25347
-
GPx8 #2359 Döntsd már el, hogy kérdezel vagy kijelentesz!? :) -
nadatomi #2358 Sziasztok!
Eddig nemigen vettem semmit sem neten!
Jó hozzá egy sima Visa-s bankkártya, vagy Electronic Use Only kártya kell hozzá! Forintos kártyáról is lehet dollárt utalni? Nem vonnak le érte kezelési díjat!
Légyszi segítsetek! -
pasztor #2357 Túl jó vagy. :)
Rookie-ként még nem látod az iratinged, de ennek ellenére számolja. Valszeg magasabb, mint a többi rookie-nak, ezért D-s meg C-s versenyzökkel rak össze a program. Ez jó, azok már tapasztaltabb figurák, kevesebb galibát okoznak. -
#2356 Szekvenciális váltója van nem kell. De én még a Pontiacban sem kuplungoltam, már ott kikapcsoltam az auto clutch-ot. -
#2355 én csak visszaváltásnál gázfröccs. -
tomi555 #2354 ti szoktatok skipivel kuplungolni váltáskor? -
#2353 majdnem lementem 55 alá jeffersonon skipivel. 55.023 ráadásul két körrel a vége elött nemhogy spóroltam volna :)
Mért van az hogy mindig cska én vagyok a rooki a versenyen, mindenki más C-s meg D-s :( -
pasztor #2352 Szia Sanyi! :)
Lehet együtt nyomni, ha mindkét versenyzö bejelöli a másikat barátnak. -
pasztor #2351 Ahogy Atesz mondja, ne hagyd ki a skippert. Kicsit gyenge a motorja, de nagyon meg lehet szeretni, a határon meg tiszta GPL. Én sok C-s licenszestöl olvastam, hogy inkább hagyják a mazdát, és a skippyvel nyomják.
A late model nagyon jó autó rövid pályákon (és ezek a kis klubpályák ilyenek), a versenyek meg a legtisztábbak azok közül, ahol én eddig mentem. -
tilus #2350 Felfelé versenyezhetsz a következő licensz megszerzéséért, de lefelé nem.
Tehát igen, ha C jogsid van és felküzdöd 4.0-ra akkor mehetsz majd a radical-al, és továbbléphetsz B-be anélkül, hogy egy métert is mennél a mazdával. -
#2349 olyan van, hogy kihagyom a mazdat és egaből Radical ? -
#2348 Én egy darabig találkozgattam magyarokkal, de aztán sztem elhagytak a fejlődésben, mert most már nem találkozok velük.
Rookie Soltice-ban még úgy ahogy voltak páran, de most advanced-ben nem látom őket. -
72TSanyi #2347 Üdv fórumozók, csupa ismerős név..... Ti nagyjából egy szinten álltok manapság? Tudtok együtt versenyezni? -
#2346 Hidd el ha rászoksz a Skippyre -először nagyon dúrvának tűnik- akkor ki sem akarsz szállni belőle :)
Nekem nagyon megtetszett, meg most ezt a bajnokságot végigviszem vele, aztán jöhet a Mazda így a program élvezete is tovább tart :) Főleg, mert a Mazda után egyelőre nincs semmi olyan ami érdekelne road pályán, de addiga hátha kijön majd a Daytona Prototype. -
#2345 Szia :-)
A Late Modelt és Mazdát most vettem meg néhány pályával, majd este kipróbálom, a Skippy helyett van a Mazda - bár ha ennyien mondjátok, lehet, ugrik még 15$-om :-) -
pasztor #2344 Szia Zso!
