25347
  • Mnemomic
    Jó helyen jársz. Majd a 10 órás futamra tudsz jelentkezni, ha az piros lesz akkor kattints rá.
  • JuanG
    qual lesz 9:35-kor ... arra lehet nem nagyon mennek, mivel ez nem a verseny előtti qual, hanem általános qual, szal ha mész qual-t akkor az ott elért időd lesz mérvadó minden verseny rajtrácsánál!!

futam 10-kor lesz a kép szerint, sztem 9:45 után kezdenek el regisztrálni rá kb...
  • lac coo
    Szerintem igen. De aztán lehet valamit elbaltázok mindig :))))
    Most én ezt látom magam előtt ... Nyomkodok én mindent, de sok választásom nincs :))))
    De ha valamit rosszul (vagy nem is...) csinálok, akkor írjátok meg már mi a menet... ! :DDD
  • Alexease
    Vallaszottal sorozatot es regisztraltal versenyre is?
  • lac coo
    Akkor én nme tudom mit nézek :)))))Délután óta itt körözgetek ,minden versenyre bemegyek, de a kutya nem jön :))))
  • Alexease
    Biztos?! Azert a mezony fele meg rookie (~2200 ember). Valszeg sokan toljak mar az D-ben magasabb SR-rel. De megneztem, es a kovetkezo Solstice versenyre vannak regisztralva 21-en.:P
  • lac coo
    Jó ez a játék, meg stb.. , de tegnap óta embert én még csak time trialban láttam ( 1-et :)) , jó ok, hogy rúki vagyok, de azért néha-néha jó lenne versenyezni is :))))
  • Alexease
    Csak megpiszkaltam egy kicsit, mentem is nehany kort;) Bar eleg feloldalas az auto - szo szerint:D -, jobb kanyarodni nem nagyon akar, de a fizika miatt meg igy is elvezetes:)

iRacing_SKModified_LimeRock (AVI, H264, 20MByte)

• JuanG
    na a videóból már értem amit mondtál, csak ez a "terheletlen kerék" dolog volt érthetetlen nekem...de elég gagyi hogy a barber nyílt difis, abszolút nem jellemző ha jól tudom...
  • symbol
    jaja
    nekem is.
  • Mnemomic
    Hi!

A verseny végeredményeknél, a statisztikai oldalon nektek is megbolondult a rendszer? Nekem teljesen összekeveri a sorrendet.
  • Alexease
    Az "elvetemult" kategoriabol az SK Modified tetszik, az nagyon jo!:) Az is 2 sebesseg, eleg izmos, jo szeles gumikon;) Es annak jo a cockpitja. Sajnos nem lehet normalisan beallitani road-ra:) Bar egyszer valahogy sikerult szetpiszkalnom a setup-jat, es eleg elvezetesen korozgettem Road America-n:D
  • RedRiot
    Wow, nem kicsit perverz gép! :) Üléspozíció kb. mint egy Ducatoban, kétfokozatú váltó, és mindez megbolondítva egy nagy V8-assal -> tetszik! :))
  • lac coo
    Nem tom mivan benne, de ötven környékén, főleg megcsúszáskor , mikor már kapaszkodni kell, dúőrván tekergeti valami :))))

Kormányt nem tom veszek-e ,valahogy már hoz anyira tűzbe, mint régebben :)
  • Alexease
    Biztos van benne sebessegfuggo kormanyszog?! Nem tudok rola.
    Ha van is valami - az NR-ben volt lehetoseg bekapcsolni, de en kihanytam:P -, akkor csak alacsony sebessegnel, a pitkiallas miatt.

