25347
-
#3160 Lol ! Egyszer indulhattam polból, mit csinálok ? Kiugrok ! -
pasztor #3159 Az én msn id-m új, most csináltam:
iracer KUK hotmail PONT de
-
#3158 legendsben benne vagyok, bár gyaksizni kell előtte, rég toltam :) de csak oval, road-on nincs kedvem birkózni vele :D
engem is felvehet akárki msn-re: [email protected] -
#3157 Gyere fel msn-re, sűrűbben nézem, mint a fórumot :) Meg lehetne beszélni vmelyik este egy versenyt vmelyik kocsival úgy, hogy sokan legyünk :) -
#3156 valaki jöjön mar legends re 10 perc mulva rajt. bostonban rookie téma, come on! :) -
pasztor #3155 Nem az LM-hez elég rookie + 4 SR.
A versenyek kb. 25-30 percesek (50 kör, short track). -
pasztor #3154 Kösz.
A Late Model srácok a legjobbak, olyan tiszta versenyek vannak, hogy öröm versenyezni. Ha az ember nem csinál saját hibát, akkor ritka az incidens.
Én nem is gyözelmekre megyek, hanem a 0.x incidens/verseny stat-ot akarok oválon meg road-on is. Meglepö módon sokszor így is nyerni lehet. -
#3153 Hogy tudott rookie Late modellen indulni? Nem D licensz 4 feletti SR kell hozzá?
Azt jól számolom hogy ez a 350kör 133 percig tartott??? -
#3152 Pisti, Late Model, 350 kör, 0 incidens, nem rossz -
#3151 Nem szégyelled magad? :) Látom ám miben mesterkedsz!!! :) -
#3150 EZT:
Season Points
There are 12 weeks in an iRacing season. Only a driver's best 8 race weeks count toward season points. Therefore, drivers can miss up to 4 race weeks and still be competitive in season standings.
Eddig észre sem vettem. Akkor van értelme túrni, eldobhatom az első 4 hetet! :) -
#3149 -
#3148 Amúgy ennek is van szépsége: reggel még én vezettem a legtöbb kört teljesítők listáját Limrockon, és még most is az élen állok. ez így is marad, ha hazaérek, gyűjtök még párat hozzá :)Lagunán csúnyán lemaradtam, de jövő héten már résen leszek! :D -
#3147 Ma amásodi khelyembe került, hogy körökön át feltartott azzal, hogy minden kanyarban kacsázot, győztem magam távoltartani tőla, majd egyszer olyan szinten az íven szedte össze magát, hogy kénytelen voltam kiengedni a fűre.... ezzel semmi bajom amúgy ,no de körhátrányban ???? -
Solt #3146 Segíteni kell nekik... picit meglököd hátulról, és eldől a kacsázás kimenete! :)) Egyébként én mindig a bizonytalanok hátát veszem célba, így tuti, hogy valamelyik irányba ki lehet kerülni... -
#3145 Tegnap Limeon összefutottam egy uborka mezőnnyel, de tényleg! A qual az elsőnek volt 1:05 vége, aztán a hatodik már 1:07-nél volt. Nem volt qual időm, ezért a végére tett. Nabakker, daráló volt a javából, lehetetlen volt néha elmenni a keresztbecsúszó, cikázva közlekedő fitipaldik mellett! Néha a célegyenes is életveszély volt, mentél volna el mellette, mert kacsázott a ráfordulóról kijövet, de melléérve pont húzta vissza ezerrel, stb. Mire áthámoztam magam a második helyre, hát leizzadtam rendesen, de már nem értem utól a srácot. Ezért mentem qualt utána, hogy ne kelljen hátulról kezdeni. Erre elöl telibevernek a rajtnál. szóval érdekes. -
#3144 Ez egyszerű: nálam, aki nincs megáldva tehetséggel, csak nagyon sok kilóméter után alakul ki az a fajta biztos autókezelési rutin, ami másoknál pikk-pakk, mert tehetségesek. Köridőnél ugyanez: ha nem mennék sokat, leragadnék az arcpirítóan szar köridőknél. A végére pedig beállok egy elviselhető köridőre. Ti jobbak nem tudjátok elképzelni, de az is buli tud lenni, hogy kevés tehetséggel mekkora küzdelem úton tartani a verdát egy elviselhető kör közben. Annyi rutinom van persze, meg elméleti tudásom, hogy tudom mi kéne, hol lehetnék gyorsabb. De érzék nélkül az istennek nem megy, nem tudom megcsinálni. -
#3143 Na, lenyugodtam! :)))
Ezúton kérek elnézést Juhász Zoltánntól az anyázásért !
( De próbáljuk meg már megtalálni az F3-at, vagy belőni kormányra a billt.....Én folyamatosan nézem, tudom ki van körülöttem .) -
#3142 Dini:Fanatizmus az,amit Te művelsz oválon azzal a mosóteknővel!!!! :) -
#3141 Mert nem tudom vazzeg !!!!annyival nem vagyok gyorsabb, de ha már valamiért ennyire hátul van a faszért kell feltartani a 2.-at ?????
