9798
  • 3P
    Sajnos még nincs... :(
  • DIJJO #1662
    Srácok valami patch van már? mert F.A.Q nincs szoval nem olvasgatok kössz
  • 3P
    Így van! :) A remény haljon meg utoljára...
  • misirulez
    LFS fórum nem jött össze itt nyomulsz? :D Ilyen szar zenei ízlést :S
  • gizmoplayer
    Hali.

Annak idelyén a Toca 3 megjelenésekor csináltam 1 ízelítőnek szánt amatőr videót.
    nem túl jó minőség, de nézhető.
  • LeePí17
    HUNGARY or BAN néven idul a szerver 1930tól
    várunk mindenkit !
  • MaverickSXT
    Baratom te ugy vagy pancser ahogy vagy !Nekem van crack ami virusmentes ha te pancser vagy ahoz hogy talalj akkor inkabb tudod "Hallgatni arany" 1, en nem mondtam senkinek hogy mit szedjen le csak szoltam hogy van crack en arrol nem tehetek hogy te csak visusosat talalsz.2,ha mar netezel akkor alap hogy van virusirtod ami be se engedi a virust 3, ha meg akkora pancser vagy hogy nincs virusirtod se tuzfalad akkor nyugottan rakj csak uj rendszert
  • LeePí17
    sztem te ezt frankón félre értelmezted....
    1.azt mondta h NEM emléxik h adott volna ojan oldalt ahol Crakk lett volna.(nem adott oldalcímet)
    2. egy okostojás irt be h nincs Crakk.
    MAV talált!! ami ál crakk és vírusos! ha nincs vírusirtód akkor sry.
    de pár hszel ezt beszéltük..#1592
    ISO vagy Mdf/mds a game...
    szal..nem mondott ő semmi rosszat.csak bebizonyitotta h van Crakk!!
    ennyi + 1 bambi
  • arty
    "Nem vagom minek nekem irogatsz, ehez nekem mi kozom???Nem emlekszem ra hogy barkinek is ajanlottam volna barmilyen oldalt ,mielott hulyesegeket irogatsz annak akinek nem kene olvas vissza mar egy kicsit"

Akkor ezt nem te irtad, néhány hsz-el lejjebb:

"Igen te biztos nagyon vagod,es miert nincs?csak mert van olyan iso ami mellet ott a crack.Keresgeljetek ,valszeg nem csak en talaltam olyat ami mellet ott a crack"

szerencsétlen X ezen felbuzdulva nekiáll krekket keresni, talál is nem keveset, letölti, elinditja, máris besz*pta a franko virusokat :) sztem ezt nem kéne, ha már egy játék nem megy neki, legalább a windózát ne vágassuk vele haza ... ;)
  • Sarapetike
    s hol van az a starforce driver?
  • LeePí17
    Bízunk benne! h MENNI FOG!

• 3P
    Na ha minden jól megy hétvégére meg lesz eredetiben is a TOCA 3. Akkor majd tudok rá konkrét választ mondani, hogy a full verzióval is fagy-e. (Sajnos negatív előérzetem van.)
    Én már kipróbáltam SF driver frissítést, VGA driver cseréket, Daemon Tools különböző verziókat (4.03-ast is), DirectX frissítést, alaplapi driver cserét, szóval szinte mindent, de stabilan ugyan ott jelentkezik a fagyás. Egy lehetőségem maradt, bízni, hogy az eredeti működő képes lesz, vagy lesz hozzá patch. ;)
  • LeePí17
    amikor kértétek h a sérülést kapcsoljam be...nos íme a hatása:

• LeePí17
    egy szép kereszt mutatva h az autó tudja fogyasztani az olajat az üzemanyaggal:

• LeePí17
    egy kicsit átalakitottam vasárnapi versenyen a gépet :

