25347
-
#3444 OFF
itt van egy cikk a 2 GB feletti memóriakezelésről.
link
amúgy neked is csak kettő van, és az a gond, kevés.
mellesleg azért is szeretem az iracinget, mert igy legalább tényleg azt látom a visszajátszáson amit mentem, nem butitott ISI cucc szerű sz*rt.
ennek hátránya, hogy ugye ezeket memoriára kell menteni, és viszonylag sokat foglalnak.
2 GB feletti memóriát meg nem minden program támogat mert sok programot eleve űgy irtak meg, hogy 2 GB-nál több nem is létezik XP alatt, ergo nem tud többet kezelni.
ahogy tilus irta közben 3,2 GB megmarad. :)az azért több mint 1,5x annyi mint a 2 :) és a kettőből ugye nem csak az iracing vesz el valamennyit, hanem más is szóval akár duplázódhatna is a visszajátszási "képesség" :)OFF -
tilus #3443 4gb-al (3.2) megmarad.
-
#3442 Nekem 2 G ram van, mégsem marad meg a teljes replay ... -
#3441 hehe :) zsir :)
kössze szépen :), közben én is találtam egy prohardveres cikket, igazad van :)
Szerintem veszek akkor még ramot, ártani nem árthat, 64 bit meg még nem elterjedt, majd ha az lesz problémák és mellékhatások nélkül akkor váltok. :) -
#3440 egyebkent az egyik iracing staffos megerositette, hogy Jacques Villeneuve AZ a JV. -
#3439 az xp 4 GB ramot tud kezelni, de ebben a videokartya/egyeb is benne van.
vagyis, ha 512MB-os 8800 GT-d van, akkor 3,5GB RAM-nal egesz egyszeruen nincs ertelme tobbet beletenni.
ha az iracing-hez akarsz minel tobb memoriat ezekutan, akkor a BOOT.INI-be a betoltendo winXP sor legvegere a /3GB kapcsolot kell hozzaadni.
csak emiatt szerintem ne allj at 64bites XP-re.
-
#3438 hát igen, mondjuk nem csoda, az xp nem mai gyerek, ahhoz képest elég szép kis rendszer lett. ha viszont annyit lekezel akkor lehet veszek még 2-őt aztán lehet ha már nem lesz sok driver gubanc váltok én is... :) kössze az infókat :) -
#3437 A 32 bites valami 3,2 gb-ot lát csak a 4 gb ból. Műxik vele. -
#3436 hm jah, igen, ezt nem értettem, mert erről hallottam, azt hittem tévedtem..., akkor tilusnak hogy megy minden? vagy ő nem plusz 2 GB-ot irt hanem simán kettőt? gtr-mastersen láttam hogy valami fájl kezeli hogy meg mennyit mentesen memóriába, de szvsz az igazi megoldás a 4 GB ram lenne. 64 bites XP. hááát. -
#3435 XP is kezel 4 gb -ot, de csak a 64 bites. -
#3434 hm. szóval +2 GB aztán zsir lesz minden :) király :)
nah közben nem tudom hogy vagy mért, de ugye tegnap három 110 pont feletti futamom volt, és ilyen még nem volt. kezd beérni a squas labda netán? :D tényleg sokkal jobb azzal :) a labda néha lecsúszott, benyomódott bal oldalra abba az üres térbe a pedál alatt, azt kitömködtem zoknival :D most már jó :)
tilus; pesti vagy? :) azt a sörözést valamikor megejthetnénk :DD -
tilus #3433 +2gb ram, e8400, és XP32bit, az egész replay látható lesz, és a 2pass shadow-n kívül mindent felkapcsolhatsz.
-
#3432 OFF ki mennyi rammal nyomatja az iRacinget? állitolag ezen bukik ki kinek mennyi visszajátszása marad. :)
nekem sp2-es XP-m van, 2 GB rammal. Jó lenne berakni még négyet, mert hamarosan ez a 2 GB ram is kevés lesz érzésem szerint.
