9798
  • Alexease
    Sorry ha erzekenyen erintett, de gondoltam neked humorerzekbol csak tobb lehet mint MDF file-bol. Ugy nez ki tevedtem. Sorry.
  • lac coo
    Most Te vagy az apa? Vagy mi ? :)))
  • ATX1
    Majd 14 év után,majd összedobják a pénz,addig jó,ha ovodában és iskolában járnak,na eröl enyi.
    Ha máskor megjegyezéseket teszel,elöbb gyözödj meg a valodiságról.
    Nem véleményeket kértem,hanem segitséget.
    Vagy magas neked?
  • Alexease
    Az MDF a parja, de az 4,5Gbyte-os;) Nem hinnem hogy atmenne e-mail-en:)) Probalkozz sms-web, ftp, Torrent, DC stb. Ha ez sem megy, akkor szolj a "nagy csaladnak", hogy dobjanak ossze neked egy TRD3-ra:)))
  • ATX1
    Látam,hogy mit irt! én montam neki,vagyis diktáltam.Nagy a család:)
    Komolyan mondom,hogy a mds-em van,de evel nemüködik,enek a párja kéne,ha
    valakinek van ijene.
    Vagy adjátok meg azt a cimet ahol a párját is lelehet tölteni.
    Légyszi segitsetek? ez nem blab blam szöveg,ez a valos.

Elöre is köszi a segitséget.

• lac coo

( Nézzze meg ragadnak apu floppy-jai a mágneshez ! )
  • Alexease
    Apad biztos orulni fog, hogy publikus forumba kozzeteszed az e-mail cimet:) Raadasul, "lopott" software-rel kapcsolatban:DDD Es foleg, hogy valszeg a joci97 a login meg nehany helyre is;))
  • ATX1
    Sziasztok
    Van 1 ilyenem:RACEDRIVER3.mds,de evel nemüködik,pedig mindent kihuztam.
    Ha van valakinek enek a párja,mert valoszinüleg evvel menne az küldje el nekem
    erre a cimre:[email protected],apám cimére.

Elöre is köszi.

• LeePí17
    az összhangra..kérjük a házigazdát h csináljon FAQ-t..
    ok..segitek én is bárkinek..csak könyörgöm..olvassatok vissza..legalább 50 hozzászólást...
    csináljuk azt h irjunk Privátot Duditsnak h csináljon FAQ-t....(MaverickSXT-vel segitünk ahol tudunk!..ő módositotta a pályákat)kösz:D..az én szerveremen próbáltuk ki..és működik is!
  • Alexease
    Multkor mar irtam, hogy egyszerubb lenne kilinkelni a mentest, mert naponta tobbszor is kerik:) Meg a bannerbe is ki lehetne tenni (nem mint ha olvasnak...).:))
  • 3P
    Sokszor gondolkodtam azon, hogy mi a jó, hogy elkérik más 100%-os mentését. Szerintem pont az a jó, ha saját magunk érjük el, így van miért küzdeni. Persze különbözőek vagyunk így ha kell valakinek hát legyen...
    A TOCA2-es mentésemet anno tőlem is sokan elkérték, ez viszont még erősen várat magára lévén még nem találtuk meg teljesen a közös hangot a játékkal. De majd csak kijavulnak a hibák, amik "köztünk" állank... ;)
  • MaverickSXT
    En ugyanugy mindig itt vok es olvasom az oldalt ha vkinek kerdese van akkor ugy is ir gondolom,nekem van 100% mentesem es cheatem ami oldaja az osszes palyat ,de csak palya oldasra jo masra nem
  • LeePí17
    hát te élsz??
    hát csak unom h senki nem olvas vissza.
    azt meg berágattak a melón..
    valami életjelet azé adhatnál néha!!
    meg ez az arty vagy ki megint okoskodik..
    váááhh...
  • MaverickSXT
    Na de zollee mi ez az agresszio:)
  • LeePí17
    működik a game...neted van keress mentést..nem értem mire találták ki a Gúglét..
  • Vakeraka
    tényleg működik lehúzva. Nem tud valaki 100% végigjátszást ajánlani??
  • buldozer99

