9798
  • LeePí17
    dudits nincs képben...
    tuning audival mi a hejzet?...átküldhetnéd tesztelésre:D....
    remélem 320 fölött megy:D..
  • MaverickSXT
    Igen te biztos nagyon vagod,es miert nincs?csak mert van olyan iso ami mellet ott a crack.Keresgeljetek ,valszeg nem csak en talaltam olyat ami mellet ott a crack
  • LeePí17
    lehet h faker volt h az arányát növelje...de nem számít...
    van sokféle faker verzió....
    lényeg h működjön...nem kell ezen vitázni
  • littleNorbi
    Hát igaz ami igaz !!!!!!!!!!!!!!
  • kemszi2
    a gépemből vetted ki a szót:)
  • Duddits
    Nincs RELOADED törés belőle!
  • 3P
    Köszi, hogy megosztottad velünk mély bölcselleted a játékról, ezzel itt most nagyon sok embert meggyőztél...
  • littleNorbi
    Háááát ez a ToCA nem egy nagy alkotás !!!!!!!
  • Tompie
    Én se tudok róla, hogy lenne-e TRD 3 RELOADED. Hol találom? Meg nforce-n se láttam, hogy megjelent volna.
  • 3P
    Végre kapható itthon is.
    Azért ahogy látom CD Galaxiséknál hamar elmúlott az áfa csökkentés hatása. Vissza állt a jó öreg 9990 Ft-os árszint, mint ahogy az volt az áfa csökkentés előtt is... :)
    Mindegy ez legyen a legnagyobb baj. A vásárlással eredeti tervemmel ellentétben még várok, s csak akkor veszem meg, ha lesz orvosság a pályabetőltési fagyásokra, addig így számomra nem élvezhető.
  • MaverickSXT
    Ki mondta neked hogy a trd 3 bol nincs reloaded??? Vagy inkabb irtad volna azt hogy te nem tudsz rola,de az meg nem jelenti azt hogy nincs is
  • ATX1
    Szervröl ha letöltök a MiRROR fajta verzoóhoz van krek?

Elöre is köszi.
  • Sarapetike
    aha
  • ToMy_
    nekem ue. volt, kínomban csinaltam új profilt, akkor elindult. más kérdés, hogy 20 percig volt a gépemen...
  • Sarapetike
    ha csinálok egy uj profilt akkor a beállitások után mikor rányomok hogy begin akkor ujra kilép
  • ToMy_
    Csinálj egy új játékos-profilt.
  • Sarapetike
    azt mondjátok meg az miért van hogyha a World cup -ot választom akkor kilép RD exe hibát észle és leáll mit csináljak???
  • LeePí17
    neki az volt a neve TRD3 SfReloaded..lehet csak érdekesség képpen volt beirva...lényegtelen torrentről szedte...(ugyan az a gép(alaplap,proci,vga)) neki nem megy nekem igen :D..ennyi
  • [HUN]FaTaL
    trd3ból nincs is reloaded lol...
  • LeePí17
    nem mindegyik verziónál megy.
    nekem sfclone verzió..havernak Reloaded(neki 4.0val nem megy)
    de lényegtelen..megpróbizza azt ha nem megy akkor tovább segitünk
  • Barni
    nekem 4.00HE van mégis megy
  • LeePí17
    mondjuk ijen esetekben a házigazda hol van???
    egy FAQ-t csinálhatna igazán...ugye skacok!
    Rolesz csinált 1 kis FAQ-t de azt bőviteni kéne.
    a házigazda nem csinálna 1 szervert??
    kipróbálnánk h nála LAGGOL-e
  • LeePí17
    Jó REGGELT. ird le mien alaplapod vga-d van...iso vagy mdf fálj a game..esetleg nem e rossz Démont használsz (4.0.3 a jó) ha ezekután s kéri akkor megirod címed azt elpostázom a gamét....
  • Panjabi Mc
    Lee Pee megtettem ezeket. Telepítés restart, tápkábelt lehúztam és a checking Discnél, tölt utána egy hibát ír ki 3 ávlazstás van retry exit meg cancel és a retry-re klikkelve egy CD-Key-t kér
  • MaverickSXT
    hat sajna akkor kenytelen leszel letolteni
  • nesto
    megbeszéltem már ismerősömmel hogy lehozza a vnyót aztán átrakjuk ugy egyszerűbb, nade ez már nemide tartozik, azért kösz mindent. a jövő hétvégén már nyomhatjuk is a multit, már várom nagyon
  • kemszi2
    mbd/mdb alatt ugye mds-re gondolsz:)De az tény hogy le kell szedned az egészet újra.Tömörítve potom 3.3giga
  • nesto
    eza gond, nincs se mbd, se mdf fájlom, mert a haverom aki leszette a játékot a illesztett fájlt rakta rá a dvd-re. vagyis olyan mintha rendesen rálenne az install rakva, csak ez a k**va mdb fájl hiányzik, mert a mdf csak pár kb
  • Alexease
    Az en gepem meg valamiert szereti a TRD3-at:) A TRD2 abszolut nem ment sehogy - bar azt azonnal megvettem), de ez meg egyszeru mountolassal megy, lehuzas nelkul:) Sot, frissitettem a StarForce drivert, mert van nehany bolti, gyari, vasarolt SF-es jatek is a gepemen (CRC, GTR, GTL) es meg ugyis megy:) Valszeg, a TRD4-es megint nem fog menni:DDD
  • Duddits
    A DVD-n .mdf és .mdf van? Mert akkor csak át kell másolni ami a DVD-n van a vinyódra.
  • nesto
  • MaverickSXT
    Sajna ha dvd n van akkor az gaz ugyanis nem lehet visszatomoriteni epp a vedelem miatt tehat le kell szedned az isot vagyis mdf/mds
  • MaverickSXT
    Damon 4 kell hozza
  • nesto
    :)Szal a kocsomagolt fájlok,mappák vannak a dvd-n, azt kaptam meg. ezt felinstalláltam a gépemre, ami kábé 2óra hossza volt, majd elinditottam, és aztija rakjam bea a cd-t. tipikus crackes hibának tűnt, de aztmondtátok rakjak fel egy daemon 4-et. megtörtént, kéne hozzá egy iso vagy ilyen fájl, amit kékne csinálnom, a dvd-n lévő mappából? amire kéne még kábé 3-4giga hely. ha megpróbálok helyet csinálni sikerülhet?
  • Duddits
    Akkor buktad.
  • nesto
    bocs hogy ilyen balfasz vagyok de mán idegileg kivagyok, ugyanis lassu a vinyom és vagy két óra hosszáig installált. szal hogy kell képet csinálni? a vinyomon van kábé 1 giga szabad hely, huh, hát ez elég szar
  • kemszi2
    ....képet csinálsz,felmásolod,bemountolod,lehúzod a DVD!
  • nesto
    meghajtó lehuzás az cinkes, ugyanis dvd-re van kiirva a játék, mitkell tenni ilyenkor
  • kemszi2
    daemon 4+meghajtó lehúzás!
  • nesto
    #1005 ezt kell tennem? csak mert mán én feltelepitettem a játékot, dvd-ről, szal a hozzászolásban aztirja hogy előbb huzzam ki a cd-dvd-t...hogyvan ez?? kicsit hasonlit a helyzet a motogp-hez, ennyt szarakodni vele....