5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#1000 Barátaim, Country rajongók!
Jubilálunk!!!
Nashville tüzijáték (java futtatókörnyezet kell hozzá, Azureus használók előnyben, ott már alapból telepítve van). Lehet kattintgatni a képre is.
Akinek nincs java, az se maradjon ki az élményből!
Köszönöm mindenkinek a részvételt és hogy gondolataitokat megosztottátok szűk táborunkkal. -
#999 Micsoda nagylelkű ajánlat, a múltkor mást írtál!
Amúgy már meszereztem, úgy ímmel-ámmal jött az anyag, néha 500- al is (már mint B/s -al).
Jó előadó Shane Stockton is! Várom visszatáncolásukat az "iparba", Keith Harling- al és George Ducas- al együtt! -
Vidéki lány #998 Sziasztok!
Képzeljétek, vasárnap fájt a bokám, a derekam, a lábujjam, minden, úgy széttáncoltam szombaton!!! Annyira jó volt, köszi OC, mindent és lehet, hogy a következőre is vhogy elmegyek! Akkor majd megpróbálok több country-s stílusjegyet magamra ölteni, meg azt hiszem, viszek jegyzetfüzetet is, mert keverem nagyon a táncokat!:))))
A Salsa-t nem tudom keverni semmivel! Az utolérhetetlen, utánozhatatlan és annyira jó táncolni, hogy már otthon is próbálgattam. Imádom a latin zenét és nagyon szeretek arra táncolni is.
Szóval, akik még nem voltak, jöjjenek!!!:)))
Üdv., puszi,
Cg. (Timi) -
#997 Miranda Lambert épp most énekelte el (nem is akárhogyan!) az amerikai himnuszt
a Banquet 400 előtt. Nem semmi a hölgy. (És most nem csak az énektudására gondoltam...)
Pá
by the way: Go Dale Junior!
-
countryboy #996 Rossz helyen keresgélsz, Nash! Miért nem kéred kölcsön? Megvan eredetiben :)
Amúgy nem tudom hol keresed, de én megtaláltam több embernél is -
#995 Keith Harling- ot sikerült megszereznem! pl. a "Right In The Middle" nagyon király és a többi is! Én sem értem miért hallgatott el.
Shane Stockton nehéz ügy, de hamarosan meglesz. Hiába, a kuriózumokért meg kell dolgozni... -
countryboy #994 GRETCHEN SELLS QUARTER MILLION + TO DEBUT AT #1 COUNTRY & POP!!!
Gretchen Wilson is on vocal rest right now, or you’d have heard her give a big “Hell Yea!” at the news her sophomore CD, ALL JACKED UP, sold over a quarter million copies its first week, debuting at #1 on the country album chart with 263,550 albums sold last week, enough to place it at #1 on the overall Top 200 chart as well, besting debuts by Sheryl Crow, Three 6 Mafia, and Toni Braxton.
Juhé!!!! Rögtön a Billboard 200-as poplistájának első helyén nyitott az új Gretchen CD, lekörözve a nagy neveket!!!! Bár már ő is elég nagy név...csak nem nálunk... -
countryboy #993 Hír a GAC honlapjáról:
NEW GARTH SINGLE/ TRIBUTE TO LEDOUX OUT TODAY
Anderson Merchandisers has engaged Lyric Street Records to promote the Garth Brooks/Wal-Mart Stores, Inc. project exclusively at radio.
"'Good Ride Cowboy,' Garth's tribute to Chris LeDoux, was made downloadable to radio today and by mail to the balance of stations tomorrow. It’s the first single released since Garth teamed up with Wal-Mart as the exclusive source of his material. The single precedes a previously announced box set to be released soon.
Ezek szerint Garth mégsem hagyta abba???? Új kislemeze lesz, amely Chris LeDoux munkássága előtt tiszteleg...és hamarosan lesz tőle egy box-set is, amelyen idáig kiadatlan dalai lesznek megtalálhatók. Ez jó hír! -
countryboy #992 Na végre megérkezett!!!!
Mint ahogy számítottam rá, életem eddigi legnagyobb koncertélményében volt részem. Aki ezt kihagyja, bánhatja. Fergeteges egyéni teljesítmény, a gitártudás fenomenális, a közönségben lévő csajok bombázók, a hangtechnika csillagos ötös, a dalok nagyon erősek, az egész koncert úgy ahogy van, leírhatatlan, ezért meg kell nézni!!!!
Ja, hogy miről is beszélek???
-
#991 Hát én nem tudom, mi micsoda, de ez a Cross Canadian Ragweed nekem bejön...
Ez az, ami rocknak túl dallamos, countrynak viszont túl rockos.