Mit ir ki itt és mit kell csinálni???????????????????????????????
  • 3P
    De van, csak egyáltalán nem garántált a siker.
    ITT olvashatsz róla a Warez FAQ részben. A leírás ugyan más játékhoz készült, de a védelem működése hasonló, csak itt picit újabb verziójú már a védelem.
    Mégegyszer. Nem garantált a siker, még akkor sem, ha mindent pontosan a leírás szerint csinálsz!
  • LeePí17
    progi nincs..de ha elektróbol ügyes vagy akkor kapcsolót csinálsz a tápcsatira és kiteszed a cd/dvd meghajtó alá valamejik üres foglalatba
  • gabyy
    Ja és nincs olyan program ahol le lehet tiltani a meghajtót és nem kell mindig szétszednem a gépem:)???? Ha van akkor irja már le valaki h honnan tom leszedni és egy használati utasítást is lécci.
    Előre is kössz
  • gabyy
    Köszi nekem megy már igy a TOCA 3 és szerintem ha mindenki igy csinálja nem lessz gondaj, ja és nem fagyott eddig.
    Kössz aki ezt igy leírta nekem!!
    1. Húzd le a kábeleket az optikai meghajtódról (CD, DVD). (Többnyire elég csak a táp is.)
    2. Daemon Tools 4.03-ba bemountolod a játék image file-ját.
    3. Feltelepíted onnan.
    4. Futtatod a játékot. Klikk az RD3.EXE file-ra!

Csak előbb ami a DVD-n van azt másold fel a gépre és utánna húzd ki a kábelt aztán telepítsd fel a gépre és késsz is.Én MÁR 2 HETE szenvedtem
  • LeePí17
    VAN itt ojan aki visszaolvasna néhány Hozzászólást????????????????????????????????????????????????????
    vazz...OLVASSATOK vissza vagy nehezetekre esik??....
    akkor szóljatok a HÁZIGAZDÁNAK H CSINÁLJON FAQ-t.. #1664!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ajánlom mindenki figyelmébe!!!
  • juve1127
    hello! valaki nekem letudná részletesen írni hogy kell elíndítani ezt a sz*rt?
    annyit tudok kikellhúzni a meghajtókat, de utána mit kell csinálni? Légyszi valaki segítsen! [email protected] címre küldjétek ha tudtok segíteni!előre is kössz!

• 3P
    Sajnos erre ez nem garancia. Nálam és sok sorstársamnál így is fagy, de nem valószínű, hogy a lehúzásnak ehhez bármiféle köze lenne. A lehúzás csupán az elindítás esélyét növeli meg ugrásszerűen. Azaz az autentikációs ellenőrzés alatti hibaüzenet elkerülését szólgálja ("Nem az eredeti lemez van a meghajtóban!" panasz).
  • Vakeraka
    és lehúzott meghajtóval biztos nem fagy??
  • LeePí17
    max ha megveszed a gamét...
    nekem a garancia 40 percig tartott:D...
    kihoztam a bótból otthon má raktam bele a jobb cuccost
  • Vakeraka
    hello azt kérdezném hogy nincs valami jó megoldás a virtuális meghajó védelemre mert új a gép azt elveszik a garancia ha felnyitom a házat és lehúzom a meghajtót
  • dalackraul
    Üdv Nálam a telepítésnél mindig lefagy erre tudtok valami jó megoldást?
  • 3P
    A megoldás:
    1. Húzd le a kábeleket az optikai meghajtódról (CD, DVD). (Többnyire elég csak a táp is.)
    2. Daemon Tools 4.03-ba bemountolod a játék image file-ját.
    3. Feltelepíted onnan.
    4. Futtatod a játékot. Klikk az RD3.EXE file-ra!

