9798
  • misirulez
    Helló!
    Valaki tudna nekem segíteni? Letöltöttem a DEMO-t, megy is rendesen a gém minden beállítok pályát/kocsit stb, de mikor indul a játék az egész képernyő feket csak a térképet látom (?), amin látszik is , hogy halad a kocsi meg ha jobbra/ballra megyek azt is látom a bal alsó sarokban llévő térképen és a hangot is nagyon jól hallom....csak a képernyő feket...volt már vkinek hasonló problémája???

előre i sköszi ha vki tud segíteni
    misi
  • Tockos
    Hallom is a hangot de nem nyitja ki a pályákat mikor kell megnyomnom a menube vagy az optionsba vagy mikor?Tehá csak az alt meg pl.az 1 vagy a pluszt is nyomni kell vagy irni is azt a szoveget hogy toggle champs ?
  • MaverickSXT
    Szerintem nyugottan szereld fel a kormanyt mert azzal nagyon jol jatszhato es elvezetes game ,en dtm el es v8 al szoktam menni ,de szerintem mindenki megtalalja maganak a megfelelo autot vannak gagyi autok is mint pl:a clio meg honda stb... ahol szinte fekezni se kell beveszi a kanyart ,de szerintem az eleg necces mert hat milyen kocsikazas az semmi fek csak padlo gaz es semmi tudas pfu.....
  • MaverickSXT
    Nekem megvan es mar hasznaltam is ,ott le van irva hogy kell alt+ 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 mikor megnyomod a gombot mindig hallasz egy kis hangot,onnan tudod ,hogy mukodik ja igen interneten nem mukodik "szerencsere"
  • Tockos
    Próbálta már valaki az a trainert én letoltottem elolvastam az infot ,ALT+1 - Toggle CHAMPS - Unlock all championships
    ALT+2 - Toggle XCHAMPS - Unlock bonus championships
    ALT+3 - Toggle NODENT - No car damage stb.
    a játékban csak az alt+1 kell nyomni vagy a tobbi szoveget is vagy hogyan mukodik a trainer ha valaki tudna segíteni.
  • MaverickSXT
    Hi all most eledtem
  • LeePí17
    valóban igazad van h szórakoztató:D
    fizikailag nagyon elkapták a DTM és V8as autók fizikáját.
    nekem nagyon teccik a játék..grafikailag kicsit visszamaradtott..de csak azért h tudjon vele mindenki jáccani...
    esténként sokat hülyülünk..amint azt látni a képeken.
  • 3P
    Se nem szim, se nem árkád szvsz. Egy szórakoztató autós játék, amiben érezhető, kellemes, de nem végletekig kihegyezett fizika van. Szerintem közelebb áll a szimhez összességében, mint az árkádhoz, legalább is pl. a DTM-ben, vagy 1-2 másik túra autós bajnokságban. Persze lehet, hogy más máshogy vélekedik. ;)
  • nesto
    a kormányom vezetéke kicsit megvan törve és nem két perc mig felszerelem ezért van még kérdésem ezzel kapcsolatban.
    a játékban billel mikor jáccok észrevettem hogy ha nyomok egy kicsi leftet vagy rightot akkor nem gyorsul addig mig kanyarodok, ez kormánynál hogy működik? jah és remélem nem olyan arcados jellegü az irányitása mint pl a mercedes benz world racing-ben ahogy belehet állitani. fontos hogy remek legyen a simulation hatás
  • TothLaci
    Én mindig utáltam az efféle megoldásokat, egyszer polcban van a gép, másodszor amikor lehúznám, le kéne kapcsolni, harmadszor meg a sok lehúzás nem tesz jót a csatlakozóknak. Szóval távol állok az efféle megoldásoktól :)
  • kemszi2
    egyébként a kocsikon állítottok vmit(áttétel ilyesmi)?
  • MaverickSXT
    Na jo8
  • MaverickSXT
    Harc az elso helyert
  • MaverickSXT
  • MaverickSXT
    Jo kis mecs volt ma is
  • LeePí17
    bocs a nagy képért de így legalább szem előtt van :D

na bye all mek ISZOK rátok!
    jóécakát!
    hajrá DTMesek!
  • LeePí17
    Opel Vectra V8 Végsebesség :

• LeePí17
    1 szerencsétlenül járt kanyarbevétel :

• MaverickSXT
    okok de miert nem raksz be egy plusz halo karit es ugy osztod meg a netet ,csak tipp mert egy halo kari olcsobb
  • kemszi2
    nem olyan egyszerü.Két gépem van.Van ez a szutyok +net.Meg van egy normálisabb +játék.Venni fogok egy router-t hogy mindkét gépem legyen net.Akkor maj megyek multizni is!
  • MaverickSXT
    gyere fel mi mindig nyomjuk
  • kemszi2
    a DTM király,szeretem.Az F1-el se volna baj csak nagyon precízen kell a pályát követni.
    Már nagyon szeretnék multizni...
  • MaverickSXT
    szerintem szed le a fullt
  • LeePí17
    majd rakok fel képet ha hazajöttem..
    állat vót
    na bye
  • MaverickSXT
    Jo hat persze vannak hibai ,de mi leginkabb neten megyunk es ott is dtm el az egesz jol iranyithato
  • kemszi2
    hogy vesszen meg:Dnem nekem való ebben az F1...40kör alatt 4x ment tönkre a futóművem.Maradok a rally-nál
  • Alexease
    Futoszalak vannak benne, olaj radiator es legkondicionalo egyben:) Es mivel ez kb. 300A-t vesz fel, igy 2-4 cm keresztmetszetu vezetekekkel van minden bekotve:)))))))))
  • Gabor_(HSF)
    3600w-os hangfal szett?? nem semmi,szabadtéri koncertre készülsz a Tabánban?
  • MaverickSXT
    szunet nelkul?az mit jelent?
  • LeePí17
    a server 9ig lessz...sry bulizás miatt
    holnap viszont szünet nékül megy :D
  • misirulez
    Helló!
    Tudna nekem valaki segíteni, hogy mit tegyek, h működdjön a demo amit innen töltöttem, mert ha online akarok játszani nem történik semmi...
  • Rolesz
    plz a savet meg a cheat-et küld [email protected]
  • LeePí17
    FIGYELEM FIGYELEM !!!

Server pillanatokon beindul 19:30kor

HUN or BAN néven.
    mindenkit sok sok ütközéssel/kanyarlevágással és rentgeteg nevetéssel várunk!!!
  • MaverickSXT
    A cheat csak singlebe muxik
  • LeePí17
    ja ja.
    de a csít nem műxik! NETEN
  • MaverickSXT
    Amugy nekem van crackem de nem muxik azert nem is reklamoztam es tudomasom szerint mukodo meg nincs
  • kirol
    Kár volt ilyennnel próbálkozni a készítőnek. Nevetséges.
  • kirol
    Ja, vírusos. Rögtön kiszúrja a kereső.
  • MaverickSXT
    Sajna a crack nem jo de az oldal amit belinkeltel virusos legalabbis nalam azt jelzi
  • HAYES
    OK

thx!