25347
-
#2119 Mar irtam parszor:)
Az Safety Rating (SR) a kulcs;) Menj nehany Time Trialt, Qual-t az majd felnyomja az SR-t. Ha elered a 3.0-t vagy a 4.0-at mehet meg tobb palyan meg tobb autoval.
De az elejen erdemes azert raszanni az idot erre az 1-2 autora, palyara, mert hozza kell szokni a vezetesehez, beallitasaihoz stb. Legends-szel menjel Road-on (csak toltsd be hozza a setup-ot), nagyon utos;)
De 1-2 nap mulva ha tetszik, erdemes a Skip Barber-t megvenni, nagyon komoly;P Erzesre az van a legjobban kidolgozva, talan ahoz volt eloszor szerzodes, azt tudtak a legtobbet elesbe teszteltetni. A tobbi sem rossz, de pl. nekem a Formula Mazda meg olyan addob jellegu:D -
#2118 Jah, váltót megnéztem, elég dúrván lehet visszapakolni ... Vicc , hogy ebben még mindig TRD3 a nyerő .... -
#2117 Jahogy hetente van pályaváltás ???
Nem vagyok karrierista, nagyon nem érdekel a szamárlétra sem, de ha játszok, élvezetből, akkor azért kicsit nagyobb is lehetne a választék :))))
Olyan nem lesz esetleg, hogy több pálya közül lehet választani az adott héten ? Vagy ez is a koncepció része, igaziból sem kívánságműsor...? :DDD -
#2116 Koncepcio:) Fo a biztonsagos online verseny:) Ha meg mellecsapom a szabad valtast, a kuplungot, a motor/valto meghibasodast akkor mar erdekesen hangzik a simulations:))) Majd javitjak, modositjak stb, legalabbis remelem...
De mivel ez is csak "jatek", ebben is meg lehet talalni a kiskapukat, nezz meg nehany hotlap videot a YouTube-on, nehol 10-20 masodpercet vernek az igazira;) A vezetesi stilus es valtohasznalat meg egyenesen brutalis;D -
Toya #2115 Gyakorolj csak azon is. Indulj rookie versenyeken, növeled a ratingot, ráadásul úgyis pályaváltás jön a hétvégén. -
#2114 Ja, nem... én direkt pörögtem forogtam :))))) ISI enginhez edződtem, szal ezt megfogni mikor csúszik , ahogy képest gyerekjáték :DDDD -
#2113 Továbbá most ha jól értelmezem a dolgokat, én jelen pillanatban , az elkövetkező napokban a Pontiakkal csak Lagunán tudnék versenyezni... Azt meg annyira nem szeretem ,ez van ... Ez így viszont elég soványka ..... -
Toya #2112 Ne aggódj az elején mindenki pörgött-forgott, de majd szépen lassan ráérzel mindenre és akkor le sem fogsz majd kattanni róla :)
Különösen amikor majd jó helyen végzel.
Én valamelyik nap Tilussal mentem egy versenyen Skippyben. Ő 4.lett, én a 6.helyen végeztem. Ez sok mindent elárul a mezőnyről. Minden előzés felért egy győzelemmel :) -
#2111 azért ez annyira nem igaz, a radical-t helyben megfordítottam kipördülés után... -
#2110 Ezt komolyan nem is értem miért van benne !!!???
Most voltam tesztelni ,tötem-zúztam , forogtam, most akkor még lejjebb csúszo ka szamárlétrán ? :) De hát nehogy már ne próbáljam ki mit tud ...:))) -
#2109 jó az más téma, abba nem akarok beleszólni...csak maximálisan osztom Toya álláspontját a programmal illetően, és sztem ezért is csinálták ilyenre... -
#2108 Igen ez a kiporgesgatlo szivacs;) Ha megporogsz es megallsz a palyan, mehetsz egy szep nagy kort, ahelyett hogy egyhelyben iranyba forditanad;) -
tilus #2107 Próbáld meg kalibráláskor a második lépésnél picit tovább forgatni 90 foknál és kapcsold ki a kormányt. Van már egy elötted, minek még 1?
