25347
  • pointer4
    Nord az történelem :)
    Még a gridben is bennevan, pedig az árkád :D
    Jó, amcsi amcsi, de az ovál pályán elalszom.
  • symbol
    lehet, de egy idő után úgyis kell még valami plusz adniuk és én nem tartom kizártnak klasszikus f1es pályák lemodellezését sem.
    én hiányolom a sisak nézetet (egy 08-as simben alap)... plusz a dinamikusan változó időjárást kihagyni egyenlőre azért az nagyon nagy bblama. ahogyan pl a nem láttam eddig, hogy a felhők vonulásából adódóan változna a pálya "színezete", ez hangulatilag, látásviszonyok szempontjából nézve igenis számít, és a szimuláció erről is szól.
  • Alexease
    Ez Amcsi program, vagyis oval first;)
    Ami nagyon jo, rendszeres bajnoksagban, versenyeken, csapatban, versenyzokkel, stb. De nekem mostansag, mivel ritkan korozgetek, inkabb road... De szerencsere abbol is van 1-2;)
    De ehez a programhoz, szerintem senki ne varjon tulnyomoreszt Europai es/vagy F1GP palyakat...
  • pointer4
    Egy szimulátor program számomra ott kezdődik, hogy van benne nordschleife.
    (lehet ezlőző életemben ott haltam meg ezért kötődök hozzá :D )
    Azért az oval pályák nascar feelingje jóó jóó, de csak icipiciaprócska szelete kell hogy legyen egy autos játéknak.
  • Alexease
    (Az utolso mondat, lemaradt:D)
    Es ezert, en max pozitivan tudok "csalodni" a programban:)
  • Alexease
    Nekem az a bajom az egesszel - latvany, hangulat, grafika, szolgaltatas, stb. -, hogy azt elismerem, hogy profi szim-nek keszitik, mint pilota kepzo program (:D), es a fizika, verseny/online szolgaltatas az elsodleges, de azert illett volna valamilyen szinten kovetni a mostanaban futo programok trendjeit;) Pl. komplex cocokpit allitasi lehetoseg (nem csak FOV, hanem komplett pozicio, persze korlatozva, dinamikaval egyutt), valami komolyabb grafikai feature (termeszetesen kikapcsolhato, vallaszthato - shaderek, postprocess, stb.), pilota animacio (persze ez is kikapcsolhatoan, mert sokan meg a kormanyt is "kiszedik":D), stb.

Ezektol es meg a hasonloktol ugyanugy maradhat szim, azert az LFS, rF es tarsaik sem arkad cuccok:)

Mondjuk, en eleve mar ugy keszultem ra, amiota kijottek az elso hirek, kepek es video, hogy valszeg csak egy minimalisan felpiszkalt NR lesz, igen komoly online, liszensz szolgaltatasokkal, es brutal vedelemmel:)
  • symbol
    toy, majd tudsz mondani valamit azzal kapcsolatban mikor tud majd az a tíz ember tesztelni? az pénzes lesz már?
    előbbit a "főnökök" döntik el?
  • symbol
    a kormányzési fokon gondolom lehet állítani, szerintem házilag nem lehet modolni a sim-et, de hát ki tudja. :)
    a "mod"okat szerintem az iracingesek készítik...
  • Alexease
    MOD-olas biztos, hogy nem lesz;) De ehez nem is kell.
  • pointer4
    Nem fordul az a kormány kicsit sokat ?
    ránézésre több mint 360° , arra meg az a kormánykerék nem is való :)

Ja amúgy ha segítenél letisztázni valamit - mivel jáccni nem volt lehetőségem - , ez most egy LFS szintű szim lesz Rfacor kategóriájú modolással (étem ez alatt, hogy licenszelt autokkal, és akár házilag készíthető modokkal)
  • Toya
    Igen a FOV állítható a NR2003-hoz hasonlóan.
  • symbol
    kéz a kormányokon itt sem lesz mint az nr2003ban? :D
  • Alexease
    Nalam regebben a Messenger kavart be es kapcsolgatta ki a hangot;) Win install utan, altalaban az elsok kozott van, hogy kiirtom a service-ek kozul;)
  • Alexease
    Informacioaradat!:)
  • JuanG
    fraps-al én is szoptam ilyen téren...vagy a mikrofon kevert be, vagy néha a winfos elnémította a hangfelvételt...

jó lenne hanggal egy radical sr8 pl road america-ban :DDD

cockpit nézetet lehet állítani előre-hátra-fel-le?
  • Toya

Bocsi, hogy nincs hang, de a Fraps nálam valamiért nem veszi fel :(
    Laguna Secában egy kör Formula Mazdával és egy kör Pontiac Solticeszel.
  • Toya
    A jelenlegi kínálat pedig a következő ha valaki még nem látta volna :)

Autók: Formula Mazda, Late Model, Legends Ford '34, Legends Ford '34 Rookie, Pontiac Soltice, Pontiac Soltice Rookie, Radical SR8, Silver Crown, SK Modified, Skip Barber Formula 2000

