25347
-
#2279 Majd most meglatjuk;) 16:15-kor indul egy Skippy verseny Jefferson-on, kivancsi leszek mi lesz:) Van nehany kanyar ahol tuti lassabb vagyok - a gyors, bevalalos kanyarokat itt meg nem szeretem:) -, es ilyenkor mas is turelmetlenebb:) Raadasul, ezek meg egyedul is "elrontos" kanyarok, nem hogy ugy, hogy valaki berepul mellem:D -
#2278 Kb most félkörnél történt a dolog, gyorsan visszamentem, néhányan kiestek előlem, volt akiket megtudtam még előzni, és így jöttem be 5.-nek. De fizikailag senki nem kőrözött le az tuti, ezért nem értem a körhátrányt a végén.... Ha meg a végén büntet meg vele, hogy maradhatok 5. ? -
#2277 Akkor lenne ilyenkor korrektebb (ha a legelejen torod), ha nem is engedne ki a boxbol, amig el nem megy a teljes mezony:) Nekem is volt olyan, hogy a mezony 2/3-aba autoztam, telibe vertek, reset, box, es meg kijohettem volna eppen az 1. ele, igy sporolok 1 kor hatranyt, de inkabb megvartam a pityben, amig mindenki elmegy, fo a biztonsag;) -
#2276 Attol fugg, hol voltak eredetileg:) Ha a palya kozepen reseteltel, akkor nem nehany masodperced lesz minuszba, hanem fel kor hatrany:) Akkor vesztesz a legkevesebbet, ha a celvonal utan kozvetlenul beleallsz a falba, resetelsz es mar rongyolsz is vissza a palyara;) -
#2275 Hát ez nekem tök logikátlan :)))
Még ha letöltetné velem a bevontatási időt a boxban akkor érteném, de így, hogy egyből indulhatok is, néhány másodpercet veszítek csak a többiek alig távolodnak el tőlem ... -
#2274 Mondjuk élvezem a dolgot, rF után végre nem kell kereszteket dobálnom meg imádkoznom, hogy mi lesz most, mert kicsit megcsúsztam :)))Végre azt csinálja az autó amit én akarok, nem kóricál ide-oda az orra ...
Azt sajnálom csak,ha visszaülök majd rF-be, akkor az nem igazán fog tetszeni ...:))) -
#2273 Ha meg a kor elejen reset-elsz, akkor nem ad kort, mivel nem tart sokaig "bevontatni", es mivel nem is mennek el melletted, igy hatranyban sem leszel. -
#2272 Semmi extra, kifekezted, nem figyelt, megijedt, kicsuszott;) Mar messzirol belsoiven voltal, gyorsabban is jottel, ilyenkor az elol levonek vagy be kell huzodni hogy vedje az ivet (persze, nem a kanyar elott kozvetlenul, es talan nem vernek telibe:P) vagy kint maradni, de akkor modositani a fektavot, ivet es figyelni belulre, nem csusznak-e ra az emberre belulrol;) -
#2271 Velem egy tempót tudott... De ez ta kanyart mindig kicsit szélesen kezdte, mentem utána vagy 6 körön át, gondoltam megpróbálom, bár nem szoktam ilyeneket kockáztatni :)))Mondjuk én is alig tudtam összeszedni a kocsit utána :P -
#2270 Na de akkor hogy lehetek ötödik mégis ? :)Vagy mivel a legvéréről kezdtem újra, akiket visszaelőztem mögém kerültek, és szintén kaptak az én körhátrányomból ? Nem értem, de nem lényeges :D -
#2269 hát ezt szerintem ő nézte be :D de rendesen :) egy ilyen miatt fuckolni...
bár nemtom milyen volt a tempója, elég kemény volt a fellépésed :D -
#2268 A restelesert valszeg adott kor hatranyt;) Az NR-ben is hasonlo volt, csak ott nem reset nek hivtak, hanem "bevontatas a box-ba":) Ott szamitott, hogy milyen messze vagy a boxtol. Ha kozben meg el is mennek melletted, a kor vegen volt a balhe, akkor az +1 kor (mivel resetnel, a benemfejezett korod ele tesz vissza a pitbe, ami meg a cegegyenes elott van):) -
#2267 Úgysem értem, minek eröltessem magam :))))
Ezt itt meg ma vettem fel, kaptam szép üzeneteket, nem értettem pontosan , de elég sokszor benne volt fuck szócska ...:))))Gondolom úgy vette a fiú , hogy kiszorítottam... nem tom.. szerintem volt ott még helye neki csak megijedt, és volt valami laggolása is vagy mi ....
