9798
-
#1744 Na megvettem a játékot, illetve, hogy pontos legyek megvették nekem Pesten, mivel itt ahol lakom még nem lehet kapni. A probléma egy a dologban, csak kedden lesz itt nálam. :( Tehát addig marad nyitott a kérdés, azaz hogy az eredeti verzióval is előjönnek-e a pályabetőltési fagyások. Tehát a hét elejei ígéretemmel ellenben, csak kedden tudok erről nyilatkozni, bár szerencsére csak 1-2 sorstársam érinti ez a probléma...
Tényleg, azóta esetleg sikerült már valakinek megoldania ezt a lefagyásos gondot? -
ATX1 #1743 Köszi
Bocsi,de lehet,hogy csak átfutotam rajta.
Mégegyszer is köszi.
-
#1742 Egyszer már beraktam a linket amin le van írva. Nézz máskor kicsit vissza. Ez az -
#1741 Meg kell venni... -
ATX1 #1740 Sziu mindenkinek
Más megoldás nincs, mind,hogy a meghajtokbol kihuzom a kábelt,ahoz,hogy induljon a játék?
Van valakinek jobb ötlete,de viccen kivül?
Köszi.
-
TomBond #1739 DaemonTools 4.03 van fent! A vinyóról nyugodtan lehúzhatom a kábelt mert SATA-s vinyóról futtatom (futtatnám) a játékot. Megpróbálom az IDE kábeleket is lehúzni, hátha!
MaverickSXT köszi a privit válaszoltam rá! -
#1738 Szevasztok!!!
Nekem van egy laptopom de arról nem lehet lehúzni a CD\DVD meghajtót. Ha valaki tudja hogyan lehetne beíndítani az írjon privátott!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!! -
#1737 Felőlem mehetne! :]
Akkor majd nézegetem itt a fórumon, hogy lesz-e. =) -
#1736 Daemon Tools 4 van fent?
A winyóról nem kell lehúzni a kábelt, csak az író/olvasóról és ne csak a táp kábelt húzd le. Lehet h az a baj, hogy csak azt húzod le. Nameg fontos, hogy a daemon 4(!) legyen fent. -
LeePí17 #1735 este legyen???
bár nemtom h leszek-e...(szeretnék!!) meglátjuk..de úgyis irok be ha lesz!!! -
LeePí17 #1734 ha olvasgatnál picit akkor látnád h próbálunk mindenkinek segiteni...
irtuk..h DRIVER csere...Daemon 4.0.3....
olvassgass PLS....
de megjön MaverickSXT akor majd ő is segít -
TomBond #1733 Akkor (#1704) erre seki? -
#1732 Mikor lesz szerver? :D
(HUN)Gabesz18 néven szoktam amugy lenni =) -
LeePí17 #1731 a képek magukért beszélnek..
meg este 7:30tól...kb 9-10og jáccunk..
nagyon jó a hangulat..egyedi pályákon jácunk...13 Pálya..de lehet akár 50is :D (köszönjük MaverickSXT Segítségét!)
csak DTM-mel...V8as és egyéb pályákon...nagyon jó!!
Ja: minden magyarnak aki a HUNGARY or BAN 4EVER Serverre jön Köszönjön MAGYARUL!!!! nem hi all....hanem SZIASZTOK..CSá..Stb....mert ha nem kosyonsy akkor BAN!!!!!!!!!!!!
Szal KÖSZÖNNI KÖTELEZŐ!!!!! -
#1730 nagyon jó a játék?
-
LeePí17 #1729 Én kérek Segítséget!! ha valaki beteszi a gaméba a PEUGEOT 406ot azt meghálálom vmivel..majd megegyezünk!!
Fontos Lenne !!!!
THX!! -
#1728 Lécci valaki írjon pár csítet a játékhoz vagy oldalt amin levannak írva v van trainer mert érdekelnének a pályák de nem nagyon megy a játék.
Előre is köszi. -
#1727 Na jó nem muszáj hogy 100%os mentés legyen, légyszi küldjön valaki 1et.
thx.
[email protected] -
LeePí17 #1726 az idő a nagy úr...Dart Time....
-
#1725 néha elég érdekes a törés effekt:D -
#1724 Dúrva... -
Turbo Rudi #1723 Hello sziasztok!
Tudna valaki nekem is küldeni egy 100%-os mentést.
címem:[email protected]
Előre is kösz. -
LeePí17 #1722 SERVER INDUL
HUNGARY or BAN
Új Dolgokkal :D -
#1721 [email protected]
thx! -
masssza #1720 Szerintem király a játék nekem meg volt a TRD 2-is de ez jobb, csak nehezebb kellene egy 100%-os mentés, mert eddig csak egy 64%-osat találta. E-mail : [email protected] -
#1719 Hali!
Ha tudod nekem is küldd már el a mentést.Címemet megtalálod az userinfomban. -
LeePí17 #1718 igaz igaz...de most nem a törés volt a lényeg hanem az élvezet :D
-
STFU #1717 Hat akkor innen nemtom miert nem megy az elobb link talan -
STFU #1716 Trainer -
LeePí17 #1715 szerintetek ittasan lehet vezetni?...mert én ittam nem is keveset :D
szal ma nehogy talizzak rebdőrrel a pályán :D..2 sör 2 feles :D -
#1714 jól megtört :))
de azért a korábbi codemasters screenshotokon jobban mutatott a törés, nem ? :) -
Gaberking #1713 Írd be lécccccci a csíteket!
Köszi -
LeePí17 #1712 címet mondj Gizmoo!
-
LeePí17 #1711 ugyanaz az autó 20s-cel hamarabb...
-
LeePí17 #1710 mit birt 1 V8as 200ról a falnak csapódva :
-
LeePí17 #1709 az időkülönbség odavág.....1 rosszul vett kanyar átka... :
-
#1708 Sziasztok!
Tudna valaki adni nekem egy 100%-os mentést a játékhoz, mert még nem vittem végig és szombaton este LAN party lesz.
Köszike. -
LeePí17 #1707 na mizu?? legyen szerver vagy nem????
mert jólenne tudni...:D
-
#1706 hát nekem bevan állitva mán szenvedtem vele órák hosszat, de valahogy ez nemstimmel. a gyengus clioval minden oké, de egy fomrma autóval egyáltalán nemlehet menni egy kört anélkül hogy kine menne az utról. szinte csak jobra meg balra cikázik. egyenesbe meg nemis lehet tartani...van még akinek ilyen vagy csak nekem szar? -
#1705 Frissitsd a Video Drivert