25347
  • Alexease
    A megjelenesre utoljara tavaszt hallottam, ami max junius vege... De mivel nincs kiado, nincs datumhoz kotve, igy addig piszkalhatjak, amig jo nem lesz;)
  • JuanG
    hát ja, de ahogy Alex is írta elég necces ez a módi, szal majd meglátjuk...persze ha meglesz a pár ezres rendszeres előfizetőjük akkor rosszul nem járhatnak :))
  • symbol
    jaja, amúgy akármi lesz, énis vevő leszek erre. úgy érzem ez a szimulátor jövője, valahogy nagyon furcsa lenne ha bukna a dolog.
    a havi x összeg viszont garantálhatná azt is, hogy folyamatosan fejlődjön a game, ahogy az ígérik is. jó móka lesz nah :)

pontosabb dátumot senki nem tud még?
  • symbol
    jaja, kössze, sajna már mind csekkolva volt :D
    valami érdemi anyag kéne már, kiadott előzetes videó, vagy akármi...
    hihetetlen, hogy hivatalosan pár kép, és csak szöveg, meg árak mennek...

persze valszeg még reklám sem kell nekik, eladják magukat a nevükkel nomeg ugye nem kis támogatást élvez a projektjük. a simbin és mindenki más aki nem feltétlen arcade játékokban utazik... szóval azok valóban felköthetik a gatyájukat.. :)
  • Alexease
    Hogy minek is nevezzem, meg nem tudom, de lehet RPG is;)
    Bele olvasgatva a liszensz, a szabaly, a szervezes, lebonyolitas, stb. reszekbe, eleg komolynak tunik. Hogy ezekbol mit tudnak megvalositani, hogyan fog mukodni, az mar mas kerdes.
    De az biztos, hogy ennek valoban jonak kell lennie (fizika, vezetesi elmeny, hasznalhatosag, stb.) hogy az emberek kifizessenek havonta egy rakas penzt, ugy hogy a fejuk felett lebeg, egy ilyen tobb tucat oldalas biblia;D

En is tuti, hogy befizetek 1-2 honapra, aztan kiderul.
  • JuanG
    az elejébe én is beleolvastam...én örülnék egy jó autós online RPG-nek :DDD...valószínű hogy kipróbálom majd...
  • JuanG
    kép meg videó is van már, olvass vissza :)
  • symbol
    hát valaki írhatna már valamit :)
    kár hogy nem vágom angol, de bele kéne nagyon húzni :)
    mondjuk az iracing is belehúzhatna, valami infó vagy kép, vagy nemtom lehetne már :) régóta nem vártam ennyire szimulátort, pedig én se ma hanem mondjuk a gp2vel kezdtem :)
  • Alexease
    Ez nem az arakat irkalja, hanem az alapveto szabalyokat, mukodesi rendszereket, stb. A Havidijak mar korabban voltak, kb. 3000 HUF/ho...
  • Alexease
    Gondoltam, kajalas kozben vegig olvasom, vagyis gyorsba elotte kinyomtatom A5, ketoldal, fuzetnek... erre valami gyokerseg van a PDF-fel, es megszivatott;) Csak vegig lapoztam, eleg bonyi es komoly cucc;) Nem autos jatek lesz, az biztos;)
  • lac coo
    Röviden: mennyibe fájna nekünk ? :DDD
  • JuanG
    háát most nincs kedvem végigolvasni :PP
  • Alexease
    Felhasznalasi feltetelek, "liszenszerzodes", stb.
    - FIRST_Sporting_Code_042408.pdf
    - http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=39979&st=0#entry488386
  • symbol
    azám
  • lac coo
  • Toya
    Sajnos infót nem nagyon lehet adni a játékról, mivel minden teszter aláírt egy titoktartási szerződést. Ennek köszönhetően nincsenek képek, videók és infók sem.
    Kétségtelenül igazi vérbeli szimulátor lesz (talán ezzel még nem sértettem titkot)
  • symbol
    jaja :D nagyon várom már :D igazából több lehetőséget látok ebben mint az újabb simbines bőrben oO :D
    nascar rulzik amúgy is :)
  • lac coo
    Hát ha nem lesz tele részecske-efektekkel, nekem nem kell !!! :DDDD
  • symbol
    iRacing
    nah itt meg lehet csekkolni egy hosszú videót, amiben ha van elég türelmetek láthattok jópár videót is a játékból :)
    semmi különleges, de azt leszögezhetem, hogy a belső nézet, a fény-árnyék játék igenis jó lett. avgy jó lesz.