Vista-val nem szeretnék próbálkozni ellenben az Új 7-es oprendszer majd érdekelne, de amig az is kijön... :)
Szóval most amúgy is haldoklik a rendszerem. Mit tegyek fel? iRacing, driverek? tapasztalatok? azért ide, mert tudni akarok kinek esetleg hogy megy az iRacing. :) jah és egy 8800 gt-m van, 2,6-ra húzottt e2180-al OFF előre is kössze :) -
#3431 100x100-ban kéne max 30k-s méretben az avatar :) -
#3430 -
#3429 mondjuk szerencsétlen elég szarul tolja :) kevés ideje van gyaksizni az tuti :D remélem az rfactor2-ön vagy gmotor 3.0-án dolgoznak :)
nah ennyit rólam :D csak mentem még egy futamot és milyen jól tettem :D szép kis 3. hely :) kicsi függőség szaga lett... mi lesz itt ha jönnek még pályák hiányosságok, új 1.5ös verzió etc? :D -
#3428 Nálam jó, remélem a Többieknél is... -
#3427 Legends Avatar:D
-
#3426 Azert a "konkurenciaval" is lehet talalkozni (naponta megy versenyeket:)))
-
#3425 neked kitartás :) és szar ügy, de...:
ma 133 pontot kaptam egy futamért meg most olyat csatáztam egy sráccal, hogy beszarok. alig hibáztam körülöttem mögöttem előfordultak hibák, sőt én is car contactoltam egy sráccal (sajnos nem tudom, hogy rámcsúszott vagy én húztam rá kicsit a lime rock t1-ben) mindegy, ma elég jól teljesitettem. és ehhez kellett az, hogy kockáztassak néha, és igy csökkent le az SR-em 4,18-ig, majd most már ismét 4,32 szépen megy felfele, miközben most is volt az a car contact :)
hihetetlen jó volt nah. lime nagyon szivatós ám, néha magam meglepődöm kik el nem tudják hol dobni :D egyik kedvenc pályám lett. mert nagyon jó ritmusos, ez a lassitó benne valami szédületes.
nekem amcsikkal nincs bajom. roadon. oval az más. ott érted kis hiba, és máris 10en összetörtetek. ez a bibi. később id el jó lesz. nem fog ám mindenki eljutni mondjuk a B kategóriáig. :) az már elég húzós lesz. nekem is lehet vissza kell vennem és biztonságra menni néha. :) tudom idő, de türelem.
viszont ellenpélda, Silver Crownal olyanokat tudtam amerikaiakkal meg bárkivel versenyezni, hogy teljesen felizgultam tőle :D nagyon nagy az a járgány. alig várom hogy többen legyenek D-sek :)
Alex: jaja, nem semmi csákó vagy :)) és oksa, hétvégén megpróbálok valamit én is :) (vagy feladom, és aztmondom... nyertél :D)
lac coo: jah ne is mond, tényleg függőség szagú a dolog. minden nap 8kor meg 10kor futamozok, (skippi) aztán utána még kajálni kéne, meg etc, meg egy sorozat, és akkor ha meg még fennvagyunk még egy futam, aztán ha azt nagyon elcsesztem, csak hogy nyugodtan tudjak aludni megyek 2:15kor is :D
de ma elég volt kettő :)
majd holnap megyek 3-at :) -
#3424 Mentem 2 versenyt most este, csupa amerikai ellen, többet nem fogok.