Az alábbi cikkről meg annyit, hogy azért úgy tűnik, ők sem tudják pontosan.
Shania Twaint contemporary country-hoz irják, miközben sok más helyen meg country-pop stilusba sorolják. Szóval végül is a lényeg, hogy ha tetszik, akkor hallgasd, a többi csak mese. -
Észventura 22 #990 http://www.mp3.com/country/genre/10/summary.html
Sziasztok érdemes olvasgatni. Csekély angol tudás kell hozzá.
:)
-
countryboy #989 Na hogy mi country és mi nem...a véleményem:
A Corrs nem country, és nem is kacérkodott vele soha, egyszerűen belecsempészik a zenéjükbe az ír folk zenét (ez ugyebár nem countryzene, a hegedű vagy hurdy-gurdy senkit se tévesszen meg!).
A Cross Canadian Ragweed stílusának legpontosabb leírása igy hangzik: rebel-rousing alt-country. -
#988 Szerintem simán belefér, a Corrs néha eléggé kacérkodika country hangzással.De ha valami nem country az a Cross Canadian Ragweed.Szerintem. -
#987 Sziasztok. Hát remélem, hogy nem utáltok ki, de akkor is leirom, ha már ajánlásokról van szó:
The Corrs - Home
Tudom, nem country (vagyis az, csak egy másik...:), de ne legyünk szakbarbárok :)
Szerintem baromi jó, szerencsére megint akusztikusra vették a figurát.
Csak egy tipp.
Pá -
#986 Egyébként nem zavarnak a negatív vélemények, nyugodtan írjátok, ha nem tetszik valamelyik előadó. Nem vagyunk egyformák (szerencsére)….de azért még hasonlíthatunk, úgyhogy a pozitív vélemények is jöhetnek! De még mindig jobb egy negatívum, mint a hatalmas nagy, üres hallgatás. Ha a csendre lennék kíváncsi, akkor az akváriumomat nézegetném, és nem ide írogatnék! -
#985 Mai ajánlatom: George Ducas, aki sajnos már nincs a piacon.
Utolsó lemezét 1997- ben adta ki és ez is csak a második volt. Újra itt van egy kétlemezes hatalmas tehetség, akiről nem tudni miért hagyta abba. Nagyon nagy kár érte!!!
Élményeim a CMT- s időkből származnak.
Egy pár kedvenc tőle: „Teardrops”, „In No Time At All”, „Hello Cruel World”, „Lipstick Promises”, „Every Time She Passes By”… Fantasztikusak!!!
Azért még mindig bízok a „feltámadásában”! Kevin Sharp is visszatért 7 év után, ez év július havában, bár részemről kevesebb elismeréssel.
Ja, és az ajánlások tekintetében nem kell megkérdeznetek kezelőorvosotokat!
Keith Harling és Shane Stockton most van beszerzés alatt, majd vélemény következik…
-
#984 Gondolom észrevettétek, hogy mostani ajánlásaimnak nagyon „reaktor”-, na meg „nova szaga” van...
Ezeket az előadókat egyáltalán nem ismertem régebben, itt figyelem fel rájuk.
A Cross Canadian Ragweed- el és Drew Womack- al is itt találkoztam először. Annyira nem tudtam még belemerülni a hallgatásukba, de elsőre nem rosszak. Persze egyáltalán nem közelítik meg nagy kedvenceimet, pl. Travis Tritt, Toby Keith, Alan Jackson, David Lee Murphy, Brad Paisley, Dwight Yoakam, Kenny Chesney, hogy csak egy pár férfi előadó nevet emeljek ki a nagyon hosszú sorból. Egyszóval tart a felderítéses időszakom.
Összefoglalva: a legnagyobb Country feeling- et az újak közül Aaron Watson és Andy Griggs hozta, ők igazán remek előadók!
Még egy köszönetet is elsütök gyorsan, neked Countryboy! Tökjó, hogy az ajánlásaimat fogod a countrys szenzoraiddal és kiegészíted hasznos infókkal. Na, ennyit a dícséretről, ez nem az én asztalom, inkább ajánlok még egyet.
-
#983 Nagyon jó ez a Keith Harling fiú, köszönjük az ajánlást:)
Kellemes hétvégét!
elgreco -
countryboy #982 És még egy tipp mára: az úriember egyetlen lemezt adott ki 1998-ban, aztán süllyesztő (ki tudja miért). Shane Stockton - Stories I Could Tell.
-
countryboy #981 Én inkább két fényesre polírozott albumot ajánlanék a CCR helyett. Az előadót úgy hívják, hogy Keith Harling. Igaz, hogy 2000 óta nem hallani róla, de első 2 albuma (főleg az első) fergetesen jó volt. Legnagyobb slágere a Papa Bear volt 1998-ban.
