9798
-
LeePí17 #1503 drájverek..lehet h ez a baja..
próbizd meg feltenni újra
(tom nem könnyű)
de meg kő próbáni -
#1502 Én nem multiplayer játékra gondoltam, hanem a sima játékból lép ki vmi rendszerhibával. -
#1501 hello
találtam valami cracket most, nekem nincs fenn a játék nem néztem meg hogy működik e, de úgy kell használni, hogy berakod a játék mappájába, és elindítod
crack
remélem megy és vége a szenvedéseknek :) -
LeePí17 #1500 régi account...neved vagy jeszó...
-
#1499 Milyen adatok?
Milyen régii?
ezt nem értem -
#1498 lol nm -
#1497 Danke schön:D -
#1496 Ment -
#1495 a mentés az jó volna:[email protected] -
#1494 Van 100% os mentesem amit barkinek szivessen,meg van cheatem is de szigoruan csak sajat szorakozasra ,neten amugy se muxik ,meg akkor hol marad az elvezet meg a sok poen -
#1493 mindhárom részét próbáltam.
úgy viszont hol marad a verseny szellem?Na mind1 ilyen az élet
a németek meg tehetnek egy szivességet: -
#1492 pl hockenheimbe mentem 1.14.10 et szerintem az mar csucs dtm el a nemet gyerek meg ment 1.10.00 aha az oveben volt biztos nitro,miutan szova tettem hogy cheater szepen bannoltak,na ennyit a fairplay rol -
#1491 Hat modjuk ugy lehet csalni hogy vannak kulombozo edit prg es at lehet szerkeszteni a kocsik adatait gyorsabb legyen jobb fek stb... es a k...og nemetek allandoan ezt csinaljak volt erre pelda a toca 2 ben is ha mar jatszottal vele akkor nagyabol vagod melyik kocsival milyen idokoroket lehet menni a nemetek tuti jobbat mennek 2 3 mp vel a kerdes csak az hogy hogyan,tehat gondolom ok abszolut nem csalnak -
#1490 nem használok:D
De nem valószinü hogy végig fogom vinni a játékot...
Bár kiváncs lennék a stratos-ra és a lancia beta monte carlo-ra -
LeePí17 #1489 vannak serverek ahol kikapcsolták a Collusiont (törést)..van ahol nem.
csít van hozzá!
de NO CHEAT! -
LeePí17 #1488 lehet h valaki használja..vagy nem pontos adatot adtál meg...
próbáld meg a régivel... -
#1487 Hali!
Nekem az a problémám hogy előszö csináltam egy profilt. Elkezdtem játszani.
Ezután egy új profilt csináltam és el akartam inditani, de egy hibaüzenettel leállt. Ez mitől lehet? -
#1486 ebben hogy lehet csalni?nem törik a kocsi vagy mi? -
LeePí17 #1485 shift á val próbizd -
theodor #1484 Helló hogy tudok usert csinálni a demóban?Mert nem lehet @-ot írni mert fos angol billentyűzetre van állítva a játék.pls help -
#1483 Úgy értettem az itteniek közül. -
LeePí17 #1482 hejes hejes...
Ma este lesz SERVER HUN or BAN névem (a sok külföldi miatt)
19:30tól!
adig is a 102oktános benzin legyen veletek! -
#1481 Persze barki tud csinalni de ez pont errol szol hogy vki innen csinal es arra megyunk be ,akkor feltehetoleg mindenki innen van,mert tapasztalatom szerint mar most tul sok a cheater pedig szerintem ez egy jatek es nem haboru ,aki ezt nem tudja megertni annak a qr...en azert megyek be mert szorakozni akarok es tok mindegy nyerek e vagy vesztek a lenyeg a szorakozas szamora ,de hat kinek mi a fontos... -
#1480 Bárki tud csinálni, nem? -
#1479 Nekem elszarta a gépet, állandóan újtaindít már a bejelentkezés után. Le is töröltem. -
#1478 Na hali
Akkor ma mikortól lesz szerver?? -
zoltang #1477 Itt le lehet a franciát (is) jó pár nyelvre fordíttatni. (A címet beírva a komplett oldalt is lefordítja.)
Pl.: angolra
To break StarForce v3 (Without disconnecting readers IDE)
I chose to install ToCA Race Drive 3. We need : DEAMON Tools 4 & VirtualDrive Pro 10
1 : To assemble the image of the DVD of ToCA Race Drive 3 with DEAMON Tools 4 (There is one virtual reader DEAMON Tools to create).
2 : To install TOCA Race Drive 3.
3 : To install VirtualDrive Pro 10.
4 : Lancer VirtualDrive Pro 10 (To install that only one virtual reader).
5 : Then in the VirtualDrive mitre, to click on VCD Manager
6 : Then in Tools, to click on Sayable IDE CD-Romanian. It is a question here of decontaminating readers IDE. VirtualDriver avers much more effective than SarForce Nightmare.
7 : Then made OK.
Good let us be there we almost...
8 : To launch ToCA Race Drive 3. If all is good, should have this to you (to click on Oui, your PC starts again) :
9 : To start again ToCA Race Drive 3. To have patience time makes these checks...
... and ToCA Race Drive 3 ended finally up launching out.
... with pleasure.
Dic LoCoL
-
#1476 elrontottam a linket bocsi itt -
#1475 Sikerült. mindenkinek akinek eddig nem ment annak egy ki segítség(nem magyarul de képekkel illusztrálva)itt -
#1474 Figy all szerintem a leepee csinal este szervert garantalt a rohogesben valo megszakadas mindnekit szivessen varunk -
#1473 Ideje lenne beizzitani azt a wheelt nem gondolod?Ha mar egyszer kiadtad erte a penzt -
#1472 Nyugottan szed le a teljest
Kormanyal szepen iranyithato en azzal jatszom a fizika elfogadhato persze nem gtr de jol jatszhato -
LeePí17 #1471 mind2vel kitűnően jáccható..csak be kell rendesen állítani...
MAVERIK SXT jácak kormánnyal...
Én bill.el nyomom...(a Képek magukért beszélnek) -
#1470 demóját leszedtem és nagyon bejön, annyit kérdeznék hogy kormánnyal az irányíthatóság a fizika nem rossz? mert legtöbb játékba kormánnyal még jobb mint billentyűzettel -
LeePí17 #1469 -
#1468 Tavol alljon tolem hogy megsertselek ,de ha vki lusta arra hogy kihuzza az aram kabelt a dvd/cd rom bol az menjen es vegye meg a boltba -
#1467 Nm ram mindig szamithatsz -
LeePí17 #1466 SZEVASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oltári gubanc volt a Hálókártyáim körül...
lényegtelen...ma bepótoljuk azt ami tegnap elmaradt!!!
Köszönet MAVERICK SXTnek az oldal fentartásáért és INFÓkért!
Kösz MAVRICK -
#1465 Persze akkor meg nem ilyen net volt, nem volt alkamas jatekra csak nezelodesre viszont eletkorodat tekintve akar te is netezhettel volna. Most 2006 van - 20 az 1986 tehat mi koze ehez 72 nek? -
#1464 Mi ebbe a furcsa?