25347
  • tilus
    Írd meg a supportnak!
  • Cowek
    Szerintem úgy kellene megoldani a ligát ahogy régen is csináltuk... 1 VIP személy honlapon keresztül beállítja a versenynaptárat, autókat, pályákat, és kijelöli azokat az embereket akik indulhatnak (esetleg engedélyezi azokat akik jelentkeztek).
    A rendszer meg csinálna egy külön ranglistát és statit a ligáról...
    Mindenük meg van hozzá... most is így működik, csak finomítani kellene.
    Olyan zárt liga féleség lenne...
    Biztos hogy nem lehetne warezolni.
  • JuanG
    miért nem lehetne egy szerver kliens?? a kérvényezők megkapnák, és csak azok a regisztráltak léphetnének fel rá akiket "megjelölünk" ... persze a résztvevők ugyanúgy ellenőrizve lennének mint most (iRacing user szempontból), max választható lenne, hogy SR meg stb statok nem számítanának bele, vagy esetleg külön "HunRacing" SR és stb lenne...

vagy innentől kezdve hekkelhető lenne a dolog esetleg?
  • symbol
    reménytelen
  • csige791
    Én Ferrari F430-at irtam a kérdőívre. Hülye vagyok? :)
  • HaZso
  • mkn
    Valaki meg tudná mutatni azt a kérdőívet? Természetesen én már nem kaptam belőle.
  • mkn
    "mkn: ne felejtsük el, hogy a problémákat jól közeltik meg, a koncepció más; azaz, ők folyamatosan dolgoznak mindenen. olyan mint egy nagy cég. vannak akik pálya-készitésre szakosodtak, vannak a fizikusok, vannak grafikusok, vannak programozok. tehát a zászló, a boxkiállás meg ilyenek, nyilvánvalóan készül folyamatosan, mindeközbe ettől független láthatsz készülő pályákat etc. a javitásokat sajnos nagyobb meló elkésziteni hibátlanra mint azt mi gondoljuk. "
    Úgy értettem a problémák hátulról közelítését, hogy külső szemlélőnek úgy tűnhet, nem a fontos dolgokkal foglakoznak, hanem a pénzgyüjtéssel. Valszeg a háttérben az van amit írtál: mennek a dolgok a maguk tempójában. A pályák a scennelésnek is köszönhetően gondolom gyorsabban készülnek mint az autók vagy a program javítások. Reméljük veszenk fel még pár programozót, meg fizikust, mert a pályákat+kocsikat nem győzzük majd pénzzel :D.
  • Mnemomic
    A kérdőívbe én is azt írtam be :)
  • HaZso
    Én sokkal jobban örülnék az Indycar autónak. Igazi összetett bajnokság lenne: road, street, oval, nekem nagyon bejönne...
  • HaZso
    Na ez jó kérdés :-) Futam után biztos nem, a warmup-ra nem emlékszem :)
  • NIBI
    Vagy leintés után?
  • NIBI
    Warp up-on nem volt véletlenül pár incidensed? :)
  • csige791
    nem rakunk ki betat, vagyis majd kirakjuk, de a vége még teljesen angol :)
    Az első verzioban amit kirakunk lehetnek hibak ezert lezs az a "beta" :)
  • symbol
    nah most látom csak hogy hrt raktál ki, azt hittem van már béta a forditásból :) sebaj, kitartást :D
  • symbol
    nah igen, rövidebb bajnokság is lehetne csige, bár nekem egy ismeretlen pályán kbegy hét mire nagyjából megközeltem a jobb magyarok idejét. szal az sem lenne jó. :)

mkn: ne felejtsük el, hogy a problémákat jól közeltik meg, a koncepció más; azaz, ők folyamatosan dolgoznak mindenen. olyan mint egy nagy cég. vannak akik pálya-készitésre szakosodtak, vannak a fizikusok, vannak grafikusok, vannak programozok. tehát a zászló, a boxkiállás meg ilyenek, nyilvánvalóan készül folyamatosan, mindeközbe ettől független láthatsz készülő pályákat etc. a javitásokat sajnos nagyobb meló elkésziteni hibátlanra mint azt mi gondoljuk. és remélem, ha pl a szektoridő elkészül akkor jól is lesz megcsinálva. pl rendezheted a köreid szektoridők alapján, best of-os kört számol (bár telemetrián motec szintú részletesség is jól jönne), és sorolhatnám.

