25347
-
ronny666 #2159 Hogy váltok licenszet? Rukiról ---> D ? -
#2158 Miben nincs elég nyomaték a rajtoláshoz ???? :)))) Egy 20 éves Ladában is van annyi kraft ....
Egyébként meg hol írt ilyent , hogy hülye vagy?
Kicsit tényleg széles a képernyőd ....
"....Spib Barber autóban nyitott difi van, a teljes nyomaték a terheletlen kerékre megy ezért csak az egyik kereke pörög el!..."
Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, nem is érdekel, de ez most tényleg hülyén hangzik .... -
tilus #2157 Na azt nem csípem ha ok nélkül hülyéznek le!
Solsticeban önzáró difi van gyárilag, csak az autó clutchot kell kikapcsolni hozzá és pörög is meg burnout-ol is:
http://blip.tv/file/1216388/
Spib Barber autóban nyitott difi van, a teljes nyomaték a terheletlen kerékre megy ezért csak az egyik kereke pörög el! Rajtnál pedíg egész egyszerüen nincs elég nyomaték, hogy bármi pörögjön, ezért demóztam rükiben, hogy semmilyen kipörgésgátló sincs:
http://blip.tv/file/1216408/
Radicalban egészen biztosan lapkás diffi van, gyönyörüen megy a burnout, donut, amit akarsz:
http://til.blip.tv/#1221683
Hülye az aki hülyeséget beszél. Pl. kipörgésgátló.
-
#2156 Mikor lesz köv livence osztás ? rooki-bol mindenképp elöbb D majd csak utana lehetek C , vagy van rá mód hogy 1gyből C ? -
#2155 Igen közben rájöttem , hogy a megoldás az "up to" -ban rejlik :D -
#2154 Rajtnál nálam semmit nem pörög, legalább is autó kuplungal, bár az olyan gayi, hogy valszeg kikapcsolom ....
A többire mit mondjak, nekem unalmas ha nem tetszi ka pálya.... Hogy túl könnyű , vagy túl nehéz vezetni ...az a te képzeleted szüleménye , ilyeneken sehol nem mondtam ... -
pasztor #2153 Legends + Lime Rock.
Mondd, hogy nem pörgeti ki a kerekeket meg hogy unalmas, túl könnyü vezetni. Please. -
#2152 na ez hülyeség, LOL :PPP -
#2151 inkább lóerő/tömeg mint diffi kérdés, hogy meg tudsz e fordulni...na meg meghajtás, de itt minden hátsókerekes tehát ez nem kérdés :)) -
#2150 én is auto kuplunggal mentem, ennek ellenére helyben megfordultam Radical-al ha kellett (a kuplungot használva, G25)...de persze lehet hogy Solstice-al nem lehet, végülis elég gyík autó :)) -
tilus #2149 Segíteni akartam. Jó kipörgésgátlózást.
-
#2148 Kicsit visszavehetnel a stilusodbol... -
tilus #2147 Formula fordban is nyitott difi van, ebben viszont biztos vagyok.
-
tilus #2146 Nézz utána, én nem tettem, de fogadni mernék rá.
-
darkhmz #2145 Skip Barberben nyílt difi van? Ha jól tudom nem szokás nyílt difit használni versenyzésre :) -
tilus #2144 Rájöttem :) auto kuplungal mentek..akkor persze hogy nem pörög, szépen felengedi neked..LOLOLOLOLOL
-
tilus #2143 http://blip.tv/file/1215539/
radical pörgés! -
tilus #2142 Csak az az autó NEM pörög, amiben nyitott difi van. Ott értelemszerüen csak az egyik kerékre jut minden nyomaték, az fog füstölni. A Skippi ilyen, arról is csinálok amint egyik kerekét pörget.
-
tilus #2141 http://til.blip.tv/file/1215514/
Pörög ez mint a barom
-
tilus #2140 már csinálom a videókat :)
-
#2139 Szerintem a valóságban is benne van... ezért real...
De ez az autó csak 180LE nagy papucsokkal, szóval igazi tanuló verda.
Skippit már lehet vadítani :-) Az már igényli a reflexeket, ráadásul 30 perces futamon keresztül. -
RedRiot #2138 Áááá, végre mentem egy egész jó versenyt, negyedik voltam, aztán uccsó körben sikerült a dugóhúzó közepén keresztbe állnom. Mind1, better luck next time! -
#2137 Akkor nekem megint valami másik verzió jutott :) Állóhelyből nálam nem pörög, rögtön lefojtja amotort és szép nyugdíjasan elindul . Néha füvön sikerült úgy kitrükközni ( ez a baj ...), hogy nem hagytam megállni , hanme még haladás közben elkezdtem kipörgetni. De ha megáll akkor vége ...