-
countryboy #980 Találó az album címe, hiszen tipikus garázs-country-t játszik a nevével ellentétben texasi banda. Kissé elvolt, alteros hangzás, engem nem fog meg nagyon, egyedül a Lee Ann Womack-el felvett duettjük jött be idáig. -
#979 Na gyerekek, ebbe az albumba hallgassatok bele!:
Cross Canadian Ragweed - Garage 128kbps- os próba!
Szintén fontos hír, hogy megtaláljátok a kedvenc helyen, már 1 óra 20 perce. :) -
#978 Még nincs... :) De már rajta vagyok az ügyön. -
countryboy #977 Drew Womack, aki az egyik legjobb country együttes, a Sons Of the Desert énekese és alapítója volt. Kár hogy felbomlottak, ez a szólóalbum messze nem olyan jó mint a Sons CD-k. -
#976 Drew Womack
-
#975 -
countryboy #974 Te Nash, én ebben az épületben már mintha jártam volna -
countryboy #973 Nem értem min csodálkoztok! Mit vártatok mégis az RTL-től? Hogy majd olyan zene szól, amit OC-ék akarnak??? JÓ vicc!!!! Az ízlésterrorba és a gagyiba belefér a Rednex, de Billy Ray Cyrus már nem. Én soha nem kötnék ezekkel kompromisszumot és ha ez az ára, akkor nem is mennék hozzájuk többet. -
#972 TheDreamingTree, ez már megvan neked?: Alison Krauss + Union Station - Live 2002
Megtalálható a reaktorban, ahol nincs sugárveszély. -
#971 Google Earth - Country Music Hall Of Fame
-
#970 Hát pl. az Alison Krauss + Union Station -ban is van Dan Tyminsky), elég gyakori. -
#969 Nem cikizés! Ott volt az elismerés is! Mondtam, hogy jók voltatok! Csak így tovább! A tánc is szuper volt jó lenne már egyszer kipróbálni.
-
#968 Hellotok!
Cikizni lehet, a műsorban előadott táncot nem én választottam, négy másikkal is készültünk. A negatívum után nagyon várom a pozitív visszajelzéseket is. Egyébként itteni nemtetszés okán megkerestem az Old Pop In An Oak számot egy másik együttestől, legközelebb már arra ropjuk, talán country-sabb lesz. (Látjátok, veszem a kritikát.)
Üdv OC -
#967 nagyon szép hangszer.Használják a bluegrass zenében is?
apropó tudtok magyar bluegrass fórumot is? -
#966 Itt egy szép mandolin:
-
#965 Ezúton is graca, Sógor Gyula, alias Old Cowboy- nak a TV- beni szerepléséért!
Végre megmutattátok Magyarországnak, mi is az a Linedance!
Nem is tanács inkább megjegyzés, hogy máskor ne engedd, hogy belemenjenek a Linedance kifejezés lehetetlen magyarosításába. Minden magyarázatnál többet jelentett a bemutató!
...huhhh még egy valami, a Redneck ...de ezt már kitárgyaltátok régebben a másik fórumban. Olyan sok frankó előadó jó kis zenéjére táncolhatnátok...
Egy Link.
-
Ajánlottam már régebben a Google nagy húzását, ami keresztbe tesz minden hasonló programnak, Google Earth a neve.Innen letölthető!
Internet kapcsolat szükségeltetik használatához és lenyűgöző élményben lesz része annak, ki kipróbálja. És amiért most is megemlítem az nekem az, mint Vidéki lánynak a Steel: Nashville Tennessee most már nem "mosottan" jelenik meg (végre eljutottak idáig a program fejlesztői).
Teljesen élesen látható pl. a Country Music Hall Of Fame , de a többit csak most tesztelgetem.
Útvonal tervezésnek is remek, mivel utca szintű megjelenítéssel van megáldva...most már el sem tudnék tévedni.
-
countryboy #963 Rosszul tudod, Endiman, nem hiányzik az, csak te a country-pop-ról beszélsz. Az igazi country zene nincs meg steel nélkül. A country-popban csak azért alkalmazzák ritkán a háttérben (szóló soha sincs) hogy eladható legyen countryként is.
-
#962 áhá, szóval ez a sztíl gitár.Mondjuk gitárhoz hasonlitanám legkevésbé :)
Szerintem ez a hangszer hiányzik a mai amerikai country előadók hangzásából :(
köszi az infót! -
Vidéki lány #961 http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=950&na_step=50&t=9040069&na_order=
az 1462. hozzászólás alatt ott a steel képe!