Komolyan ez a játék, 5 nap idegbaj 1 nap élvezet :))))) -
#3140 Ma reggel utolsó versenyem így nézett ki: Limerock, 5. helyről start. Kanyar felé bal oldalt már tömeg volt, de úgyis jobbos szűk íven akartam maradni. Ekkor a kanyarhoz érve JOBBRÓL!!!! telibever valaki, beküld a darálóba, kb 3 kocsit vertem tropára. Visszanéztem, a srác rajtnál kb kihúzódott a boxutcába és onnan akart valahogy bejönni, de hát ő még a kerékvetőnél alig elfordulva jött nekem, amikor már kanyarodtam, elöttem-mellettem balra teltház. nem is értem, mit képzelt. szóval van pár vadbarom. -
#3139 ez túl hardcore ahoz hogy sokan legyenek ...
Meg egy jó erős alfa változata a játéknak ...
Meg drága...
És a kezdőknek szánt Pontiak cseppet sem barátságos, nem is értem ki választotta ezt, sokakat elriaszt .... -
#3138 Ha bénázik miért nem kerülöd ki? :-)))) -
#3137 Juhász zoltánnak ezúton üzenem, hogy ha annyira láma, hogy nem ismeri mi az a lekörözött versenyző, vegyen magának fakockát játékra !!!!!!!
Most már én is kurva anyáztam a chat-en, ilyen tényleg nincs !!!!! Nem elég hogy feltart nem tudok az elöttem lévő után menni, még bénázgat is előttem azt győzök valahogy az uton maradni ! -
#3136 ezzel számolni kell. a solstice-t felejtse el mindenki mihamarabb. érjétek el a 4-es SR-t aztán gyertek skippizni, itt mindig van normális mezőny :) -
RedRiot #3135 Pff. Ma megint elég negatív napom volt. Mennék Advanced Solstice versenyt, nincs senki a szerveren. Oké, akkor gyerünk rookiera. Még van fél óra a versenyig, quali mégis zárva. OK, akkor verseny. Körözgetek offline, aztán gyerünk race! Mivel quali nem volt, a remek 11. helyről indulhatok. Rajtot elég jól elkapom, célegyenes végéig két gyereket megelőzök. Még el sem kezdődik a féktáv, jobbról hátulról szépen meglök az egyik kisfiú. Elég lightosan, de a kocsi kicsúszik a fűre.
Nagy nehezen sikerül elkerülnöm a szalagkorlátot, vissza a pályára. Mondom katonadolog, nem volt ez komoly kress. Ekkor jön a meglepi: kb. 20 fokot ellen kell kormányoznom, ha egyenesen akarok menni. Kiváló, strapabíró gép ez a Szolsztisz, hiába no. Két kört kínszenvedve megteszek, aztán feladom. Nézzünk vissza az Advanced szerverre: 0 ember. Óriási. Esti stresszlevezetésnek ma ez nem jött össze. :( -
#3134 holnap este 8-kor silver futam, ketten már vagyunk Szecsivel, aki akar jöjjön, a pálya tök egyszerű, padlógáz végig, de élvezetes igy is nagyon. ha kevesen is leszünk legalább tuti öszekerülünk :D aki akar, akkor holnap 8 óra :) -
Solt #3133 Ááá... ezt sem tudom kihasználni! :( Néha napokig hozzá sem nyúlok! :( Csak kíváncsi lettem volna erre a barbár izére! :) Így marad a Pontiac, jól elvagyok ezzel is... :) -
#3132 érdemes azonban egyszerre 5 dolgot megvenni,igy kapsz mindegyikből 20 % kedvezményt. ezeket kihasználva, azért jelentősen olcsóbb minden. :) az éves előfizetés már remélem megvolt :) -
Solt #3131 Jaaa... tehát hiába kerülök 4.0 fölé, még meg is kell vennem!? :)) A kis bipsik... jól ki van találva! :D -
#3130 kapni itt semmit nem kapsz :D barbizni 4 felett lehet :)
de ahhoz meg is kell venned :) -
Solt #3129 3.46 felett járok... nem kéne kapnom azt a barbár izét? :))) -
Solt #3128 Küzdök mint malac a jégen, csak kevés az időm... majd, a télen nekifekszem a kérdésnek... addig csak maszatolok! :) -
#3127 rég mentem azon a pályán, nekem 1:49.2-3-4 asszem a legjobb az is teszten, utána ugye, már csak barbi, azon a pályán meg még nem barbiztam, de jó nehéz pálya, bár ez az IRL sem semmi :) sok a lemaradásom. persze logikus is, hosszabb a pálya mint az előző pár 1 perces :) hajrá :D -
Solt #3126 Van még 2-3 kanyar ahol hagytam benne... jó lenne majd 48 vége körüli időket menni! :)) Mindenesetre egyelőre jobban tetszik mint a Lime...
Biztos én vagyok halfejű, de az a stat menü nekem kurva bonyolult! :)) Soha nem találok semmit benne... :D -
#3125 47 vége :D
a series statban mindent meg tudsz nézni. -
Solt #3124 Mentem pár kört Lagunán a Pontival... egész "dallamos" kis pálya... megyek, megyek, egyszer csak úgy a 10. kör után azt látom, hogy 1:50:8xx a legjobb időm. Hmmm... tetszik! :)) A nagyok milyen időket mennek itt? :) -
pasztor #3123 jaja, ez az. :) -
#3122 Én hajnal kettő körül futottam össze vele, ez az első köre volt, aztán ment egy 1:50 elejét is :) -