jó lesz ez alig várom. bár bevallom ugye van már 3-4 készülő új járgány és mit ne mondjak, húzós lesz remélem értik mit tesznek, silver crow-nal is nyomnám ha lenne rá elég induló, sajnos nem nagyon, mert még sok a rookie. mi lesz ha jön még pár járgány? :/ halászni kell majd az olyan futamra, ahol vannak elegen, hogy én is izgalmas futamot futhassak, ne alázzanak porig, illetve ne verjek szét senkit. :)

csige: kössze, töltöm is le :)
  • csige791
    Talán lehetnének rövidebbek a bajnoksagok.
  • mkn
    Én is örülök ennek az autónak, és azt hiszem egy elég okos és megfonolt üzleti döntés van mögötte. Elsősorban mézesmadzag a GPL-esek még mindíg elég népes táborának, (akikből sajnos eddig viszonylag keveset látok az indulók között) mert így már benne van a levegőben esetleg egy '67-es gép megjelenése is. + Ha jól tudom az rF '79-es modja is nagyon népszerű(volt?). Szóval tudják ezek hogy mit csinálnak, még ha kicsit hátulról is közelítik a problémákat: replay, zászlók, pit használat helyett újabb autók+pályák. A Lotustól biztosan várnak annyi új indulót, hogy ne legyen gond még egy szervert feltölteni emberrel. Az meg kiderül majd, hogy sikerül-e nekik, de szerintem igen.
  • RedRiot
    Hmm, elgondolkodtató. Eddig én is úgy gondolkodtam, hogy legyen minnél több autó, az csak jó lehet. De az eddigi iRacing rendszer szerint minden autóhoz külön bajnokság tartozik.

Ez lehet hogy szétaprózná a mezőnyt. Mint az rFactorban: a sok mod ezerfelé szórja az embereket, és van egy csomó szerver 3-4 lézengővel. És még mindig jobb egy teltházas verseny az über-kotvány, befőttesgumi-meghajtású pontiekkel, mint egyedül körözgetni egy álomgéppel.
  • csige791
    magyarul

A FIRST forditasa sajna nem készult még el, sok benne az olyan szó ami nem teljessen érthető ezért lassítja a fordítás sebbeségét. sorry
  • Mnemomic
    Hi!!

Na ennek a 79-es Lotusnak nagyon örülök! Jó járgány lesz tuti nagy tapadással a szoknya miatt-be is tiltották annak idején :)
  • symbol
    ezzel a free szerver, vagy saját bajnokság tök jó dolog.
    de a hátrányai gondolom mindenkinek ismertek. heti x alkalom csak, a bajnokságban résztvevők soha nem fognak mindig pont akkor ráérni amikor te, vagy ő, vagy ő... sokkal nagyobb kötöttség, etc. jó dolog, de nekem a mostani rendszer a saját hibáival (melyeknek egy részét magam idézem elő) tökéletes. inkább p(e/i)tting, meg a többi legyen meg. ez az új járgány nagyon tetszik... :D külsőre is csini, meg minden, sokkal jobban megfog mint a mazda :) gondolom azért ez is tapad rendesen, érdekes lesz skip után erre váltani :D már ha lehet :D

egyébként jöhetne valami GT autó is, bár őszinte leszek. ha lenne 20 autó mondjuk... sok mindenki mással versenyezne az adott órában. hát szóval még mindig nem vagyunk 5000-en. :/