Ne hagyd ki sem a skippy-t se a late modelt, mindkettö király. -
#2343 Bezzeg fekete zászló az van ! :)))))
Még soha nem néztem azt a cuccost ...:P -
#2342 Nincsenek zaszlok, azt ne is keresd:))))) Nezd a Timing-et (F3), a piros a lekorozo a kek a lekorozott. -
#2341 Engem is kőröztek már le egyszer, de szerintem nem volt kék zászló vagy valami .... -
#2340 Szamolja, de csak 0.5-os szorzoval. -
#2339 Kozben mentem egy Late Model vs. Toyota Speedway verseny is;) Telthaz volt;)
Valamit valtoztattak az auton az utolso patch-ben?! Egyszer hasznaltam, meg amikor megvettem, de valahogy a kormanyszog miatt nem nagyon tetszett, utana mar nem is nagyon allitgattam. Most hogy mentem a verseny elott egy TT-t, teljesen jo volt, igy bevallaltam a versenyt is. Nem tudom mit neztem regebben, de most tetszik;)
Amugy meglepo, de egy baleset sem volt a versenyen, meg egy koccanast sem lattam! Pedig 3-4-en hatul, meg mi is gyurtuk egymast rendesen, volt nehany helycsere;)
Ami feltunt, hogy szerintem meg mindig vannak, akik nem tudjak hog yvan driver lista (F3), ahol lehet latni ki kivel van:) Vagy nem tudjak mit jelentenek a szinek:) Volt 1-2 lekorozott, akivel a lekorozonek korokon keresztul kuzdenie kellett, mert mert kemenyen fogtak elott e az ivet;) Es persze meg csuszkal is, mert probald a gyorsabb elott maradni:) -
#2338 A warm up alatt történteket nem számolja! -
#2337 Annyi elonyom van vagy szerencsem, hogy en megvettem egyszerre mindent (all car, all track:DD), igy igazabol nem nagyon erint;)
De kivancsi leszek mit varialnak ki, azert sokaknak csak az van meg, ami eppen a kivallasztott sorozathoz kell. Akarhogy nezzuk, azert "draga". -
Probald jo beloni a kormanyt - bar ezzel elvileg nem lesz akkora gond, mint a Solstice-kel, mert a Barber 420 fokos. Es az FFB-t is, ebben erosebb, kemenyebb.
A setup-ot is erdemes piszkalni. Bar sokat nem lehet;) Elol a rugok tavolsagat tudod allitani. Figyeld az automagassagot elol. Minnel alacsonyabb, annal magasabbra kerulnek hatul a szarnyak. Sokat nem er, de erezheto. Ha tul- vagy alulkormanyzott lesz, hatul a TrackBar-n allits. -
#2335 Én meg attól tartok, hogy a Late Model pályáit a köv szezonban lecserélik pl. a Silver Crown pályáira (amik sokkal jobban tetszenek), aztán vehetjük meg azokat is :P
Jó lenne előre tudni, melyik szériában melyik pálya lehet, akkor tudna sakkozni az ember :P -
#2334 Annyi sok jót hallotam a Skip Barbárról, hogy vettem egyet magamnak ... Egy szép kék-sárgát :P -
#2333 Ja, fizethetsz is, csak úgy csináld, hogy practice-t menj először, utána menj élesben, ne úgy, mint Giovanni és én :-D Nem jó dolog kicsit is lemenni a pályáról :-) -
#2332 Jajj, csak azt ne :-) Volt szerencsém kipróbálni Virginián, de nagyon nem jön be nekem az a kocsi... :P Inkább Solstice - sokkal jobb :D -
#2331 HI!
Gyere inkább Skippyzni azt ne hagyd ki. Utána majd ráérünk Mazdával menni :) -
#2330 Na , ma hoztam magamon 0.42 SR-t , mára már elég .....
Az szomorú, hogy egy tiszta versenyt nem tudtam menni :((( -
#2329 nna végre, jó estét uram! :D akkor asszem be kell fizetnem a számlámra, hogy kártyával fizethessek fizu előtt! :D -
Valszeg ugy van kitalalva a rendszer, hogy azert szezononkent mindig kelljen venni 1-1 palyat vagy esetleg ey uj autot;)
De szerintem, azert azt is megoldjak, legalabbis az eddigi listak alapjan, hogy ha valaki nem nagyon akar/tud venni uj cuccot, akkor a "lyukas heten", amikor nincs meg a palyaja, valszeg mas sorozatban azert tud menni (meg ha masis autoval, akkor is). -
#2327 Itt van :-)
(Sziasztok NR után itt is) Most fizettem elő 1 évre :-)
Gondolkozom egy Late Model - Formula Mazda párosításon, de pénzben nem egyszerű, ha a köv "szezonban" más pályák lesznek...
-
#2326 A free itt azt jelenti, hogy már nem kell meghívó a regisztrációhoz... De 1 hónap akkor is 20$ -
#2325 Néhány hete kezdtem :) Szal nem kérdés :) -
#2324 Szerintem nem volt ez soha free :( -
#2323 Dehogy, satufék ha látni, hogy looser, majd kiüti magát mással-máshol :) -
#2322 Ez a free működik még? nem találtam az oldalon csak fizetős lehetőséget. 10-én kapok fizut, addig nem lesz pénz a kártyán, pedig már regisztrálnék bakker :( -
#2321 De amúgy elég vicces: teljesen kilátástalan helyzetben erőltetik az előzést és kitúrnak, vagy vert helyzetben azért még kiforgatnak, utána meg a legtöbb be sem fejezi a versenyt, kilép :)))
Én meg futhatok a pénzem után ...:P -
#2320 Háát, aki erre f*ckol, az a kólásüveg kupakját tekergesse, ne a kormányt egy szimben szerintem.