9798
-
LeePí17 #1784 nekem ATI Radeon 9550 (256mb)...AMD Athlon 2000+..Kingstone 512 DDR...Simán megy a játék..nincs hiba..nem akad (én csinálom a servert!!)(néha laggol de az a GAMESPY servere miatt)....nekem megy....sokaknak megy.....
az Nvidia LOGO meg csak REKLÁM!!!ugyanis az Nvidia REKLÁMRA is költ....
semmi köze ahoz h ki***aszás lenne....
ATI LOGO-t is láttam sok játékban...
ez vélemény....SZTEM :D -
#1783 Hát nekem pl. rögtön a World Tour elején jön, de ott 100%-ban, máshol random. Eddig... -
#1782 Na ja addí is csak remélkedünk (mi ATIsokkk). Csak mondom a Catalyst 6.2 sem oldja meg a problemt. -
#1781 Ja és a leggszomorúbb az egészben az hogy (NEKEM) eddig bárhova léptem Multiba akkor...
na kitaláljátok?!.______________________ -
#1780 Szerint mire utal(hat) az nVidia logo a játék elején? Na mindegy, ne gyártsunk összeesküvés elméletet. Ha ez olyan hiba, ami sok embernél előjön, márpedig a jelek szerint igen, akkor lesz rá patch, csak egy picit várnunk kell. Remélem nem túl sokat... :) -
#1779 Szal akko fuck van. Én ATI RADEON 9600-tal + AMD Athlon 2000+ szal. Tudom kicsit szegényesnek tűnhet, de vicc nélkül kis híjján full grafikán nyomom. Mé ha nem jönne elő nagy ritkán a hiba mit már írtam, és írtak hogy a game egy bzinyos ponton fagy lepl. GT Lights vagy valamelyik Clio-s kupa(nem tom pontosan melyik). De ha ez van, akkor vagy tényleg az ATI szar(de csak eben a játékban), vagy a kedves nVidia direkt b***ik ki az ATI sokkal. (Mert ilyenről is hallottttam már) -
#1778 starfuck 0.83 at csak starforce 3.4... -ig jó a Toca 3 pedig 3.7 aszem :( -
#1777 Egyébként olvastam olyat is külföldi fórumon, hogy ATi Radeon-AMD K7 páros esetén fagy. -
#1776 Egy ATi Radeon 9800pro-m van... -
#1775 nekem ATI-m van és semmi baja a játéknak :) sosem fagy, nem lép ki ...
azaz nem egyértelmüen vga gyártó függő :) -
#1774 Nekem (is). De valszeg sok mindentol fugg (alaplap, driverek, chipset, Win stb.) Ha egyszeru DaemonTools mounth-al nem megy lehuzas nelkul, akkor nem valoszinu hogy erdemes kiserletezgetni. Egyszeruen nem eri meg, "tobbe kerul" az ido, a gep-rendszer hackeles stb. Vagy hasznalja az ember INGYEN es lehuzza, vagy fizet erte, megveszi es hasznalja kenyelmesen. valamit valamiert... -
Gaberking #1773 Nekem -
#1772 már a virtualdrive pro 10-et is kipróbáltam, de azzal sem működik. egyáltalán van olyan akinek megy lehúzás nélkül? -
#1771 azt írja a starforce nightmare-nél is, hogy:
"Insert the RaceDriver3 (keyless) disc into another drive then press "Retry". "
meg lehet valahogy oldani, hogy menjen? légyszi valaki írjon, akinek lehúzogatás nélkül megy! -
#1770 én is kipróbáltam a starfuck 0.83-at, mert írták itt, hogy azzal simán megy. hát nekem nem jön össze. kiválasztom a mondott verziószámot, letiltom a meghajtókat, mégis mikor ellenőriz a game, akkor hibát ír ki. én csinálok valamit rosszul, vagy mi a baj? -
#1769 Az előző Dexternek ment -
#1768 Szerintem az ATI-d lesz mert az én gépemen megy rendesen az Nvidiámmal és oszttársamnak állandóan kifagy töltés közben (ATI-ja van) -
#1767 Tökmindegy hogy benvane vagy sem nekem speckó nem volt bemountolva -
#1766 Szevasztok!!! 3P had kérdezzem meg milyen videó kártyád van? Mert nekem is kilép pályatöltéseknél, mindíg ugyanott (pl GT Lights). És szomorú leszek ha azt mondod hogy ATI-d van. -
#1765 igen. -
theodor #1764 Telepítés után bemountolva kell hagyni a játékot a daemon 4-be vagy nem?Mert valahogy ezt nem tette közzé senki sem. -
#1763 Köszi ez jól esik. :) Azonban én is minimális esélyt adok neki. -
#1762 ATX1 ami az 1742-es ben van nálam most is megy. Ha internet explorered van próbáld mozillával lehet az a baja. -
Vakeraka #1761 Bemountoltam és az installra kattintottam de azt írja ki hogy a randszerösszetevők telepítéséhez menjen a vezérlőpultba. Mit tegyek? -
ATX1 #1760 Amit adtál,Webcimet,erröl a Disable lelöhelyröl azt a lapot nemlehet megnyitni.
