25347
  • Alexease
    A palyak "centire" pontosak, a fizika az mar maskerdes;)

De a "megtalalt" real videok is erosen kulonboznek;) Pl. meg az elejen akartam csinalni egy Barber vs. LimeRock-ot, de lemondtam rola. Mindenkinek megvan, mar "uncsi", mindenki csukott szemmel ismeri, es brutalisan kozlekednek rajta. Raadasul a real idok is elegge szetszortak (0:59-1:10-ig). Maradok az olyan palyaknal, amit kulon kell megvenni, amihez jo reklamnak, bemutatonak a video (pl. Bristol:DDDDDDDDDDD)
  • symbol
    dede :D bár mióta napi 2-3 futamot próbálok tolni egyre kevesebbet :DDD
  • lac coo
    Az alkotás öröme ! :D soha nem hoztál létre semmit életedben...? ;)
  • symbol
    ezek nagyon szép dolgok tőled, és érdekes kihivás is, bár azt áruld el, (ezt nem értem), hogy mért szánsz ennyi időt a vágásnak, szerkesztésnek, próbálkozásnak..., azaz hogyhogy nem szánsz több időt a versenyekre? :)
  • lac coo
    Csak nálam van elcsúszva a hang a videoban ?
    (Amit nem csodálnék mert mostanság eléggé bajban vagyok a videolejátszásokkal :))))
  • lac coo
    Félrevezeted a jónépet, mindenk iazt hiszsi, hogy centire pontosak a pályák, és halálpontos a fizika :)))
  • Alexease
    Koszi:)
    Az egeszben az autozas a legjobb, kicentizni, hogy mikor melyik kanyarnal kell lenni. Nem mindig jon ossze:)

Most is csinalnek egy palyat osszehasonlitasnak, de ez most huzos;) Eleg profin megy a ficko, centire pontosan, szepen, nagy ivben rahuzva a kanyarokra, es persze gyorsan;) Egyreszt meg nem ertem el azt az koridot amit kell (ez az elso palya, amihez olyan videot talaltam, hogy meg 2-3 kor utan is lassabb vagyok:P Gondolom, a tobbi videoban kezdobbek vezethettek:D), masreszt kanyaronkent erosen vatozik a plusz-minusz. Ez tovabb fog tartani:D
  • pointer4
    Én már próbáltam online, lassan 1 hónapja hogy lejárt.
    A szimuláció remek, a grafika szerintem tökéletes. A kidolgozott rendszer (SR-pont) bámulatos, és mindnekinek ad lehetőséget.
    Nekem az a legnagyobb bajom hogy 2 hetente a szabad vasárnapomon van időm játszani, 2-3 órát. Na ennyi pénzt nem ér meg. Arról nem is beszélve hogy ha már van időm játszani, akkor haverokkal akarok. Ebbe meg nincs multiplayer, csak mehetek mmorpgszimezni a vakvilágba :(
    Illetve ha ez a kidolgozott rendszer egy nagy single játék lenne, soha nem vennék észre különbséget, ranglétra, lépkedet előre ponntról ponntra, kapom a nagyobb kategóriájú autokat (itt mondjuk fizetek érte).
    Az az érzésem, ha nem lehetne bejönni ide a forumba beszélni róla, hogy ki mit ért el, és mit csinált, akkor senkinek se lenne meg... persze ez csak az én szerény lehangoló véleményem, senki ne vegye alapul.
  • kigyi
    A szerver tárolja az infót, hogy milyen autóid vannak meg milyen pályák. Egy azon gépen akár legálisan is megvásárolhatja valaki a pályákat, de másik acc-al belépve csak azok látszanak majd amik ténylegesen meg vannak.
  • lobz
    Igen, rola van szo. Egyelore csak akkor nyikorog, ha jobban odamarkolok neki, amugy teljesen rendben van :) A pedaljat kiveve persze, azt mar reg kidobtam.
  • mkn
    A nyikorgásból gondolom, hogy a fekete momoról beszélsz. Egy kis segítség ha még nem ismered:http://web.axelero.hu/mozso/momo_m.html

Épp tegnap tartottam karban az enyémet(4x 2 év alatt), mert az asszony már panaszkodott, hogy nem hallja a TV-t a nyünnyögéstől. Sokat lehet gyorsulni is egy kis zsírzás után a precízebb kormányzás miatt, valahogy nem realisztikus két elporladófélben lévő műanyagot csiszatolni egymáson. Mentem is egy tesztet lime-on skippy-vel, amit pár napja kezdtem gyakorolni, és akkor sikerült először padlón vennem az utolsó kanyart.
  • lobz
    Korabban mondott valaki egy tippet, hogy allitgassam a csuszkat a kormanyszognel. Alapbol legalul volt (360 fok), folhuztam 700ra es Lime Rockon sokkal kezelhetobb lett igy a jargany. Vagy csak jobb napom volt :) Amugy momom van, szerencsetlen mar elegge nyekereg :)
  • lobz
    Hm... neked ahogy nezem fullra felmegy a zold csik a gazpedalnal. Most akkor mi van? Mondjuk gondolom nem emiatt kapok 2-2.5mp-t koronkent a nagyoktol de akkor is zavar :)
  • Aceton
  • HaZso
    Kérésre - Solstice Rookie, Laguna Seca :)
  • csige791
    szerintem ha egyszer áthozzák europaba alaser cuccaikat akkor körbejárják az összes hiresebb pályát. Pannonia Ring jó lenne :)
  • Cowek
    Beszarás 2 percnél a kátránycsíkok mennyire ugyanott vannak :-)
    2:32-nél meg mennyire egyformán járnak a futóművek a gödröktől...
    Grat Alex! Szépen összehoztad :-)
  • tomi555
    Ok köszi, megnyugodtam:) Remélem csütörtökön be tudom végre fizetni az éves díjat:D
  • DTap
    Köszönöm szépen!
  • lac coo
    Valahogy nehezen jutnak el európába a laser -cuccokkal ! :)))
  • JuanG
    Azért ez már elég korrektnek néz ki, szép objectek textúrák stb, az eddigi road pályák elég sívárak alapból is, viszont ez a Sebring nagyon jól sikerült, viszket a tenyerem :)))