Amelyik autóban lehet kormánymüvet cserélni, abban lehet állítani is. -
#2106 Heh..az baj . Bár mivel megforgatni sem lehet startnál, enélkül ki sem tudnék fordulni sok helyen .... -
tilus #2105 De van, de csak akkor ha a kormányod max kormányszöge KEVESEBB mint az igazi autóé. Csak hogy el tudj fordulni a legszükebb helyeken.
-
tilus #2104 Nekem 280 fokos kormányom van (momo force - piros bőrös).
Nekem azt vált be ha 90 foknál picit túlfordítom, így 280 helyett 210et ír. -
#2103 Olyasmi sincs véletlen, mint az ISI féle boxutcai kormány segítség, hogy lassú temponál növeli a kormányszöget? -
tilus #2102 Toya hozzászólása tök jogos, de én másban láttam a problémát. Olyan jött bírálni valamit aki ki se próbálta. Az nem magyarázat, hogy sajnálja rá a pénzt, ha sajnálja vagy bármi más okból nem tette, ne szóljon bele.
-
tilus #2101 FOV állítható, semmi más. Így mindenki a saját izléséhez és megjelenítőjéhez hangolhatja a látőszögét, de mégis mindeki azonos nézettel megy. Solsticeban érdemes 60 alatt is kipróbálni a FOV ot.
-
#2100 én ilyet nem tapasztaltam (G25) -
#2099 A nezetet az autoban a [] billentyukkel (magyaron az őú) tudsz allitani. Menubol az Options/Graphics/ Driving Field Of View csuszkaval. Ulespozicio allitas egyelore nincs csak FOV.
A kormany ugy van kitalalva, hogy minden autoban annyit forog, mint igazabol. A kormanyszog autonkent valtozik, allitani nem lehet. Igy a kormanyod teljes elfordulasat mindig az autojehoz allitja, ami nem mindig egeszseges. Ez a "Tescos" kormanynal keves a G25-nel sok;) Ezert a kormanybeallitasnal kell trukkozni;)
A beallitasnal eloszor balra es jobbra el kell forgatni koppanasik, aztan vissza kozepre, klikk;) Kiirja, hogy forgatsd el 90 fokot balra. Ilyenkor lehet varialni;) Forgass 45 fokot vagy 180 fokot, autotol fuggoen;) Magyarul ossza vagy szorozza a kormanyszogedet. Tesztelni kell, autonkent valtozik. -
#2098 jézusom mennyi hsz, mi van itt :)))
nagyjából beleolvasva az elmúlt pár nap történéseibe, azt kell mondjam Toya-val értek leginkább egyet :)...én aug 14-e óta nem nyomom leginkább időhiány miatt, pénzt kiadnám érte amúgy, már arra a részére ami érdekel :)
1 hónap előfizetés megéri mindenképp, aztán az ember eldönti kell e neki vagy nem...az hogy mennyire jogos, etikus, stb, abba sztem felesleges belemenni... -
tilus #2097 Kormány:
1. A kormány grafikája kikapcsolható
2. Ha netán 900 fokos kormányod van, akkor kövesd a kalibrációs eljárást, az autóban a kormány pont annyit fog mozogni mint a kezedben, vagy az igazi autóban. Amelyikben csak 360 fok van élőben, az csak annyit mozog, amelyikben több az annyit, steering lockot nem lehet állítani.
3. Ha NEM 900 fokos kormányod van, akkor valamit ugye tenni KELL, hogy be tudjál fordulni az autóval a kanyarba 240 fokos kormánnyal is. Mit lehet tenni? Kalibráláskor kéri, hogy 90 fokot forgasd balra. Eddig a pontig TELJESEN lineáris lesz a kormány, pont annyit kell forgatni mint élőben, de utána (90 fok után) felgyorsul a mozgás, főleg lassú sebességnél, de némileg gyorsnál is. Ez egy kompromisszum annak aki nem rendelkezik multi turn kormánnyal, ettől csak lassabb lehetsz gyorsabb biztosan nem.