ami fontos:
    "Elvileg a jövő hónap végéig megjelenik belőle valami, ha minden igaz."
    mondotta Antal István a gtr mastersen :) kössze érte :)
  • symbol
    hát az is igaz, viszont most fáradt vagyok, így kifakadok.
    nevetségesnek, tartom, hogy nem tudok semmit a játékról. ez pedig a tájékoztatás hiánya. már tesztelik, de semmi konkrétum semmiről. ez is nevetséges. ennyire futná? szakdogakészítésnél kitűzök magamnak célokat amiket aztán megvalósítok. több kevesebb sikerrel. de basszus, mi az hogy nem tudni lehet-e majd offline? és ez egy olyan alap dolog...

dolgoznak ezerrel biztos. azért nem érnek rá...
    de úgyanúgy beszólok a simbinnek is. ő is baszik bármi infót kiadni az új gtr-ről, arról nem beszélve, hogy még csak ideiglenes oldala sincs sehol a game-nek, míg a következőnek már van!! sorry az offért, de unom. (jah nem kell hogy ez legyen életed legégőbb problémája, mert elhiheted, van ennél égetőbb gondom is, csak jó lenne már jó híreket olvasni legalább itt)
  • b-type
    remek. :)
    Én speciel nagyon várok egy ilyen rétegjátékot.
    A havidíj számomra spec. azóta vonzó alternatíva amióta kétszer vettem meg a GTR lemezt a maga SF védelmével..
    Én mondjuk full alkalmatlan vagyok vitázni, mert én megveszem-kipróbálom és kész.
  • symbol
    az aszfalt nekem is tetszik, főleg a belinkelt utolsó képen látni, hogy végig tiszta, nem atomkidolgozott, de szép, igényes.

NR 2003-ban is nagyon jó volt. ott koszolódott először a szélvédő, ott voltak zsír napeffektek, árnyékok. :)

jó volt az anno, deeee! azért azok a fák nevetségesek.
    és innen odakanyarodhatunk, hogy sikeresség. kéremszépen. nem lesz az.
    és miért? nagyban a grafikus motornak köszönhetően.

ugyanmár. lesz ebből szerintem valami demo is. kell hogy legyen. akkor a sok hülyegyerek nédmá új autós játék, milyen jó kis kocsi a kis képen, próbáljuk ki...
    erre elindítják, és húazze, ez billel nem irányítható. nembaj, haver; kapd elő a tescós kormányunk :) (ma már senkinek sem gát a kormány beszerzése) aztán közben rájönnek, hogy irtóratyi a grafika.

egy nem igazán hc szimest is be kéne fűzni. maga a koncepció a rossz, mert egy rétegjátékot próbálnak nyereségesen eladni, úgy hogy közben igazából meg sem próbálják megnyerni a töbi játékost.

tudom nem lehet minden tökéltes, de ha ez mondjuk 10* szebb lenne mint a nfs sorozat aktudális tagja, le merem fogadni, hogy a sok hülyegyerek, gyengébb fokozaton, de inkább ezt nyüstölné. a havidíj meg nem nagy szám, ha valóban megéri. ha nem lesz fejlesztés, nem éri meg.
    nem fogok azért 3-7ezer forintot költeni, hogy csak neten játszhassak.

