25347
-
#3852 Pannónia Ringen láttunk ilyet egy Clion egyszer... de lehet hogy swift volt :-)) -
#3851 Ennél már csak az jobb, mikor beljebb tolódik fél méterrel a kerék oldal irányban :)))) -
#3850 Én is jártam már pontosan ugyanígy :) Semmi gond a videóval, a keréknek neg. dőlése van, így az oldalirányú ütközés után poz. dőlése lesz, ennyi -
#3849 De a tobbi class-hoz sem fontos versenyt futni;) Mesz 2x4 TT-t, ott egyedul nehez hibazni, lazan meg van a 3.0, es nehany szezon utan mar Pro vagy:)))))) -
#3848 Milyen Rookie 5.0?:)
Ha Rookie-val elered a SR 3.0-at, es meg van a minimalis verseny (4 TimeTrial VAGY 2 Race), akkor a szezon vegen automatan ClassD leszel. -
#3847 DE ClassD? az csak ROOKIE 5.0 után jön nem? -
#3846 Ha valaki Rookie, akkor 2.5-tel indul. Ha nem hibazik, akkor versenyenkent min +0.1. Plusz az aprolek, es mar meg is van a 3.0 SR:) Raadasul, az elozo szezonban es/vagy Rookie-ban sokkal jobban osztogatott. -
#3845 Valamit nem értek: a statisztikád alapján indultál 4 ovál versenyen, és 13 Road versenyen. Hogy a pitlákba vagy Class D? versenyenként ad olyan 8 tized SR-t, ha nem bakizol. Matematikailag képtelenség vagy kizárt dolog, mert nem tudom! :D -
#3844 lol, télleg jó újra itt látni :)
nagyon el voltam foglalva :D majdnem igy is elcsesztem :) de láttam te sem unatkoztál, szoritottam, az elején valamikor tényleg az elején voltál :) nagyon gyorsan tanulsz meg pályákat vagy nemtom, mi lenne ha nem hagynál ki hónapokat :) szép volt az igyis meg kössze, de nem volt olyan erős a mezőny :) -
#3843 Baj az nincs de nem is teljesen jó :) -
#3842 Jo ez, nincs ezzel baj;) -
#3841 Néha érdekes azért a törés :))))
Hiába , törésben (is) CRC az etalon ! -
#3840 -
#3839 na előfizettem megint 1 hónapra, hiányzott a versenyzés...
nyomtam egy versenyt Skip-el, gyors qualify után asszem a 4. helyről indultam, aztán jó verseny alakult ki, megelőztek 2-en is de a nyomukba voltam, sikerült stabilan mennem, aztán 3. is voltam a többiek hibája miatt, aztán jöttek rám mint a meszes, 4-5 körrel a vége előtt hibáztam, de szerencsére baleset nem lett belőle, de csak 7. lettem...de klassz volt :))
ja és a futamot Renátó nyerte, GRAT!! :D -
#3838 LOL...
Beragadt a váltógombom ( soha nem csinált ilyet..), ahogy kirakta a lámpát gáztadtam és elindult hátrafelé, toltam vagy fél métert a mögöttem állot :)))))Kicsit se néztek hülyének :))))
Ki is léptem mert nem bírtam normálisan menn ia röhögéstől ! :)))
Meg persze hogy ilyenkor kopognak az ajtón, mikor versenyzek ! :( -
#3837 mert kurvára összetett :) Szappandobozt is értem hogyan kell menni vele, mégsem tudom mindig megcsináltatni vele, amit akarok :) A dinamikus súlyáthelyezés nagymestere ebben Hazso, nagyon érzi nagy sebességnél hogyan kell úgy mozgatni a rohadékot, hogy pályán maradjon kevés sebességvesztés és tapadásvesztés nélkül. Stílustól is rettentően függ a setup, de igazából meg kell érteni, mit miért csinál, mire vagy te képes, és aztán összehangolni. -
#3836 Persze, sokan tudjuk mi hogyan működik, csak nem nagyon tudunk gyorsulni tőle :-D -
#3835 Átolvastam, lefordítani nem gond, értem az egészet, leírni sok nekem magyarul. Aki nem tudja esetleg, anno írtam egy setupguide-ot NR2003 hoz, na oda 3 hónapig gyűjtöttem anyagot/fordítottam NASCAR versenyistállók, versenymérnökök leírása, és kész amerikai setupguide fordítása útján, azóta a setupleírásokat gyűjtöttem angol/magyar egyaránt, hogy képbe kerüljek Road vonalon is, év elején meg az F1 autók technikai háttere érdekelt, azt tanulmányoztam vagy 2 hónapig, hogy megértsem, nagyon sok okosság van azonban ilyen téren vezetéstechnika/autótechnika terén az F1 Racing magazinokban is. Szóval elméletben mindenről mindent tudok, gyakorlatba átültetni esik nehezemre, mert a koordinációs készségem fej-láb-kéz terén brutálisan rossz. DE Hazso a megmondhatója, jó kezekben használható, gyors és stabil setupokat tudtam régen csinálni, azztán Hazso Le-Loose-ozza magának, és verhetetlen :)
DE tényleg úgy látom, hogy sokan azért tisztában vannak a dolgokkal itt is, ezen a fórumon beállítás terén. -
#3834 Megtalaltam, akkor kicsit offolok:)
Stock Collar (|rugo hossz allitas" :DDDD), az ami a rugo felett latszik, az a sargas-barnas cucc. A rugoero ilyenkor fix (ami be lett allita), ennek a "le-fel tekergetesevel" lehet a rugot elofesziteni, a hosszat allitani.
A felso kepen 3 coll, az alson 8 coll.
