az aszfalt nekem is tetszik, főleg a belinkelt utolsó képen látni, hogy végig tiszta, nem atomkidolgozott, de szép, igényes.
NR 2003-ban is nagyon jó volt. ott koszolódott először a szélvédő, ott voltak zsír napeffektek, árnyékok. :)
jó volt az anno, deeee! azért azok a fák nevetségesek.
és innen odakanyarodhatunk, hogy sikeresség. kéremszépen. nem lesz az.
és miért? nagyban a grafikus motornak köszönhetően.
ugyanmár. lesz ebből szerintem valami demo is. kell hogy legyen. akkor a sok hülyegyerek nédmá új autós játék, milyen jó kis kocsi a kis képen, próbáljuk ki...
erre elindítják, és húazze, ez billel nem irányítható. nembaj, haver; kapd elő a tescós kormányunk :) (ma már senkinek sem gát a kormány beszerzése) aztán közben rájönnek, hogy irtóratyi a grafika.
egy nem igazán hc szimest is be kéne fűzni. maga a koncepció a rossz, mert egy rétegjátékot próbálnak nyereségesen eladni, úgy hogy közben igazából meg sem próbálják megnyerni a töbi játékost.
tudom nem lehet minden tökéltes, de ha ez mondjuk 10* szebb lenne mint a nfs sorozat aktudális tagja, le merem fogadni, hogy a sok hülyegyerek, gyengébb fokozaton, de inkább ezt nyüstölné. a havidíj meg nem nagy szám, ha valóban megéri. ha nem lesz fejlesztés, nem éri meg.
nem fogok azért 3-7ezer forintot költeni, hogy csak neten játszhassak.
az ég és elég silány viszont. a race07-ben láttam eddig a legszebb felhőket ésatöbbi. egy szimnél szerintem 4-5 dolognak azért rendben kellene lennie. belső nézet, műszerfal, és a bevetülő fény, árnyék hatások. (ezt számolhatjuk egynek, mert belső térben maradtunk); aztánaszfalt, majd az ég(!) ez a kettő látsik a legtöbbet és folyamatosan. majd a tereptárgyak. fák, box, ésatöbbi. eddig a grafika 1/5 pont. pedig érdekel a game.