Pályák: Atlanta Motospeedway Park, Concorde Motorsport Park, Daytona International Speedway, Homestead Miami Speedway, Infineon Raceway, Jack Arute's Stafford Motor Speedway, Lanier National Speedway, Lime Rock Park, Lowe's Motor Speedway, Martinsville Speedway, Mazda Raceway Laguna Seca, Oxford Plains Speedway, Richmond International Raceway, Road America, Silverstone Ciruit, South Boston Speedway, Summit Point Raceway, Toyota Speedway At Irwindale, USA International Speedway, Virginia International Raceway
  • symbol
    ezer kösz a válaszokat, szóval a kihívás megvan helyes, jó ez a "karrier orientáltság" is. :)
    a gépigény remek, hamarosan jön az új gép, de lehet akkor addig ezen is elfutna :)
    a többi választ is kösz, remélem hamarosan lehet gyúrni' :D
  • Toya

Ezek nem általam készített képek, az autók bemutatójától szedtem ki.
  • Toya
    -A játék nagyon szépen skálázható. Akinek fut a NR2003 az már bátran próbálkozhat ezzel a játékkal is.
    -Eső jelenleg nincs benne.
    -Természetesen vannak belépő kategóriák (Pontiac Soltice és a Legends Car az), sőt a jelenlegi állás szerint ezekben kell előbb jó eredményeket elérni és csak úgy enged be egy komolyabb bajnokságba.
    Az ütközések, a pálya elhagyások és az összes incidens számon van tartva pontosan.
    -Tesztelni akkor tesztelsz amikor kedved tartja.
    -A futamokat ők indítják, az új rendszer szerint két percenként indulnak a szerverek és pontosan láthatod melyik szobában mennyien vannak és így kiválaszthatod melyikbe akarsz belépni.
    -A béta teszt ideje alatt hetente egy pálya volt és azon most az eredmények is számon vannak tartva.
    Természetesen vannak clubok, amelyek lakóhely szerint lettek kialakítva. Ez az európaiaknál alapból az International Club lesz.
  • symbol
    yuppi amúgy :)
    a játék gépigénye micsoda egyébként? :)
    pár képet küldhetnél ha már azt is lehet, ide is :)
    eső nem lesz ugye? majd csak patch-el talán :)
    vannak gyengébbeknek is ligák/szintek ugye?
    tesztelni bármikor tesztelhetek?
    futamot is akkor indíthatunk amikor akarunk? és annyit amennyit akarunk? gondolom lesznek olyanok ami kimondottan bajnokságba (ponttáblázatba) számító versenyek lesznek. mittomén kéthetente :)
  • symbol
    http://www.bsim-racing.com/

két videó, végre, nagyobb képekkel, táblázatokkal, izgi lesz, tetszik a menü, meg minden :)
  • Toya
    Lehet kérdezni. Mostantól fogva válaszolok nyugodt szívvel válaszolok a kérdésekre.
    Valamint ha valakit tényleg komolyan érdekel a program az küldje el privát üzenetben a valódi nevét és az email címét, mert 10 embert magam is jelölhetek.

Igyekszem mindenre válaszolni amit kérdeztek :)
  • symbol
    tesztelik, szal simán van béta, csak nem hozzáférhető.
    Toya: amúgy kösz a linket, nagyon jó kis videó, bemutató lett. iracing visszalopakodik szépen a szívembe, szépen adagoltatja az infot a néppel.

pénzes game lesz, de hát egy élmény az egész. kezdve az egyszerű skinezhetőségtől (apróság, de ilyen apróságokból áll össze egy frankó game), a nehzéségi szint alapján indítható futamoktól, az egész mindenségig. a grafika pedig szerintem überklassz lett. szavam nem lehet. a fizika pedig szerintem a videók alapján magáért beszél.

a következő fizuból jelentősebb összeget félrerakok ennek a szimnek az már tuti :D és mily motiváló erő, de szóval elkezdtem angol tananyagokat szedni a netről :D

szóval nekem az árakon kívűl eddig semmi konkrét negatívumom nincs. ami ma azért nagy szó. kár, hogy ha több kocsit és szezont akarok menni az összes pályán az egy vagyon lesz... :/ mármint lenne, ha kiadnék érte annyi pénzt... :)