ejjj egy Nordschleife mennyire király lenne :PP
  • Alexease
    Felert kozben, csak elfeledkeztem rola:)
    iRacing_vs_Real_SkipBarber_Sebring-International.avi
  • Alexease
    A SportingCode-ot erdemes atbongeszni, minden benne van. A #3345-ben van Magyarul is (uszkve), ha esetleg jobb:)
  • Pukkandur
    Köszi, átállítottam. Még a menüvel ismerkedem, mert azt sem tudom mi a különbség a Solstice és a Rookie Soltice között. Ha setupot akarok állítani akkor fejlődnöm kell? Majd utánaolvasok, sok ez most egyszerre
  • Alexease
    Az automata frissitesre figyelj oda (ki-bekapcs), vagy szolj a kolegadnak, hogy az iRacing automatan huzza a kartyajarol a penzt;)
  • Pukkandur
    Köszi a válaszokat! Az én nevem stb adtuk meg a számlázási és fizetési adatoknál de a kollégám bankkártya adataival. Úgy néz ki, hogy így a saját nevemmel fogok menni....
  • Pukkandur
    Kollégám szeme kerekedne ha vásárolnék pár autót, pályát
  • lac coo
    No, hát ha hozzászokok a kocsihoz talán én is ott leszek valahol :)))
  • Alexease
    Ahol en indultam futamon, ott nagyreszt 1:00 es 1:01 kozott voltak. Qual-ban lattam 0:59-est is;) Csak par kort gyakoroltam futam elott, 1:03 ala csak 1-szer tudtam lemenni;)
  • lac coo
    Én megnéztem mit mennek a nagyok ott, kb 1 perc körölitm én ettől első nekifutásra, úgy hopgy alig mentem a Barberral 5 mp hátrány... Nem is indultam semmi értelme :)))
  • Alexease
    Feltoltom...;)
  • Alexease
    Hozzaszolas a YouTube-on, a Sebring - Real vs. iRacing videohoz:

"the person in iRacing was carrying the wrong line EVERYWHERE! turn 1, turn 17, the back esses. there is a lot more time left. neat video, though!"

Magyarul, szarul vettem minden kanyart, foleg az 1., 17. es a visszaforditot, ami sokkal tobb ido lenne, vagyis "trukkos" video;))) Pedig nem, szarul veszem a kanyart, az teny, de megis hozhato az ido;))))) Pedig ha tudna, hogy - szerintem - a legtobben ennel kenyelmesen is ~5 masodperccel jobbat mehetnek:)))) Nincsenek fent idok az oldalon, meg nincs hivatalos verseny a palyaval, de akinek meg van, irhatna koridoket;)

Tegnap LimeRock-on (sikan verzio), qual idoben, 2-3 masodperc hatranyban voltam, az 1 perces palyan:))))))) Versenyben atlagban 3-4 secet kaptam:DDDDDDDD

Ha mar LimeRock es Barber, az 1. kanyar az erdekes:)
    http://es.youtube.com/watch?v=uxQ7v9hz6W8&feature=related
  • DTap
    Alex, ezt a videot nem tudom letölteni valahonnét?
  • DTap
    Én is ugy voltam az elsö hónap után, semmi gond nem lesz.
  • DTap
    Hozzátszem: pokoli gyorsak, de nagyon korrektek is! TJ egyszer idömérö kör nélkül (új hét volt és elfelejtett még menni) lépett be, hátulról indult és mondta, hogy megpróbál feljönni, menjen mindenki ahogy csak tud. Természetesen a warm up-on dobott egy 17.9XX-et "elrettentésül".
    A versenyen nem volt szerencséje, mert összeakadt valakivel. De futam után gratulált nekem, és mondta, hogy reméli "összefutunk" még, és csatázunk egy jót az élen. Meg is történt, kb a verseny 70%-ig birtam vele menni, majd jobbnak láttam visszavenni. A Jeff Bye Jr-al ma volt szerencsém egy oda-vissza elözgetös versenyt menni, de lekörözötteken sokkal ügyesebben "átment", mint én (hozzáteszem már félek a nagyon lassu emberektöl).
  • tomi555
    lejárt a havidíjam, sajna most nem tudom befizetni a dolgot, de ugye nincs semmi "határidő" amíg meg kell újítani? Úgy értem h jöv héten fizetek be akkor is onnan folytatom ahol abbahagytam.. Szinte biztos vagyok benne, de biztos ami biztos:D
  • DTap
    Josh Berry
    TJ Majors
  • DTap
    Csak érdekességként, hogy kikkel lehet "összefutni" Legends futamokon:

Jeff Bye Jr.
  • Alexease
    Nem veszes;) Itt is azert probalok esszel menni, mintha csuszna, porogne;) De azert konnyu hozzaszokni, hogy itt a start, az barmivel padlogaz, fulladas, es "gyorsulas":)
  • Alexease
    Nincs kulon login nev, azal a nevel indulsz, amivel a kartyarol fizettek;) Pl. Özv. Dr. Matusekné Nagymartoni Etelka :))))) A supporttol lehet nev valtoztatast kerni;P

http://members.iracing.com/membersite
    Ide ellatogatsz, beirod a mail cimet es a passwordot, es mar mukodik is. Az oldalrol tudod letolteni es onnan futattni a programot.