25347
-
#3732 Nem értem miért lenne sok. Egyedül az a gond, hogy már hozzászoktunk a gagyi nem ugyanazt látom ami történt a pályán replay-ek tömkelegéhez. SZinte minden játékban erősen butított replay-t kapunk kivéve ezt.
Itt azt látod a replay-ben is mint ami történt a versenyen ezért nagyobb is a mérete. -
#3731 nemtom..., de tényleg soknak tűnik.. akárhogy is nézzük :) -
#3730 nah tököm kivan elgondolkoztattál :D
a stock car-oknál ugye a H váltás jó dolog, de a legtöbbször alig kell váltani... szóval nem lesz élményben olyan nagy az ugrás... :)
lehet mégis az lesz hogy megpróbálok majd karácsonyra pedálszettet beszerezni. persze 2 pedálos is elég lenne, de ki tudja, jól jöhet még a kuplung. végülis ha nem költök semmi hülyeségre és melózok rendesen meglehet pár hónapon belül... :)
bevallom nem voltam elég tájékozott, eddig azt hittem a skippi H-váltós.
hát igen, ilyeneknek is utána kée nézni, videót vágni sem volt időm fotózás miatt, ejh, nem eccerű :) most a pedál felé húz a szivem :) -
#3729 Most így hirtelen eszembejutott ...
Volt róla szó X giga memoria kell a teljes replay tárolásához ...
Hát hány giga itt 5 perc replay ??? :DDDDD Nem sok ez kicsit, vagy egyből avi-ba is menti ? :DDD -
#3728 Most a programban ami H-Pattern es kuplung az a Solstice es a stockcarok;) A tobbi botvaltos es automatakuplungos;) A DFP utan a pedallal, lehet hogy tobbet ernel, azert az minosegi ugras, foleg kezelesre (bar hangulatra jo valtogatni a H-val:P). Ha meg csak valtot veszel, es ha nem lehet "atkapcsolni" Seq-be (nem neztem mit tud), akkor az autok nagyreszenel hasznalhatod ugyanugy a DFP botvaltot;)
Egyszerre a ketto lenne a tuti, csak hat eleg izmos penzugyitetel:) -
#3727 hát lehet, de nemtom :D az sok pénz :D
a H váltó meg azért jó kis feeling lesz, a DFP-vel igy egész elégedett vagyok. az meg hogy kuplungolok etc klassz meg szép dolog, de emiatt úgyis lassulnék és nem élvezném annyira azt, hogy néha mennyire "elől" vagyok és jól megyek, mert nem mennék jól :D
a bankártyám nem akarja elfogadni, lehet azért meg -15 az egyenlegem :)
meg szóval az az időpont, mire a pedálszett 120-ezres összege kézben lesz, nem emiatt a 35 miatt fog számottevően késni :)
ui: nem gondoltam volna egy fél éve, hogy akár gondolatban is ki tudnék adni ilyenekért ennyit. :) már a g25-nek sem láttam értelmét... azóta kicsit fanatikus lettem... :) -
#3726 Én a te helyedben előszőr pedált vennék, az lesz "érdekesebb " megtanulni normálisan használni ! ;) -
#3725 OFF hát a paypal nem nagyon fogadja el regisztráció után a piros otp-s nem dombornyomott visa kártyám :) majd még próbálkozom :)
nah még nem rendelni akarok, csak elfogadtatni a szerencsétlennel a kártyám :)OFF -
#3724 jaja, lehet, csak sajna az is már régi, még intermail-es volt, az meg már meghalt ugye :/ mindegy, remélem paypal nem kell hozzá csak az oldalon beirok mindent, folytatás, aztán leveszi a zsét és küldik a cuccot. :)
azért kössze :) -
#3723 jaja :) aztán már csak vezetni kell megtanulni ismét..
pedál meg nemtom-mikor karácsony után talán :) 4-5 hónapon belül meglesz remélem az is, aztán nekem ennyi volt :) - bár még sportülésem nincs, de majd valahogy lesz az is :) -
72TSanyi #3722 Paypal-osoktól gyorsan kaphatsz választ a leveleidre. Van olyanjuk, hogy jelszó emlékeztető, azt is tudod használni, ha legalább emléxel a mail címedre.... -
#3721 Ígéretes műszernek tűnik :)
Már akkor csak a pedáljuk kell :) "CST pedals used by the iRacing.com team"
Ez egy 8 fokozatú H váltó, akkor az egy HHH váltó :D -
#3720 hi :)
nemsoká megrendelném ezt a H-váltót és ez az oldal jön be rendelésre. link
azt látom, hogy itt vagy fizetsz kártyával vagy belépsza paypalre. azom meg nekem nincs :) régen volt, de már elkevertem az adataim :) jelszóval együtt.