a frissítés meg még örömtelibb hír, akkor haladnak a fejlesztéssel :)
  • pointer4
    Úgy beszéltek erről a gammáról, mintha otthon tolnátok.
    Ugye jól tudom hogy még játszható beta sincs ebből vagy hasonló ?
  • b-type
    :)
    Számomra a Radical addig az igazi amíg motorkerékpár blokkal szerelik, ez még mindig választható lehetőség, de már nem ez a jellegzetessége a gyártásnak :(
    Ez érthető persze, nincs előrelépési lehetőség az ilyen építési módban, kis sorozatokban való szerepeltetés csak ideig-óráig szolgálja egy vállalkozás érdekeit. Míg egy Le Mans 24h az igen.
  • Toya
    Most volt egy becsületes frissítés, szinte minden pályán és minden szérián alakítottak, valamint egy újabb autó is érkezett.
    Az SRT új videójából azért elég szépen megismerni a játékot, bár azért hozzátenném, hogy sem a Soltice, sem pedig a Legends kocsi nem ennyire kezesbárány.
    Minden kanyar egy-egy kaland mind a kettővel :D
  • symbol
    hát ez mondjuk elég szomorú hír így lassan megjelenés előtt. ergo még mindig csúszni, csúszni fog...
    mondjuk a szisztémát sem látom persze mi szerint osztogatják ott a lapokat, de majd elválik...
    Toya... úgy kifaggatnálak mint a huzat, dehhát felesleges bármit is kérdeznem :D hogy zajlanak a versenyek, hogy tervezik, akármikor lehet e versenyezni, saját bajnokság? etc? offline lehet menni? ai lesz egyátalán? sorolhatnánk :)
  • Toya
    Mondjuk érdekes, hogy élesben még sem a Radical, sem az SK Modified, sem pedig a Formula Mazda nem próbálható ki a számomra.
    Tesztelgetni tudok velük, de élesben nem sikerült még kipróbálnom egyiket sem.
  • symbol
    jó, neked nem sok mindent mondhat Toya :D
    de beszólni :DDD én értékelni ezt is. :P

mellesleg akárki is moderálta, ki az üzeneten, jelztem hogy offolok, és csak válaszoltam, és érinti a játékot is a téma, mert abból indult ki, ha csajokról beszélnénk mondjuk az teljesen más, de nem értem, és ilyenkor ennyi erőből a 165-ös hozzászólás is törlésre kerülhete (sorry), mert hiába válaszoltam én neki, ha el sem olvashatja...
  • Toya
    Csak úgy peder benne a Radical :D
  • Jacek
    Gridnek nagy a gepigenye? 9600GT fullon futott nalam ami most 28-29k nem tul high-end:)
  • symbol
    elhiszem, de attól még jó :D és mindez valószinűleg nem grides gépigénnyel társul. persze itt nem is lesz 3D-s mozgó közönség..etc :)

szal szerintem belső nézetből kifejezetten szép lesz a játék :) és ez a lényeg :) a többi meg majd tuti hogy jó lesz (kivéve a szervezéseses és árazásos mizériát)
  • Alexease
    Belsonezet, cockpit onarnyek mar a CRC-ben is volt - talan legelsonek...:)
  • symbol
    sorry a link mégegyszer itt
  • symbol
    közben egy kis "in-game" részlet az iracingből az új inside simracing magazinban. nem linkelem ki csak azt, itt a főoldalon megtalálhatod még.

bsim-racing/

az tuti, hogy e belsőnézet, dinamikus árnyéka sok mindent ütni fog, egyébként meg nem lesz húdeszép. de nem is számít annyira.

gtr-mastersbe ugyanezt írtam, hátha valaki csak ide jár, és érdekli...
  • symbol
    húú, ez nagyon kemény. akkor tudnám mit kapunk a havidíjért... oO
    csak azt, hogy szervezik és neten nyomjuk?
    ez hatalmas mellélövés viszont. még mindig érdekel szó se róla, főleg a late model, meg a többit is kipóbálnám, de basszus. akkor a havidíjon felül x összeg még egy pálya. tegyük fel 2000 ft egy pálya.
    de azt ha fizetem a havidíjat, örökre megmarad, nem kell évente megvennem újra a pályát nem?

azt viszont elhiszem, hogy sokat dolgoznak a srácok, és a különböző szériákat logikus hogy pénzért veszi meg az ember. (de az azért gáz, hogy a pályákat is külön-külön... WTF?! még a végén azért is fizetni kell, hogy a patcheket, frissítéseket megkapjuk a már egyszer megvett cucchoz... fuk)

bár ellenpélda a race 07 és a rengeteg ingyen mod rfactor blabla) dehát a kidolgozás szinvoonala sem ugyanaz szvsz.
  • Alexease
    Nem;) Alapban kapsz 1-2 palay es 1-2 autot, de a tovabbi sorozatokat, palyakat egyenkent, plusz penzert kell megvenni;)
    Ha annyi autot es palyat akarsz osszehozni, mint egy atlag szimben, akkor az egy evre vetitett koltseg tobb 100 dollar;)
  • symbol
    őőh, sorry, lehet lemaradtam valamiről... oO mért ne férhetnék hozzá? ergo csak megveszem a játékot nem? azzal pedig járnak a frissítések, patchek etc. valaki világosítson fel, mert ha ez nem így van az inkorrekt, és érthetetlen bénázás alapját képezné az iracing jóvoltából.
  • Toya
    Licenszelés alatt nem azt értettem, hogy ők megveszik a jogokat, hanem azt ahogy Te hozzáférhetsz majd az autókhoz és a pályákhoz.