az ég és elég silány viszont. a race07-ben láttam eddig a legszebb felhőket ésatöbbi. egy szimnél szerintem 4-5 dolognak azért rendben kellene lennie. belső nézet, műszerfal, és a bevetülő fény, árnyék hatások. (ezt számolhatjuk egynek, mert belső térben maradtunk); aztánaszfalt, majd az ég(!) ez a kettő látsik a legtöbbet és folyamatosan. majd a tereptárgyak. fák, box, ésatöbbi. eddig a grafika 1/5 pont. pedig érdekel a game.
  • Toya
    A havidíj az egy dolog...nem ez lesz az oka amiért itthon szerény tippem szerint nem lesz sikeres a játék.
  • Jacek
    mert mobiltelefonra optimalizaljak! arra is kijon es sms-ben tudsz majd fizetni:)
  • Jacek
  • Alexease
    Azoknal a faknal mindenki jobbat tud;)
  • JuanG
    talán a fák lehetnének szebbek, "még" Alex is jobbat tud :DDD
  • JuanG
    nekem a graffal nem sok bajom van, ha kimennék egy laguna seca-ra nem sok látnivaló lenne :)...az aszfalt teccik az a NR-ben is jó volt...

ez a havidíjas dolog nekem se tetszik, majd meglátjuk mennyi lesz ténylegesen...jó lenne egy EVE féle lehetőség...letöltöm és 14 napig kipróbálhatom :))
  • symbol
    hát ez a brutál havidíj elég kemény...
    ha tényleg áldoznának a játékra a fizetés után lenne fasza új grafikus motor, fizika, nagyon szép, reális eső, és sorolhatnánk, akkor oké.

de ezt nem veszem be...
    igenocsmány grafikája van... a gp4 szebben nézett ki anno. 2001-ben...!
  • Jacek
    Momentan nekem nincs problemam a havi dijjal, ha kapok erte tartalmat, szervereket ezerrel meg allando fejlesztest. Jelen pillanatban is fizetek MMO-t (WoW) szoval ez nem gond, ket BigMac menu ara:D
  • gviski
    Hát majd meglátjuk, de ez tiszta WoW lesz csak szimmel, ott van még ilyen idétlen havi dij, de majd meglátjuk mit kapunk, csak sajnos ugye nem a mi pénztárcánkhoz találták ki ezt a dolgot, de egy havira lehet hogy én is benevezek...
  • Alexease
  • Toya
    Még csak ez sem igaz :D
  • Alexease
    Legalabb gyors lesz:)
  • Jacek
    Megneztem a kepeket:( hat ez nem valtozott:D tudom hogy nem szamit a graf de azert ez rohej:)
  • Jacek
    5 eves bazz az NR nehogymar kitoljanak egy fizetos jatekot 5 eves graffal ami akkor elavult volt:) mondjuk a kepek alapjan siman ezt fogjak tenni:D
  • Alexease
    Lemaradt, hogy : szerintem:)))
  • Jacek
    nanemar:(
  • Alexease
    A grafikahoz nem nagyon piszkalhattak hozza, az maradt az NR;D Ha megis X9, akkor is DX7/DX8 alapokkal:) Bar nekem igy boven megfelel, csak efektek legyenek benne (normalis por, fust, szelvedo, stb.).
  • Alexease
    Bar mostansag nem megyek online, sot van hogy a kormanyt sem tudom osszerakni 1-2 hetig, de ha igazan jo lenne a fizika, nekem nem lenne gondom a havidijjal. Csak ne olyan legyen, mint az oldalukon az FSB videoban - persze az 1000eves alpha:D -, hogy az igazi csuszik, ellenkoramnyoz, nyikorognak a gumik, stb., mig a szimulalt csak kanyarodik;) Es persze normalis hangokkal, es visszajatszasban is (ha lesz egyaltalan:D). Az rFactorban is attol maszok a falra (leszamitva, hogy ilyen apro csuszasos, ellenkormanyzasos dolog az nincs benne:D), hogy menetkozben ugy ahogy van hang, de visszajatszasban mar csak suhan:)

Meg valahogy a pilota szimulacio. Akarhanyszor mutattam valakinek (aki nem jatszik) belsokameras felveteleket a jatekbol, mindig az volt, hogy: "olyan mint ha csak uszna az auto az ut felett"...:D
    Meg az RBR-ra is ezt mondtak, pedig az terep;)