25347
-
#3361 Asszem az ő nevével indulsz, de ha írsz a supportnak , gond nélkül megváltoztatják .....
Meg még jól is jársz, mert bentmaradnak a kártya adatai, azt vásárolsz amit akarsz ! -
#3360 Sziasztok! Átutaltam a kollégám számlájára az 1 havi 20 dolcsit (sajna Maestro kártyám van). Ő most majd továbbutalja az iracing oldalon. Ugye abból semmi hátrányom nem származik ha az Ő számlázási és szállítási címét és nevét adjuk meg?
Az email cím és loginnév az enyém lesz. Gondolok itt arra, hogy remélem nem az Ő nevével fogok indulni a versenyeken hanem az én loginnevemmel. Ha megjött nekik a cash emailt küldenek, hogy honnan töltsem le? Vagy hogyan működik ez?
-
#3359 És neked nem lett falábad a sok iRacing-től ? :DDDD -
#3358 Ja;) Atultem a netKarPro-ba..., most jottem kotozesrol:) -
#3357 LOL .. kihaltatok ? :DDD -
#3356 Normális vezetés közben , bár semmi más dolgom nincs mint padlót nyomni, sehol sem forog meg a Mazda .Ha direktbe rámegyek a fogásra akkor néha ha nogyon ügyes vagyok sikerül ! :))
Mentem két kört Race-el, estem-keltem apályán, ott már ésszel kell kigyorsítani :)))
Még a végén hozzászokok ehez, pedig F1-el is egész jól boldogultam TC nélkül ...:DDD -
#3355 -
#3354 Mar multkor megegyeztunk, kiporgesgatlo:DDDD Az hogy menetkozben mennyire olyan amilyen, azt mar nem tudom;) De allohelyzetbol viccesek, az teny;) A Formula Mazda - gondolom kiprobaltad?:P - 250LE 600 kilora, es belefullad a padlogazas 1-esbe:D A Silver-t mar nem tudtak annyira trukkozni, mivel 800 loeros:) Az ket kerekre all:D De a Solstice is megemeli az elejet, annyira betapad indulasnal. Keves az a 180 LE az 1300 kilora;))))
Remelem, a kerdoivre amit ki lehetett tolteni, sokan rairtak ezt a jellegu problemat is... -
#3353 Jó izgalmas videjó ...! :DDD -
#3352 Nem megyek bele a real-szim vitába mert értelmetlen, de nehogy már egy Formula autót 2-esben kanyarból kijövet padlóra lehessen rúgni ! :)))
Valami trükk van itt a tapadásokkal, lefogadom .... -
#3351 Csak allohelyzetben es egyenes kerek allasnal van "kiporgesgatlo":) Elforgatott kormenynal mar porog:) De tolatasban egyenesben is kiporog rendesen;) De a gumikopas is erdekes. Skippy-vel mentem kb. 1 orat folyamatosan (piteles, reset nelkul, kint a palyan), bar nem csusztattam, nem fekeztem el, es a gumi kopott 4%-ot;D Az elfekezest (egyenesen allo kerekek) jobban bunteti;)
Teszt:) Nehany percig egettem a gumit, 1%-ot kopott;DDDDDD Reszlet:D
http://alexisease.extra.hu/files/Legends_TireBurn.avi -
#3350 Ez a koncepcio ! :))))
De pl jövőhéten valszeg nem megyek egy centit sem, mert semmi számomra értelmes futam nincs ... Max Barber Lime Rock .. De már megint Lime ??? :)))) -
#3349 én ezért nem addoltam sok magyart friend-nek, mert egy olaszt ;) kilökni nem nagy veszteség, de egy magyart, főleg ex-ligatársat nem szívesen.
egyébként az iracing-falábon én is gondolkodtam, hogy ti. ennek a 'játéknak' az alapautója végülis a szoltisz.
magyarul, aki nem fanatikus, nem megy vagy 25-30 versenyt vele, nem vesz plusz tartalmakat, annak iracingezés == szoltiszozás. ami azért kicsit fura.
-
#3348 Köszi a cuccot, legalább valami halvány fogalmam van mi-micsoda ! :))) -
#3347 Mondassz valamit! :D -
#3346 "..leghitelesebb versenyszimulátor..." :)))
Két hét iRacing után olyan falábam lett, hogy alig tudok végigmenni más játékban a pályán kipörgésgátló nélkül :DDDD -
#3345 F.I.R.S.T. magyarul , eléggé csak félig van meg és eléggé beta ver. , de dolgozunk rajta. Lassabban megy mint vártuk. Csaj innen elérhető az oldalon eddig nem lesz kint a link amég nem lesz teljesebb. -
#3344 THX!!! -
#3343 iRacing - Sebring (AVI, H264, 1280x800, 30Mbyte)
Turistatempo, hogy korbe tudj nezni;) -
#3342 Grat!
