25347
-
pasztor #4812 -
#4811 mondjuk ilyenkor igazán kiirhatnák kb meddig tart a művelet. :) -
#4810 29.-re igérték a Chevyt, és PIR-t. Felteszik, és gondolom a szezon végi eredményhirdetés is kész van már, plusz még a javítás, de az lehet, hogy szombaton lesz. -
#4809 akkor asszem megy egy "szép mail" nekik... :)
amiben magyarázatot kérek, és nem csak blabla. tom egy senki vagyok, de sokan várják a javítást... -
#4808 Igen, ez gyanus, elotte 1-2 nappal szolni szoktak, hogy leallas lesz;) Lehet, hogy nem is lesz semmi - legalabbis patch nem lesz - valoban elhalasszak februarig;) -
#4807 Akkor lehet izgulni, mert nincs iRacin méjtenansz miatt, ami sejtet valamit! :D -
#4806 Skippit nehezebb vezetni vagy a Mazdát? -
pasztor #4805 Áh, 6 dolgot egyszerre akarok venni, hogy 20% engedményt kapjak. :D
A truck meg még két hiányzó ovál mindenképp kell, mert azzal teljes szezont akarok menni, a maradék meg a formula mazdára megy, meg Road America, Sebring. ;)
Csak addig, míg nem jön a truck, nemtok micsinálni! -
#4804 Rossz az, ha viszket az ember tenyere, mert tele van pénzel, de nem tudja hova elkölteni! :D -
#4803 Holnap?:) -
#4802 Extra két hét késést jelentettek be a múltkori megjelenés napján. Az új pályát is holnapra ígérték. A Chevynek kész kell lennie, mert jövő héten már futamok lesznek vele. Sztem, holnap mindenki legnagyobb örömére lesz patch, Chevy Silverado, és PIR. Remélem egyben letudják ezt az egészet, és a patch nem szombaton érkezik, egy újabb karbantartással. -
#4801 igazad van erre nem is gondoltam :D bár annyira nem is érdekel az a két járgány már sajna. :) -
pasztor #4800 Mikor jön má a truck!? -
#4799 Azért nem osztogatják még a B, C, és D liszenszt, mert vannak még hivatalos futamok. A Solstice, és a Legends még most is hivatalos, azaz akinek nem tetszik a SR-je, vagy az iR-je, az most még javíthat. Csak a Radical, és a Mazda ami FUN. -
#4798 ez lesz februártól... :)
de az iracing world cup lesz. és asszem csak szombaton lehet futamozni adott időközön belül. (lehet hülyeséget írok)
egyébként jövhéttől a radical és a silver is nagyon állat lesz. mért? :D
mert csak napi két futam indul, és valszeg mindenki csak 1 futamon tud az időpont miatt indulni. :) tehát nincs már annyi javitási és tanulási lehetőség, plusz valszeg "telitettek lesznek a szerverek", mert ugye a többinél akkor mész amikor akarsz de ezekre mindenki jelentkezni fog, ami szoros meccseket ígér :)
szal hajrá. :) -
#4797 pár hete kicsit inaktív voltam, de szerintem az új szezonnak rendesen nekiállok. Ahogy már írtam hiányolom az egy versenyen eldöntős bajnokságot, azaz hetente vagy kéthetente mindenki csak 1 versenyt futhasson és mindig ugyanazok ellen. -
#4796 ez a dolog érdekes :D
az előző szezonváltáskor a fun hét előtt rögtön kaptuk az újabbat, most meg majd csak a szezon előtt kapjuk meg. mondjuk ebben nincs semmi érdekes. :D majd holt unalmas. a radical tök jó, majdhogynem bizonyos értelemben egyszerűbb mint a skippi. köridőim javultak, rem legalább a szintem tartani tudom. ha nem. üsse kő... :) -
#4795 Postán küldik ! -
#4794 ti már megkaptátok a nagyobb licencet, vagy még várni kell ?
-
RedRiot #4793 Köszi Alex! -
#4792 Akovetkezo szezonban lesznek Skippy versenyek. Most a 13. heti futamok vannak.
Season 4. -
RedRiot #4791 Eh, úgy egy hetet kihagytam, és most nézem: nincsenek Skippy versenyek?
Tényleg csak Mazda és Radical bajnokságok vannak a szolsztisz/legends futamokon kívül?
