9798
  • LeePí17
    drájverek..lehet h ez a baja..
    próbizd meg feltenni újra
    (tom nem könnyű)
    de meg kő próbáni
  • HAYES
    Én nem multiplayer játékra gondoltam, hanem a sima játékból lép ki vmi rendszerhibával.
  • kostka
    hello
    találtam valami cracket most, nekem nincs fenn a játék nem néztem meg hogy működik e, de úgy kell használni, hogy berakod a játék mappájába, és elindítod
    crack
    remélem megy és vége a szenvedéseknek :)
  • LeePí17
    régi account...neved vagy jeszó...
  • HAYES
    Milyen adatok?
    Milyen régii?
    ezt nem értem
  • MaverickSXT
    lol nm
  • kemszi2
    Danke schön:D
  • MaverickSXT
    Ment
  • kemszi2
    a mentés az jó volna:[email protected]
  • MaverickSXT
    Van 100% os mentesem amit barkinek szivessen,meg van cheatem is de szigoruan csak sajat szorakozasra ,neten amugy se muxik ,meg akkor hol marad az elvezet meg a sok poen
  • kemszi2
    mindhárom részét próbáltam.
    úgy viszont hol marad a verseny szellem?Na mind1 ilyen az élet
    a németek meg tehetnek egy szivességet:
  • MaverickSXT
    pl hockenheimbe mentem 1.14.10 et szerintem az mar csucs dtm el a nemet gyerek meg ment 1.10.00 aha az oveben volt biztos nitro,miutan szova tettem hogy cheater szepen bannoltak,na ennyit a fairplay rol
  • MaverickSXT
    Hat modjuk ugy lehet csalni hogy vannak kulombozo edit prg es at lehet szerkeszteni a kocsik adatait gyorsabb legyen jobb fek stb... es a k...og nemetek allandoan ezt csinaljak volt erre pelda a toca 2 ben is ha mar jatszottal vele akkor nagyabol vagod melyik kocsival milyen idokoroket lehet menni a nemetek tuti jobbat mennek 2 3 mp vel a kerdes csak az hogy hogyan,tehat gondolom ok abszolut nem csalnak
  • kemszi2
    nem használok:D
    De nem valószinü hogy végig fogom vinni a játékot...
    Bár kiváncs lennék a stratos-ra és a lancia beta monte carlo-ra
  • LeePí17
    vannak serverek ahol kikapcsolták a Collusiont (törést)..van ahol nem.
    csít van hozzá!
    de NO CHEAT!
  • LeePí17
    lehet h valaki használja..vagy nem pontos adatot adtál meg...
    próbáld meg a régivel...
  • HAYES
    Hali!

Nekem az a problémám hogy előszö csináltam egy profilt. Elkezdtem játszani.
    Ezután egy új profilt csináltam és el akartam inditani, de egy hibaüzenettel leállt. Ez mitől lehet?
  • kemszi2
    ebben hogy lehet csalni?nem törik a kocsi vagy mi?
  • LeePí17
    shift á val próbizd
  • theodor
    Helló hogy tudok usert csinálni a demóban?Mert nem lehet @-ot írni mert fos angol billentyűzetre van állítva a játék.pls help
  • kirol
    Úgy értettem az itteniek közül.
  • LeePí17
    hejes hejes...
    Ma este lesz SERVER HUN or BAN névem (a sok külföldi miatt)
    19:30tól!

adig is a 102oktános benzin legyen veletek!
  • MaverickSXT
    Persze barki tud csinalni de ez pont errol szol hogy vki innen csinal es arra megyunk be ,akkor feltehetoleg mindenki innen van,mert tapasztalatom szerint mar most tul sok a cheater pedig szerintem ez egy jatek es nem haboru ,aki ezt nem tudja megertni annak a qr...en azert megyek be mert szorakozni akarok es tok mindegy nyerek e vagy vesztek a lenyeg a szorakozas szamora ,de hat kinek mi a fontos...
  • kirol
    Bárki tud csinálni, nem?
  • kirol
    Nekem elszarta a gépet, állandóan újtaindít már a bejelentkezés után. Le is töröltem.
  • Gabor1990
    Na hali
    Akkor ma mikortól lesz szerver??
  • zoltang
    Itt le lehet a franciát (is) jó pár nyelvre fordíttatni. (A címet beírva a komplett oldalt is lefordítja.)

Pl.: angolra

To break StarForce v3 (Without disconnecting readers IDE)

I chose to install ToCA Race Drive 3. We need : DEAMON Tools 4 & VirtualDrive Pro 10

1 : To assemble the image of the DVD of ToCA Race Drive 3 with DEAMON Tools 4 (There is one virtual reader DEAMON Tools to create).

2 : To install TOCA Race Drive 3.

3 : To install VirtualDrive Pro 10.

4 : Lancer VirtualDrive Pro 10 (To install that only one virtual reader).

5 : Then in the VirtualDrive mitre, to click on VCD Manager

6 : Then in Tools, to click on Sayable IDE CD-Romanian. It is a question here of decontaminating readers IDE. VirtualDriver avers much more effective than SarForce Nightmare.

7 : Then made OK.

Good let us be there we almost...

8 : To launch ToCA Race Drive 3. If all is good, should have this to you (to click on Oui, your PC starts again) :

9 : To start again ToCA Race Drive 3. To have patience time makes these checks...

... and ToCA Race Drive 3 ended finally up launching out.

... with pleasure.

Dic LoCoL
  • Mardel9
    elrontottam a linket bocsi itt
  • Mardel9
    Sikerült. mindenkinek akinek eddig nem ment annak egy ki segítség(nem magyarul de képekkel illusztrálva)itt
  • MaverickSXT
    Figy all szerintem a leepee csinal este szervert garantalt a rohogesben valo megszakadas mindnekit szivessen varunk
  • MaverickSXT
    Ideje lenne beizzitani azt a wheelt nem gondolod?Ha mar egyszer kiadtad erte a penzt
  • MaverickSXT
    Nyugottan szed le a teljest
    Kormanyal szepen iranyithato en azzal jatszom a fizika elfogadhato persze nem gtr de jol jatszhato
  • LeePí17
    mind2vel kitűnően jáccható..csak be kell rendesen állítani...

MAVERIK SXT jácak kormánnyal...
    Én bill.el nyomom...(a Képek magukért beszélnek)
  • nesto
    demóját leszedtem és nagyon bejön, annyit kérdeznék hogy kormánnyal az irányíthatóság a fizika nem rossz? mert legtöbb játékba kormánnyal még jobb mint billentyűzettel
  • LeePí17
  • MaverickSXT
    Tavol alljon tolem hogy megsertselek ,de ha vki lusta arra hogy kihuzza az aram kabelt a dvd/cd rom bol az menjen es vegye meg a boltba
  • MaverickSXT
    Nm ram mindig szamithatsz
  • LeePí17
    SZEVASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oltári gubanc volt a Hálókártyáim körül...
    lényegtelen...ma bepótoljuk azt ami tegnap elmaradt!!!
    Köszönet MAVERICK SXTnek az oldal fentartásáért és INFÓkért!

Kösz MAVRICK
  • MaverickSXT
    Persze akkor meg nem ilyen net volt, nem volt alkamas jatekra csak nezelodesre viszont eletkorodat tekintve akar te is netezhettel volna. Most 2006 van - 20 az 1986 tehat mi koze ehez 72 nek?
  • MaverickSXT
    Mi ebbe a furcsa?