25347
-
#3321 Na most mia tök van? Asszongya: választható verseny: Laguna Seca. Kiválasztom, erre bedobja visszaszámlálással Limerockot !!! Most akkor???????? -
#3320 LOL :D most ezzel nemtom mi értelme volt szenvedni :D
inkább fel se vette volna :d lehet poénvideó akar lenni :D -
#3319 Gondolom, az ilyenektol kell felni a versenyen;) Neki ez a "Quick lap around Sebring.";) Raadasul XBox360 kontrollerrel;) Erdemes vegignezni;)
http://es.youtube.com/watch?v=JGfJIRK7un4 -
#3318 500-2500$
http://www.skipbarber.com/ -
#3317 jaaaah :D
hmm :D tuttam' amcsiban jobban élnek :D mostmár tuti költözöm :D -
#3316 3 doboz cigi ... :DDDD -
#3315 nagy vagy mester :D
nincs pénz a kártyán, de eddig látványra, stilusra mindenhogy ez tecc a legjobban :D
egy ilyen járgányba mennyibe fáj a beleülés? :) -
#3314 Közben megtaláltam :)))Amúgy tuti , csak annyira tömörítve van, hogy semmit nem látni .... -
#3313 Igen, nem art, ha van video is hozza
-
#3312 ..aztán meg a linkelés is szopatott ....! :DDDD.
Délután én is néztem Sebring-Barber videot, le mertem volna fogadni, hogy megcsinálod :))))Iracing vs Real -Sebring- Skip Barber -
#3311 iRacing vs. Real - Sebring International - Skip Barber
Akinek esetleg meg nincs meg a palya/auto, annak a (szokasos) osszehasonlito video;)
Ezzel azert egy kicsit szivtam:P 15 mert pont volt a palyan, 2-3 kor alatt sikerult szinte az osszeset tizedre pontosan belonom. De az utolso kanyarral (nagyivu, celegyenesre rafordito) meg szivtam egy keveset:) Ott +-2 masodpercet is lehet rontani, mashogy venni, es az auto hatulja is kellemesen bele tud uszni a gumifalba:)) A 11. korre sikerult:P
Azert erdekes, hogy ha magamhoz kepest 90-95%-ban tolom, normalis valtassal, pedal hasznalattal, semmi csusztatas, drift stb., akkor minimalis a kulonbseg az igazihoz kepest:) Persze a ficko egy kicsit lassabb is volt (az elotte levo 2 auto ~2 masodperccel gyorsabb):P iRacing stilusban, erre legalabb 5 masodpercet lehet racerni:DDDDD
Aztan meg a Vegas is megszivatott:D Nem akarta beolvasni a videot, aztan szethullott a kep, a vegen meg nem akarta kirenderelni az egyik oldalat:O 3x tomoritettem ujra, hogy jo legyen:) -
#3310 Azt a csúszkát tekergettem én is, de nem jöttem rá mit csinál .... -
#3309 az eheti sr pontjaimat a kalibrálás miatt hajigáltam el, 3 napig tartott visszaállítani a kormányt, pedálokat, ahogy régebben szerettem, nagyon hülye dolgokat művelt a kormány pl a sebességfüggés miatt. Ami tuti, nekem bejön, már megszoktam: agresszívabb a kigyorsítás, ha gázpedál kalibrálásnál a játékban csakis addig nyomod be, ameddig a zöld csík fullig nem szalad. Ez kb 70% pedálbenyomásnál így van. Utána fékpedál, meg kuplung, majd done. Szerintem, ahogy én érzem: ilyenkor padlógáznál, illetve gyors gázadásnál intenzívebben gyorsít bármilyen sebességben. Amúgy a kormánynál van egy csúszka, amit ha 360-tól felfele mozgat az ember, úgy változik a kormányzás mértéke az alaphoz képest. Csak oválnál próbálgattam, roadon nem tudom mit hoz.
Hajnal kettőtől újra Laguna Seca!!!!!!! Juhhéj!!!!!!! -
#3308 De még mennyire hogy van gumikopás! Adv. Solstice, Laguna, és bizony vigyázni kell, hogy fékez az ember a nagy dőlésű bal első miatt... A Late Modelnél pedig figyelni kell, ne melegedjen el se az eleje, se a hátulja, mert mindkettő ellentétes dolgokat vált ki :-D -
#3307 Azzal én is szívok, másik értelmetlen dolog a játékban :(((
Venni kell egy 900 fokos kormányt azzal nincs ilyen gond . -
lobz #3306 Akkor ok, azt hittem nem erzekeli 100%on a gazpedalt. Koszi.
Masik kerdes, a "sebessegfuggo kormanyszoget" nem lehet valahogy kiakapcsolni vagy ilyesmi? Elegge zavaro, nagy sebessegnel nem tudok normalisan ellenkormanyozni, mert alig fordul a kerek. -
#3305 jaja, futam közben is, kis hiba, de nem nagyon érdekel szerencsére. -
#3304 aha, de nekem az kell, hogy emiatt ne vesszek 1-2 kört. ilyen pittelés meg nincs. :-/ -
lobz #3303 Udv!