Ezt azért illene kivenni, hamár ultremega-real a cucc.. :) -
#2136 Ez ilyen Need For Sdeed-esen hangzik :) Ha lehetne maradnék, a m,egszokott kipörgetős módszernél :)
A kormány meg tényleg furam, de emlékszem LFS-ben is elvoltam az állítgatással egy darabig amíg jó lett .Majd csak sikerül itt is . -
tilus #2135 Honnan szeditek a kipörgésgátló dolgot?
Én pörgök a solticcal is naphosszat, talán a skippivel nem lehet, de abban nyitott difi van, nyitott difivel NEM LEHET pörögni..picit keresztbe lehet tenni utána csak füstöl a belső kerék, nem fog pörögni.
Ez tökéletesen így van élőben.
-
#2134 Bakker , ha se az ovalt nem szeretem ,se mondjuk Lagunát, akkor at mitő ne lenne már pocsék? :) -
#2133 "Igen ez a kiporgesgatlo szivacs;) Ha megporogsz es megallsz a palyan, mehetsz egy szep nagy kort, ahelyett hogy egyhelyben iranyba forditanad;)"
Nem feltétlenül én váltok egy rettenetest (R) és abból már könnyen meg tudsz fordulni egy jól irányzott mozdulattal és még haladsz is a pályán :)
Nem kell sokat gyakorolni én már tükörből végigmegyek akár az egész pályán is :) -
#2132 amúgy ponthogy nem, uncsinak addig ne nevezd amíg nem nyersz folyamatosan :D
és pont azt a célt szolgálja, hogy mindig legyen elég ember arra, hogy Te izgalmasat meccselhess. jó ez így ahogy van. :) -
tilus #2131 Ha teljesen lineáris sohase lesz ha nem multi turn kormányod van. Nem lehetséges, csak gondold át. Vagy nem tudsz elfordulni vagy túl érzékeny lesz. Ez a legjobb megoldás.
-
tilus #2130 Ha D licenszed van 4.0 felett, akkor mehetsz hetene:
Roadon:
- Rookie Solstice
- Adcanced Solstice
- Legends Road
- Skip
- Formula mazda
Ovalon:
- Rookie Legends
- Advanced legends
- Late model
- SK modified
- Silver Crown
Ez tíz bajnokság, 7 féle autó és legalább 8 féle pálya.
D licensz csak 1-el van a Rookie felett. Nehogy ez ne legyen már elég.
Rookieban első sorban arra gyúrj, hogy gond nélkül teljesíts, csak másodsorban számít a helyezés. Jelenleg az iRatinged se mutatja, hogyne erre figyelj.
-
#2129 Huh, ez a kormány tényleg szopatós ! :)
ahogy nézem mintha nem is lineárisan dolgozna ....Most állítottam ide-oda, és előjött a tipiku rFactoros dlog: mikor megcsúszik ellemkormányzok és utána olyan hirtelen vágodik másik oldalra, hogy pislantani nincs időm, nem hogy korrigálni ... De minha ez a kormány miatt lenne most, teljesen úgy érzem ... Nem tom ... -
#2128 Lehet, de rohadt uncsi :)))) -
#2127 nah meg ha 3 pály közül választhatnál, akkor az a 40 jelentkező szétszóródna, ergó jó szar futamok lennének. tök logikus, gondolkozz is kicsit... -
GPx8 #2126 Hol lehet megnézni az adott pályákhoz a legjöbb köridőket? Nem találom. -
#2125 na ezen látszik mennyire JÓK a pályák... -
#2124 Szerintem így próbálják meg megteremteni az azonos körülményeket mindenkinek hogy összemérhessék a tudásukat.
Ha már 3 vagy 4 fölé nyomod az SR-edet, más pályákon is indulhatsz versenyeken. Igaz az még mindig csak 2... -
#2123 Kösz !
Ez nekem nagyon szegényes választék , hetente miért nem mehet mondjuk 3 féle pálya... -
tilus #2122 Testelhetsz akármikor akármivel akárhol. Versenyezni sorozatonként és hetene egy pályán lehet.
Test és Practice módban csak tájékoztató jelleggel irja az incidenseket, nem számit bele sahova.
-
#2121 Akkor ismet egy osszehasonlito video;) Ezzel mar nehezebb dolgom volt, mert azonos a palya es az auto;) De a 2. korben osszejott;)
-
#2120 Nezd at a series reszt - de igazabol az egesz oldalt:) - ott megtalalsz mindent.
Amit Rookie sorozatbol egyelore elersz, az 10 sorozat, bajnoksag. Magyarul hetente 10 fele fersenyt futhatsz (palya/auto). Bar a fele oval...