9798
-
#1904 Szia majd segitek ,de csak este erek ra ha ugy jo neked -
nYoMi #1903 Nem vágom hogy frissitsem, fel tettem egy ALL IN WONDER Ati catalyst drivert 34.2Mb volt Meg ahogy nézem jo is, de nem megy. A Toca 2nel is ez volt a gond mert nem huztam le a meghajtokat, de itt most le vannak huzva meg az a starforce is ment.Szal elinditottam -
LeePí17 #1902 passz..így még nem tudni..
Drájvert frissits..
próbáld meg úgy -
nYoMi #1901 Hali! Nekem az a problémám hogy elinditom a játékot és amikor rá megyek a World Tourra kidob a játékból. Hibát észlelt az RD3.exe...... Szal nem indul. A Videokártya lehet a gond Ati 9600xt? -
bgabor #1900 Megnéztem a demot és nagyon tetszik. Nem gondoltam volna, hogy valaha órákig fogok tudni körözgetni egy Holden V8-al vagy egy Buggyval. Bár nagyon nem vagyok a legális programok híve az irreálisan magas áruk miatt, azt hiszem ezt megveszem. -
#1899 Sikerült de nincs magyar szerver legyen lécci -
LeePí17 #1898 - AltGr-V
- Shift-2
- Alt-064
- stb. -
#1897 Nem tok @-jelet irni!!!!!Miért??? -
LeePí17 #1896 shift á -
#1895 @ jelet nem tudok nem V-t -
#1894 Nem tok csinálni mert ki ir valamit de V-jelet mivel kell irni mert nem tudok ott bent a játékban?? -
LeePí17 #1893 ott van menüpont h simulation(valami..)...belépsz +keresed h PLAY ONLINE
ott csinálsz 1 accountot..(nick neved..emailod+jelszava)..done..
Quik Match (140ms ping alatt érdemes jáccani).....F1 gombal nézheted h mien szerverek vannak. -
#1892 És hogy kell multiplayer-ban jáccani miket kell megdni és hogy???? -
LeePí17 #1891 Magyarosítások oldala -
#1890 Sziasztok
Van Magyarositás a Toca + hoz ?
Tudo nem nagyon kell de azért nekem jobban bejönne ha lenne .
A választ előre is köszi -
LeePí17 #1889 7:45től szerver
Ts bekapcsolva -
rriicchhiiee #1888 legyen -
LeePí17 #1887 na mivan?? Legyen Szerver vagy ne??
7:45ig várok válaszotokra.
-
#1886 Semmi probléma! Nem kell vele jétszanod... :) -
LeePí17 #1885 igaz..nem neked címeztem bocs =)
félre nyomtam.
dacoonak szólt -
#1884 Látom nem értetted a hozzászólásomat...
Olvasd el mégegyszer -
LeePí17 #1883 ha szimulátoros lenne a game akkor esetleg...
de itt nem a nézők voltak középpontban hanem a verdák.
lehet h nincs 100%san kidolgozva de jó így!
fikázni fikázhatod a játékot de akinek teccik azt úgysem fogja érdekelni..
mi gamézunk akkor is! -
#1882 Most hogy mondod, tényleg, nem is játszok vele én se, mert nem 3d-sek a nézők...
Gondolom neked olyan géped van ami 50 fpsen visz 80ezer emberkét high polyval. -
LeePí17 #1881 nemtom neked m é nemteccik....nekem(nekünk) amint látod bejön a game...
talán hogyha nem szembe mentél volna a többivel nem kellett volna összetörni a verdád...az ARCADE játékokban NEM kötelező a 3Ds tribün közönség..
de hát Izlések és Pofonok..
nekünk bejön..(képek is mutatják) -
dacoo #1880 Rövid leszek és tömör. Addig-addig vaciláltam míg arra nem vetemedtem hogy kipróbálom a toca3 nevű förmedvényt. Nem tom kinek mi a véleménye.. de engem az első 10 percben már lehangolt... Realisztikus???? MICSODA... Szembe mentem a többiekkel úgy 130-al FRONTÁLIS CSATT... én persze darabokra törtem és mozgásképtelen lettem... a másik kocsi vagy 50m-ert repült.. DE továbbmegy.... HOGY VAN EZ??? Grakfika... egy köpedelm... a min hogy 3D emberkék álljanak az "út szélén" és még sorolhatnám... Imádom az autós gamesokat... DE EZ... -
LeePí17 #1879 ts:
Adress: 80.98.87.177
Pw: 123456 -
LeePí17 #1878 nekem van TS szobám..
ha érdekel vkit...
csak szóljatok
-
rriicchhiiee #1877 mit szolnátok ahoz,hogyha mikozbe játszunk dumálnánk is mikrofonon(akinek van).
Szereztem 1 teamspeak szobát és akinek van kedve és lehetősége az jöjjön fel és közbe lehet dumálni.....
ha érdekel bennetek írjatok:
msn:[email protected] -
LeePí17 #1876 a Mai Nap Képei
a csodás rajt..mikor mindenki áll 1helyben és csak én megyek(fura volt)
hát leskelődtem a technika iránt.
-
rriicchhiiee #1875 engem igen:) -
#1874 Tényleg nem számítottam rá, hogy működni fog, mondjuk úgy, hogy csak egy hajszálnyi reményt adtam rá, de mégis bejött :). -
LeePí17 #1873 7-8:30ig tok csinálni szervert ha érdekel vkit..
-
rriicchhiiee #1872 este nincs kedve vkinek játszani? -
#1871 huh, ez érdekes! akkor neked duplán megérte! :) -
#1870 23 oldalas kis füzet, ami pont elfér a DVD tokban, szóval egy vicc... :) -
Sityi #1869 Apró kérdés: mennyire részletes kézikönyvet adnak hozzá? -
#1868 Hát a 2. részt én is nagyon sokszor végig vittem, vagy csak 1-1 bajnokságot nyomtam. Összességében nekem a DTM a nagy kedvenc, de szorosan mögötte jönnek a klasszikus autók bajnokságai, mint pl. pont a Mustang. Eszméletlen jó filingje van. (Offtopic, de pont emiatt tetszik nekem a GT Legends is...)
Nekem mondjuk nagyon tetszik a 3. rész is, igaz eddig inkább csak GT bajnokságot tóltam. -
#1867 Van benne vintage auto es a dodge is a regi tipus,de en hianyolok par versenyt ami a 2 ben volt pl: street series ,34 ford ,az igazi vintage es a streetes palyak,mert en a 2 ot atszerkesztettem es dtm el nyomjuk sreetes palyakon.A 3 nak jobb a fizikaja es eleg jol iranyithatok az autok ,de en megis hianyolom a "varazst" ami a 2 ben volt meg ez mar nem "ToCA" csak egy autos game,de ettol fuggetlenul jo es szoktam is vele eleg sokat jatszani -
bgabor #1866 Hát, kár. Toca2-őt még ma is sokat nyomom, tényleg jó hangulatú progi.
Amúgy a Dodge Charger is 70es évekbeli évjárat? Vagy mostani? -
Sityi #1865 Ezt nem tudtam. Csak gobdoltam, hogy a sok 100%-ot kérők talán így jobban boldogulnak.