25347
  • csige791
    Szerintem nem emeletes baromság amit írtál emerico. Más szimekben 2 hetente van egy futam itt meg óránként és ezek sokszor magasabb színvonalúak mint néhány liga versenyei. Nekem csak az nem tetszik hogy nincs olyan bajnokság is párhuzamosan ahol egy verseny dönti el hogy mennyi pontot kapok.
  • lac coo
    Akkor megnyugodtam :)))
  • Mnemomic
    Amíg fel nem jön a lámpa nem is lehet sebességbe rakni a váltót.
  • lac coo
    LOL.. Most látom csak ... !

Ez jó, Sebringet szeretem, végre egy ismert pálya :))))
  • lac coo
    Ja.. De tényleg kijétszható, nem szavesen adnék özletet a sok favágónak ...
    Valami jó angolos megérdeklődhetni IRacing-nél, hogy mi lenne ilyen esetben ?! Fórumon, supporton ..nem tudom hol ....:)
    Tényleg kíváncsi vagyok rá :DDD
  • lac coo
    Majd megírom fztam előtt mit akarok kipróbálni a köz érdekében :))))
    De nehogy bárki azt gondolja, hogy csaláson jár az eszem ! :)
  • symbol
    nah erre kiv leszek :D lehet mindenki felnyom, meg f*ckol majd ezerrel :D
    aztán mondod, hogy a játékfejlesztőkhöz tartozol egy bugot deritettél fel :D és közben ha már úgy esett megnyerted a futamot fél kör előnnyel :DDD
  • Alexease
    Tuti lesz valaki, aki fel fog jelenteni:)))) Majd megirod nekik, hogy beragadt a gazpedal;)
  • lac coo
    Na majd én kipróbálom holnap :))) Most van SR-em bőven :))))
  • kigyi
    Erre már én is gondoltam. Valakinek ki kellene próbálni.
  • symbol
    hát ez jó kérdés :DDDD LOL :D
  • lac coo
    Olyankor mi van, ha jó gyorsan kimegyek rajthoz, és kapásból elindulok ...
    Lehet menni ? Ha szerencsém van, és jól elszittyognak a gridbe lépéssel, fekete zászló ide vagy oda elég jelentős előnyt szerzek?
    Vagy a fekete zsászló annyi ideig tart bent amennyit mentem tilosban ? :DDDD
  • viziloitato
    Ezzel én is így voltam, és megvettem :).
  • Alexease
    Akkor talan meg Panoz is lesz kesobb;) Ha mar az rFactorba bekerult hivatalosan. Vagyis lesz GT es talan meg ALMS auto is;D
  • Alexease
    Legalabb el tudtam kolteni azt az iRacing Dollart, amit adtak augusztus vegen:)))
  • Alexease
    http://www.iracing.com/newsEvents/index.php
  • symbol
    eléggé az :) és csak jobb lesz :D én csak türelmetlen vagyok :)
    majd szólj ha sikerált :)

mellesleg nemtom ki nézte, de több mint 1000-en maximum 3 futamon indultak. az kevés. inaktivak nagyon :) majd lesz még jobb, ahogy láttam néha fogyott is az összlétszám, tehát a progi kifveszi azokat látszólag akiknek éppen nincs érvényben az előfizetésük :)
  • Pukkandur
    Nekem sajnos Maestro van, azt nem is lehet választani:-(
    Valahogy megoldom, hogy ki tudjam próbálni legalább 1 hónapra...20dolcsi nem pénz ha tényleg ilyen szuper.
  • symbol
    nem majdnem bármivel :) próbáld ki! ha nem veszi be max rajta marad a pénzed, nekem mezei otp-s kártyával - amin rajta van a visa logo bevette simán :) üdv itt köztünk ha gyorsabb leszel nálam majd lerendezzük...
  • Pukkandur
    Sziasztok,

Csak dombornyomott bankkártyával lehet megvenni?
  • symbol
    jah, de 5000 alá ne menjen, és még jöjjön, de te azt feltételezed, hogy akik jönnek azoknak szer lesz az SRje. ez pedig azért nem igy van, biztos lenne, aki tartaná az átlagszintet.

