25347
-
#3772 1:03:924 :) nem sokkal, de alatta van :) -
tilus #3771 Akkor téves volt a forrásom, és elnézést! -
#3770 Itt az ideje meglepődni :) mert tényleg így volt. ettől még tehetséges a srác, meg minden. asszem azért vette amerika felé az irányt, mert ott vannak ismeretségei a menedzserének. -
72TSanyi #3769 Jól nyomtátok! -
tilus #3768 Én nem tudom..csak hallottam, és meglepőnek tartanám, ha egy amerikai manager egy magyar offline PS2 liga eredményéért meghívna akárkit akárhova, de ez igaz a magyar clió kupára is. Egyébként pedíg akkor fogjuk megtudni ha megkérdezzük, mert nr2003ban nick nevek voltak.
-
#3767 Jah. Playstation "kenel" keretén belül kapott Zengő Clio-t, mert azon nyert valami bajnokságot, vagy miaszöszt. Az első reklámfogásos madár volt anno ebből a marketingkampányból. -
#3766 Makai NR2003-azott?! Hol, mikor?:) Valami PS2-es GT versenyt nyert meg:) Vagy nem?:) -
tilus #3765 Csak beugrottam egy kis fun-ra a Solsticeba :) Már rég nem mentem vele egy kört se, ahoz képest jól sikerült! Ti is jót meccseltetek!
-
tilus #3764 Makai György sokáig NR03-azott, ott megnyert mindent amit lehetett, majd meghívták egy tesztre 2-3 éve USA-ba. Életében nem vezetett versenyautót, és szépen lenyomta a csapat minden pilótáját, akkor kapott ülést pár próbafutamra vmi alsóbb stock car osztályban.
Nem ez volt az első futama, csak ebben a bajnokságban most indult először.
-
#3763 Ezt is mégértük :-)
Magyar dobogó -
#3762 a picsába :D ennyit irtam aztán minden jó lett :D -
#3761 a stats oldal kicsit meggágyult. vagyis teljesen. kár érte :D azt látogattam legtöbbet :)
ez a hátránya az online játékoknak, hogy nem az van mint egy offline verziónál, hogy cdn megcsinálják, gyerek felrakta, azt jó is. nah kiv leszek. talán jel, hogy valami nagy készül? :D
sőőt, megvan, hibákat direkt generálják, hogy hirként le tudják adni hatalamas hiba van, dolgoznak rajta, aztán két hét alatt helyrehozzák "vért izzadva" :D és mi elmondhatjuk, hát igen, milyen remek egy banda :D -
#3760 hoppá halatmas szopás, lehet minden adat elveszett?
gondolom helyrehozzák de minden statisztikám eltűnt, nem látom :/ -
#3759 Makai György-ről mit tudtok, elvileg hétvégén volt az első futama nascar-ban. Itt egy cikk róla -
#3758 Mostani race: kisodródtam, megyek első körben a mezőny után, dombrafel utáni jobbosban mindenfelé autó, pályán, jobbra, balra mindenhol. Ronnie fiú lezúziuszta a komplett elejét a mezőnynek abban a kanyarban! :) Aztán pitből kifelé lezúzta azt is aki kimaradt! Majd beírta, hogy feladom! El se kellett volna indulnia :) -
#3757 jaja, a héten át akarom törni! :) -
#3756 Igen! Nekünk halandóknak az 1:04 az álomhatár :-) -
#3755 Cowek: versenykörön felbuzdulva mentem egy qualt, hát nem lett meg, végül 1:04:019 lett. -
#3754 Grat! Ez a Ronnie Pckworth egy akkor köcsög, mint 3 carl. ' kanyarban 3X jött nekem a barom, harmadik visszarántásból keresztbeforgat. Mindezt úgy, hogy eleve azért mentem el mellette lassan, mert a fűről jött vissza mocsokmód, aztán belémszáll hátulról a paraszt. Asszem lesz neki meglepi, ha a következő futamon találkozunk valaha, felkenem a buzit úgy a palánkra sr ide vagy oda, hogy csak lesheti! Amúgy azért lettem ötödik szerintem, mert előlem kilökte aki mellette volt. -
#3753 Makai György-ről mit tudtok, elvileg hétvégén volt az első futama nascar-ban. -
#3752 :) Most képzeld azt, hogy csak Carl-ok voltak a pályán! :) -
#3751 Nekem ez -0,09 mint láthattad :-S
Lassan skippivel több SR-t gyűjtök, mint a szappantartóval :-) -
#3750 Ehh. Megjöttek a kekec idióták Lime-ra. Egyből hatezer hibapont, totálkár, be nem fejezett verseny. Az ilyen barmok vazze a leghülyébb, elkerülhetetlen helyen állnak keresztbe, jönnek neked vazze az orrod előtt. Hejj, de rühellem az ilyet :) -
#3749 enter előtt ez még máshogy nézett ki :) szóval helyezés, 1 számjegy, utána a kapott pont két számjegy, mezőny erőssége 4 számjegy. 1450 körül tudok nyerni, 1600 körül tuti egy olyan van a mezőnyben, aki 1:03-as köröket megy, 1800 körül már minimum 2, de 3-4 van, aki 1:03-as időt megy, ott én nem kapirgálhatok ugye :) -
#3748 Érdekességnek a heti futamaim:
Pos. Points Strength
3 85 1914
2 91 1640
1 90 1440
1 93 1478
2 77 1418
2 75 1356
4 85 1875
-
pasztor #3747 Csak a mezöny erössége számít, mindegy kit versz meg. Ha túl gyenge a mezöny, és neked magas az irating-ed, akkor nem kapsz sok irating pontot még egy gyözelemért sem (teljesen korrekt sztem).
