5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    Nyah mégegyszer!!!

Country rajongók figyelem!!!!

Old Cowboy és Countryboy szervezésében gyűlést hívunk össze minden kedves fórumozó részvételére számítva! A program címe: A Country zene jelene és jövője. Összejövetelünk célja: egymás megismerése személyesen is, valamint eszmecsere hőn szeretett zenénkről. A beszélgetések közben és alatt a háttérben kivetítőn a legfrissebb és legjobb videóklippek lesznek láthatóak fokozva a találkozó hangulatát.

Időpont: 2005. Október 14. Péntek 19.00 óra
    Helyszín: Budakalász
    Faluház
    Szentendrei út. 9

(Hévvel könnyen megközelíthető!)

Belépő nincs, a helyszínen lehet fogyasztani.

ELŐADÁST NEM TARTOK!!!!
  • elgreco
    Üdv a csapatunkban Kriszti!
    Érezd jól magadat körünkben és ha van kedved hozzá akkor gyere el te is pénteken Budakalászra a Countryboy által tartott videós ismerkedős estre.
    Gondolom péntekig még fel lesz linkelve egy térkép is azok kedvéért akik nem tudják, hogy hova kell menni.

elgreco
  • Nashville
    Hello Kriszti! Remélem te is megtalálod itt amit szeretnél, úgy mint mi, fórumlakók. Légy üdvözölve!
  • countryboy
    Üdv Kriszti!

Legyél sokat látott vendégünk!

Nash, az új Billy Dean lemez ma jelenik meg, karácsonyi album, úgyhogy engem még nem érdekel, majd csak december első hetében talán.

Kirus, hun vagy??? :)
  • Endiman
    wow végre egy újabb csaj :D
    légy üdvözölve :)
    és képzeld itt még line-denszelés is van :)
  • KRISZTINA28
    Sziasztok
    Csak tegnap leltem rátok és mondhatom azóta teljesen fel vagyok dobódva:
    Mindenem a country és ami hozzá tartozik!!!!!
    Remélem nem vagyok tolakodó de szívesen bekapcsolódnék.
  • Nashville
    Van valakinek, valami jó countrycsemegéje? Mondjuk, ami még nem hangzott el. Most ráérek "időtöltögetni".
    Csak egy emlékeztető a ma megjelenő albumokról:

Billy Dean egy kicsit megfogott. A CMT honlapján EZ van. Akkor most mi az igazság, 01.01.05, vagy a mai? Gondolom a CMT hibázott- már nem először.

Ez az ajánlatom még mára:

• Nashville
    Countryboy! Ment egy mail a writemes címedre a Countrytalival kapcsolatban. Fontos!
  • Vidéki lány
    Spec. én inkább eltekintenék a kezeléstől... inkább maradok depis!:))))
  • countryboy
    Adok én neked, az én depressziós fejemen "meggazdagszani"!!!!
    Azért is megfogok egy hosszúnyakút (hosszúcombú helyett) és belököm a zenegépbe a Somewhere in my broken heart-ot Billy Dean-től! :)
  • kirus
    Anyáááááááááám! Miért, a más műfajban játszott zenéknek miről szól a szövege? Ekkora hülyeséget is már rég hallottam. Viszont most majd jól elkezdek pszichológiát tanulni, és aztán jól kikezellek titeket ti depressziós country rajongók! Én meg meggazdagszom
  • Vidéki lány
    Akkor a country-fórumokra - a prevenció miatt - kellene alkalmazni egy pszichológust!:)
  • Nashville
    Ez a lista magáért beszél!

Keith Urban - Golden Road
    OFF:
    Bon Jovi - Slippery When Wet
    Nickelback - The Long Road
    ON:
    Tim McGraw - Greatest Hits
  • Nashville
    Ha akartok egy igazán csillogó hangot hallani kitűnő minőségben :

Egyszer láttam egy talk show- ban, nagyon szimpatikus kis nő és amikor kieresztette tiszta hangját (minden zenei kíséret nélkül), a stúdió beleremegett (én is).
  • Nashville
    Ez rosszabb, mint bármilyen pletyka.
    Nálam éppen az ellenkezője érvényesül! ...különben is egészséges emberpéldányként akkor minek gyüjtögetném a videókat olyan szorgalmasan.
    Na, még egyszer ne borzold fel így a kedélyeket!
  • TheDreamingTree
    Szólni kéne neki, hogy végezze el ezt a "tudományos" vizsgálatot pl. a Marilyn Manson rajongók között is... :)
    Vagy pl. Eminem...attól az embertől már önmagában is meghalhatnékom van...

Na pá

By the way: Cowboys 33 Eagles 10
  • countryboy
    Egy hír a tudomány világából:

Country és az öngyilkosság

Az orvostudomány terén a zsűri idén Steven Stacknek ítélte a díjat, aki a country zene és az öngyilkosság kapcsolatát vizsgálta. A kutató szerint a country számok témái (családi viszály, reménytelen szerelem, alkoholizmus, munkától való elidegenedés) táptalajai az öngyilkos gondolatoknak.