mindegy, jó lenne ha simán meg lehetne rendelni, csak pl itt nem lehet egyszerre többet rendelni :) bár nem mintha kéne :)
nah a lényeg, hogy ezt kitöltöm akkor menni fog? remélem nem kell a paypal leveleire várnom meg regelnem ezer helyen. előre is köszöntem a válaszokat :) -
#3719 az volt kéznél :D (most el lehet képzelni a szobámat, ha állandóan kézél van egy pár zokni )
amúgy mittomén :D tőlem újsággal is kitömheti :D
ui: ugye itt jópáran C-sek leszünk azaz mehetünk majd a Silverrel ami B-s lett. Nah azok lesznek kemény futamok, mert ugye B-s kategóriában azért már nem kevés induló van :D Hú de várom mááár :D -
tilus #3718 Skip Barber a nyitott difi és a középmotor miatt ennyire ideges gázelvételkor. Legjobb ha megszokjátok, és kimerevítitek a hátulját a lehető legtöbb stabbal. Ekkor nem billen akkorákat, ettől kiszámíthatóbb lesz, de ugyanakkor méginkább túlkormányzott.
Ez után kell belőni az orr magasságát, guminyomást és a féket.
Szerencsére nem sok setup opció van, inkább megszokni kell, precízen vezetni és akkor jön az idő és a stabilitás.
-
#3717 Miért pont zokni ??? :DDD -
#3716 egyértelmű :) nem kell szétszedni a dfp fékpedálja alá benyomkodod :)
utána két problémával szembesülhetsz :D eleinte keménynek tűnhet, pedig nem az hidd el, kell jópár kör a megszokásához, de pár verseny után már érzed, és sokkal jobban mint előtte. :)
a másik meg, hogy (ahogy szemben vagy a pedállal, ülsz a kocsiban) szóval elcsúszhat a labda balra. nagy ott az üres tér, a labda ugye meg gömb alakú, és kicsit ide oda mozog (érezni nem érzed, de volt hogy beszorult a bal oldalára, és úgy hát nem volt jó :D én kitömködtem az üres teret zoknival :) most már nem megy arra :) majd számolj be milyen :) sok sikert :) -
#3715 -
#3714 Az előbb mentem egy versenyt Limeon, Miskolci Laci nyert, én lettem a második, kettős magyar sikert arattunk! :) -
#3713 a skip nagyon jó, alapvetően nekem könnyű a driftes vérem miatt :DDD, de stabilan is tudok menni vele...napersze majd versenyben dől el mennyire :DDD -
#3712 Az, hogy hova kell tenni a lasztit az teljesen egyértelmű szétszedve, vagy nézzek valahol képet? -
#3711 Először amikor sikerült stabil köröket mennem azt hittem jó leszek... 12 mp-eket kaptam körönként... szinte féltem ha közeledtek még félreállni sem lehet rendesen :-) Akkor jöttem rá hogy nem lehet a megszokott módon vezetni -
#3710 Ja, azok "beton" gumik, foleg koltseghatekony, ne melegedjen, kopjon, ne kelljen cserelni:)))) -
#3709 Hja, azokhoz a verdákhoz kell is tudni az ilyet, különben faltól falig megy az ember a pályán, és keresztbe ráadásul! :) -
#3708 rá kell érezni, gáz picit elvesz, ahogy levesz picit fék, gázt sosem elvesz teljesen, fék teljesennél semigen, majd ahogy gáztad fék felenged, vagy teljesen leugrik. Ma kipróbáltam lime-on a barbert, hát beszarásjó, tuti feelingje van!! Csak sokat kell kormányozni vele! :) -
#3707 A Skippi titka a 2 pedál egyszerre nyomásának variálása... GPL-esek ezt olyan szinten űzik hogy mindig elképedek. -
#3706 Hát én alig tudom vezetn iezt a Barbert, mindig be akar előzn ia hátulja ! :)))
Lassan már féktávon is fél gázt nyomok, így még megy valahogy :))) -
pasztor #3705 A barberen nem "igazi" versenygumi van, az "csak" amolyan "high performance" utcai gumi, nem kopik olyan gyorsan. ;) -
#3704 haha = jaja -
#3703 haha, legpuhábbat vegyél, két sárga pöttyös. :)