Linearitas van, a kormanyszog miatt.
    Kiprobaltam milyen 270 fokos kormannyal:) Lekorlatoztam a G25-ot 270-re, bar van egy DFP-m is (1 honapot hasznaltam:P), de gondolom igy is ugyanaz;) Lenyleg szopas;) Legalabbis Pontiac, amiben eredetileg is 900 fokos van. Ha linearisra allitom a kormanyt, akkor vezethetetlen (logikusan:D), ha meg ugy ahogy szeretne (90 fokot forgatok, es nem linearis) akkor hasznalhato. Csak hat erdekes;) Ami nagy elonye, hogy sokkal konnyebben meg lehet fogni, mert felfordulatra durvan ellenkormanyoz:D Ahoz nekem 2x korbe kell tekernem:)

Kell szerezned egy 900 fokosat:D Szerintem a DFP vagy az utoda most a legjobb vallasztas.
  • lac coo
    Sebbeségérzet itt sem jobb mint rF-ben, sőt...!
    Meg ezta kormányszög növelést kicsit lejjebb állíthatnák, mert Pontiac-kal pl. már 50 km\h -tó lelkzedi növelni :((((
  • Alexease
    800 kilos, 800 loeros, metanolos szornyszulott;))) Szep magas oldalso reklamfelulettel, "magas" ulespozicioval, 2 sebessegfokozattal;) Ovalpalyas, "betetfutamos" auto;P

Csak a box-aszfalton csinalja, masol csak emelgeti;) De csinaltam hatraszaltot, es dupla leszurt rittbergert is (csak akkor meg nem volt bekapcsolva a Fraps - visszajatszast meg nem ment:D).
  • lac coo
    LOL, hát ez milyen verda ? :))) Ezt az extra tapadást egyébként csak az első indulásokkor csinálja( boxkiállás, rajt) ?
    Valóban fűben már elpörög , igazatok van :)))
  • Alexease

iRacing_SilverCrown_Start (AVI, H264, 2.5MByte)
  • JuanG
    valóban nem hülyéztelek le, azt hogy sztem hülyeség nem kell tökszószerintérteni...

de ezt megmagyarázhatnád akkor, hogy érted, mert én sehogy:

"Spib Barber autóban nyitott difi van, a teljes nyomaték a terheletlen kerékre megy ezért csak az egyik kereke pörög el!" ...

annyit tudok a nyitott difiről, hogy ha pl. a bal oldali kerék jégen áll a jobb oldali meg aszfalton, akkor gázadásnál a bal oldali kipörög, a jobb oldali meg meg se moccan vagyis egyhelyben marad a verda...
  • Cowek
    Majd ha az NR fórumot utoléri :-)) 50.000 felett tartunk ott :-)
  • pasztor
    Füvön befullad? Biztos, hogy a jobb oldali pedált nyomod? Az a gáz.

A nyitott difi baromi egyszerü leírása: gázadásnál a kevésbé tapadó kereket (a belsöt) terheli, míg gázelvételnél keresztbe állsz vele. A zárt pont fordítva.
  • symbol
    jah, lehet LOL de énis azzal tolom. majd ha megjön egyszer karácsony környékén az áhított pedálszett, amin lesz kuplunk akkor leveszem, és használom is a kuplungot. :) addig nem eröltetem. prsze le lehet emelni egy pillanatra a gázról a lábad, meg ilyenek, de nem kérek belőle, majd ha lesz kuplung is.
  • RedRiot
    "Rájöttem :) auto kuplungal mentek..akkor persze hogy nem pörög, szépen felengedi neked..LOLOLOLOLOL"

Kétpedálos szettnél inkább maradok az automata kuplungnál. Biztos rá lehetne konfigolni a puklungot vmelyik gombra, de akkor elég bináris jelleggel működne, ami nem elég élethű, meg vhogy hycomat feelingje lenne. :) Marad az auto kuplung.

Bár rFactornál (HistorX mod) hiába van auto-kuplung, nagyon szép burnoutokat lehet csinálni, és a helyben megfordulás sem gond.
  • pointer4
    Cseend? TDU-után ennek a topicnak pörög legjobban a számlálója :)
  • lac coo
    Dermedt csend... ! :)))

Ez a kormány tényleg szopatós, akárhogy állítom ,érzésre sehogy nem az igazi :(((
  • GPx8
    Köszönöm! Lehetett volna hülyébb helyre rakni??? :)
  • GPx8
    Mondjuk nekem csak Momo-m van, de én is a botot használom. Nagyobb feeling...
  • lac coo
    Azt azért tedd hozzá, hogy úgy használtál Gridben kuplungot, hogy nincs is a játékban ...:)
    Legalább ezek után megértik, hogy nagyobb sértés volt neked, hogy rádfogták az auto kuplungot, mintha anyagyilkossággal vádolnának :)))
  • Alexease
    - Setup-ok: \Documents and Settings\WIN_LOGIN_NEVED\My Documents\iRacing\setups\. A megfelelo auto mappajaba.

