25347
-
#3240 Ha ezek jelentik neked az etalont, akkor valami gond van:))))
Neztem en is videokat, hogyan mennek, de az egy vicc basszus... Az egy dolog, hogy ha valaki gyors es pontos, vagy nagyon gyors, vagy "UFO" (akik extra gyorsak de meg "normalisan" mennek), de ezek az extra hotlap videok mar nem az autovezetesrol szolnak;)
Amikor a szuper szimulaciot, fizikat reklamoztak, eppen az ilyenek miatt remenykedtem, hogy ennek a stilusnak, hozzaallasnak a nagyresze kivitelezhetetlen lesz. Ezert rinyalok mindig a kuplung, a normalis valto, a teljeskoru, normalis meghibasodas, kopas, melegedes hianya miatt... -
#3239 Persze hogy rondan, mar az elejen irtam;) Ez szamitogep, szimulator, vagyis "jatek":) Ha tudjak, addig gyurik amig ki nem taposnak belole mindent, ki nem hasznalnak minden lehetoseget;) Szamomra teljesen hasznalhatatlan es ertelmetlen... Talan ha lenne meghibasodas, valamit vissza lehetne venni ezekbol, de mindig lenne egy kis resz, amit ki lehet hasznalni.
-
#3238 jaja, az online rángatózás mindenkinél megvan :) -
tilus #3237 hü, bocsi, az utóbbi még a régi 3assal készült, azt ne nézd :)
Mindenesetre a legjobbak NAGYON finoman mennek, nem csúszkál az autó csak finoman sordódik.
-
tilus #3236 1:03.1 -
tilus #3235 1:03.0 -
tilus #3234 Ne nézd online őket. Nem pontosan ugyanazt látod amit csinálnak. Keress egy youtubeos vagy blip tvs videót. 03-as időt stabilan nagyon szépen lehet futni.
Első kanyart félreváltotta:
1:03.0 -
#3233 az unatkozós részben igazad van :D sok is és nagy is a kihivás :)
egyébként nemtom, én skippivel ahogy javulok, úgy veszem szebben a kanyarokat, amikor már csak azt hallod hogy csűszik, mintha dróton húznák :) nah szal az nagyon szép :) szó sincs rángatásról skippivel :)
szerintem szépen vezetve is lehet igazán gyorsat menni. :) -
#3232 a privát hülyeség. az nem is fér a koncepcióba. és jelenleg csak hátránya lenne. hálistennek akkor erre se pazarolnak jelenleg időt. :) -
#3231 Hát, nézegettem egyesek hogyan mennek szolival 1:04 alatti köröket. Megmondom: baromi randán. Fertelem ahogy az autó rángatózik, csúzsik, nyikorog az ilyen körök alatt, visító hármasban, keresztbeállt 4-esekben. Ezt elnézve soha nem fogok ilyen köröket menni, ebben a vezetésben nem sok élvezet van számomra.
Nekem van most Szoli, meg a legendás mosóteknő. Ez már most sok, csak szoliztam eddig, nem volt időm mellette mosóteknőzni, az advancedbe bele se kóstoltam, a skippit ki se próbáltam még. Számomra már most túl nagy a kínálat, felét se tudom megvalósítani annak, amit szeretnék !! Így nem is értem, hogy akinek több autója is van, hogyan unatkozik? :) -
#3230 Szerintem akkor meg még jobban le fog csökenni a létszám, legalábbis nem hinném, hogy memberekre rá lehetne kényszeríteni hosszú hetekre azt amit nem szeret ...Bár gondolom mivel most "IR Láz" van jönnek újak helyettük , egy darabig legalábbis ... -
tilus #3229 Pedíg egy jó darabíg nem lesz, legalábbis Dave ezt mondta a privát szerver/liga kérdése a legutóbbi interjúban.
-
#3228 ..És pont ezért van kevés ember, privát szerver szerintem elkerülhetetlen ... -
tilus #3227 Én a skippyben mindíg találok elég komoly embert, Solsticeban is.