amúgy igen, délután 6-8 között végzek a melóval, utána szoktam néha nyomni 0h - 2h-ig. és hidd el, eztuán megint elkezd ritkulni, tegnap a legforgalmasabb időszakban is elég kevesen voltak pl, és ezt nem csak én mondom.

de remélem ténlyeg jon a következő brigád silverezni majd :)
    jaja, amúgy én is a skippivel nyomulok a formula mazda már nem is érdekel ha kinn lesz a 79'lotus. rem azért körbe tudok vele menni 1* :D

csak érted, még jön három járgány, és ez "konkurencia" pl a skippinek, azaz tegyük fel, a tegnapi 30 embert felezd meg. márig elég sz*r a helyzet. nem ócsárolom tovább. lesz ami lesz :)

tecc ez az új pálya képekről :)
    nagyon szépen ki van dolgoznva :D szecsi csinál nekem videót, mert nincs pénzem most megvenni :)
  • Aceton
    Nekem jelen pillanatban semmi bajom a mennyiséggel és a minőséggel. A futamaim zömében hasonló az erősség, jó meccsek vannak.
    Sajnos én sem lehetek még D-licenszű, mert csak későn tudtam benevezni, így várok még mennyit is, vagy 8 hetet. Szerintem akkor nagyon sokan feljebb fognak lépni, ergó többen lesznek Silveresek is.
    Akik meg nem tudják tartani a lépést SR-ileg, azok szerinted hosszútávú iRacingesek lesznek? Nem hinném...
    Én úgy vagyok vele (és szerintem még sokan), hogy még bőven van mit tanulnom a tökismeretlen pályákon, így a már nagyjából megszokott kocsival megyek még jódarabig.
    Megvan a Skippy és várom a jövő hetet, hogy ismert pályán kezdjem el a futamokat vele...
    És lehet, hogy magyar idő szerint éjszaka azért többen tolják egyszerre.
    Lényeg, hogy a keménymagnak (5.000 fő :D ) bejön és ez min.! maradjon is így hosszútávon...
  • symbol
    redriot; kössze, értem. :) toltam én is a gpl-t de csak pár évvel a kiadás után :)

Aceton: ugyanmár... az iRacingről kevesen tudnak. Még egy Gamestarba se kerül be ahova a GTR meg minden befér, akkor a szerencsétlen gyereket nem is érintheti meg a cucc. Ugyanúgy a plakátolás. Én sem voltam atomkúl szimulátorrajongó, toltam az elején vegyesen mindennel ami igényesebb volt. De aztán rájöttem a másik szépségére.
    Valamint kizárt, hogy a világon csak 5000 szim rajongó van.
    Rengeteg az olyan aki nem érti mi kerül ennyibe rajta, rengeteg a hiányosság... És érted, lehet én se ülök le anno GP2-őzni, ha nem adja oda a haverom, azzal a szöveggel, hogy "kibaszottjó". ez is reklám.

az emberek figyelmét fel kellene kelteni, jó videókkal, meg etc, hangoztatni, hogy végre egy játék ami már nem játék, és etc.
    most nem azért, de balfácánokkal egy idő után úgy sem fogsz összekerülni, mert ha annyira gyk, lemegy a béka segge alá az SR-je és az iRatingje, és valszeg soha össze se kerülsz vele, mert 1600-as a kezdő irating, nekem meg jó ha lemegy szarabb időkben 1900-ra. (de a 2500-at is simán elérhetőnek tartom kis idővel)

jól ki van találva. jah, és hogy elég az 5000? ne viccelj már. most beszéltünk róla, hogy csomó autóval egyszerűen nincsenek elegen. Silver bár C-s cucc, nem is tudom mikor láttam utoljára 3 jelentkezőt vagy többet. KEVÉÉÉÉS. ennyi. tegnapi barbi futamokra is kicsit kevesen jelentkeztek. sőőőt. tovbább megyek. leszünk majd C vagy B jogsival is.