A kutató azt vizsgálta, hogy van-e valamilyen kapcsolat a rádiókban játszott country zene mennyisége és a felnőtt fehér lakosság öngyilkossági rátája között az USA 49 államában. A kutatás eredménye szerint azokban az államokban, ahol az átlagnál több countryt játszanak a rádiókban, több fehér vet önkezűleg véget életének.
  • countryboy
    Egy három éves lemezzel, ami 156 hete van a listán, Keith Urban és a Golden Road című album! Hát nem hiába!!!!
  • countryboy
    HÖ! Ez a Kiruslány nem mindig fogalmaz érthetően!!! De azért én megértem mi akar mondani: odavagyok érted, countryboy!

Na már most!

Egy pillantás a Billboard legfrissebb TOP POP CATALOG listájára, ami ugyebár egy pop-rock katalógus lista. Ki vezeti???

top pop catalog chart
  • kirus
    Mérgemben össze-vissza írtam mindent. Tehát: Hol itt a probléma???
  • kirus
    Bébi, mi akkor hol itt a probléma? Szerintem is jó!!! Amikor kaptam tőled a válogatás cd-t, azon volt rajta, és tetszett. Ezért letöltöttem. Ha már te sem értesz?! Mi lesz így a világgal????
  • countryboy
    Kirus, nem értünk egyet! Már megint! Joe Nichols nagyon jó!!!!
  • kirus
    Hiába no, a jó dolgokat művelni kell (mármint a gyári CD-k), a másik felét meg bevasalom pénteken!
  • kirus
    Érzem én azt már régóta! Amig nem hallgatom végig az ajánlásokat, mit szóljak hozzá? De nagyon rajta vagyok az ügyön, csak már nem győzöm idővel. A Little Big Town miatt meg már reggel a postán kezdtem, ellógtam melóból, hogy meg tudjam hallgatni. A Joe Nichols-ot meg lehúztam, mert kaptam egy válogatás CD-t egy nagyon kedves barátomtól, amin volt tőle zene, és kíváncsi lettem rá. Ennyi!
  • countryboy
    Miaz Kirus, elkezdtél gyári CD-ket gyűjteni??? :)
    Csókoltatlak én is!
  • Nashville
    Megérezted a buli "szagát", úgy látom felébredtél!
  • kirus
    Ami nekem már a kocsimban van, és amiért én csókoltatom Countryboyt. Szuper cd!
  • Nashville
    Egy album ami már megjelent:

és még egy ami majd okt.25-én fog (hivatalosan):

Egy jelzés velük kapcsolatban:, erről tudnotok kell, hogy mi a teendő.
  • Nashville
  • kirus
    Autó és fuvar ügyben én is nyitott vagyok. Countryboy...csak a testeden keresztül lehet bejutni a buliba? Jó buli. Na de most tényleg valaki adjon majd valami támpontot.
  • countryboy
    Pestig vissza tudunk vinni kocsival....vagy hogy tervezed???
  • Nashville
    Igen Countryboy én sem felejtettem el, éppen ma fogom kiszámolgatni, hogy hogy a túróba fogok én hazakerülni. Mondjuk nem is aznap éjszaka gondoltam, de a szállásomig is el kell jutnom valahogy, vagy vigyek egy bringát magammal a vonatom, hmmm… ezek már részletkérdések, de lehet, hogy ezen áll vagy bukik minden.
  • Nashville
    Biztos nem árulok el kulisszatitkot, ha bevallom, igen készültem, de az, hogy pont az ezredik lettem ez csak szerencse kérdése volt, ugyanis éjszakás voltam. :) Addig bármit művelhettetek volna! :) Remélem tesztik a tüzijáték sorozat. :)
    Valahogy így kezdődött nálam:26- os hozzászólás, Febr. 20…akkor még nem gondoltam ezt a sikert!

A Linedance- t a legnehezebb összehoznom, annak más technikai oka is van…
    Egyébként a múlt héten csütörtökön csak Old Cowboy- ért és társaságáért volt bekapcsolva a TV- m. Nagyon jók voltak. Remélem ebből az egész táncikálásból egy szervezet fog kinőni...még az is lehet, hogy egyszer Nyíregyházán lesz egy linedance tánctanár, feltéve, ha egy kicsit jobban összeszedi magát!

• countryboy
    Kiruska, nem tévedsz el! Miután átgázolsz majd rajtam a határban, tudni fogod hogy jó helyen jársz :)
  • countryboy
    Vinném, ha nem lenne totál illegális egy ilyen koncert DVD-t közönség előtt bemutatni. A fene sem kockáztat. Maradnak a klippek.
  • kirus
    Buliiiiii? Milyen buli? Valakit rakjatok ki a Budakalász táblához, hogy ne tévedjek el. De tényleg kéne valami támpont, hogy merre menjek! Ezt a sok ajánlást meg nem győzöm tölteni...
  • elgreco
    Nem felejtettük el, remélem hozod az új szerzeményedet,a Keith Urbant is.
  • countryboy
    Na akkor én leszek a 1003-ik :)

Nash tényleg ravasz volt, de a lelkesedését figyelve ezen nem is csodálkozom.

Remélem nem felejtettétek el, hogy most pénteken Budakalászon lesz a találkozó!!!!
  • Vidéki lány
    Valld be Nash, azért írtál kettőt, hogy te legyél az 1000. (is)!:))))))))
    Legközelebb jössz a line-dance klubba???
  • Super Mario
    Hát, igen 1000! Az szép szám! Gratulálok! Remélem, Shania Twain zenei pályafuatásának még nincs vége. Van valami hír, valami új albumról?