25347
-
#3080 Mindig tudtam,hogy fanatikus vagy de,hogy ennyire...
Annak idején mikor az NR2002 kijött 12-13 órát ültem elötte egy hétvégi napon. De az "lábkimélöbb" volt és ennyi ideig sem tartott, viszont már autókat láttam mindenhol amerre néztem. -
#3079 Uramisten :))))) -
#3078 NR2003-on kívül semmivel nem mentem még ennyit :) Gyakorolni hibátlan. Nagyon remélem, hogy mehetek majd a Lozusal eccer, Mert rFactor 79-es Mod+79-es Watkins nálam mindent visz! Az a Mod szerintem pazar, nagyon várom mit hoznak ki az iRacingesek ugyanebből a kombóból/Lotus+watkins/! :) -
#3077 -
#3076 Asszem én ma ki iracingeltem magam. Mentem 2 TT-t, 3 Qual-t és 17 versenyt Laguna Secában. A fékezős lábam eléggé fáj már. -
#3075 Ma próbáltam SR-t gyűjteni. Aztán elkap a harci láz, és SR-nek annyi sajna. Kb ott tartok ahol tegnap :) -
#3074 Lassan el kell döntenem, hogy vagy versenyzek vagy SR-t gyűjtök ..A kettő eggyütt nem igen megy :))) Ha első 5-ben vagyok általában kilöknek, összetörnek , hátul meg szépen végig lehet autózgatni hiba nélkül . -
#3073 Had ne mondjam, ma hányszor jöttek nekem! :D -
#3072 Én ma háromszor haltam bele karambolba :)))) Igaz egyszer magamnak köszönhettem ( meg a jó gagyi sebességfüggő kormánynak ...) :DDD -
#3071 összeakadtam Lagunán 3 sráccal, iszonyat jót meccseltünk 8 körön át egymást gyepálva! Kemény volt, még cikázás-helyezkedés is, de karambol egy sem! Nagyon nagy volt! -
#3070 Semmi rossz, darabig gyepáltuk egymást .... -
#3069 GTR-Masters-es...mi történt? -
#3068 Áááááá. 14. körben eldobo kegy biztos 1 helyet, magamhoz mérten nagyon jó verseny után :PPPPP.
Szilár Szabó , ő ki ? -
#3067 Az infineon pálya IRL-ben használt változatára gondol Zsó. -
#3066 Én szoktam jelezni, hogy meg szeretném előzni vagyis közel megyek hozzá az egyenesben, hogy majd letolom és akkor elenged mert látja csak baleset lenne :D:D
Ha nem enged akkor bebújok musz menni, mert a köröd vissza akarod venni, ugye csak úgy tudsz újra versenybe kerülni a pozícióért. -
#3065 Ha lekőrözve érek egy autó mögé, és jóval gyorsabb vagyok mi a szokás?
Mert most így jártam .. .Kiraktak ki kellett mennem ptbe, visszajöttem asszem nyolcadiknak, és utol értem két autót akik ugyan egy körrel bejjebb voltak mint én, viszont jóval lassabbak is ...