Többiben nyilván nincs elég, mert nincs elég C-s licensz.
Pont ezért nem lehet akármikor, akármivel, akárhol menni. -
#3226 A sikert akár mérheted úgy is, hogy rohadt kevés a játékos ! :))))Szóval egyfelöl helyeslitek, hogy nem a "sikerre" hajtanak, másfelöl meg több játékost szeretnétek :)
E miatt aggódtok folyamatosan, és valóban még inkább fel fog hígulni ahogy több lesz az autó ...
(Nem is értem miért a cég dollárban mérhető hasznára gondoltatok, mikor sekerességet említettem, gondoljátok kicsit is izgat hogy állnak anyagilag :)))) -
#3225 Persze igazából én nme tudom minek sírok, mikor engem ez az egész pontrendszer, meg "iskola" és a többi dolog egyáltalán nem érdekel :)))
Ami bosszant ( és gondolom ezzel sokan lesznek-vannak így) az az, hogy nem mehetek azzal de fóleg ott és akkor amikor akarok ...
Grafikát meg hangot ezért nem említettem mert az nekem majdhogynem mellékes, a fizika kárpótol ....Mondjuk mostanában nagy szokás lett régi motort foltozni, ez nem biztos hogy jó, de ez van ... -
tilus #3224 Nem nagy sikernek készült a progi, ezt a lehetőséget akkor vetették el amikor nem kerestek kiadót.
Ha évente megduplázzák az előfizetők számát, az már elég sok sok évre. Az első 2 évben negatív mérleg egy komoly vállalkozásnál nem okozhat gondot. Ha beindul a Nascaros reklám gépezet, akkor nagyon nagyon sok új probálkozó jöhet, de a demo esetén is. Kérdéses, hogy mennyi lesz a tartós előfizető, de én a baráti körömből levontam azt a következtetést, hogy aki autóbuzi és vmi lövése van a számítőgéphez az amint kipróbálta előfizetett.
Biztosan eltelik pár év a következő grafikus motorig..addig biztos lesz 1-2 frissebb effekt, nekem így is tetszik, GTR EVO is csak esőben szebb, GT5Phoz viszont hasonlítani se lehet, akinek az kell úgyis azt veszi.
-
#3223 ennek igazán örülök, annak pláne hogy vannak gazdag ipsék, akik normális, új dolgokba is képesek belefektetni, akár szórakozásképp is.
gondolok itt arra, hogy mostanság divat hobbyból focicsapatot venni pl :)
f1-es autó meg jal, LFS-hez is van egy BMW és tök jó ott is tuti, persze nem iRacing. Sval bármi lehet. a jogokat meg kb letojom amik ilyen drágán adja börnie bácsi. meg úgy őszintén.. minek ide hivatalos F1 licensz?
az iRacing szerintem arról szól, hogy egyforma kocsikkal meg minden, azonos körülmények között. ki menne mondjuk egy idei Hondával? noszensz.
jó lesz ez nagyon. a pályákat európaiakat idővel szintén "megvehetik".
és biztos vagyok benne, hogy idővel meg is fogják. mért? mert egy idő után amcsiból is elfogy az értelmes pálya, aztán ha meg már megcsináltak pár f1-es kocsit, tuti megcsinálják majd monzát, belgiumot, etc :) mert a pályakészitők ezért vannak. közben meg lassan fejlődik a program.
azt állitani, hogy csak a fizikája jó az iRacingnek, abszurd. Jó a grafikája, a hangok, a fizika, a rendszer, a menürendszer, statisztika, a versenyek, a közösség, etc.