Nem is tudtam, hogy utálod az olaszokat Én ma Cowekkel csatáztam jót, aztán a célegyenes végi kanyarban benéztük egymást, én húztam a rövidebbet... Aztán együtt busúltunk az SR hirtelen megcsappanásán -
#3341 csinálnál pls egy egy körös tvkamerás videót is? kiváncsi vagyok milyen lett a pálya grafikailag... -
#3340 Az egész átkozott hetem egy véget nem érő pechszéria, szóval ezen már nem is csodálkoztam :) Úgy voltam vele, hogy rá se nézek többet az iRacingre, aztán inkább próbáltam higgadtan tolni nkei, és győztem 2X. Néha beparázok, amikor olyan gridet oszt le, hogy tele van jobbnál-jobb időkkel, de versenyen kiderül, hogy az ilyen mezőnyben is lehet gesztenyét kapargatni, és sokkal élvezetesebb a verseny, nincsenek úttorlaszos szolik a pályán, és nagy csatákat lehet vívni. Tegnap pl. 3-ik helyen mentem,4-ik volt egy olasz, 5-ik cowek. 10 körön keresztül tudtam 1mp-vel magam mögött tartani őket, aztán picit ellógtam. Ekkor már folyamatosan anyáztak a 8-as számú versenyzőre. Utolértem, hát óvatosan is para volt megelőzni, borzalom mit művelt. elmentem mellette, de mellettem Cowekék i, így utána biztos 5-re játszottam, és szurkoltam Coweknek :) De szurkoltam már Lacoonak is, azt meg is nyerte! :) -
#3339 végre nyertem! :) igaz, rookie soltice, nem túl acélos mezőny, de akkor is.
az első pár körben egy olasszal csatáztam, de elbénázta. (utálom az olaszokat (itt), no offense, de mindegyik azt hiszi, hogy rohadtul tud vezetni, előbb legendsen is egy ilyen miatt buktam a biztos top 2-őt.)
a végén nem csöppet izgultam, az utolsó körökben jött fel rám a 2., apránként. mit mondjak... üldözni jobb érzés, mint üldözve lenni, de a végéig kitartottam :)
most örömködöm egy sort. -
#3338 htá ez elég nagy pechszéria, de én is löktem már ki sajnos beső ivre elfékezve valakit a külső ivről le a pálya szélére. sajnos feltartott körökön keresztűl, ha okosabb elenged. :) de elb*sztam, emberek vagyunk.
aztán volt már olyan is, hogy engem előztek volna meg, erre elengedném, külső ivet, jó lassan, kinn veszem, mire a belső iven elférezi magát, és kicsúszik előttem a susnyásra :D
viszont megjegyzem te is hibáztál a szitut illetően.
4,10 környékén érdemes már TT-t menni. mert ha nem, és besz*psz egy szar futamon, könnyen 4 alá mehet, ami adott esetben ugye 3,5-öt jelent.
mondjuk nagyjából ugyanott vagy, mert ha felviszed 4re, akkor megint 4,5re ugrik :)
azért szivtál eleget, nekem ilyenem még nem volt, sajnos ilyen pechszéria az életben is van. rosszkor voltál rossz helyen :) kitartást :) -
#3337 Nos, a T az olyan megszállottaknak jó, mint én. Nem kell kerülgetni senkit, gyakorlásnak jó, és sr gyűjtésre is. Aztán megunom, gondolom megyek versenyre, ott jobban lehet gyűjteni, nyugiban felkúszok 5-ig, és tök jó. Na ilyenkor jön a pechszéria, mint tegnap: beoszt olyanok közé, ahol poleból indulok. Limeon az első kör utolsó gyors kanyarjában a hülyegyerek beszúr belső ívre kilök a susnyásba. Kérdezem, ezt hogy képzelte? Tipikus, ha nem vagyok ott, akkor elszállt volna a retekbe. Megoldotta: ha az én hibám volt, sorry. Aztán következő verseny: harmadik helyen megyek, elöl nagy csatában vannak. Óvatosan követem őket, mezőny a kanyarban sem, első kettő 1:04 elejét megy. Kakaskodás, direkt nem megyek el mellettük, fontos a biztonság. Hegynek fel a második erre keresztbeáll előttem íven, mire odaérek satu, de így is telibeverem, onnan a gumifal. Gyorsabb, Class D muksó ilyet??? nem akartam elhinni. Következő verseny: negyedik helyen lekörözött előttem picit lesodródik, lendületből mennék el mellette, de visszarántja a pályára, nekemjön, beleküld a szemközti falba. Következő verseny: második helyről kicsúszom, uutólérem a 4-5ik helyezettet, csatáznak, slalomban megyek el a kettő között, telibever az egyik, pit. Újrautólérem őket, újra feltertenak, vigyázok, de akkorát kacsázik így is, hogy telibever. 4.4-ről indultam, hirtelen találtam magam 3.38-on. ekkor újra elgondolkodom a TT-n. Nekiállok, aztán ehh, inkább verseny, és kezdődik az egész előről....... -
#3336 Ovalom konnyu SR-t gyujteni, viszonylag egyszeru (ha nem kuzd az ember a helyezesert) es nagyon sok kor van rovid ido alatt;) Gondolom, majd kitalaljak, hogy ha a Road SR szorzo 1.0, akkor az Oval SR szorzo legyen 0.5:))))) -
#3335 egyébként nekem se gond, meg majd most legends-en úgyis 4 fölé megyek :) -
#3334 hát azért nem :)
tisztában vagyok én a hiányosságaival, sőt én szapulom őket, hogy még normális, váltózó égképet sem voltak képesek csinálni. de ami jó az jó -
#3333 Te igazi elvakult megszállott lettél ! Ha iRacing neked minden szuperjó ! -
#3332 hát nemtom, én nekem úgy rémlik van :)
de most nem érek rá keresgélni :) tökmindegy, én ezen aztán nem problémáztam, örüljünk, hogy ilyen mert jó :) -
#3331 jah, csak itt az az ugrás (x.99-x+1.5-re)nincs említve. -
#3330 a T meg ad, de nem sokat, annyit nem ér az egész. -
#3329 már hogy ne lenne dokumentálva. ilyen szintű dokumentáció nincs is.