4. Semmilyen segítség sincs, csak auto clutch
-
#2096 Gondolom semmi kormánysegítség nincs ajátékban, nyugtass meg, mert tökre azt csinálja kipörgéskor mint CRC ! a kormyány forgolódik, pedig én koppig elfordítva tartom, a játékban meg forog, igaz a kerék nem, az teljesen kitérítve áll .... -
#2095 Akkor kapsz vissza 60 dollart - amit elkolthetsz autora, palyara vagy kesobb liszensz meghosszabbitasra - ha most elofizetsz 1 evre. Ha fel evre, 3 honapra fizetsz elo akkor kevesebbet kapsz aranyaban vissza (az "up to 60$" a lenyeg az Angol szovegben:P)
ui.: Bar eltunt kozben amire valaszoltam, de azert benthagyom;) -
#2094 Háát... A játékban látható kormányt be lehet valahogy úgy lőni, hogy ne forogjon 500-at ? :)))
Ugye nekem csak Tescoracing van az meg csak 240, vagy hány fokos ...:)))
Fülkében a nézetet ugye nem lehet állítani ? -
tilus #2093 Asszem kimaradtam valamiből amiről nem is szeretnék tudni :)
Mindenesetre kár..ha valaki kiváncsi a Wéber, Makai, Kiss, Michelisz storyra, akkor egyszer lehetne rőla indulatok nélkül beszélni :)
-
#2092 Én a support menüpont other részébe írtam valami borzalmas angollal, hogy változtassák meg a nevem, és egy nap alatt gond nélkül megtették. -
#2091 A kormanybeallitas (kormanyszog) trukkos, szolj ha szivat vagy nagyon szar;) -
#2090 Nem baj, mar tobb csaj van, valszeg hasonlo okbol;)
De az iRacing Support elvileg keresre kicsereli a nevet, erdemes megprobalni. Valaki innen mar csereltetett, kerdezd meg hova kell irni es hogy mit. -
darkhmz #2089 Nálam egy Athlon XP 2500+, 1Gb RAM, 7600GT kombóval elég jól muzsikál. A procid jóval erősebb, és ez jó mert úgy is inkább az kell neki =) , a grafika meg szerencsére nagyon jól skálázható (most próbáltam 9600xt szintjére "lebutítani" (2000 Mpixeles fillrate és kb 9,5Gb/sec memória sávszél) bár csak egymagam voltam a pályán (Laguna Seca), de meg volt a 60+ fps, igaz elég buta grafikával :) ) -
#2088 Ja, közben megcsináltam, csaj lettem :)))))) -
#2087 Ugy emlekszem, egy helyen lehetett nevet beirni, amikor a kartya adatokat toltod ki. -
RedRiot #2086 Nekem egy 3500+ Athlonom van, szintén 1gb rammal, a vga egy ATI x1650xt. Eddig még nemnagyon ment 45-50fps alá, általában 70-80-al simán fut. 1280x1024, de AA off, shaderek, árnyékok levéve, így nem egy vizuális orgazmus, de azért nem ronda, és nem döcög. Talán egy hangyányit combosabb vga ahogy renato is mondja, és minden OK.
Ja, a hivatalos fórumon páran panaszkodnak, hogy egymagos proci + g25 kombó nem túl nyerő, nem tudom milyen kormányod van. -
#2085 Pontosan melyik név kerül be a játékba, mikor kitöltöm a rendelést? -
#2084 szerintem azért a 9600-as kártya már kevés.
a procid nemtom hány Ghz-n jár, de szóval minimum egy 7600 gt kellne neki, és akkor is le kellene venned a grafikából jócskán, hogy futamon véletlenül se akadjon. a ram még nem is lenne vészes szerintem. viszont most annyira jó kártyákat kapni olyan jó áron, nemtom hogy állsz anyagilag, de a legjobb vétel most egy hg 4850 ati gainward golden sample kárty. 39-ért :)
prohardveren nézz szét ha használt cucc kell, sok mindent vettem már így :) aztán hajrá :) -
#2083 http://www.iracing.com/membership/tech.php?lc=3
Sajnos demo nincs, talan majd valaki pontosabbat tud mondani, ha hasonlo gepe van. -
haflac #2082 Üdv!az én gépem:
athlon 3800
1gb ram
abit radeon9600 xt vga
elég ez a gép a progi 1280*1024-es felbontásban való futtatásához?
1024*768?
a válaszokat előre is köszönöm!
-
#2081 alig várom :) -
#2080 A SERIES menupontnal olyan bajnoksagot valassz ki, amihez meg vannak az autoid.