• LeePí17
    Helo...Elne menj mav....
    ne idegejjé:D akinek nem megy annak megpróbálunk segiteni!!!!
    MAVval mi is ügyködünk sok sok dolgon..pályák verdák csinosítása....
    itt meg közbeszólnak ijen jött ment emberek....
    a SERVER él és virul:D....csak szóljatok h mikor kell és csinálom....
    nem pontra megy h ki hanyadik..itt 1 jót lehet szórakozni....nálunk ez a él :D
    MAV ne is törődj az ojan hszkal....Itt vagyunk mi...:D
  • kemszi2
    csak kitartás!
  • MaverickSXT
    Damon Tools 4.03
  • Panjabi Mc
    Én is csatizom az előttem szólókhoz , de hát ez van a tört gameknke mindig megvan a maga baja nekem pl eddig nem indult el se mert nem volt meg a 4 es daemon most mrá megvan erre a World tour nem megy viszon a Pro Tour az megy
  • MaverickSXT
    Tovabra is szivessen segitek barkinek ha tok es orulnek neki ha mindenkinek menne a game ,szerintem akinek kilepkedeseket csinal annak erdemes starforce drivert frissiteni "mint ahogy azt Alexease is tanacsolta" vagy vga drivert talan ezek a dolgok orvosoljak a problemat ,DE EZ CSAK TIPP!
  • MaverickSXT
    THX Nagyon nagy:)
  • Tockos
    Ne torodj ilyen primitív emberekkel nagyon nagyon sokat segítettél nekem is a válaszaiddal sokat koszonhetek neked.Bárcsak ilyen jólelku lenne minden fórumozó mint te is vagy .Koszi MAVERICK
  • Alexease
    ..egett gumiszag:) Alexease_GTL_BMW_Drift (WMV, 4,5Mbyte)
  • SchDexter
    Ha elmész ki menti meg a világot (Lelkes Toca gamerek-et)? Sztem rengeteg jó tanácsot adtál és valószínüleg a toca elterjedésének még csak az elején vagyunk. Jönnek még ide majd fura kérdések. Ja télleg még vmi, HUN or BAN 4ever Serverrel hogy álltok?

wrrruummmmmm
  • SchDexter
    Dj gondolom nek se minden World tournál fagy le. Csak egy-kettőn de lehet haladni felfelé, csak ki kell sajna hagyni egy két módot.
  • MaverickSXT
    Mivel oly sok "kedves" hozzaszolast kaptam es az utobbi idoben itt megszaporodtak az "okos" userek reszemrol leptem ebbol a topicbol vannak itt programozok ,josok meg miegymas.... Majd utkozunk a neten:)Az eget gumiszag legyen veletek...
  • SchDexter
    Szevasztok!!! nekem is ilyesmi a problémámproblémám.
    A game csak egy bizonyos pontokon lefagy, pl World tour/GT Light betöltésénél. De emiatt még nem lennék szomorú. Az a fő baj, hogy eddig ahova léptem Multiba ott ugyan úgy a pálya betöltésnél a (csunya szó) Windows asztalon találom magam. De én nem kapok semilyen hibaüzenetet. Szal egyenlőre ilyesmikre nincs megoldás?!
  • Panjabi Mc
    Sikerült elindítani eddigm inden szép és jó csak nem tudom közületek tapasztaltalt e olyat valaki hogy mikor ráemntem a World Tour-ra elezdte tölteni a pályár és utána kilépett a gameből kidob az asztalra utána bezáródik ilyenkor mi a teendő? Valaki
  • LeePí17
    az ijen:....bejön..beszól...és elmegy....
    ennyi..
  • MaverickSXT
    Nem vagom minek nekem irogatsz, ehez nekem mi kozom???Nem emlekszem ra hogy barkinek is ajanlottam volna barmilyen oldalt ,mielott hulyesegeket irogatsz annak akinek nem kene olvas vissza mar egy kicsit
  • MaverickSXT
    En mondtam nem sertegetni akartalak akkor valszeg felre ertettelek BOCS! probalok segiteni masoknak ,de nem mindig sikerul .Arrol hogy masok milyen dolgokat irogatnak nem tehetek
  • Sarapetike
    hehe mostmár semmit ne tok csinálni akkármit pobálok az RD3 exe hibával kilép hehe
  • LeePí17
    erre kéne a házigazdának 1 FAQ-t összehozni...Rolesz csinált 1et..azt összelehetne dobni némi haverkodással...és infógyűjtéssel h ne egymást anyázzuk....
    remélem értitek
  • Alexease
    Nyugi, nekem sincs penzem, nekem is warezben van meg (egyelore). Az elozo reszre 2 honapig "gyujtottem" es megvettem. NEM a warez ellen szoltam, mert sajnos magyarorszagon "letkerdes (:D), hanem a buta warez ellen. Azzal van problemam - bar egyeni szoc.prob. :) - hogy ha mar valakinek szamitogepe van, warezol, legalabb probaljon gondolkodni, olvasni, megfejteni, logikazni eloszor, es utana kerdezni egyertelmuen, logikusan, normalisan stb.
    Bar tudom, hogy nem vagyunk egyformak.
  • arty
    dézsávű .... melyik topikban is ment a fake krekkekről egymás győzködése kb. egy évvel ezelőtt? ;))) srácok, ti nem jártatok soha a toca2 topikban??? :D