- En minden autoban azt hasznalom, ami az igazaiban is van. Vagyis botvalto es H-Pattern kuplunggal, manual blip/lift-tel. Pillangot nem hasznalok, az "gagyi":) Bar biztos gyorsabb, de az nem erdekel. Meg a GRID-ben is H-Patter+kuplung, nem hogy ebben, ami uber szimnek van kikialtva;)
  • GPx8
    A setupokat, hav kell betölteni? Mármint melyik mappába?
    Más: mivel mentek, "pillangó váltóval" vagy botváltóval? A bot a reális, mert ezekben az autókban az van, viszont a pillangóval gyorsabb lehetsz.
  • Alexease
    So'se irtam hogy ebben kiprogesgatlo van, max idezojelekben. Mert nincs benne. Ez csak valami start segitseg allohelyzetben, hogy az emberek ne tudjanak folyamatos porgokereket nyomni indulasnal (legalabbis egyszeruen, veletlenul).

A technikai reszletekbe nem megyek bele, mert "nem ertek hozza" es a tapasztalatom is nulla. De;) Allo helyzetbol, egyenesben szerintem lenyegtelen milyen diffi van benne;) Raadasul meg egy Trabant-ot is el lehet porgetni szerintem, ha 1-esben, padlogazon leugrok a kuplungrol;)

Jo elsokerekes, biztos azert?!:)))) En nem tudhatom;) A Skippy meg hatsokerekes, es biztos keves az a 150 loero a hatsokerekekre, meg arra a ~600 kilora:)

De errol sem akarok vitat nyitni, vedd ugy hogy igazad van. Az meg hogy a program automatan nyomja a feket-kuplungot megallasnal, felejtsuk el;)
  • Alexease
    Azert gondolkodjal mar el rajta, hogy ki hulyez le kit, de foleg ezeken a lekezelo stilusokon (pl. #2144-es hozzaszolasod). "Rajottel" hogy auto kuplunggal megyek. Persze, pont en... Es ezt igy vakon megmondod. Radasul tolsz egy egesz sor LOLOLOLOL-t.

Nem vitatkozom, semmi ertelme, nem is idevalo. De esetleg hiaba vanm penzed, fasza autot, FIA liszenszed, verseny tapasztalatod, ha ilyen stilusban adod elo, nem a segitseget fogjak latni, hanem a lekezelo stilusodat es az arcodat....
  • ronny666
    Köszi!
  • Alexease
    Olvasd el a Sporting Code-ot a Members oldalon;)
    Ha a szezon vegen (12 het) nagyobb az SR-ed 3.0-nal, es meg van a minimum kovetelmeny (lefutot TimeTrial-ok es/vagy versenyek) akkor automatan feljebb leptet.
  • Alexease
    12 hetente van valtas, mondhatjuk hogy a bajnoksagok vegen. Egyszerre csak egyet lephetsz felfele. De ha Rookie-bol D-Class leszel, onnan mar elered a C-Class-t is megfelelo SR-rel (ugy mint a Rokkie-ban is elered a D-Class-t).
  • lac coo
    És füvön mitől fullad bele ?
  • GPx8
    Kicsit hisztis a renccer. Egy időmérőn lehgytam egy srácot, aki még nálam is bénább volt, de kb. 1m volt a két autó között amikor előztem, erre kiírja, hogy contact.
  • tilus
    Maradjunk annyiban,hogy tényleg nem értesz hozzá!
    Skipiben alig van erő, nyitott difi van, és hosszú első fokozat, ezért befullad a rajtnál.
    Ilyen rajtot a saját középmotoros autómmal is tudok produkálni (300le) ha kettesben próbálom, vagy nem adok elég gázt. Egész egyszerüen befullad.

Tipikus nyitott difis burnout:

http://www.youtube.com/watch?v=YsI_y-6s254

• lac coo
    Mondjuk Time Trial-ban, szép lassan 50 -el végigmész 20-szor a pályán :)