Mindkét futamon átlaga 8 contakt, mondanom se kell, megforduló autók stb...Leintéskor nekemjön az ember 5 kör hátránnyal. Minden második körben megforog a fél mezönynek nekimegy, ilyet kora délután (javarészt europaikkal) még nem láttam. A második versenyen ahol korántsem volt tiszta a pálya (teljes káosz volt magyarul), a második kapott 8mp-et a többi meg mindenki kört. Annyi pontos sem kaptam, mint máskor egy második helyért, a mai két versenyemmel (1.-2. hely) sikerült az összetettben visszaesnem ismét.Komolyan mondom nem értem ezt a pontrendszert. Eddig ugy vettem észre ha az átlagodnál jobb helyezést érsz el, akkor ad pontot, ha rosszabbat levon. Teljesen lottojellegünek érzem igy az egészet, hogy azon mulik, hogy kikkel kerül össze az ember. Azt már nem is mondom, hogy egyszer nem dobtam el a kocsit oválon, viszont kb 50 contakt pontot "ajándékba" kaptam. A legszebbek a rajt elöttiek meg most a célbaérkezéskor voltak. Jobb lenne a privát liga ennek semmi értelmét már nem látom. 8-10 versenyig közdöm magam felfelé, akkor jön egy idióta majd kezdem elöröl. A következö négyhetesen megpróbálom a heti egy futamot de ugyanugy ott a "hova" tesz be tényezö... -
#3423 Itt miért nem tudja az taz FFB. hogyha a levegőben van a kerék szinte nullára csökkenjen az ellenállás ??? Én úgy látom simán ,eg,arad.. .Vagy csak a Tescos kormányom miatt van így ? :))) -
#3422 Nincs elmozdulva a potméter?
Legalábbis nekem akkor volt hasonló jelenség, mikor még Thrustmaster GT-m vol, és szerelés után rosszul raktam össze a pedált .... -
#3421 Itt tuti van sok ilyen ember!
Majd győzöd lassítani a körüket, mert agyonverik az eredetit ...! :DDDD -
A video masodlagos, az az elvezet amig osszerakom a kort;) Az eddigiekkel nem szivtam ennyit, itt kifogtam valami UFO csavot:)))) Igazabol, csak az az 1 kanyar a szivatos. De mivel tobb mint 2,5 perc a palya, igy lehet korozgetni rendesen;) Foleg, ha a celegyenesre rafordito kanyart cseszem el;))) Altalaban az ilyen "felvezeto" korokben szokott osszejonni az a bizonyos kanyar:)))
A fo problema, hogy a korabbi palyakon, kenyelmesen megfutottam a koridot, itt meg az is elegge ki van centizve;) A vicc, hogy mas meg tuti masodpercekkel jobb idot futna a palyan:DDD
Ma volt a 3. nekifutas, ez sem jott ossze;) Ha holnap sem, kiadom Contest-nek, talan valaki kenyelmesen megfutja a limitidoket:D
-
#3419 Videovágóban igazítsd a körödhöz a sebességet !
Lényeg hogy a fák ugyanott legyenek... ! -
#3418 Ja, ez is ahoz lenne, ha korbe tudnek menni normalisan:))))))) -
#3417 Mármint videohoz... ? :D -
#3416 Most en is kuzdok 1 kanyarban:) 18 mert pont van, a 11-ig mar tuti pontos, a 12-ben 0.5-1 sec-et bukok:>) Bar az 6-7 masodperc hosszu kanyar:) Faszan kisodrodom, ha benttartom, akkor meg ki akar porogni;) De a kijaratnal mar jo vagyok, es a kovetkezo kanyar mar megint pontos masodpercre:D A vegen meg 1 kanyart szivok be, de az az en raengedeses rinyalasom miatt van:D -
tilus #3415 Ja és mint mindíg a stílusodnak megfelelő fékegyensúly beállítása pályafüggő is (lejtős, emelkedős vagy sík féktávok és fékezési stílus erősen változó lehet)
53 és 60% között szerintem érdemes próbálkozni! -
#3414 Majd levágom a székem két lábát .... :) -
tilus #3413 Barber trükkje annyi, hogy sohase szabad teljesen elvenni a gázt, mert akkor túl nagy/hirtelen a súlypont áthelyezés. Vagy befelé pördül meg mikor elveszed a gázt és orrabukik, vagy kifelé mikor újra padlót nyomsz.
Bal láb fékkel és finom gázfelengedéssel lehet irányítani az autót, ehhez kell némi gyakorlás és jó egyensúlyérzék.
-
#3412 THX ! -
tilus #3411 Persze!