most is valami hihetetlen futamom volt. még az előzőnél is jobb. nyomtam mint a meszes és sikerült futamon 49.8-at mennem. :) szombatig ez még javulhat. kőkemény futam volt (nekem :D). :) -
#3222 Jó ezekben egyetértek veletek, de amit most látok az nagy nulla a fizikán kívűl, és a sok igéret :))))
Csak azt mondtam, ha ennél nem lesz lényegesen jobb a körítés ,soha nem lesz nagy siker . -
#3221 F1 nem valoszinu (de Amcsit nem is erdekli:P), de NASCAR elobb utobb elkepzelheto (Indy-vel egyutt). Vagy ALMS:)
Megszallottaknak lett kitalalva (legalabbis hosszutavon), a "GameStar" stilusu brigadott eleve hanyagoljak, nem celkozonseg. Itt nem az a cel - mar csak a hatter cegek miatt is - hogy minnel elobb, minnel tobbet forgalmazzanak, keressenek rajta.
Ha "igazi" szimes vagy, szeretsz vezetni, versenyezni, foleg online, melyik lehet a nyerobb:
- az iRacing, bar draga, es latvanyelemekben hianyos?
- vagy a SimBin fele evente 2x kiadott program (2x8000 HUF, jo persze, tudom abbol van warez:DDDDD), olyan amilyen autokkal, palyakkal, fizikaval es online lehetosegekkel?
Nezhetjuk ugy is, hogy ha eddig is megvettel 2 programot evente, akkor azokat warezolod (ugyis ugyanaz:D), a megmaradt penzt meg befizeted iRacing-re;)))))))))) -
tilus #3220 F1 már készül, ha hystoric is..nem kell hozzá semmilyen licensz, csak 1 csapat aki adja az autót hozzá! Ez már megvan John Henrynek..van pár nascar autója, bármelyiket betehetik. Cup car, Truck, amit akarsz maximum úgy fogják hívni hogy Iracing Cup Car...mint ahogy Iracing Late Model is van már :)
Egyébként egyetértünk, de annyit kapásból tegyünk hozzá, hogy a legtöbb, legjobb minőségü verseny ITT van, a többi racing game nyomába se érhet ha az autókat pályákat nézzük, vagy a versenyek minőségét, mennyiségét, tisztaságát. Pl netkar volt ennyire szigoru, de hol van most, sehol :( hetente 1 bajnokság 20-30 emberrel.
Nem megszállott nem fogja ezt nyomni, vagy azzá válik, vagy elmegy..
De mennyi autó megszállott van a földön? Nem 5000, nem is 500.000 :)
Várjuk csak ki, addig is nekem bőven van elég lehetőségem versenyezni.
Tetszik a Legends roadon, a skippy irgalmatlanul jó, mazda se rossz, a radical egy isten, és ha végre engednek a nyomásnak és lesz Solstice turbo (GXP) akkor a kezdő autó se lesz annyire láma, aztán jön a Rolexes autó, meg az F1...minden lóerő igényem kielégítve, ha egy ferrarit vagy porschet is bedobnak.
Ne feledd, hogy 5 év után még mindíg 200$ körül adnak egy NR03ért ebayen, az olcsóság relatív.
-
#3219 "...ha nem lépnek valami nagyon populárisat..."
Lehet egyre gondolunk ? :))))) De egyelóre csak a sok "ha" van :D -
#3218 Nem kell felteni oket, vannak szponzorok, cegek, csapatok mogottuk;) Mutass egy masik jatekot, amiben ennyi hivatalos palya van, ilyen minosegben, a reklamtablakkal, az auto es marka nevekkel egyutt! A mar bejelentett de meg el nem keszult autokkal egyutt, mar azok darabszama is meguti az atlag mercet;) Mar mas jatekoknal is voltak, vannak fizetos, dijazott futamok, itt ennel, egyertelmu a megoldasa;)
Amirol tudunk, az meg 10-12 palya(!), es 4-5 auto. Es ez csak szaporodik. Ott a Kart, amit beterveztek, nem hagyjak ki. Minnel bovebb es szinesebb a kinalat (auto, palya), annal nagyobb erdeklodesi kort tudnak elerni.