akkor mi lesz? a tegnapi 25 jelentkezőt benyomja a rendszer egy futam alá (mindet kivétel nélkül), és akkor majd tök jó lesz nézni az atom nagy különbségeket. mert ha 100an jelentkeznének, akkor érted, lenne miből válogatni összehozni atom szoros meccseket, vonatozásokat, igy meg jól szétszakadó mezőny lesz. ennyi.

nem azt mondom, hogy jöjjön minden nfs rajongó ide, de igenis biztos át lehet normális embereket csábitani, valamint a különböző szim rajongókat is ide csoportositani. nah mindegy.
  • Aceton
    Szoktad nézni amerikai esti idő szerint a látogatottságot?
    Másik, hogy minek neked százezer tag az 5.000 mostani helyett, főleg, ha a többi a "kiplakátolásra" jönne és életében nem vezetett még szimet, akkor meg az lenne a baj, hogy mégtöbb hüjje van a pályákon. Inkább maradjon ennyi, de állandó és normális tagja, nem?
  • RedRiot
    huh, bocs a sok elírásért, de még melóban vagyok, kicsit siettem :)
  • RedRiot
    "pár régi szakit kérdeznék: a gp legends anno miért bukott?"

Üzletileg megbukott, de ugyanakkor van egy szűk, de fanatikus réteg, akik a mai napig tolják. Szerintem az első ok, ami a buktát okozta, hogy a magas gépigény volt. Nem emléxem mi volt a min. konfig pontosan, már tíz év eltelt, de az átlaggépen igencsak döcögött. Az eredeti 1.0-ás GPL nem támogatta a 3D kártyákat, így igencsak zsír porci kellett neki.

Aztán ott volt az, hogy addig még nem jelent meg soha ennyire hardcore szim. Ez már nem nídforszpíd volt, itt ha a vezető hibázott, az autó büntetett. Erre még rátett egy lapáttal, hogy egy bár ínyenc autóbuziknak csemeg volt az autóválaszték, az átlag gamerek nem izgul rá egy Lotus 49-re vagy egy Eagle-Weslake-re.

Ezek így együtt vezettek ahhoz, hogy hiába volt a GPL majd' tíz évig az autószimulátorok királya, az üzleti siker elmaradt, a kiadók pedig emiatt kétszer is meggondolják, hogy szimulátort, vagy könnyen játszható/eladható arcade fost adjanak ki. :(
  • symbol
    dzóval nem csak én hiányolom az embereket. kiv leszek mennyien leszünk fél év múlva. nem bántam meg hogy előfizettem, de akkor legalább hagy toljam is már a cuccokkal.

pár régi szakit kérdeznék: a gp legends anno miért bukott? én azt hittem tök népszerű volt a game. kevesen vették meg eredetiben? sokáig fejlesztették gondolom aztán nem hozta vissza a bevételek még x hányadát sem?

a nascar 2002-2003 nyereséges volt nem? sokan megvették nem? hol vannak azok az emberek? az, hogy a földön mindössze 5000 ember fizetett elő, nemtudom minek tudható be, de lópikula. ha meg annyira a befektetést hagsúlyozzák, meg hogy idő amig tökéletes közeli lesz, akkor is kell a reklám mert aztán nélkülünk szarra nem viszik. ha 18 millát rászántak a cuccra, lehetne plakátozni amcsiban meg újságban reklámozni, esetleg tévében. sok pénz, de basszus. ha pár embert hoz pár évre tartósan akik biztostják, hogy esténként többen legyünk az mindenkinek, nekem is jó, igy én is maradok. néha nézegetem az iRacing fórumot és egy reklámot nem láttam sajna linkelve, hogy "ez igen" "ohh, yeah" :).