Nalatok is csak eddig megy a gazpedal csikja? Probaltam ujrakalibralni de semmi...
-
#3302 Én már defektet is kaptam...
Ha futam után rányomsz a garázsra láthatod mennyi maradt %-ban
Lehetséges hogy el is melegszik... én a füstölős körök végén már könnyedén driftelhetőnek érzem a Solstict...
UFO-k meg tudják mondani, Ők jobban érzik :-) -
#3301 Elotte kell inditani, kozben problemas. -
#3300 Elvileg kopik a gumi... -
#3299 Nekem a gumikopás hiányzik. Gumigyilkos cincérek 1:03-as körök helyett 1:05-06-ot mennének 10 kör után nem tudnák végigtolni így a versenyt, mint most. -
#3298 THX ! -
#3297 ki, engem is zavart. options/sound/voice chat/ lenyiló ablak közül none-t válaszd -
#3296 És ki lehetne valahol kapcsolni, hogy ne halljam , ahogy néhány emberke végigkarattyolja a versenyt ? :))) -
#3295 Lehetséges , hogy azért szaggat mostanában a frapsom, mert ALT+TAB -al lépek ki-be , hogy bekapcsoljam ?
Eddig nem volt vele bajom, most meg elég rossz ....:( -
#3294 Van restart, versneyenkent 2 (edzesen es mashol vegtelen:P). Viszatesz a pitbe. -
#3293 restartoknál ("guruló rajt" :) )nem egyszer volt a HNR bajnokságban, hogy aki nem figyelt ésvagy 1-esben hirtelen indult, simán kiforgott.
mondjuk engem az zavar még rettentően, hogy megsérül a kocsi, és nem lehet javíttatni... vagy valamit benéztem és lehet valahol.. ;) -
#3292 De emlékszel még a régi Barber videora ? Már akkor ezt beszéltük, hogy valszeg mivel még nincs kész a játék rettenetesen csúszik .. .Hát most kész van :))) -
#3291 Nem (teljesen) ilyen volt;) A sogorom eloszor nem tudott normalisan elindulni az autoval (NR2003, CUP car):)
Ezt meg agyon reklamoztam neki, hogy milyen szuper lesz, es milyen draga (:DDD), aztan meg nem mertem kiprobaltatni vele (nem fullad le, nincs inditozas, barmivel padlogazon lehet elindulni, kenyelmesen):/ -
#3290 Ehez az extra tapadáshoz kigyorsításkor még hozzátennék valamit: nem is olyan régen, mikor még semmilyen formában nem adták ki az iRacinget, volt egy Barber video az oldalukon, amiből simán az jött le, hogy a pilótának minden kigyirsításkor halálfélelme volt, alig mert a gázhoz nyúlni míg egyenesben nem volt az autó !
Szal szerintem ez nem a kocsi beállítások hibája, egyzserűen így tudták megoldani, hogy ne legyen élvezhetetlenül nehéz a kigyorsítás, ne csússzon olyan veszettül a gumi ....
Hogy ez az engine hibája vagy nem, NR03-ban is ilyen volt-e vagy sem azt nem tom ...
Nekem kezdettől fogva gyanús a magyarázat, az ilen-olyan szuper szimulátort készítőktől, hogy ez biztonsági kérdés.... :)))) -
#3289 Nem oltem bele energiat, nem magam miatt aggodom;) Ha hetente 1 versenyt lenyomok, akkor mar hyper-aktiv vagyok:DDD Ezen a heten meg a kormany sem volt osszerakva (talan Sebring-en toltam par kort...). -
#3288 hát nemtom. átérzem a probléma lényegét, a gyorsaság mindegy.
bevallom én is harapósabbnak képzeltem ezeket a kocsikat legyen akárháyn lóerő és nyomaték. de mondom ehhez nem értek annyira.
az indulás nekem is teljesen vicces. legalább neked kéne beinditani a kocsit vagy nemtom. a silver crown viszont szerintem jó lett nagyon. azon már érzek valamit, bár, hogy őszinte legyek, ha azt megcsinálták látszólag jóra, akkor nemtom a többit mért nem. illetve akkor lehet mi vagyunk hülyék és ezek a tanulókocsik tényleg ilyenek. bár ha a radical is ilyen könnyú, akkor el lehetne gondolkodni.
nah majd a lotus-ra leszek én kiváncsi. :) -
#3287 Hogy ki a gyorsabb nem lényeg, magánügy ...
Arról volt szó, hogy kissé gagyi a világ legjobb szimulátorának kikiáltott játékban ez a furcs extra tapadás ...