Es lehet, hogy meg a hivatalos versenyiskolak teren meg nem is volt reklam, nepszerusites. Mivel meg "felkesz" a program, ebbe meg sokminden bekerulhet (mint mukodes), es sokminden kiforrottab lehet (mukodes, fizika, szolgaltatasok stb.).
Ha jol sikerul es lesz/van valami koze az igazi autokhoz ami benne van (fizika, kezeles, menetteljesitmeny stb.), akkor olyan retegeket is elerhetnek, akik eddig nem is szimeztek, szamitogepeztek. Pl. 1-1 hetvege LimeRock-on, berelt autoval 1000-1500$. De ilyen palya, versenyzo iskola, verseny, teszt tucatjaval van Amcsiban. Es nepszeruek. Ha kesobb ezeknek egy reszet meg tudjak gyozni, hogy ket 1000$-os autokazas kozott virtualisan is gyakoroljanak, versenyezzenek, mar megerte;)
Radasul, az nem Magyarorszag, hosszutavra terveznek, nem ebben az evben akarjak viszontlatni a befektetett penzuk tobbszoroset;D
A GPL-lel, NR2003-al a mai napig vannak versenyek, bajnoksagok, fizetos (!) szervereken. Ha levonom az eddig adott kedvezmenyeket az eves elofizetesbol (60+15$), akkor mar alig 10000 HUF az eves elofizetes, ami mar "csak" 2-3-szorosa egy atlag szerverdijnak. Es ha a nyujtott szolgaltatasokat, verseny lehetosegeket nezzuk, mar nem is biztos hogy annyira sok;)
Az LFS 6(!) ev alatt jutott el annyi liszenszig, ami van neki. Igaz, csak 1x 10E HUF, de azert mit kapsz (palyak, autok, szolgaltatas)?
De ha mar osszehasonlitas es penz:)
Az rF is csak 10E HUF, evekre szol, rengeteg moddal, de ha valaki rendszeresen online szeretne versenyezni, az ismet ~4000 HUF/ev es/vagy szervezes, keves futam stb. Mindenki ismeri a helyzetet: lehet indulni ligaban, 1-2 heti 1 futammal, fiz idopontban, sikerul ahogy sikerul, vag lehet napi szinten szervezni, es jo ha 4-5 ember osszejon;)
De ott az SimBin "sorozat", arra is eltapsoltam az utobbi idoben nehany 10E forintot (GTR+GTL+GTR2+RACE+RACE07+GTR:E = ~45000 HUF). Es ha indultam volna ligaban is az elozo evekben, az meg plusz ~15E HUF:)
Jol elkanyarodtam a tematol;)))
A lenyeg, hogy ha ugy erzik nepszerusiteni kell, megfogjak tenni. Lehet reklamozni, ki lehet adni ingyenesen "demot" stb. Szerintem megoldjak;)
-
#3217 F1 tuti nem lesz . De szerintem Nascar sem ,legalábbis nem licenszelt, az meg mindenre jó csak marketingre nem :D
Az én véleményem szerint a játék ilyen: fizika nagyon jó ( pár árkádba is röhelyes megoldástól eltekintve..) ,minden más még gagyi ...
Az egéysze rendszer nagyon unalmasra van kitalálva, aki nem "megszállott" hamar ráun, ráadásul ezért még nem keveset fizetni is kell .
Mert akárhogy csűritek csavarjátok rohadtul korlátozva vannak a lehetőségek ! -
tilus #3216 Most nehogy megsértődj, de olvass bele a főrumba.
John Henry elég eltökélt, ha akarja 10.000 év múlva is lesznek szerverek, az a pénz 1 hét alatt befut a Red Soxtól.
Eleve az a terv hogy 1 év múlva indul a marketing gépezet, addígra lesz kész olyan mennyiségü és minőségü tartalom amire sokan nem tudnak nemet mondani (nascar, f1)
Csak képzeld el, ha a Nascar csapatát átnevezi Iracing teamre..vagy csak felrak egy iracing logót valamelyik autó motorháztetejére, netán körbeplakátozza a Red Sox pályát, demórol nem is beszélve.