tök jó, tényleg nem blokkolok azóta, sokkal kényelmesebb :) -
#3702 Srácok! A squash labda tuningot DFP féknél szokták alkalmazni? Mintha láttam volna valami ilyesmit...Mert akkor én is beszerelek egy lasztit -
#3701 Leírom ide, hátha valaki hasznát veszi: jómagam tuskólábú vagyok, többnyire a fékezésnél száll el nálam minden jó idő. Kipróbáltam Lagunán, így életemben elsőre mentem 1:50-es köröket, valamint most megnéztem Limerockon az új beállítással: harmadik körre hoztam az 1:04:506-os időt erölködés nélkül: a profilerben visszavettem a fékpedál axis properties/sensitivy-t 30%-ra. Nem törik el a lábam a labdától, és nagyon kezelhető lett a fék, sokkal pontosabban adagolható. Remélem lesz, akinek ez segít esetleg, így már nehezen blokkolható, és nagyon jól lehet súlytmozgatni szolinál kanyar előtt vele. -
#3700 Az LM-mel (talan) tegnapelott mentem egy versenyt, osszesen 11-en jelentkeztek:) Talan a 21:15-os volt. Azert a Legends-en is gyorsan elmelegszik, kopik a gumi (embertol fuggoen):) -
#3699 jah nekem még arra nem volt időm gyaksizni. bár valszeg egyszer kell megtanulnom kezelni finoman a járgányt és ennyi, a többi pályán ha nem is azonnal de már felfogom a módszer lényegét. csak nehéz.
bár barbinál meg durva hogy totál nem használódik a gumi érzésre. mindegy, ez úgyis gyakorló kocsi vagy mi, az igazi hosszú, véres gumigyilkos járgányok és futamok majd csak most jönnek nemsoká :) -
pasztor #3698 LM este van, általában a 19:15-ös már jó, a 21:15-ös többnyire két futamos. Az LM-et ráadásul sokkal könnyebb vezetni mint a legends-et, annyi a bibi, hogy a gumikra nagyon kell vigyázni. -
#3697 Én egyikben sem vagyok jó, de egész jól haladok. Pl most hétvégén beestem egy mazda futamra, amire nem is gyakoroltam, se qual, se tt, se test, semmi, csak láttam, hogy vannak jelentkezők bőven. Mikor megláttam a gridet majdnem elájultam (arra számítottam, hogy két szervert indítanak). 19-en álltunk rajthoz. 10. lettem a végére, és minden mutatóm felfelé mozdult. Az új autó tovább nehezíti majd a dolgom, bár most még van 4 nap pihenőm 1 héten, mert csak csütörtöktől kezdem mindig a versenyeket, de van, hogy nem fér bele az összes autó. Október 15-öt hiába várod, akkor még nem lesznek versenyek vele, majd csak az új bajnokságban. -
#3696 Most majd elöveszem azt is, de ahogy nézem ott már jópár hét lement, és nem értem, hogy annak ellenére, hogy kb 1400 ember megy a bajnokságban, csak 99-nek van edzésideje. Mindig jobb szerettem az oválversenyeket, meg is vettem a late model-t is, de nem nagyon tolonganak az emberek abban az idöszakban amikor én általában játszani tudok. Meg nem szeretek "össze-vissza" játszani, most kezdetnek jó a legends.
Megyek roadon is majd, de ott nem annyira nem vagyok versenyképes (finoman szólva). Nagyon várom Okt.15-öt a CTS talán lendit majd az ovál versenyzésen (hátmég a COT jövöre). Egy biztos a héten ezzel versenyt többet nem megyek. -
#3695 Grat a győzelemhez! Ennyi elég is a Legendsből (miért nem adv.?). Most jöhet a következő autó... -
#3694 En is max 1 versenyt fogok menni:) Ez a Legends vs. Boston tetszik, meg mennem kell 1-2 TimeTrial-t (azt is szeretem:P), aztan valami verseny, idomero nelkul, hatulrol, aztan talan tudok parat elozni:) ha nem lesz baleset, meg jo is lehet. -
#3693 Megvolt a "betervezett" heti egy futam is, most aztán nyugton maradok.