Nem lehet vhol megnézni, hogy mikor lesznek újra Skippy versenyek? -
#4790 Hogy Te meddig jutottál, azt nem tudom :) Amúgy már én sem tudnék végig menni rajta így. Az utolsó negyede a pályának a nagyon ütős... padlógázon :) -
#4789 Ez az a 7 és fél perces pálya, amin 2 percnél tovább nem jutottam :-) -
#4788 Mazda volt. Mindíg azzal indultunk, mert stabilabbnak tűnt és ritkábban is főtt meg a motor :) -
#4787 Remélem majd később iRacingben lesznek endurance futamok :) Nekem az nagyon bejön. Pl ezt a Isle of Man-t mire betanultam :D addíg eltelt egy kis idő. Mondjuk beszkennelhetnék ezt is, tuti jó futamok lennének rajta :) -
#4786 Ez melyik verda volt? Én Jaguarral mentem anno, de ez nem az szerintem. -
#4785 Első video jobb volt ! :DDDDD -
Ezt akartam :D -
#4783 De rég nyomtam a jó öreg NR mod-os GTP-vel, micsoda feelingje volt :) -
#4782 hm :D nem számít, jó tudni :)
még soha nem mentem radical-lal, meg ezen a pályán is csak most kezdtem, szal ez jó volt most kifogásnak , megpróbálok 2.00 alá menni. :P -
#4781 Nah, az mar hasznalhato ido:) -
#4780 Szerintem az szar ido:) Mentem egy tesztet, minimal setup, nehany kor, es EN mentem 1:01:5-ot:) Ennel legalabb 3-4 masodperccel kell jobbat menni, hogy elol lehess:) -
#4779 megértelek, azonban az iracinget is meg lehet érteni :D
mármint lesz itt még több autó, véleményem szerint majdnem túl sok is.
akkor nem bánnám a sok autót, ha azok is napi egy futamot engednének meg. akkor valszeg szintén lenne elég versenyző.
Egyébként véleményem szerint, igazán kiegyensúlyozott, állat küzdelmet, majd csak pár szezon múlva fogunk látni, érezni, amikor már adott esetben második szezonunkat töltjük majd mondjuk kedvenc járgányunkkal A kategóriában. :)
egyébként mindig arról beszéltünk mi lesz A-ban B-ben C-ben, de mi lesz a PRO-ban? :D nem vásárolhatom magam oda befele? :D -
#4778 Nem tudom, de ha érdekelt is ma már nem érdekel :)))) Pontosabban jó autó az de van jobb is ... -
#4777 no comment...
még persze sokat benne hagyok az tuti, csak nem mindegy, hogy 3-al, vagy 8-al vagyok lemaradva :D -
#4776 jaja.. van még mit fejlődni. igy nagyon nehéz lesz pályánként megtanulni a cuccot. pláne, hogy napi egy futamot tudok majd menni jövhéten. skippinél annyi futamot mentem néha, hogy akaratlan is fejlődtem időben csomót...
most egy verseny volt, a csákó 1:58-at ment futamon... 2100-as iR-el.
bejött amit tippeltem a skippi ilyen összehozza a mezőnyt kocsi, a későbbiekben folyamatosan nő majd a távolság :)
nembaj ez van, asszem jövőhéten az első pár futamot úgy lehet hozni h végigmész hiba nélkül, aztán meg kicsit kockáztatva végezhetsz majd jobb poziciókban a hét hátralévő felében :)
lac coo: téged nem a SR8 érdekelt korábban? -
#4775 Én is szeretek versenyezni, de csak azzal és csak ott ahol nekem jól esik...
Felőlem bármilyen bajnokságot kiírhatnak, ha olyan a cucc ami nem tetszik nem indulok, vagy ha az eredményem bánja akkor is kihagyom a nekem nem tetsző futamokat ... ez számomra továbbra is csak játék ! :) -
#4774 GTP-ből 1:51-es idők rémlenek.... .... :)) -
#4773 ezt nem nagyon tudom elhinni, mármint elhiszem én, csak csodálkozom.:)
elvileg ugyanis ez egy "versenyszimulátorprogram", ahol az éles helyzeteket tanulhatod meg profi módon lereagálni, kezelni.
most sebring: 2:01.855 valaki valamilyen időt?
nem tudom hol tartok, az időmérős eredményeket sem lehet kilistázni.
bár,tény, hogy jó vezetni is a járgányokat, mint az életben sak úgy, idők, kényszer nélkül, de én szeretem azt a nyomást, meg mindent, ami azzal jár, hogy most mennem kell egy jobbat, sikerülnie kell meg ilyenk :) nekem kell :)