megy-e.
  • MaverickSXT
    hi all csak privatba
  • nesto
    PLease valaki irjon le egy normális kormánybeállítást, mert én már órák óta probálgatom. holt pont meg ilyeneket légyszi valaki leirhatna, mert alapbol amit ad az irto szar, faltol falig lehet csak menni ugy. egy kis csiszolás ráfér, szoval örülnék ha segitene valamelyik kormányos srác.
  • zolo
    Hali!
    Betudnád írni a cheateket??Unlock all championship+unlock bonus championship kellene,ha tudod őket!?
  • zolo
    Hali!
    Betudnád írni a cheateket??Unlock all championship+unlock bonus championship kellene,ha tudod őket!?
  • gizmoplayer
    Mibajodvanneked?
  • karlovacko
    Megpróbálom, köszi. Ha sikerül jövök egy sörrel.
  • macleody
    Próbáld Daemonnal ne Alcohollal. Az mds kiterjesztésű fájlt mountold. Ja és azt hiszem be kell jelölni Daemonban az : Emulation-->RPMS-t.
  • karlovacko
    Ja, verziót nem tudok. Mirror?
  • karlovacko
    Mdf/mds. A starforce ott volt mellette, gondolom azért mert kell. Bár?
  • LeePí17
    nos 1 kis CSÍÍT tel meglesetem a gamét:D
    hogy mégis mi hogy merre hányméter..mért Ultimate....télleg rentgeteg féle verda, pálya közül lehet választani...keresgéltem is míg megtaláltam ezt :

számomra hihetetlen h távirányításu autóval is lehet menni...meg is néztem h mennyi a végsebessége!
  • LeePí17
    iso vagy MDF/MDS ?
    starforce cleaner nemtom h kell e hozzá.
    (az én verziómhoz nem kell)

infókat mondj pls.
    mejik tört verzió?
    iso v. Mdf/Mds v cue,bin Képfájlos a game?
  • karlovacko
    Sziasztok! Segítsetek legyetek szívesek! Letöltöttem a Toca3-at. 75db 50 megás fájl. Egyesítettem őket és alcohol-al feltelepítettem. Eddig semmi gond. Futattam a starforcecleanert, kihúztam az író tápját és újraindítottam. Viszont még így sem engedi indítani. Van még valami amit esetleg meg kellene csinálni? Már itt van egy hete és nem tudok gyönyörködni benne, hanem inkább őszülök. :-) Előre is köszi az ötleteket.
  • Richard90
    Itt kiválasztod az operációd rendszeredet, kátyádat... és tovább
    Tessék
  • SchDexter
    Szeva! Tucc konkrét force driver frissítés címet adni?
    Mer a keresgetéstől már elfáradtam. Ha Utánna behal a gép vagy a játék asse baj
  • LeePí17
    igaz igaz...csak nem akartam drasztikusan fogalmazni...
  • arty
    pontosabban NINCS házigazda ... :(
  • DIJJO #1685
    Valaki 100% save-et elküldené???? PLS
    [email protected]
  • LeePí17
    igaz igaz...de mi szóltunk h vírusos lehet némehjik..
    bár ez a házigazda dolga lenne h mindíg (MINDÍG) friss infóval szolgálna!!
    és akkor nem lenne belőle FIKÁZÁS hanem 1 rendes baráti társalgás versenyekrők...futamokról...autókról!!!!!!

csak LUSTA a házigazda!
  • arty
    neked és nekem van virusirtonk, tüzfalunk, stb és tudjuk használni a gépünkt ... tudod hány gépet láttam én már alap winxp+xptüzfal only ???

a tévében reklámozzák az internetet és hihetetlen mennyiségő hozzánemértő megy ki a netre anélkül, hogy a legcsekélyebb fogalma is lenne róla mit is csinál ...
  • LeePí17
    hol láttál te itt linkelve Cracket??

a #1501es hozzászólás igaz h Crakk de mi nem ajánlottuk senkinek!
    meg mundjuk alap ha NET van akkor vírusirtó, tűzfal, spyware legyen a gépen!
    Világosan oda volt irva h crakk CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE!!NEM buzditot senkit!

mondtátok h nincs-e crakk...MAV bizonyitota h van DE NEM mondta senkinek h használja!!

abban igazad van h csak az MDF/MDS képfájlos game a jó.

de nem MAVERICKSXT hibája hanem azoké akik bejönnek beszólnak oszt elhúznak...tudod azok csinálják a balhét...