...

(mindenki annyi és olyan trd3.exe-t szed le, amennyit és amilyet akar - DE KÉRLEK NE AJÁNLGASSÁTOK EGYMÁSNAK AZ OSTOBA BAROMSÁGOKAT !!!!! bőven elég ha csak Te szopod be a virust, nem kell mást is belerángatni - krekk NINCS és joideig nem is lesz feltehetően ... )

...

csak nem birom ki idepofázás nélkül olvasni a sok hülyeséget :D
  • MaverickSXT
    Tavol aljon tolem hogy megsertselek de nem osztom nezeted a warez al kapcsolatban,tudod ez magyarorszag es itt az emberek atlag keresete 50-60000 havonta es ebbol eleg nehez kiadni 9990 ft egy gamera,gondolom te egy jol kereso emberke vagy aki ezt megteheti.Warez mindig volt es lesz is ,aki meg megtud venni egy gamet a boltban tegye meg,de mi van ha nem is tetszik a game?A demok nem feltetlen aruljak el milyen a full game.En megvettem az NFSU 2 ot es a vege az lett hogy 12000 minus mert a polcon pihen.Masreszt ha jol tudom neked is warez a trd3.Az enyem veletlenul erdeti ,igaz ajandekba kaptam ,de eredeti Kanadabol egy baratom kuldte mert itt nem volt kaphato
  • Sarapetike
    aha köszi hogy legalább igy segitetetek kösz (mostmár tom hogy nem én vok a hibás)
  • 3P
    Szia én pont ebben a cipőben járok. Rengeteg külföldi oldalt is megnéztem, sok helyen előjött ez a hiba. Részleteiben a a math3dNow.dll -re hivatkozik, mint hiba forrásra. Sok olvasgatásom ellenére nem olvastam erre működő megoldást, így jelenleg várakozó állásponton vagyok. Volt aki külföldi fórumon azt írta, hogy az eredeti verzió is ezt okozza, így feltételezhető, hogy ezt a hibát mégsem a warez okozza, ez számomra nagyon rosz hír... :(
    Szándékomban áll nekem is megvenni a játékot, de meggyőzőbb lenne, ha tudnám, hogy orvosólják a problémám, illetve problámánkat egy patch formájában. Addig is marad nekünk az egyéb TOCA-s versenyek... ;)
  • Alexease
    Ilyen mar masnak is volt, megoldasrol nem tudok, de igazan nem kovettem vegig a topic-ot a sok warez miatt. Probalj visszaolvasni itt, vagy kulfoldi (RSC) esetleg hivatalos forumokat (Codies) vegignezni. Kint nincs ez az agyatlan warez horcsog aradat, sok ertelmes hozzaszolast, segitseget lehet talalni.
  • Sarapetike
    azt mondjátok meg az miért van hogyha a World cup -ot választom akkor kilép RD exe hibát észle és leáll mit csináljak???