9798
  • nesto
    daemon 4 kell hozzá? nekem 3.21 van, azabaj hogy nemtalálok seholsem image fájlt, amibe betudnám rakni...
  • kemszi2
    z vpu nekem is előjött a 6 catalyst-al,azért használok most omega-t
  • nesto
    please HELP, mennék multizni
  • nesto
    ezt irja ki: Insert the race driver (keyless) disc into the disc drive and press retry! :( sehol nemtalálok cracket vagy mount image fájlt... mittegye?
  • MaverickSXT
    Megy a server hungary or ban neven
  • LeePí17
    goooooooooooooooooooooooooooooooooooo
  • Tockos
    Koszi szépen a segítséget megprobálom.Koszi
  • pitcburg
    lassan 6óra
  • MaverickSXT
    gamespy nem kell, belepsz a gameba/simulation/play online/csinalsz egy acc ot/browse session es mar latod is a servereket
  • Tockos
    A multihoz mi szukséges? a gamespy?Aztán mit válasszak nem is tudom mi van a gameban ,, multyplayer,online vagy mit válassazk.Valaki leírhatná hogy pontosan mit csináljak ha multizni akarok
  • LeePí17
    feltelepítetted..utánna indítsd kapcsold ki a géped...húzd ki az ATA kábelt vagy a
    TÁP csatit..és úgy kapcsold be..és indítsd a játékot
  • Blekk Síp
    Köszi, készen is vagyok a felhasználó nevemmel :]
    Nah, ha nem jön közbe semmi, akkor 6-tól jöhet a multi móka :D
  • MaverickSXT
    Nem biztos ,hogy fagy ha nem valaszol az nem feltetlen lefagyas probalkozz hagyd tovabb hatha tortenik vmi
  • pitcburg
    nem vettem észre..Bár lehet látványosabb változásra számítottam&azért nem tűnt fel:)
  • MaverickSXT
    Nekem is volt ati de az nem nagyon szerette ha piszkalom az orajelet ,en sima catalyst et hasznaltam, ennel a gf nel se mindig a legujabb jo,tapasztalat,tehat en tovabra is azt mondom probalj ki masik drivert.Mikor atim volt az az 5.9 et szerette meg asszem az 5.11 a tobbivel fagyogatott ilyen uzenettel hogy a vpu cover hibat eszlelt es visza allitja a monitoromat alapba,vegul is ezert csereltem vissza gfre
  • MaverickSXT
    Hat pasz szerintem vmi valtozik mert maskep gyorsul legalabb is nalam de megnezem
  • pitcburg
    Ti mit tapasztaltatok,a Tuning opciónál ?
    Szernintem semmit sem változtat a kocsiomon...
  • Panjabi Mc
    Hello egy problema lépett fel mikor Checking Disc-et ír ki miután feltettém és kihúztam a tápkábelt ennlé a folyamatnál megfagy mert megnézem a feladatkezelőt és azt írja hogy nem válaszol. Nem tudom mit csináljak valakinek van ötlete?
  • lalakov
    Hányan vagytok?
  • LeePí17
    6órától SERVER!!
    HUNGARY or BAN 4 Ever néven.(muszáj a sok külfölditől)
    Coll: off
    Damage: Simulation
  • kemszi2
    már van 6-os is...én mondjuk omega driver-t használok.A 6catalyst-nél kiírta hogy az alkalmazás incializálasa nem megfelelő...Omega driver azért jó mert sok mindent belehet állítani vele.Még a videókártya órajelét is
  • MaverickSXT
    De asszem ez az uj ATI Catalyst 5.13 bocs ha nem, nekem gforce om van
  • lalakov
    Köszi:))
  • MaverickSXT
    Szerintem csereld le a drivert itt talasz drivert Ati Driver probalkozz
  • MaverickSXT
    Shift + á a gameban a @
  • Alexease
    - AltGr-V
    - Shift-2
    - Alt-064
    - stb.
  • lalakov
    Nem tudok accountot csinálni. A játékban nem tudok bemásolni @-t, ezért kinn csináltam, de azt meg nem fogadja el:((.
  • misirulez
    RADEON 9500pro, sztem nem ezzel vana gond, minden játék tökjól fut a gépemen...Senkinek nem volt még hasonló problémája?

az a poén, hogy a térképet látom és a hangokat is halom, és ahangok alapján (-:)-) fék/gázra is reagál....:(((((
  • LeePí17
    a képen bal felső sarokban 6mp telt el....
    de sztem ő is csak kötekedik :D
    6mp alatti harc...látva h mennyien is voltunk tegnap
  • MaverickSXT
    Ok ,akkor varunk rad
  • MaverickSXT
    Milyen a vga-d?Lehet driver problema
  • MaverickSXT
    Hat nem vagom milyen 6 mp rol beszelsz
  • LeePí17
    Jelezzétek PLS h MAGYAROK VAGYTOK mert BANNOLNI kell az illetékteleneket!!!
  • MaverickSXT
    Mindegy hol nyomod meg ha a hangot hallod akkor jo
  • LeePí17
    szia.
    a Server ma este 6tól Lesz (sokak kérésére) HUNGARY or BAN 4ever néven
    Gamespy nem kell hozzá..csak simán belépsz..csinálsz 1 Accountot azt start...
    Álltalában DTM mel nyomjuk de ha akarjátok mehetünk V8asokkal.
    Szivesen várunk mindenkit ütközésse és egyéb hasolnó hülyeséggel :D
  • LeePí17
    van 6mp alatt harc....ha látnád ez 1 poén szöveg..mutatva azzal h hányan is voltunk tegnap.
  • bodesz
    milyen harc?
    6mp alatt harc.HAHA
    vannak is vicces emberek vicces képekkel...
  • nesto
    kösz mindenkinek a segitséget, mára megvan a játék, felrakom a kormányt meg a game-t aztán játszhatunk is, nagy multi rajongó vagyok, ilyenekbe főleg.
  • Alexease
    A sorozat/kategoria valaszto reszen kell nyomkodni, beirni semmit nem kell.
    De egyszerubb lenne, ha valaki kilinkelne egy normalis 100%-os mentest - ha van - mert ugyis naponta keri valaki:)
  • Blekk Síp
    Hali!

Feltettem a játékot, nekem nagyon tetszik! :]
    Én is szeretném kipróbálni multiban, mikor lesz legközelebb szerver? Ja és ha lesz, akkor hogyan tudok csatlakozni? Játékon belül látni fogja, vagy kell hozzá gamespy?