Szóltunk a HÁZIGAZDÁNAK H CSINÁLHATNA FAQ-t...de eddig semmi..
    ROLESZ készített (köszönjük) igaz van rajta némi módosítás!#1391

• macleody
    Szerintem csináld jelszavasra és akkor csak a frumozók tudnak bemenni.
  • LeePí17
    ok..én meg Sunacskkeresztben :D
  • arty
    "Baratom te ugy vagy pancser ahogy vagy !Nekem van crack ami virusmentes ha te pancser vagy ahoz hogy talalj akkor inkabb tudod "Hallgatni arany" 1, en nem mondtam senkinek hogy mit szedjen le csak szoltam hogy van crack en arrol nem tehetek hogy te csak visusosat talalsz.2,ha mar netezel akkor alap hogy van virusirtod ami be se engedi a virust 3, ha meg akkora pancser vagy hogy nincs virusirtod se tuzfalad akkor nyugottan rakj csak uj rendszert"

Én vagyok pancser? :))
    Kettőnk közül Te állítod itt folyamatosan h van crack a játékhoz, poedig nincsen, ezzel mindenkit félrevezetsz, ráadásul ezzel az ostobasággal a kevésbé tapasztalt forumtársakat virushoz juttatod :) (simán el tudom képzelni, h van akinek nincs megfelelő virusvédelmi szoftver a gépén... vagy csak idejét mult .. vagy épp az adott virust (még) nem ismeri a cucca, stb)

Nem adtál konkrét oldalt, ok, de a keresőbe beirva elég eccerü virusos kamu krekkhez jutni :) És te bizony erre buzditod a nagyérdemüt :)

"sztem te ezt frankón félre értelmezted....
    1.azt mondta h NEM emléxik h adott volna ojan oldalt ahol Crakk lett volna.(nem adott oldalcímet)
    2. egy okostojás irt be h nincs Crakk.
    MAV talált!! ami ál crakk és vírusos! ha nincs vírusirtód akkor sry.
    de pár hszel ezt beszéltük..#1592
    ISO vagy Mdf/mds a game...
    szal..nem mondott ő semmi rosszat.csak bebizonyitotta h van Crakk!!
    ennyi + 1 bambi"

Rád is vontakoznak fentiek: crack nincs, aki azt mndja h van az enyhén láma :) ráadásul a kevésbé tapasztalt forumozokat kiteszi egy virus beszopásának a szar kamu krekkekből...

(működő) ISO sincs, csak MDF/MDS verzio, mivel egyedül ez a formátumu dvd image tartalmaz olyan informáciokat (azt is inkább csak az MDS), ami segítségével a starforce3 átverhető.

Komolyan nem értelek titeket ... ha lenne crack, akkor az kint lenne minden nevesebb oldalon is, nem csak ilyen zugforumokban látnád belinkelve :) Miután a Toca2-t is felnyomta a reloaded, kikerült mindenhova ... előtte néhány jóképességő persze - hozzátok hasonlóan - folyamatosan linkelte be a virusosabbnál virusosabb és nem működő, kamu-"krekkeket" ...

Nem azzal van a baj, h segítetek (hiszen látni kell azt is, h sokaknak segítettetek téynleg), hanem h a hülyeség is terjed általatok :(
  • macleody
    Oksa, ha lesz hunsamu néven megyek :)
  • LeePí17
  • LeePí17
  • LeePí17
    legyen?
    mert akkor csinálok
    kb 1930tól lesz HUNGARY or BAN néven
    xcsak mindenki köszönjön MAGYARUL!!!!!!!!!!!!!
  • macleody
    Sziasztok, lesz ma szerver?
  • LeePí17
    torrenten van fent :(

de ha érdekel akkor elküldöm postán
  • SchDexter
    Hol találtad? oldalcím?
  • LeePí17
    találtam 1 Rallye Összefoglaló Filmet 1981ből...1ó 23perc Hosszú
    LADA Túraautó!!!..."a VFTS Ladák és a kihegyezett Skodák sok fantasztikus tipus és
    rajtuk sok sok logó és a mindenkit megfogó spéci koppány kipufogó.."

Vissza 2 padló!
  • SchDexter
    Mert lehet hogy a végén kiderül hogy csak az Ati-soknak fayg le (nekem: Radeon 9600 powa) és ha ez beigazolódik akkor lehet hogy vmi csúnya szót mondok (de persze csak magamban) az nVidia-ra
  • LeePí17
    neked úgy megy????
    crakkel??
    CRACK NINCSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SE PATCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sarapetike
    ati 9600 xt
  • forzajuve5
    Hello!
    Lehet már játszani úgy a játékkal,hogy nem kell mindent lehúzni,csak crack azt megy?
  • DIJJO #1666
    A mentést megköszönném ha elküldenéd a [email protected] ra
    KÖSSZI
  • SchDexter
    Szevasztok!
    Meg szeretném kérdezni, hogy azoknak, akiknek a toca csak mindíg adott pontokon fagy le (pl. nek Gt Lights) azok milyen videókártyát használnak.
    Mert sztem azzal lessz összefüggésbe. És akkor szomorú leszek.
  • LeePí17
    #1391 FAQ
    #1469 Mountolás Utáni Teendő
    #1501 Crakk (Vigyázat mindenki csak SAJÁT felelőségre!!!)