9798
-
#1583 daemon 4 kell hozzá? nekem 3.21 van, azabaj hogy nemtalálok seholsem image fájlt, amibe betudnám rakni... -
#1582 z vpu nekem is előjött a 6 catalyst-al,azért használok most omega-t -
#1581 please HELP, mennék multizni -
#1580 ezt irja ki: Insert the race driver (keyless) disc into the disc drive and press retry! :( sehol nemtalálok cracket vagy mount image fájlt... mittegye? -
#1579 Megy a server hungary or ban neven -
LeePí17 #1578 goooooooooooooooooooooooooooooooooooo -
Tockos #1577 Koszi szépen a segítséget megprobálom.Koszi -
pitcburg #1576 lassan 6óra -
#1575 gamespy nem kell, belepsz a gameba/simulation/play online/csinalsz egy acc ot/browse session es mar latod is a servereket -
Tockos #1574 A multihoz mi szukséges? a gamespy?Aztán mit válasszak nem is tudom mi van a gameban ,, multyplayer,online vagy mit válassazk.Valaki leírhatná hogy pontosan mit csináljak ha multizni akarok -
LeePí17 #1573 feltelepítetted..utánna indítsd kapcsold ki a géped...húzd ki az ATA kábelt vagy a
TÁP csatit..és úgy kapcsold be..és indítsd a játékot
-
#1572 Köszi, készen is vagyok a felhasználó nevemmel :]
Nah, ha nem jön közbe semmi, akkor 6-tól jöhet a multi móka :D -
#1571 Nem biztos ,hogy fagy ha nem valaszol az nem feltetlen lefagyas probalkozz hagyd tovabb hatha tortenik vmi -
pitcburg #1570 nem vettem észre..Bár lehet látványosabb változásra számítottam&azért nem tűnt fel:) -
#1569 Nekem is volt ati de az nem nagyon szerette ha piszkalom az orajelet ,en sima catalyst et hasznaltam, ennel a gf nel se mindig a legujabb jo,tapasztalat,tehat en tovabra is azt mondom probalj ki masik drivert.Mikor atim volt az az 5.9 et szerette meg asszem az 5.11 a tobbivel fagyogatott ilyen uzenettel hogy a vpu cover hibat eszlelt es visza allitja a monitoromat alapba,vegul is ezert csereltem vissza gfre -
#1568 Hat pasz szerintem vmi valtozik mert maskep gyorsul legalabb is nalam de megnezem -
pitcburg #1567 Ti mit tapasztaltatok,a Tuning opciónál ?
Szernintem semmit sem változtat a kocsiomon...
-
#1566 Hello egy problema lépett fel mikor Checking Disc-et ír ki miután feltettém és kihúztam a tápkábelt ennlé a folyamatnál megfagy mert megnézem a feladatkezelőt és azt írja hogy nem válaszol. Nem tudom mit csináljak valakinek van ötlete? -
#1565 Hányan vagytok? -
LeePí17 #1564 6órától SERVER!!
HUNGARY or BAN 4 Ever néven.(muszáj a sok külfölditől)
Coll: off
Damage: Simulation -
#1563 már van 6-os is...én mondjuk omega driver-t használok.A 6catalyst-nél kiírta hogy az alkalmazás incializálasa nem megfelelő...Omega driver azért jó mert sok mindent belehet állítani vele.Még a videókártya órajelét is -
#1562 De asszem ez az uj ATI Catalyst 5.13 bocs ha nem, nekem gforce om van -
#1561 Köszi:))
-
#1560 Szerintem csereld le a drivert itt talasz drivert Ati Driver probalkozz -
#1559 Shift + á a gameban a @ -
#1558 - AltGr-V
- Shift-2
- Alt-064
- stb. -
#1557 Nem tudok accountot csinálni. A játékban nem tudok bemásolni @-t, ezért kinn csináltam, de azt meg nem fogadja el:((. -
#1556 RADEON 9500pro, sztem nem ezzel vana gond, minden játék tökjól fut a gépemen...Senkinek nem volt még hasonló problémája?
az a poén, hogy a térképet látom és a hangokat is halom, és ahangok alapján (-:)-) fék/gázra is reagál....:((((( -
LeePí17 #1555 a képen bal felső sarokban 6mp telt el....
de sztem ő is csak kötekedik :D
6mp alatti harc...látva h mennyien is voltunk tegnap
-
#1554 Ok ,akkor varunk rad -
#1553 Milyen a vga-d?Lehet driver problema -
#1552 Hat nem vagom milyen 6 mp rol beszelsz -
LeePí17 #1551 Jelezzétek PLS h MAGYAROK VAGYTOK mert BANNOLNI kell az illetékteleneket!!! -
#1550 Mindegy hol nyomod meg ha a hangot hallod akkor jo -
LeePí17 #1549 szia.
a Server ma este 6tól Lesz (sokak kérésére) HUNGARY or BAN 4ever néven
Gamespy nem kell hozzá..csak simán belépsz..csinálsz 1 Accountot azt start...
Álltalában DTM mel nyomjuk de ha akarjátok mehetünk V8asokkal.
Szivesen várunk mindenkit ütközésse és egyéb hasolnó hülyeséggel :D
-
LeePí17 #1548 van 6mp alatt harc....ha látnád ez 1 poén szöveg..mutatva azzal h hányan is voltunk tegnap.
-
#1547 milyen harc?
6mp alatt harc.HAHA
vannak is vicces emberek vicces képekkel... -
#1546 kösz mindenkinek a segitséget, mára megvan a játék, felrakom a kormányt meg a game-t aztán játszhatunk is, nagy multi rajongó vagyok, ilyenekbe főleg. -
#1545 A sorozat/kategoria valaszto reszen kell nyomkodni, beirni semmit nem kell.
De egyszerubb lenne, ha valaki kilinkelne egy normalis 100%-os mentest - ha van - mert ugyis naponta keri valaki:) -
#1544 Hali!
Feltettem a játékot, nekem nagyon tetszik! :]
Én is szeretném kipróbálni multiban, mikor lesz legközelebb szerver? Ja és ha lesz, akkor hogyan tudok csatlakozni? Játékon belül látni fogja, vagy kell hozzá gamespy?