Azt egy percig sem kétlem, hogy ti megtaláljátok bármiben a "kiskapukat" ahogy te írtad ....:)
Engem kifejezetten elszomorít, hogy kanyarban szinte nincs más dolgom mint tövig nyomn ia gázt! Fele olyan élvezetes mintha szépen adagolnom kellene az ívhez igazodva . -
#3286 az pedig elhihetetek nem érdekel még hogy párszor odavágom a kocsit, benne van. ellenben az nagyon nagy élmény, amikor viszonylag gyors ellenfelek közt helytállsz, pl nemrég linkeltem ahogy két pali mellett mentem el. ha óvatós lennék oda nem mentem volna be. biztam bennük, és magamban is. szűknek tünt kicsit, plusz a középső palinak azért nem volt egyszerű dolga mit is csináljon. nem vagyok profi, de ott kockáztattam, mert autózhattam volna még kivárásra, de hibázott az egyik, bementem mellé. és erre az első is hibázott amellett is elmentem. a videón a fraps (hülyesége, nem vette fel) miatt már nem látszik, de ahogy elmentem mellettük tökéletes véve a sikánt kigyorsitásnál azonnal megforogtam. és megint elmentek mellettem.
csak röhögtem... :D -
#3285 hát szerintem nem hülyeség. lehet az elején eldobnám jópárszor és? nekem van időm szerencsére még gyakorolni. utána tudi gyorsulnék és szoknám. most is eléggé úgy állok, hogy még mindig minden új pályával ismerkedek, addig bénázok sok hiba viszonylag, aztán viszont 1800-2300 iR közöttt nagyjából helyt állok, néha nyerek is.
alex biztonságra megy már az elejétől fogva. én nem mindig. sőőt.
nekem kell a tempó is és van is időm rá gyúrni esténként.
szóval ha nehezebb a játék lényegében a profik és a legszarabb pilóták között nő a különbség. alex nem szar, csak nincs ideje, és nem is szeret "határon menni." ennek pedig az a következménye, hogy én pár versenyen botladoznék, aztán szépen javulnék és ugyan az lenne mint most. persze úgy, hogy mindkettőnknek nehezebb dolga lenne.
ez logikus és ésszerű feltételezés. -
#3284 Na ez a hülyeség ! :)))
Ezt itt lefogadom ha te továbbra is nyomnád neki mint a süket ötször előbb eldobnád magad mint Alex ! :DDD
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ti most nyomjátok neki mintha falábotok lenne, Alex meg most megy úgy, mintha be kéne osztan ia gázt mert esetleg kipörög ... -
#3282 Az árkád stílusú ( vagy még annál is rosszabb ...) starttól meg egyenesen hányok ! :DD
Lehet lassabb lennék az extra tapadás nélkül , de mit számít az :))) -
#3281 igen. szerintem lassabb lennél miért?
azért mert mindenki más is. de mig páran itt és én is, akik tökig nyomjuk és "kiskapukat használunk ki" (ami szerintem hülyeség), addig te finoman elvezetgetsz.
nah ha most radikálisabban nehezebben vezethető lenne, akkor te pláne nem nyomnád annyira mert szépen szeretsz menni. mig mi valszeg ugyanúgy küldenénk neki, nem nagyon törödve azzal, hogy hogyam küldjük át egy lassiton, mikor váltok fel, meddig pörgetem, esetleg hányszor kormányzok ellen aprókat és hajtom szét a szavaitokkal a járgányt. te ezeket módjával persze, de nem vállalnád be ahogy most sem teszed, amiért tiszteletem, de szóval érted miért lassulnál többet mint mi.
ez persze szubjektiv, ettől te lehet tehetségesebb és gyakorlottabb is lehetsz a többségtől és tőlem is. :)
más: egyébként én is afelé tendálok mint te. mármint ha lesz H váltóm azt fogom használni, ha az életben is azt használják. meg kuplungot is ha lesz és van az igaziban is. ez pedig biztos lassitani fog az elején sokat. de szebb. és szimulátorosabb. egyébként értelek, én is pont a komoly szimulátoros dolgokat hiányolom a programból. mindeki nyomja tövig, mert megteheti múszakilag. :) nem tom pl egy skippi hogy melegszik, megfő-e a motor, bár amig nincs igazán kánikula, időjárás.. nah de ez más téma. szóval frankó lenne, ha majd az ilyen 1 órás futamokon néha lejebb kéne venni a fordulatból futam közben mert bizony elfüstölhet, ezzel is kellene számolni, taktikába beleszámitani. jó lenne. nagynéha elszállhatna a váltó, de leginkább csak akkor ha (mitől szokott elszállni egy váltó? :D) nem vagyok múszaki zseni, de jelenleg, kb kurvára nem számit mi van a kijelzőkön a kocsikban. és ez baj egy szimulátornál. nagy baj.
sebaj, biztos vagyok benne, hogy 1 év múlva már sokkal jobb lesz. :)