jön majd az rfactor 2, ami szintén kutyakaki lesz a sok módjával, de ugye azalá már ottvan most is a historix ami nem szar, nagyon nem. szal el lehet vele lenni. de ha most belegondolok, hogy offline kellene nyomnom :/ hát mit ne mondjak, dögunalom lenne, hogy semm következménye annak, hogy kiütök valakit, feljelent-e, elengedem-e ha gyorsabb.. etc... :) nah mindegy, húzzanak már bele.
  • csige791
    Ezt a választkaptam mikor a FIRST magyaritásáról érdeklődtem a csapatársamnál:
    Csige: FIRST kod 90%-ban kesz, sajna van amit nem ertek, van par dolog amire meg varom a valaszt, de alapvetoen JO. Es probaltam elrendezni hogy pofaja is legyen.
  • Aceton
    Hát dehogynincs félórás.
    Nyomsz egy Rookie Soltice-t egészkor, aztán félkor egy Advanced Legends-et, aztán egészkor megint egy Rookie Soltice-t, másik félkor egy Advanced Soltice-t, egészkor megint egy R. S.-t, stb.
    Így eléggé folyamatos, van kb. 2-3 perced 2 futam között.
    És akkor majd ott van még a Skippy, talán 3/4-es indítással. Nézd meg a kiírásokat!
  • emericovsr
    Akkor rosszul fejeztem ki magam, a bajnokságokban lehetne mondjuk fél órás eltolás, tehát mondjuk tolok egy Solstice futamot, annak vége van kb óra.25-re, akkor mi a pöcsömet csináljak 35 percen keresztül? ez borzalmas hüjeség, nem tartják a gép elött az embert. Tudom mehetek időmérni, meg time trial, de az dögunalom. Ha mondjuk egészkor menne az egyik bajnokság, félkor a másik, akkor folyamatosan lehetne játszani.

Ez egy emeletes baromság sajnos, és nagyon bomlasztó, az ember nem szeret várni. Ha leülsz játszani, akkor játszani akarsz, nem a visszaszámlálót bambulni.

Engem ez zavar leginkább, meg hogy a lekörözésre nincs valami megoldás. Minden más nekem csak apróság.
  • viziloitato
    Nincs semmi gond szerintem azzal, hogy óránként vannak futamok. Ha nem tudsz várni egy órát, akkor az egy órával az előtti futamon indulsz, ezért jó, hogy óránként van futam.
  • viziloitato
    Az nem baj, hogy nincs full grid, a lényeg az, hogy hivatalos legyen a futam!!!
  • emericovsr
    Hello.

Valaki leírná, hogy mi mennyir "ér" a versenyen? Tehát hogy mi alapján, mennyivel nő vagy csökken a rating?

Egyébként valóban igen alacsony a létszám, ami szerintem az egy óránkénti verseny az oka, egyszerüen van akinek nincs arra pont ideje hogy várjon egy órát.

De ez csak az egyik gond, van bőven, kicsit zavar, hogy van amit über profin megcsinálnak, más részben meg egy NFS szintet sem üti meg. Érdekes. Hagyjunk nekik időt.
  • RedRiot
    Szolsztisszal is kevesen mennek, qualikon szinte senki, versenyeknél sincs mindig full grid. Ami azért elég furcsa, mivel ez a belépőautó. Nem értem.

"kicsit megdöbbentő, hogy a szektoridők, és zászlók eddig tartanak,"