Beálltam mögéjük, nem előztem meg őket nem tom szabad-e :DDDD
Viszont annyira toltam őket, hogy egyik el is dobta magát :DDDD -
#3064 Milyen IRL? ebben nincs olyan verda! Vagy csak én nem látom? -
#3063 Lehet valmi konkurencia CD lemezeket szórt szét a pályán és az megzavarta a lézert ! :))) -
#3062 Infineon - IRL, igenám, csak ez a tavalyi nyomvonal, nem az idei, pedig igazán nem kerülne sokba módosítaniuk ezt...:P -
#3061 ha jól emlékszem akkoról, mikor squasholtam, akkor a labdák mindegyike detto ugyanolyan kb alapállapotban. A benne lévő gázok másak, ahogy ütögeted, felforrósodik, és akkor lesz egyre keményebb, így gyorsabb a labda játék közben. Mindig fel kellett melegíteni ütögetéssel őket üzemi hőfokra. Üzemi hőfokon viselkednek különbözően, a kék meg piros az kermény gyors labda, sárga/fehér a lassú, vagyis marad puha. 10 éve valahogy így volt asszem. -
#3060 Wááá! Kiderült, hogy mitől éreztem tetűlassúnak a solit, meg kezelhetetlennek. Élből pl, hogy padlógáznál az elejétől fogva nem teljes gázt kalibráltam. Mindig kanyarban akartam trükközni, minden egyenesben lehagytak, de azt hittem szarul veszem a kanyart. Frászt, nem gyorsult, mert nem volt padlógáz, mióta elkezdtem vele játszani. A plüssös fék kalibrálva álom. Végre nem csúszik orral előre a francba a verda, hanem le lehet fékezni! Annyira megörültem a dolognak, hogy a mostani versenyen 6 körön keresztül meccseltünk lagunában, élveztem, hogy megy a verda. Körönként2/3 váltás volt, nagyon élveztem. Persze most újra kell tanulnom a szolit, mert most meg túl virgonc az eddigi lomha módhoz képest. Néztem a tutorial videot pl, és nem tudtam azon íven úgy menni, egyszerűen elszállt az autó. Most már megy! Kidobtam a mai napon az ablakon mind a 10 eddigi Laguna versenyemet! -
#3059 nah hát ez a kékpöttyös labda elég kemény.. :/
és szokatlan. jelenleg pár kör alatt álmosan tesztem IRL-en, a féktávokat nem tudom összehozni nemhogy gyorsuljak tőle.
a magyarázat a sima DFP pedálra, hogy nem érzed a féket, meddig kell nyomni, etc, hát szerintem megszokás kérdése.
még próbálkozom a labdával, ennél puhább asszem nincs, de majd rákeresek még, olusz álltottam a féken, a fékpedál útját rövidtettem le, hogy ne kelljen már padlóig nyomni, hát ez igy jó, csak igy meg kevésbé preciz a cucc. ergo ugyanott vagyok. -
#3058 Azért lézer scan ide vagy oda, a füves részek tele vannak lyukakkal :)))
Nem mintha számítana csak úgy észre vettem :)
Summiton meg állóhelyben mászik oldalra a Barber a boxban :)))) -
#3057 Az .. .Ma elindult a Pontiac hátulja Lime Rock utolsó kanyarjában, és egyszerűen nem tudtam megfogni, pedig elég lassú csúszás volt ...
Aztán többször visszanéztem, és rájöttem olyan szinten van sebességfüggő kormányzás, hogy egyszerűen annál a nagy tempónál nem fordult el kellően a kerék hiába tekertem koppig a kormányt !!! Aztán mikor nyomtam a féket , ahogy lassúlt az autó vele arányosan fordult a kerék is egyre jobban .... elég nevetséges :)))) Lassú kanyarban meg tekerek 3 centit ( Laguna boxkijárat ...) és keresztbe áll az első kerék :)))) -
#3056 Ezekkel egyszeruen nem foglalkoznak, vagy szandekosan vakok;) Nem lehessen fekerot allitani vagy kormany szoget, mert legyen szuper real, pedig tudjak, hogy eleg nagy a kormanyok minosegi szorasa. Pedig a mostani kormanyszog-tuning - igaz engem nem erint:) - eleg gagyinak tunik, igy hogy nem linearis:D De az elindulas, a kuplung, a meghibasodas az mar nem kell, mert tul nehez lenne, es nem egyforma a kormany:D -
#3055 MS cucc van, de van macro recorder okosság benne, szal azon megtudtam csinálni ...:D -
#3054 A Logitech Profiller-ben be lehet allitani.