Emeld az orr magasságát, csökkentsd a hátsó guminyomást, vagy növeld az elsőt, csökkentsd a hátsó stabot (bár én ennek csak hátrányát látom).
Azt ajánlom, hogy indulj ki -10 magasságból, 1 ARB, és 180/160 guminyomásból, és lépésenként haladj +10, 7-8ARB, és 150/150 guminyomás felé.
Ha tudsz egyből 7 v 8 ARB-vel kezdeni, na az mégjobb.
-
#3410 Barberen lehet valamit állítani, hogy gázelvételre ne sodródjon ennyire a hátulja ? -
#3409 Nekem is jobban tetszik a váltóhoz "kinyúlni" bár tudom, hogy valszeg lassabb. Sőt az FFB erőt is visszább kellett vennem mert egy kézzel néha nem bírtam fogni íven a kormányt:-) Még egy kuplung elférne, de sajna a G25-re nincs lecsó. Marad a DFP, ezzel is élvezetes.
Tegnap első edzésemen azt hittem milyen jól megyek, addig tartott amíg nem néztem meg a rajtsorrendet, utolsó elötti...Van még mit javulni. -
#3408 Keveset megyek online, mert nijcs idom rakeszulni, gyakorolni, igy lassu vagyok:) Raadasul, nagyreszt az a vezetesi stilus, amivel azokat az idoket el lehetne erni, mar nem vonz:P
De szivesen autozom egyedul, csak ugy. Egy ilyen palyahasonlito videohoz, meg lehet autokani rendesen, es van benne kihivas;) A vagasokra, videoszerkesztesre nem megy el ido, mert nem ott van osszevagdosva darabokbol;)
Probald ki. Valasz ki X videot, X palyarol. Nem baj ha lassabb (valoszinu:P) mint a Te idod. Nezd meg melyik kanyart hogyan es hol veszi, es melyikhez mikor er oda, masodpercre, tizedre. Ird fel, aztan probald ugy teljesiteni a kort. Neha egyszeru, de neha azert szivas tud lenni;) Persze "normalisabb" valtasokkal, fekezessel, pedalhasznalattal (nem pillango, es nem redline motrofek, szemkitolas;)
A Bareber-nel nem csak az a "nehez", hogy csuszik, fogok vagy hasonlo, hanem a valtohasznalat is szivas itt-ott (legalabbis nekem:D). Tobb olyan palya is volt, ahol 1-2 kanyarban at kellett gondolni a valtasokat, ahoz tervezni a kanyarvetelt, kigyorsitast, fektavot stb. Sokszor ugy jon ki a lepes, hogy kanyarban, csuszkalva, ellenkormanyozva nem tudok lenyulni (vagy nem biztonsagos) a valtohoz.
Offlineban szinte mindegy, mert nem szamit az a par tized vagy 1 masodperc;) De online mar "veszelyes" is lehet, mert mogottem jonnek kozvetlenul, nem mindegy mikor milyen fektavot veszek.
Ilyenkor, nekem mar az is pozitiv elmeny (hiaba vagyok leghatul, lekorozve:D), ha tudom kovetni az elottem levot folyamatosan, aki latom (foleg a vegen a visszajatszasban), hogy "gyilkolja" az autot:) Persze, ez nem a profikra vonatkozik, mert azok olyan lagyan versek ram masodperceket, hogy szornyu:DDD -
#3407 Tudod..ez olyan mint amikor butulnak a gyerekek a TV-től ! ;) -
#3406 őh :D aludni kéne, nem tok normálisan irni :) -
#3405 az iRacing-re a hosszútávon művészetromboló tevékenységének köszönhetően perek százai zúdulhat, mely egyértelműen csődbe vinné az egész projektet. Sőt. legújabb információink szerint a valaha-volt összes szekta-tagot elutaztatnak az USA-ba, ahol mehetnek majd kedvenc járgányukkal pár kört, majd aztán elzárják őket egy; a sivatagban található, új, minden eddigit felülmúló fegyintézetbe. :)
- ejjdegyenge :D