25347
  • ronny666
    Hogy váltok licenszet? Rukiról ---> D ?
  • lac coo
    Miben nincs elég nyomaték a rajtoláshoz ???? :)))) Egy 20 éves Ladában is van annyi kraft ....
    Egyébként meg hol írt ilyent , hogy hülye vagy?
    Kicsit tényleg széles a képernyőd ....

"....Spib Barber autóban nyitott difi van, a teljes nyomaték a terheletlen kerékre megy ezért csak az egyik kereke pörög el!..."

Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, nem is érdekel, de ez most tényleg hülyén hangzik ....
  • tilus
    Na azt nem csípem ha ok nélkül hülyéznek le!

Solsticeban önzáró difi van gyárilag, csak az autó clutchot kell kikapcsolni hozzá és pörög is meg burnout-ol is:

http://blip.tv/file/1216388/

Spib Barber autóban nyitott difi van, a teljes nyomaték a terheletlen kerékre megy ezért csak az egyik kereke pörög el! Rajtnál pedíg egész egyszerüen nincs elég nyomaték, hogy bármi pörögjön, ezért demóztam rükiben, hogy semmilyen kipörgésgátló sincs:

http://blip.tv/file/1216408/

Radicalban egészen biztosan lapkás diffi van, gyönyörüen megy a burnout, donut, amit akarsz:

http://til.blip.tv/#1221683

Hülye az aki hülyeséget beszél. Pl. kipörgésgátló.

• csige791
    Mikor lesz köv livence osztás ? rooki-bol mindenképp elöbb D majd csak utana lehetek C , vagy van rá mód hogy 1gyből C ?
  • pointer4
    Igen közben rájöttem , hogy a megoldás az "up to" -ban rejlik :D
  • lac coo
    Rajtnál nálam semmit nem pörög, legalább is autó kuplungal, bár az olyan gayi, hogy valszeg kikapcsolom ....
    A többire mit mondjak, nekem unalmas ha nem tetszi ka pálya.... Hogy túl könnyű , vagy túl nehéz vezetni ...az a te képzeleted szüleménye , ilyeneken sehol nem mondtam ...
  • pasztor
    Legends + Lime Rock.

Mondd, hogy nem pörgeti ki a kerekeket meg hogy unalmas, túl könnyü vezetni. Please.
  • JuanG
    na ez hülyeség, LOL :PPP
  • JuanG
    inkább lóerő/tömeg mint diffi kérdés, hogy meg tudsz e fordulni...na meg meghajtás, de itt minden hátsókerekes tehát ez nem kérdés :))
  • JuanG
    én is auto kuplunggal mentem, ennek ellenére helyben megfordultam Radical-al ha kellett (a kuplungot használva, G25)...de persze lehet hogy Solstice-al nem lehet, végülis elég gyík autó :))
  • tilus
    Segíteni akartam. Jó kipörgésgátlózást.
  • Alexease
    Kicsit visszavehetnel a stilusodbol...
  • tilus
    Formula fordban is nyitott difi van, ebben viszont biztos vagyok.
  • tilus
    Nézz utána, én nem tettem, de fogadni mernék rá.
  • darkhmz
    Skip Barberben nyílt difi van? Ha jól tudom nem szokás nyílt difit használni versenyzésre :)
  • tilus
    Rájöttem :) auto kuplungal mentek..akkor persze hogy nem pörög, szépen felengedi neked..LOLOLOLOLOL
  • tilus
    http://blip.tv/file/1215539/

radical pörgés!
  • tilus
    Csak az az autó NEM pörög, amiben nyitott difi van. Ott értelemszerüen csak az egyik kerékre jut minden nyomaték, az fog füstölni. A Skippi ilyen, arról is csinálok amint egyik kerekét pörget.
  • tilus
    http://til.blip.tv/file/1215514/

Pörög ez mint a barom
  • tilus
    már csinálom a videókat :)
  • Cowek
    Szerintem a valóságban is benne van... ezért real...
    De ez az autó csak 180LE nagy papucsokkal, szóval igazi tanuló verda.
    Skippit már lehet vadítani :-) Az már igényli a reflexeket, ráadásul 30 perces futamon keresztül.
  • RedRiot
    Áááá, végre mentem egy egész jó versenyt, negyedik voltam, aztán uccsó körben sikerült a dugóhúzó közepén keresztbe állnom. Mind1, better luck next time!
  • lac coo
    Akkor nekem megint valami másik verzió jutott :) Állóhelyből nálam nem pörög, rögtön lefojtja amotort és szép nyugdíjasan elindul . Néha füvön sikerült úgy kitrükközni ( ez a baj ...), hogy nem hagytam megállni , hanme még haladás közben elkezdtem kipörgetni. De ha megáll akkor vége ...