nézd meg a sport kódexet :)
pdf link
az iRacing szájtján minden tök egyértelműen elérhető, utána kell nézni. -
#3328 a TT is szokott adni.
3 utan emelkedett .5-ot, ezt nem tudtam, hogy ilyenkor megdobja, ovalnal nem tunt fel.
ez a problema. meg hogy ez nincs rendesen dokumentalva, az a problema. -
#3327 basszus. azért emelkedet annyit, mert igy van megcsinálva. a SR nem váltakozhat napról-napra, hogy most 3,99 vagy vagy 4,0 mert attól függően indulhatsz bajnokságokra.
4,0 után emelkedik 0,5-öt kb.
mig ugyanigy emelkedik 3,0 után
aztán ugyanigy forditva. ha 3,99-re esel (4,x-ről) vissza leesik 3,5re.
amit adott az forditva el is veszi.
a TT nem ad semmit, nem éri meg ott nyomni. nem értem mi a probléma. -
#3326 Amikor 0.5-ot adott, nem akkor leptel feljebb 3.xx-rol 4.xx-re?:)
Nincs meg pontosan, hogyan szamoljak, de nehany verseny alapjan oszt-szoroz, es: versenyen ~10 koronkent ~0.03 ad. Elvileg egy versenyen 0.1-0.15 kozott lehet begyujteni, hiba nelkul. A TimeTrial, Qual csak a toredeket adja a pontoknak (30-50%). -
#3325 ezt rohadtul nem értem. SR. múltkor 1 futammal 0.5-et javultam egy 0 incidenses versenyen. (road-on, de előtte már volt 1-2 alig incidentes verseny.)
most adv. legends... megyek egy 30 körös, hibátlan time trialt (magamhoz képest OK idővel.) +0.01 SR!
megyek egy versenyt, 6 induló, 3.-ként teperek mint állat, hogy a 2.-ra feljöjjek, erre beáll elém egy lekörözött... elcseszi, pályaközépre fel, belémegyek.
OK, 4 incident a végére. SR kemény .03-at (3 századot...) emelkedik. Nem idegesítene, ha nem épp a 4.0-tól állnék centikre... -
#3324 Most van a pálya/hét váltás. Még nem tökéletes a rendszer :P:D -
#3323 Hát csessze meg, Limerock felirattal Laguna seca. Labdás fékkel érdekes volt, le is zúztam tuti az sr-t megint a béka segge alá :( -
#3322 Azért a szoli produkál olyan dolgokat, hogy szétverném a monitort legszívesebben. Lehúzodok győkkettővel, hogy ideális íven elengedjem az elsőt, és kb 20 mph nál nem tudom bevenni a kanyart basszameg, mert nem csinál semmit, csak helyette átcsúszik a füvön bakker, mint ha jégen lenne: se kormány, se fék, se semmi: kttesben 10-15 mph mellett, majd visszacsúszik a pályára, észreveszi hogy van tapadás, és iránybaállíthatatlan. Ha van lendülete cö-cö, de lassú sebességnél borzasztó kotvány. Ha nem vet szét az ideg, tuti röhögtem volna, mekkora szemetesdoboz ez a gagyi. Ezen a héten is mentem vele eleget Limerockon, nyertem is futamot, az időm is javult, szóval nem a tehetségtelenség sír belőlem, szerintem konkrétan úgy szar, ahogy van ez az autó. Iszonyatmakacsan rugózik ki-be, terhelődnek a súlyai, és egy csökönyös kezelhetetlen hintaló. Megszoktam mondjuk, bármit megfogok már szinte vele, de rohadt idegesítőek az alattomos dolgai akkor is.