A szektoridő hiányára nincs elfogadható magyarázat. Nem ettől jó vagy rossz egy szim, de ha már tényleg azzal adják el, hogy ilyen über-hardore, meg olyan real, akkor szégyen, hogy nincs benne. Még nem foglalta el a végleges helyét az iRacing a többi szim között, kell még egy év, aztán eldől hogy bukta, vagy tíz év múlva is ezt játszuk.
  • viziloitato
    Akkor valaki írjon nekik, hogy legyen weekly a Silvercrown, és a Mazda. Csütörtök foglalt az SK Modifiednak, a péntek a Legends Roadnak, akkor legyen a kedd a Formula Mazdáért, a szerda pedig a Silveré. Ha így lenne, akkor biztos tele lennének a szerverek, de a felkészülési idő is rövidebb lenne, de lehet, hogy nem, mert így ahogy most van, már vasárnap ott kell lenni a Mazdával, és Silverrel, különben nem biztos, hogy lesz hivatalos versenye az embernek. De az sem lenne túl jó, ha kész lenne a setup, és kiderül, hogy aznap, akármi történjen, nem tudnék leülni a gép elé. Renátó, nem hinném, hogy behalnak, legfeljebb jelzés nélkül rájönnek, hogy több weekly kell, mert csak úgy tudunk majd indulni egy-két autóval. Végső esetben összebeszélünk, Mi magyarok, és egy megbeszélt időpontban jelentkezne mindenki, akinek megvan az az autó, és lenne mindenkinek hivatalos futama, mindenki boldog lenne. Nem, nem olvastam el olyan figyelmesen a szabályokat, de lenne egy kérdésem, és NEM AKAROM újra elővenni a könyvet!!! A C-class-hoz ha jól emlékszem, akkor 4 futam kell, meg qual, és tt??? És ez a négy futam véletlenül nem csak, és kizárólag D-Classal vezethető autóhoz van kötve??? Különben mi értelme lenne, az egésznek, ha a gyengécske barbi elég lenne a feljebb jutáshoz? Akkor majd, mikor valaki már űrhajót is vezethet, a barbi után beül egy F1-es autóba, és lezúzza a fél mezőnyt, mert erős autóval, na és persze gyors is, nulla tapasztalata van...
  • symbol
    kicsit kezdek kétségbe esni. kevesen jelentkeznek már a skippire is. 25-35 ember, nah jó, néha vagyunk 40-en, 50-en, kevés. pedig ez a legnépszerűbb cucc. a szomorú ebben az, hogy 25 jelentkezővel bizony könnyen előfordulhat hogy oda tesz ahova nem kéne, és esélytelen vagy, vagy "simán" nyersz. 5000-en vagyunk, tudom uncsi, hogy ezen problémázom, de hogy őszinte legyek, totál felesleges és értelmetlen még 3 kocsi. lehet ez kell ahhoz, hogy még többeket érdekeljen etc, de szvsz nem ez a döntő. kicsit megdöbbentő, hogy a szektoridők, és zászlók eddig tartanak, bár ki tudja, lehet lesz egy nagy patch. jó lenne. bár szóval véleményem szerint abban sem lesznek nagy dolgok. nagy projekt az egész, csak nehogy behaljon...
  • RedRiot
    A tegnapi szar versenyem után a mai kárpótlás volt! Qualira ma sem fértem be, így a 7. helyről indultam, de magam sem értem hogy, az első kör végére már a második voltam, car contact nélkül. A "dugóhúzóban" még begyűjtöttem két offtracket, de aztán sikerült a második helyet megőriznem. Így az SR-em ott van ahol tegnapelőtt. Huh, jól kimelegedtem. :)
  • Giovanni #3163
    Sikerűlt ma legyalulnom az SR-em 3.66-ról 3.55-re. Szerencsére egy futammal visszatornáztam 3.61-re, ahol az első helyről rajtolva sikeresen elbénáztam a 4-ik kört és kicsúsztam. Ezzel 15mp-es hátrányba kerültem. Amúgy nagyon béna csoport volt, mert így is a második helyre jöttem vissza és a végén csak 5mp-el voltam lemaradva az elsőtől. De legalább az vígasztal, hogy a leggyorsabb kör az enyém volt :)
  • DTap
    Köszi inkább úgy fogalmaznék, hogy ezt nekem találták ki, ehhez nem kell annyi ész, és az sem számit sokat, hogy mennyire vagy fáradt. Ami sajna gyakran megeseik velem, de meló után 1-2 verseny bevállalható. Barberral nem mernék csak úgy "össze-vissza" versenyezni, hamar leminuszolnám magam, hála két jóbarátomnak már olyan videokártyám is van, amivel sokszorosa az FPS-em, annak mint ami korábban volt, és ugylátszik rengeteget számit, mivel én ugyanugy megyek, ha nem sz@rabbul (de többet látok/érzek). Mindezek ellenére a kocsi is nagyon bejön, sajnos Late Modellel európai idö szerint kevesen mennek. Egy jó kis Champcar vagy Indycar kéne még.
  • symbol