Ezt azért illene kivenni, hamár ultremega-real a cucc.. :)
  • lac coo
    Ez ilyen Need For Sdeed-esen hangzik :) Ha lehetne maradnék, a m,egszokott kipörgetős módszernél :)

A kormány meg tényleg furam, de emlékszem LFS-ben is elvoltam az állítgatással egy darabig amíg jó lett .Majd csak sikerül itt is .
  • tilus
    Honnan szeditek a kipörgésgátló dolgot?
    Én pörgök a solticcal is naphosszat, talán a skippivel nem lehet, de abban nyitott difi van, nyitott difivel NEM LEHET pörögni..picit keresztbe lehet tenni utána csak füstöl a belső kerék, nem fog pörögni.
    Ez tökéletesen így van élőben.
  • lac coo
    Bakker , ha se az ovalt nem szeretem ,se mondjuk Lagunát, akkor at mitő ne lenne már pocsék? :)
  • kigyi
    "Igen ez a kiporgesgatlo szivacs;) Ha megporogsz es megallsz a palyan, mehetsz egy szep nagy kort, ahelyett hogy egyhelyben iranyba forditanad;)"

Nem feltétlenül én váltok egy rettenetest (R) és abból már könnyen meg tudsz fordulni egy jól irányzott mozdulattal és még haladsz is a pályán :)
    Nem kell sokat gyakorolni én már tükörből végigmegyek akár az egész pályán is :)
  • symbol
    amúgy ponthogy nem, uncsinak addig ne nevezd amíg nem nyersz folyamatosan :D
    és pont azt a célt szolgálja, hogy mindig legyen elég ember arra, hogy Te izgalmasat meccselhess. jó ez így ahogy van. :)
  • tilus
    Ha teljesen lineáris sohase lesz ha nem multi turn kormányod van. Nem lehetséges, csak gondold át. Vagy nem tudsz elfordulni vagy túl érzékeny lesz. Ez a legjobb megoldás.

• tilus
    Ha D licenszed van 4.0 felett, akkor mehetsz hetene:

Roadon:
    - Rookie Solstice
    - Adcanced Solstice
    - Legends Road
    - Skip
    - Formula mazda
    Ovalon:
    - Rookie Legends
    - Advanced legends
    - Late model
    - SK modified
    - Silver Crown

Ez tíz bajnokság, 7 féle autó és legalább 8 féle pálya.
    D licensz csak 1-el van a Rookie felett. Nehogy ez ne legyen már elég.
    Rookieban első sorban arra gyúrj, hogy gond nélkül teljesíts, csak másodsorban számít a helyezés. Jelenleg az iRatinged se mutatja, hogyne erre figyelj.
  • lac coo
    Huh, ez a kormány tényleg szopatós ! :)
    ahogy nézem mintha nem is lineárisan dolgozna ....Most állítottam ide-oda, és előjött a tipiku rFactoros dlog: mikor megcsúszik ellemkormányzok és utána olyan hirtelen vágodik másik oldalra, hogy pislantani nincs időm, nem hogy korrigálni ... De minha ez a kormány miatt lenne most, teljesen úgy érzem ... Nem tom ...
  • lac coo
    Lehet, de rohadt uncsi :))))
  • symbol
    nah meg ha 3 pály közül választhatnál, akkor az a 40 jelentkező szétszóródna, ergó jó szar futamok lennének. tök logikus, gondolkozz is kicsit...
  • GPx8
    Hol lehet megnézni az adott pályákhoz a legjöbb köridőket? Nem találom.
  • JuanG
    na ezen látszik mennyire JÓK a pályák...
  • Cowek
    Szerintem így próbálják meg megteremteni az azonos körülményeket mindenkinek hogy összemérhessék a tudásukat.
    Ha már 3 vagy 4 fölé nyomod az SR-edet, más pályákon is indulhatsz versenyeken. Igaz az még mindig csak 2...
  • lac coo
    Kösz !
    Ez nekem nagyon szegényes választék , hetente miért nem mehet mondjuk 3 féle pálya...
  • tilus
    Testelhetsz akármikor akármivel akárhol. Versenyezni sorozatonként és hetene egy pályán lehet.

Test és Practice módban csak tájékoztató jelleggel irja az incidenseket, nem számit bele sahova.
  • Alexease
    Akkor ismet egy osszehasonlito video;) Ezzel mar nehezebb dolgom volt, mert azonos a palya es az auto;) De a 2. korben osszejott;)

• Alexease
    Nezd at a series reszt - de igazabol az egesz oldalt:) - ott megtalalsz mindent.

Amit Rookie sorozatbol egyelore elersz, az 10 sorozat, bajnoksag. Magyarul hetente 10 fele fersenyt futhatsz (palya/auto). Bar a fele oval...