Igazi csapatok is rákattannak előbb utóbb erre a minőségre..tudtommal jelenleg 2 csapat van F1ben, aki Netkar enginel nyomja..persze ehhez még egy csomó dolognak el kell készülnie. De itt az idő NEM akadály, erről szól a project az elejétől. No time pressure.
-
#3215 Ilyen dolgokról csak náhány tucat ember álmodik :))))
Így is olyan rétegjátékra sikerült, hogy ha nem lépnek valami nagyon populárisat, két éven belül szerverre nem lesz pénzük .... -
tilus #3214 majd a pro ligában lehet álmodozni ilyenekről is...talán.
-
#3213 futam végeredmény
gyerekek ez álom volt. értitek. autóverseny nagybetűvel.
3-an csatáztunk egész futam alatt, volt hogy egymás mellett, meg mögöttem, 2-3-4 tizedre majdnem az egész futamon, volt, hogy az előttem levő megforgott a nyomásra, erre úgy kikerültem kigyorsitáskor, hogy nem hittem a szememnek. szemrebbenés nélkül mentem tovább. nem a legkeményebb mezőny volt, de hozzám most passzolt. óriási csata, nagyon korrekt volt mindenki. és valóban. online (is) meglehet tanulni versenyezni. számitanod kell az ellenfeled reakciójára, esetleges hibájára, következetességére, mindenre. a kód pedig annyira-annyira jól sikerült, hogy el sem hiszem. abszolút megéri az élményt. ilyen sehol máshol nincs szerintem. a többi szimulátor azt mondom, fasorba sincs, azz LFS-sel együtt. az árkülönbség jelentős, de jelentősen jobb is a cucc. a pályákra szavam nem lehet pl.
és milyen lesz ez később :) omg... :)
más:
a boxutcai sebességtullépést néha elnézi a gép. pár mérföldperórát nem vesz figyelembe. tom most sokan kiröhögtök és utáltok, de hm. jó lenne, ha virtuális pénzzel djaznák a helyezetteket. valamint szerintem egy idő után az lesz az igazi karrier-mód, amiben x pénzzel indulsz, x pénzt be kell föccölnöd az első futam indulás nevezésére. aztán ezt vagy visszahozod vagy nem. aztán ugye, senki sem milliomos, egy idő után vigyáznod kell a motorra, mert megfőhet, és nem tudnál "újat venni" a következő futamra. etc.etc. lehetnének virtuális támogatók is.
persze ez csak akkor lenne az igazi, ha hetente egy futam lenne mint a valóságban... ez lehetne egy külön néven kezelni, külön iRacing modként. bár akkor nyilván sokan arra az egy futamra gyúrnának. és lehet elnéptelenedne a sima mezőny. hm. mégse. esetleg megoldás lehetne, ha az aktuális, heti pálya utolsó napján lenne egy futam. körkérdéssel lehetne szavazni milyen időpontban legyen. aztán egész évben akkor lesz. sajna úgysem lehet mindenkinek jó az az időpont. :/
nah sry befejeztem :D -
tilus #3212 Itt is volt erről szó, és az előfizetői szerződésben is le van irva, hogy havi jelleggel előfizetsz. Előfizetésedet átállíthatod negy, fél és egész évesre is, de akkor van lemondva ha lemondod: cancel, vagy lejár az előfizu, azaz auto billinget kell kikapcsolni. -
#3211 Én más kártyájával fizetgetek :). Ő utal, én adom a kp-t. -
#3210 Ahogy itt olvasom azért ez nem egy korrekt dolog, hogy külön ki kell kapcsolni az automata fizetést. Aki meg szeretné hosszabítani úgyis megteszi, aki viszont nem attól ne akarjanak többet lehúzni!
Mivel Maestro kártyám van nem tudom róla levonatni a havidíjat.