Ha mindent így tettél el kell indulnia.
    Kábel lehúzás nélkül egyáltalán nem garantált a siker.

B megoldás meg kell venni.
  • gabyy
    Hogyan tom elindítani a TOCA 3-at??valaki irja le nekemm részletesen és ha tud akkor képeket is tegyen hozzá.Előre is kössz
    Ide irja meg:[email protected]
  • theodor
    Nincs valakinek egy 100 %-os mentése?mert csak azért kellene mert tele van a játék olyan versenyekkel amiket utálok.És azokat szeretném átugrani és csak azzal játszani amit szeretek.Mert a fele szerintem nem kéne bele.
  • arty
    FFB kikapcs vagy "lehalkit" :) ... nekem ennél és a WR1-2 nél is csak igy volt élvezhető ... árkád játékokban általában nem az igazi az FFB, inkább gátol, mint segit :(
  • Finkoo
    tud valaki nekem segíteni? az igazság az hogy nem találom a jó force feedback beállításokat. számomra egyszerűen irányÍthatatlan a játék kormánnyal, igaz a richard burns rally-ból ültem át játszani egy kicsit és az azért mégis csak szimulátor, ennek meg csak a neve az. szal ha valaki hardkór kormányos és rájött arra, hogy holtjáték meg egyéb beállítások egészséges arányára az írjon már pls... amúgy a játék élvezetes is tud lenni, de néha nagyon idegesít...
  • LeePí17
    ehh ki van rá irva h 12+ (12éves kor felett) erre a kis 8 éves német (kis)..levert mint a *zart..4 körös versenybe...mondtam magamba h ennyire béna nem lehetek..
    de a végén kiderült h alakitottak a verdán..kis motor..kis stabilitás változtatás..
    a széria merci jó beállitásal 325re képes..ezek kb 360-370es végsebességet produkáltak...mondtam is h kis csalók!...
  • buldozer99

A gyüjtöknek ebben én is benne vagyok
  • LeePí17
    az új mindíg jobb??? vagy BUGos vagy nem megy senkinek vagy **rva drága :D
    honnan veszed h az AMD nem passzol az SP2vel??
    havernak SP2je van..AMD 3200+,1Gb KingStone RAM,Winfos XP Winter Editiont használ...neki semmi problem nincs..
    akkor te ezt rosszul hallottad/láttad....
  • SchDexter
    Najó akkor egyenlőre döglött ügy. Én nem tom milyen verziójű a TRD3 mam van. (Hja a service pack 2 pedíg (ÁLLÍTÓLAG) nem nagyon harmonizál az AMD-vel). Lehet visza rakom a régi atit...vagy mégse. "Az új az mindíg jobb"
  • LeePí17
    Toca Race Drive 3 SFClone verzióju gamém van...
    felraktam (Dameon 4.0.3)...kihúztam a tápcsatit a dvd-meghajtóból...és megy...
    Winfos XP Prof.Edit (nincs SP2!!!) Catalist meg 5.8 vagy kisseb??
    az eredeti VGA drivert használom amit adtak hozzá.

• SchDexter
    Ezt nem hiszem el... Ez képtelenség... (Neo)
    Szel neked "gyengébb" radeonod van, mint párunknak a procid ua mint nekem a RAM meg talán nem befolyásol. Pedig már kezdtem sőt ráfogtam az ATI ra és reménykedtem egy várva várt patchre. De nem most két világ omlozz össze bennem. Ezek szerint máshol kel keresni a hibát. O shit.
    De hol? Semmi ötletem sincs vadi új a vindóz meg CATALYST 6.2. Zollee StarForce -szal mennyit foglalkoztál???
  • 3P
    Persze, ezért is írtam, hogy ne gyártsunk összeesküvés elméleteket... :)
    Várnunk kell és megoldódik. (Mindenestre így 2-3 héttel a megjelenés után lassan kiadhatnák az első patchet... ;) )