A saját összpontszámnál csak 8 hetet számol, tehát a 9 hét nyolc legjobbját veszi bele most, valszeg volt jobb heted, ezért nem léptél elöre. -
#3746 Bajnokságban sem kaptam extra pontokat sajna pedig John a 2. helyen áll, ilyenkor ezt is figyelembe vehetné. -
#3745 Hi!
Tegnap majdnem átléptem 4000 pont fölé aztán az utolsó két versenyem olyan jól "sikerült", hogy lementem 3850 pontra. Most viszont a 8.15-ös versenyen megvertem John Prathert :) Aki nem ismerné 5600 pontja van :) Igaz hibázott de én is, meg aztán nem tudott utolérni sehogy. Mondjuk ez a szemét progi így is csak 46 pontott adott a győzelemért... -
#3744 Ma egy 3013-as Strenght-es mezőnybe mentem Skipivel Lagunan. 6. lettem. Csak ketten voltunk rookie-k. -
#3743 Most hogy végre a stílusomhoz hangoltam a kormányt, pedált, FFB-t, így már nagyon fun menni az amcsi rettenettel, gyors már nem leszek vele, de legalább már élvezem :) -
#3742 Jaja:) kikerültem, aztán megnyertem. De itt pl olyan volt, hogy meg kellett küzdenem az 5. helyezettel a lekörözésért :) elképesztő mezőny volt, bárkit utolértem, versenyeznem kellett velük, hogy kört adhassak! Volt hogy pitből kijövet erőlködött, pont akkor értem oda a kanyarba én is. volt pár meleg helyzet :) -
#3741 Szerintem pont akkor csattant, ütközésmoedell érdekes a falaknál, nyakig belemerül az autó :)) -
#3740 Mi tortent, ki tudtad kerulni? Gondolom, beszorult a falba. -
#3739 Na ez a nem semmi, azt hittem szívinfarktust kapok. Utolsó kör, haladok a győzelem felé, és ez fogad a kanyarban:
-
#3738 ne is mond... baassszus de elemezgetnék már... bár néha még igyis elveszem a statisztikában :D a visszajátszás meg jó igy, ne butitsák, de azért téll sokat eszik :) -
#3737 De ez teljes telemetriat is ment;) Bar most hiaba van ki-be kapcsolva, nem mukodik, de lehet hogy attol meg a hatterben tarolgatja;) -
#3736 Ok. :)
Bár én mindig azt hittem a kis agyammal, hogy replayben uszkve rögzíti az autó helyzetét, és lejátszáskor kerül kiszámításra a fizika ...
De végülis tök mindegy, mentés nélkül úgyis csak neszesemmi ....! :D -
#3735 Ezert irtam, hogy HA:) Gozom sincs mennyit rogzit;) -
#3734 1000 adat ??? :)
Mi a fene lenne 1000 féle ? :)))) -
#3733 Szerintem a replay-el mas okossagok is vannak, tulzas az a meret;) Az NR-ben sem volt rossz a visszajatszas, es boven hasznalhato meret volt (20-30 autora, 2 oras versenyre);)
Bar, ha 1000 adatot rogzit 10 autora, masodpercenkent 300-szor (talan 300Hz-es a fizika), azt beszorozva 3600-al (1 ora), ugy kijon a 10GByte:DDDDD