Gondoltam megkérek valakit a környezetemben az átutalásra, de ez kicsit elbizonytalanít...Nehogy más kártyájáról játszak már egész évben -
#3209 A beállításaidnál keress egy olyan gombot, hogy autobilling na ott tudod kikapcsolni. -
#3208 Hali!
Hogy tudom lemondani az előfizetést, mert ma levonta a kártyámról a pénz de most nem lesz időm játszani, és nem akarom hogy október végén is levonja a kest! -
#3207 Valóban a feltartás néha nem tesz jót, de ez csak nézőpont kérdése.
Volt már versenyem, hogy 3. helyen autóztam és az előttem haladó megcsúszott. Akkor én felzárkóztam mögé és addig bújtam mögötte amíg el nem fékezte az egyik kanyarban annyira, hogy majdnem én is elhagytam a pályát, mert annyira követtem :D Aztán akkor ő jött mögöttem és nem, hogy lassabb köröket mentem volna, hanem pb hegyeket :) A verseny után kb 10 hozzászóláson keresztül csak arról beszélt, hogy mekkora csata volt és, hogy milyen korrekt versenyző vagyok. Az igazság az, hogy egyszer én is elfékeztem és éppen elfért mellettem, de nem kellett félnie és ezt tudta is, hogy nem zárok rá ha már ott van. Utána visszaelőztem és tartottam a helyet a végén derült csak ki, hogy nem második hanem első lettem így már érthetőbb volt számomra a lelkesedése ahogy próbált megelőzni :D
Olyan adrenalinbomba volt ez nekem, amit ritkán éltem eddig át. Igazából nem voltam még tisztában az autó határaival, a fékem már akkor is rossz volt, de elhittem, hogy meg tudom tartani a helyet és meg is tettem. Készítettem róla felvételt majd kirakom youtube-ra ha lesz egy kis időm. -
#3206 youtube - IRL race
egyszerre két ember mellett mentem el tegnap, kicsit elszállt az agyam, egyszer megforogtak előttem, amiatt ki kellett csúsznom, visszaestem aztán meg feltartott egy körönként 5-1 secel lassabb (hiába bújtam be mellé néha, lett egy pici car contact is) aztán végül asszem azon a futamon 8 hibával zártam itt meg megpróbáltam felzárkózni miután a blokkólót nem tudtam megelőzni és igyekezetemben eldobtam a kocsit kicsit.
poén az egészben, hogy feltartani tényleg hülyeség;
a futam végeredménye
a blokkernek, Giuseppe Curcio-nak, 19 incidense volt a futamon!! :D
valszeg nemrég kezdte el gyaksizni a pályát, de akkor meg ne akarjon már "velem" menni. meglett az eredménye :)
mellesleg, nem is olyan rég, valaki hibázott előttem, feltarthattam volna, mert mögém került és lehet meg sem tudott volna előzni, de 2-4 tizedre volt két körön át, aztán elengedtem, mert egy egész jó kört futva is rajtam tudott maradni, egy 49.5-ös idővel. (én akkor csak 50.3-4-eket tudtam) a végén megkérdezte mért engedtem el. :) meglepte :) -
#3205 passz én sem tudom :/
alex: jaja, korrekten fogalmaztad meg. egyébként valahol meg kell húzni a vonalat, mert ha tegyük fel napi 5 verseny lehetne csak akkor azért arra gondolom elég sokanjelentkeznének átlagban, mintha napi 12 futam lenne. de ha pl csak napi kettő, vagy egy, akkor is tuti sokan lennénk, csak sajnos az az időpont nem biztos, hogy mindig jó lenne. jó ez az óránkénti cucc. én a későbbiekben tervezem, hogy kevesebbet iracingelek :D (bár lehet rácáfolok :D), de jobb eredményekkel. skippit és a pályákat még tanulom, kell a sok futam. és kell a sok futam a többieknek is, ha nem nyomnák sokan, sokat napi szinten, azzal mindenki szarul járna. :) bonyesz dolgok ezek, kiv lennék már mikor lesz új javtás :) a létszám meg hát jah, LFS-ben vannak 100ezren? aztarohadt'.