Vagy tényleg paraszt voltam, és ne nagyon próbálkozzak ilyen manőverekkel máskor? :P -
#2266 Ezert irtam, hogy tanulmanyozd at a Sporting Code-ot;) De a verseny jelenkezesi oldalon, kozepen van egy adag szoveg, abban is benne van a fekete zaszlo letoltesi lehetosege;) -
#2265 büntetés közben elmentek melletted, vagy csak levont egy kör a teljesített köreidből. szvsz.
nekem sem írt semmit a fekete zászló mellé. de hülyeség is. a fekete kiintés hivatalosan, ki vagy ZÁRVA. tedd le a kormányt. erre meg büntetések etc? hol? miért? akkor írja ki hogy stop and go vagy nemtom... viccces. -
#2264 Mondjuk semmi üzenetet nem kaptam, hogy bármit is le kéne töltenem vagy valami, mentem tovább lesz a mi lesz ...:P
Javításért valóban járhat valami kör bünti, de nem értem, épp az előbb voltam én is boxban, visszajöttem szépen 5.-re behoztam, de a végén egy kör hátrány volt az eredményeknél... De akkor hogy lehetek 5.? Senki nem körözött le az tuti ... -
#2263 én azt nem értem néha, hogy lime rock, barbi.
2. helyen autóztam úgy 7 másodperccel az első mögött. lemegyek a rázókőről perszer csak kicsit, de megdobja, vagyis eldobom a kocsit, és megforog 2szer, majd bumm jobb oldalon a fal. ez még persze a célegyenes elején volt. lényegtelen, nyomok egy újraindítást, boxbol jövök ki, és mire visszaérek a pályára, már elment mellettem az első, úgy, hogy így végülis nem 1 hanem két kör hátrányom van.
a lényeg, nem értem, volt, hogy boxból újraindultam és még semmit nem kaptam érte, hanem szimplán a mezőny végére kerültem, de körhátrány nélkül. most meg így eggyel gondolom megbüntetett a cucc.
fekete zászló az klasz de jó lenne tudni mit jelent, én sem töltöttem le semmit (le lehet?) aztán engem is kirakott a versenyből. :) -
#2262 Nem, nem rakott vissza. Mentem tovább, azt hittem kizártak, akkor aztán kaptam egy fekete zászlót fehér ikszel ( a tököm tudja mi az :))) és kidobott a versenyből :))) DE ha itt a fekete az S and G akkor értem :)))
Most meg megint 2. helyről forgattak ki :))) De box után még behoztam 5. helyre ....Pedig lehet életemben előszőr nyertem volna valami versenyt :)))) -
#2261 Es visszarakott a rajtracsara?:) A fekete zaszlot letoltotted (elvile Stop&Go-s) vagy kileptel?:) -
#2260 Na , sikerült saját bőrőn megtapasztalni mit csinál kiugráskor :))))
Kaptam egy szép fekete zászlót :P -
#2259 szívemből szóltál :) thx -
#2258 tehát akkor legalább az égkép is változni fog. az jó. mondjuk ha belegondolok nem nagy elvárás egy szimulátortól, hogy ezt tudja...
egyébként, mi az? mégse akarnak a legjobbak lenni vagy nem értem..?
technikai megvalósítás engem nem érdekel. elhiszem, hogy ez egy komoly probléma is lehet, de ki nem sz*rja le? biztos vagyok, hogy tudtak ezekről a gondokról és mégis ezt az utat (engine) választották, hát most igyák meg a levét. :) megveszek valamit, amit a legjobbnak hangoztatnak, hát akkor legyen is az, most nem kell a kifogás etc. sokat témáztunk ezen, és tőlem aztán a grafikus motort is lecserélhetik idővel, de akkor nemtom. oldják meg. -
#2257 Csak az erdekesseg kedveert, hogy mi nincs (meg) benne, mi hianyzik, mit kell javitani, boviteni: szektor idok, spotter, kek/sarga zaszlok, uzemanyaghasznalat, pit, visszajatszas elmentes, safety car, mechanikai hibak (valto, motor, kuplung) stb.