Lehet,hogy valamit félre irtál?
Ha megtudnád adni ujbol a pontos cimet,akkor onan letöltöm.
Elöre is köszi.
-
#1759 én drukkolok neked! :) -
#1758 Ki disabled ezted aztán daemonba be a kép és nem ment? Ha igen akkor sajna mert nálam így megy a game. -
#1757 Nekem hétfön vagy kedden lesz meg a game és nagyon érdekel mert a demo kibaszott jo volt és ez is azz lesz tuti!!!!!!
Amugy ki kell húzni a meghajtokat!!!! -
#1756 Aha...ÉN is ugyanezt csináltam,azzal a különbséggel hogy nekem így nem indult el a játék:((( -
#1755 Annak akinek nem érthető a leírás.
Felrakod a progit. Disable ide cd.rom és játszhatsz.
Amikor kilépsz és nem akarsz játszani akkor enable ide cd.rom aztán startmenü-> vezérlőpult->Rendszer->Hardver->Eszközkezelő.
itt megkeresed a CD/DVD-s fület lenyitod és ameik elött kis ix van azt visszaengedélyezed és ennyi. -
Elekem #1754 Sziasztok! Ha van valakinek 100%-os mentése azt kérem küldje el a [email protected] cimre. Köszi! -
#1753 Probléma megoldva.Ha valakinek hasonló problémája lenne,az az eszközkezelőben engedélyezze a cd meghajtókat! -
#1752 Lehetséges, de nem azért vettem meg, mivel a warez nem ment. Ezt a progit mindenképp meg akartam venni.
ps. Külföldi fórumon többen írták, hogy az eredeti játékkal nem jött elő a bug. Kedden kiderül, hogy mennyi ennek a valóság alapja. -
#1751 Nos.Azt írja ki az enable ide cd.rom-nál,mint a francia oldalon a disable-nál.És így nem tudom visszatenni a cd-romokat.Please segíts! -
#1750 Kipróbáltam,de nem működik.Ha valaki tudja hogy működik a program/mert az oldalon csak külföldi nyelven van leírva/,az legyen szíves magyarázza el magyarul.Eddig a lehúzós dolgot használta,de szoktam használni a dvd-t és így nem túl egyszerű. -
#1749 Én beírtam a keresőbe és a hiv.oldalról töltöttem le és felmegy,de még nem teszteltem.Csak egy serialt kell hozzá keresni és kész. -
TomBond #1748 én is letöltöttem és nekem működik. nem tudná valaki lefordítani hogyan is kell ezt használni? -
ATX1 #1747 Letöltötem a VirtualDrive Pro 10,de kiirta,hogy lemez olvasási hiba,VDP10.rar
ezt irta ki.
Mit tegyek?
Elöre is köszi
-
LeePí17 #1746 csak h tudd....minden game indításnál nézi a lemezt...
lehet h nem a gaméval van a hiba..lehet akár mivel...
VGA...Memória..XP...akár mi...
itt a házigadzának kellene szólgálnia infókkal...
DE HOL A HÁZIGAZDA????????????????????????
ideje lenne valami FAQ-t is összedobni...nem csak bejönni beszólni azt elmenni..
Zaklassuk együtt a házigazdát!!! -
#1745 (elméletben) a gyári és a nem gyári között a különbség csak inditáskor létezik: a lemezt nem a meghajtoban, hanem a daemonban autentikáltatod le :) utána mindkettő egyformán fut, azaz a bug a boltival is elő fog jönni ...
szal sf3 védelem csak egyetlen egyszer ellenőriz lemezt, emiatt nem fagyhat a warez.