én elégedett lennék már 15000 emberrel is úgy egy év múlva :) az annyit jelentene, hogy kb minden kocsira, bajnokságra jutna megfelelő mennyiségű ember esténként :)
különben meglepődnék ha ez az 5000 létszám egy pillanatig is csökkene, bár kétlem, hogy ezt a fejlesztők zokon vennék, a projekt fut, ennyi pénzt más formában nem tudnának tőlünk sem beszedni, igy vagy úgy de nekik is megéri ezt csinálni, pl azzal nem sokra mennének, ha kiadnának egy játékot poton 5000 ft-ért, aztán ennyi. az gondolom megint bukás lenne.
minnél több a bevételük annál jobb nekünk is. :) -
pasztor #3204 Apropó heti egy verseny.
Ma este Modified verseny USA Speedway-en? Én 19:15-kor versenyzek. -
#3203 Talan a 5000 ember eleg is lenne egy HC szimhez, futamokhoz, bajnoksagokhoz stb. (hogy uzletileg milyen, az mas kerdes:P). De a hosszutavu letszamot sokminden befolyasolja. Nem tudom, ezek kozul mennyien vannak 1-1 honapos liszensszel? Mennyien fogjak 1 evre megujitani?
A letszamot erosen csokkentheti a versenyszellem lankadasa is. A programot valszeg HC szimnek terveztek, gondoltak, nagy letszamra, "komoly" felhasznalasra. Vagyis ha valaki 1-1 heten rakeszulne 1-2 versenyre, komoly futamra, klasszikus bajnoksagra, liga szinten, akkor OK. De a legtobben "jateknak" hasznaljak, ujdonsagkent, minimal tartalommal, azon az 1-1 palyan, 1-1 autoval, napi tucat versennyel;) Igy gyorsan meg lehet unnni;) Elvesz az igazi bajnoksag, a liga, a futam kihivasa. 1-1 verseny mar csak egy nagy hotlap-run:D
Ahogy a topicban olvastam, hogy valakinek keves az orankenti futam, es gagyinak tartja;) LOL mar:D Valszeg nem azert talaltak ki az orankenti lehetoseget, hogy valaki leuljon, aztan jatszon folyamatosan, hanem azert, hogy a nagy letszamot (ami nem nagyon van:D) es az idoeltolodasokat kiszolgaljak. -
#3202 A szimes/iR-es letszam kerdese erdekes, arra en is kivancsi lennek;)
Hogy a 4-5000 ember sok vagy keves, az jo kerdes.
Gozom sincs, mennyien vettek (NEM letoltottek, warezoltak, hasznalnak!:P) meg egy rFactor-t. Az LFS-nek elvileg ~100E liszensze van, de mar 6 eves program. Raadasul az iR 3-4-szeresebe kerul egy masik programnak, evente, es meg demo sincs. Hiaba reklamoznak be sokhelyen - pl. GameStar, ahogy irta valaki, de az raadasul a fiatalabb korosztaly lelohelye, elsosorban warezrulez:P -, az emberek nagyresze egy olyan programert nem hajlando kiadni 5-6000 Ft-ot, amit mar evek ota hasznal rendszeresen, nem hogy egy minimal tartalomert, "ismeretlen" autokert, palyakert, 1 honapra 3-4000 Ft-ot;)
De ha nepszerusitenek, lenne ingyenes demo, meg akkor is erosen kerdeses, mennyien adnak ki 1 evre ~25000 Ft-ot erte;) -
lboyongo #3201 nem tudom azonnal ki veszi-e azokat akiknek lejárt az előfizetésük, vagy csak egy idő után. Nehezen hiszem hogy egyből kiveszi, mert ennyi emberből a délelőtti (CET) órákban nem tud összejönni egy hivatalos soltice (6 fő) futam. Oké hogy nincs már nyáriszünet, de 6 ember azért nem is a világ:)