Megtalaltam, akkor kicsit offolok:)
Stock Collar (|rugo hossz allitas" :DDDD), az ami a rugo felett latszik, az a sargas-barnas cucc. A rugoero ilyenkor fix (ami be lett allita), ennek a "le-fel tekergetesevel" lehet a rugot elofesziteni, a hosszat allitani.
A felso kepen 3 coll, az alson 8 coll.
-
#3833 Megkeresem;) -
#3832 Azt csak grafika miatt tetted be . :)
De attól még fogalmam sincs mit csinál az autóval :))) -
#3831 Pedig multkor csinaltam is neked kepet a Collar-rol;) Bar azt nem biztos hogy a setup miatt, csak a felfuggesztes allitasi lehetosegi miatt tettem be:D -
#3830 Ezzel én is így vagyok -
#3829 Nekem még most sincs halvány fogalmam sem mi kezek az "új" dolgok a setupban ! :))) -
#3828 Akkoriban még nem volt szekvenciális váltó. Mondjuk én mindig "pillangózok" bevallom, de még úgy is más egy H váltós autó. -
#3827 hát igen, sokkal kapkodósabb lesz, basszus az komoly H váltós lesz? :D
bár gondolom sokan szekisen használják majd :)
alex: hát van benne valami, de arra tényleg nem lehet kötelezni mindenkit, hogy legyen H váltója külön vagy g25-öket vegyenek az emberek... a H váltónak előnye is van. nem is kevés néha, mert szekvenciálisnál elég egyes szituációkban végigzongorázni.
Egyébként a szekvenciális "dfp"-s kormány melletti azért nem pillangózás. hasonló, de a pillangózásnál abszolút fogod végig a kormányt. :)
az iRacing meg tuti amerikában is drága. ott sem keres mindenki hűdejól, plusz azért biztos van pár ember aki pályákra költött 15-25 dollárok helyett venne inkább valami profibb kormányt, pedált.. -
#3826 Azert egy ilyet leforditani nem kis munka;) El lehet vele szorakozni:) Bar a nagyresze egyertelmu, de van benne 1-2 erdekesseg.
Bar en nem ertek hozza, de amikor legeloszor allitgattam, gozom nem volt hirtelen, hogy mi az a StockCollar/SpringPerchOffset;) Utana kellett olvasnom, utana mar egyertelmu volt;) De hirtelen a PushRod sem volt tiszta;) -
#3825 Nekem jo lesz, ezeket elvezem (a mezony vegeben):P
De szerinted hanyan fognak vele "kuzdeni"?:) Latva nehany hotlap videot a mostani autokkal, es mivel nem lehet kotelezove tenni a 3 pedal/ H-patter-t, ugyanigy ketpedal taposas es pillangozas lesz:) Foleg, ha nem valtoztatnak a starton, tapadason, meghibasodason stb. -
#3824 Azért az F1-es gépben az lesz a jó, hogy pl. a Skippyvel Mazdával hozzászokunk a szekvenciális váltóhoz, aztán abban majd H váltó lesz. Én pl a Skippyvel adok egy kis gázt de azt folyamatosan visszaváltáskor-amúgy is kell neki adni gázt mindig- de pl a Pontiacban gázfröccsöket adtam. Na majd ahhoz kell visszaszoknia Lotusban csak ott gyorsabban kell majd adagolni :) -
#3823 Csak szeretnék tudni... :-) -
#3822 azért szerintem ez is erős tévedés. :)
majdnem semmit nem tudok, egyenlőre azon vagyok, hogy konstans jó időket hozzak és gyorsan tanuljak meg pályákat.
(ez egyre jobban is megy, ha időmérőn kicsit összekapom végre magam és a futamon sem jön közbe semmi (nem úgy mint tegnap), akkor top 50-es időm lehet, aztán a futam az más kérdés :) de jöhetnek a 100+ pontok :)
ez a cél.
következő barbi szezont komolyan veszem, akkor majd megpróbálok ezt azt, bár nem setupgyilkos a járgány :D (majd az f1es... az lesz durva..)
mert amig ez nem megy, felesleges setupolásba fognom.
le merem fogadni, hogy az iRacinges felhasználók fele nem ért a setupoláshoz. :) -
#3821 Az a szerencse, hogy aki itt megfordul, mindent tud már a setupolásról, így nem kell fordítani. -
#3820 :D aztán neked minek? mindent tudsz már rég!! -
#3819 jaja, kb :D
biztos nem nagy cécő forditani, ki lehetne bogarászni, etc, de az sok sok idő :D nah nem mintha a forditas nem az lenne :D
bár megjegyzem, it nem veszik kárba, nem lesz lecserélve a játék egy "legújabbra" :) -
#3818 Igen, csak "valaki" le is fordíthatná, ahogy az NR2003-hoz is -
#3817 iRacing SETUP GUIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WÁOW!!!!!!
Főoldalon balra, news! -
#3816 -
#3815 lassan napi szinten jönnek a hirek :D -
pasztor #3814 A CTS-hez versenyzéshez nem kell feltétlenül latemodel. Ha most szezon végén felmész D-s licensz-re a legends versenyekkel, akkor a köv. szezonban már mehetsz a truckkal, ami C-s autó (truck) lesz, vagyis D-s licensz, 4.0 SR felett elég a rajthoz álláshoz. Az SR-t fel lehet pumpálni bármilyen ovál versennyel, legendsszel is.
Ugyanígy a silver crown-t is ki lehet hagyni, ami a köv szezontól B-s oval autó lesz. Én a truck után egyböl a COT-ban fogok menni, B-s licensszel 4.0+ SR-el. -
#3813 Az van nekem is, csak pénzem nincs annyi erre :)