Es az "extrak": idojaras, eso, koszolodeo szelvedo/palya, allithato kameranezet, pilota animaciok, hosszu versneyek (nappal/ejszaka), pilota csere stb. -
#2256 A "hummoges ket nagy dologbol tevodik ossze:
1. Technikai megvalositasi gondok.
2. Felhasznalas, szervezes, online stb.
De sokmindenen gondolkodnak, dolgoznak, pl. az idojaras is felmerul (eso nem, de legalabb eltero homersekletek , lsd. NR). -
#2255 Versenyt csak azzal mehetsz, amivel van sorozat is (SERIES) es amihez van eleg SR-ed;) De TEST-re bamivel barhova mehetsz.
2 formula auto van (Skippy, Mazda), abbol a Skippy D-Class, a Mazda C-Class. A Skippy-vel mehetsz 4.0 SR felett. -
#2254 hát az szomorú ha sok a hümmögés. nyílvánvalóan a szektoridőkön, a zászlókon és a hozzá tartozó büntetéseken valamint a telemetrián dolgoznak (szvsz) meg pár apróságon, a pályákon meg természetesen folyamatosan.
azért legalább annyit mondhatnának lesz e időjárás, és egyenlőre megelégednék azzal, ha csak felhős is lenne az ég.. lehet meg is írom nekik, az is valami, ha pl beborulna, nem lenne elég magas hőmérséklete a pályának. jó lenne... :) -
#2253 Sajnos az utolso meghivasos alkalomtol (amikor en is kaptam 5 meghivot) es a free regisztracio ota eleg sok lett a baleset:( Bar nem sokat voltam elotte - talan 2 hetet -, de addig semmi gondom nem volt.
Elvileg ez majd kifut. Sokan kiesnek - csak 1-1 honapra regisztralnak aztan megunjak -, a tobbiek meg beleszoknak. -
#2252 Ovál egész jó, csak az a szomorú, hogy felvezetőben nekem jönnek oldalról, és rátolnak a falra -
#2251 Az is igaz !
Bármilyen autóval lehet menni , tök mindegy mennyi az SR-em, nekem is lennének versenyek mondjuk valami forma autóra? [ Lusta megnézeni ...] -
#2250 A GP-t mar lehet/valoszinu, de a Southern, National es az International meg eleg jo, es "ritkasag";) -
#2249 Na jó, csak az kinek kell már.. Jó kis pálya az, de már gondolom mindenki unja . -
#2248 Pedig nem nagyon lesz;) Vagy legalabbis a tegnapi riportbol eleg hummgos a dolog;)
De van Silverstone, az Europai, es van rajta 5 nyomvonal;) -
#2247 Azért jó lenne egy-két Europai pálya is hozzá .... Brno vagy valami hasonló .... -
#2246 Véletlen át volt váltva oválra. Mégis jó -
#2245 Mai naptól statárium van ! -
#2244 Na ezt nem hiszem el. 3.93-ról mára ledobta 2.58-ra az SR.-em. Meghülyült a rendszer, vagy mi van? -
#2243 Most már ravaszabb voltam ,rajtnál mindekit elengedtem, így is bejöttem 3.-nak mert elintézték egymást előttem, meg sorban csúsztak ki ... :))) -
#2242 Ezekkel az Amcsi "club" palyakkal "vigyazni" kell, mert lehet hogy egyszerunek tunnek, nem annyira ismertek, nepszeruek, hiresek, felkapottak mint az Europai GP palyak (legalabbis nalunk, Europaban), de nagyon korrekttul vezetestechnikara, versenyzesre, tanulasra epitik oket. -
#2241 Ez a jefferson course igen munkás kis pálya. Felelőtlenségemre vall, hogy kb 5 kör gyakorlás után elindultam egy versenyen, célba is értem legjobb időm egy 55.4.. , előzni nem egyszerű és igen érdekes az utolsó kanyar, de szerintem nagyon élvezetes a pálya. -
#2240 Köszi :)