Nem szeretek ilyen hatterben futo cuccokat hasznalni, de itt kenytelen vagyok;( Az NR-ben is igy mukodott, ezt a reszt ugy hagytak ahogy van;/ -
#3053 De! Már túl vagyok rajta, rájöttem :) Thx! -
#3052 Az F2-F3 billt nem lehet valhogy átállítani a kormányra? -
#3051 Én nem szórakozom ilyesmikkel, de ha újra kalibrálod a pedált, akkor nem ott lesz a 100% a játékban , ameddig be tudod nyomni ? -
#3050 elmondanám, szétkaptam egy olüssbizbaszt, varrtam belőle puhábbat, de még azzal sem lehet padlót nyomni, csak 80%-ot :( -
#3049 Szerezz puhábbat( játékbolt, gumilabda :)), rögzítsd le a pedált, és kalibráld újból a féket a játékban ! :D
Egyébként ma kicsit komolyabban meghajtottam a Barbert, és ott érdekes módon nem szívok a harapós fékkel, teljesen jól érezni .... -
#3048 elmentem vettem labdát, bár nekem Újgenerációs MOMO van. Hát használhatatlan. Iszonyat kemény, benyomhatatlan, és 80%-ig fog max a fék, tovább nem megy, de akkor a lábfej töréshatáron van, és az eglsz pedálszettet el is tolom :( -
RedRiot #3047 "Én ajánlottam a lanbdát, örülök hogy bejött, most a többieken a sor!
Ezek már egész komoly idők ám!"
Köszi! Azért még van hová fejlődni, de ezekkel az időkkel már ki vagyok békülve. -
RedRiot #3046 ". elég érdekes lesz, mert veszettül kell majd nyomni a fékpedált, ha be is akarom nyomni, szóval nem értem a koncepció lényegét, mért jobb ez mint egy sima alap DFP-s pedálszett."
A labdára azért van szükség, mert menüből nem lehet állítani a fékerőt. Nekem, meg még sokaknak az iRacing-féle fékek túl harapósak, hirtelen fognak - a DFP fékpedálja pedig nagyon kis erővel koppanásig nyomható. Emiatt nagyon nehéz mindig pontosan annyira fékezni, amennyire valóban szükség van. Vagy blokkoltak a kerekek, vagy túlságosan lelassítottam - ami különösen egy erőtlen autónál nagyon látványosan lerontja a köridőket.
Ha a pedál alatt ott egy gumilabda, akkor nem annyira érzékeny a fék, nehéz hirtelen padlóig taposni, hogy blokkoljon. Könnyebben tudod szabályozni a fékerőt, ritkábban fogsz túl erőset fékezni, kevésbé lassulsz le fölöslegesen -> emiatt fogsz gyorsulni! Egyszer egy Laguna verseny tizedik körében kigurult a labda a pedál alól, mert nem pont alá tettem be - hirtelen baromi zavaró lett a túl puha pedál, majd megőrültem - na, akkor tűnt fel hogy az eredeti DFP rúgó baromira nem valósághű. -
#3045 Igaz ! Egy hetet benéztem :DDD -
#3044 Nem tudom, da nálam Infineon jön az IRL konfiggal :) -
#3043 Persze... vannak hátrányai a zárt ligának meg előnyei is. Akkor nem kellene ezzel foglalkoznunk ha mondjuk 30e felhasználó nyomná, és bőven jutna mindenhová ember... de ez feltételezés, szóval bele sem megyek :-)
A rendszer nekem így is nagyon tetszik, csak kicsit hiányzik az a jó kis HNR liga feeling :-) -
#3042 Barber - Lime Rock sikánon millyn idők mennek ? :) -
#3041 Így meg fél múlva 30 % -a otthagyja ! :)))))
Aztán meg nem lesz pénz szerverre... Azt a néhány profit, meg aki megmagyarázza, hogy ez nem játék , azokat is a többség tartja el, pedig a többséget rohadtul nem érdekli, hány pontja van, meg milyen karszallagot nyert éppen ...
Amúgy nekem mindegy,ha lesz kedvem befizetek, ha továbbra is ennyire erőltetik a nekem nem tetsző játékmenetet hagyom a fenébe az egészet :)))