valaki azt mondta, ha majd jön a nascar kocsi jön még egy csomó ember... kérdem én a late model nem elég nekik? kezdésnek bőven elég kihivás az is. nem sok balfácánt akarok, hanem azt akarom, hogy minnél többen nyomjuk, mert az jó. egyébként is jóformán csak délután és este lehet futamot menni. meg éjjel egy ideig. ami nem gond, de ne szakadjunk 20 felé a sok kocsival :/
  • Alexease
    Naluk lehetne inditani szervert, a Members reszen. Valszeg erosen korlatozva lennenek a dolgok (kulon fizetos, Class/SR/IR fuggo, mittudomen:)) Nincsenek reszletek.
  • lac coo
    De az a free szerver hopgy lenne? Ők adnák ott is a szervert? Gondolom nem ,mert azt nem győznék.....
    Ha meg saját szervereken indulna , azt nem lehet , hogy nem fogják engedni a varez miatt ?
  • nadatomi
    Csak az volt a baj, hogy Lime Rockon, már 1:05-öket mentem, most meg tanulhatom Lagunát.
    Na mindegy, holnap nekiállok.
    Azt tudom, hogy oválon is lehet menni!

Kössz a gyors választ!
  • Toya
    Hetente változnak a helyszínek.
    Kezdőként az alap Pontiac és az alap Legends autó az elérhető számodra. Ahogy fejlődsz úgy elérheted majd a Pontiac és a Legends autók kicsit komolyabb változatát, amelyeken már néhány dolgot állítgatni is lehet majd.

A többi autóért pedig fizetni kell.
  • nadatomi
    Mégvalami!

Körrekordokat hol tudok megnézni? Azt tudom, hogy a saját bajnokságomét hol lehet, de más nincs?
  • nadatomi
    Sziasztok!

Múlt hétfőtől van meg a sim. Eddig sajna nem igazán látom át, hogy milyen versenyeken mehetek. A múlt héten elkezdtem a iRacing Solstice - 2008 Season 3B bajnokságot!

Azon a héten csak Lime Rockban lehetett versenyezni, most meg csak Laguna Secaban! Lehet valahogy másik bajnokságba is kapcsolódni?

A Pontiacon nem lehet semmit sem állítani verseny előtt? (csak teszten) Vagy csak ezért, mert Rookie vagyok?

• lac coo
    Vajon Intel- BMW Sauber mikor várható ?! :DDDDD
  • HaZso
    Na ezt magyarázza nekem meg vki: Laguna Seca, pole, nyerek, 0 incidens... és levont a köcsög 1 századot... :D
  • lac coo
    Azt tudom...! :DDDD
  • Alexease
    En megveszem, meg ha egyedul autozom, akkor is;) Ha lovasszekeret tesznek bele, az is kell:D
  • Alexease
    De ha lesz free szerver lehetoseg (elvileg barki, barmit indithat, remelhetoleg auto/palya megkotesek nelkul) akkor lehet majd tolni;)

Nem tudom, hogy vannak-e kulon kategorias versenyek (auto vs palya) C-Class felett. A versenynaptarban ami megjelent es amit en latok a Series resznel, ott csak C-ig vannak cuccok. Lehet, hogy C-tol felfele, mar ugyanaz, nincs ujdonsag, mar csak kategoria, nehezseg beosztas. De lehet, hogy csak azert nincs, mert B/A versenyzo sincs egyelore (eddig a legmagasabb a C, Ok voltak a hivatalos teszterek, pl. Toya).
  • lac coo
    Gondolom ez A kategoriás lesz, odáig meg soha nem jutok el, vagy ha el is jutnék, 1 órát nem igen tudok-akarok egyfolytában tolni, főleg nem profikkal :)))

Szal hiába vannak ilyen jobb autók , számomra gyakorlatilag értéktelenek ,feleslegesek ;) Meg sem veszem, minek ... De gondolom ezzel többen lesznek így :)))
  • Alexease
    Attol fuggoen, hogy mikor kezdtek el csinalni, es mikor szeretnek kiadni, nehany honap;)
  • Alexease
    Ehez szerintem Watking kell es Long Beach:D
  • Alexease
    Nem kerdeztem semmit:DDDDD
    Ma meg nem logoltam be, azert kerdeztem hulyeseget:) Sorry:)
  • Alexease
    Ezt hol latod?
  • viziloitato
    Mikor lesz ebből a Lotusból valami?
  • lac coo
    Jól látom ,lesz 79-es Lotus F1 verda ? Igazán jöhetne Zolder is mellé :)))