25347
-
#4852 Igen, csak kicsit csúszott... -
#4851 Ugye jól emlékszem, hogy eddig nem igen fogta meg a hajtott kereket a brutál visszaváltás sem ? -
#4850 Na megvolt az update, vigyázni a visszaváltásokkal ;-) -
tilus #4849 Barátok között elmegy..anno még meghívásos időben sokan tesztelték az accomon a progit :) Test módban nem lehet gond, persze meg kell válogatni kinek adod ki a passodat..
-
#4848 Ja vagy úgy ...! Azt nem akarnám, de köszi ! :) -
#4847 nah akkor holnap ugyanekkor, ugyanitt :D -
tilus #4846 belépsz más loginjével..? :) -
#4845 Te hogyan tudsz "kölcsön" pályát kipróbálni ?
Nekem is vagy egy de nem sikerült sehogy sem beizzítani .... -
tilus #4844 detto, betett a sok download..
-
#4843 Na én már members főoldalra sem tudok felmenni ! :DDDD -
#4842 kösz, megpróbálom :)
vegyél fel amúgy msn-re :) [email protected] vagy privát :D
aztán megadom a cuccot. :) -
tilus #4841 Nekem is, lépj ki, és lépj vissza, nekem megoldotta!
-
#4840 Sokra mész az óvással ! :( -
#4839 ha más nem majd én :D csak nekem nagyon szenvedve akar akármivel is lejönni... már többször is megakadt a cucc error címszóval... -
#4838 Sorry, hülyeséget írtam, megfogja a kereket, úgylátszik előbb túl finoman bántam vele ! :))) -
tilus #4837 Üdv!
Valaki lenne olyan tündér és megengedné hogy kipróbáljam a truckot? :)
Most nincs zsé erre, illetve kipróbálnám mielött shoppingolok :)
-
#4836 5.2.12.2 alapján óvható lett a feltartás (pl. lekörözött) -
#4835 De pl. 150-nél visszarakom egybe még mindig nem fogja le a kereket, felpörög "50 000-ig" és leáll ! :))) -
#4834 Most latom, hogy a Late Model-bol Chevrolet Monte Carlo SS lett?!:))) -
#4833 Ennel azert mar biztos jobb lett: http://alexease.uw.hu/files/iRacing_Mazda_motorfek.avi :)))))) -
#4832 De lehet elmelegszik csak rohadt sokáig bírja a Pontiac, és nem voltam elég türelmes ! :DDD -
#4831 Egyszer én is Zámbó Jimmy leszek..majd ! :P -
#4830 nah szóismétléshegyek :)
nem tudom, lassan mindenki akit komolyan érdekelt a game az D, C, vagy B-s lesz, szóval ők meg már nem kezdők, nyugodtan meg lehetett volna csinálni az elfüstölést normálisra. -
#4829 szerintem ezen is javitanak majd, bár ha ez igaz, az kicsit gáz, ennél én is hardcore-osabbat vártam :/ bár még nem próbáltam, de ha ez igaz :/ -
#4828 Rakás szar ! :))) Szerintem ...
Mentem néhány kört Pontiacal kettesben full-gázon semmi baja nem lett... Egyedül mikor 4-ből visszaraktam 1-be és kiakadt a furdulatszámmérő, akkor adta meg magát a motor ...füst vagy valami garfikai hatás nincs egyszerűen csak leállt .
Ez így kicsit harmatos ....
Ahogy látom motor, víz, olaj hőfok nincs egyszerűen csak ha egy bizonyos fordulatszámon túlpörög leáll ... -
#4827 Most, hogy mindenhez hozzányúltak, így kezdődhet minden előlről. De, most legalább küldtek visszaigazoló mailt, hogy megvettem az új pályát, és autót. -
#4826 Nekem is elhalalozott a letoltes a vegefele;) De mar 550 MByte, mert hozafuzte a 2 uj cuccost:D De folytatja onnan, ahol megszakadt! -
tomi555 #4825 Én arra leszek kíváncsi milyen a motor damage:) -
#4824 Szerverek akadoznak, nem IE segít :) -
#4823 Gondolom ami nincs meg nekem ahoz le sem tölti a frissítést ... -
tomi555 #4822 IE megoldotta:) -
#4821 Az lesz az elso amit megnezek;) Gyorsan megvettem a Silveradot es Phoenix-et is, azon a kombon tesztelek:) -
#4820 Ha jol latom, az osszes autot, osszes palyat frissitettek, plusz a software-t es a cliens reszt is. -
#4819 asszem azért lehetett kapkodás, ha csak most tudták összehozni a packot. :)
gondoljatok bele, mekkora felháborodás lett volna ha nem készül el időre a kocsi... :D jön le kíváncsi leszek :) -
tomi555 #4818 Nekem error: HTTP response 404(Not Found)-al kihal bizonyos fájloknál:( -
#4817 Nekem csak 136 mega ! :))))) Nincs annyi cuccom ...
De jól látom csak sárga zászló van és az is csak oválon ?
Meg mintha be lennének halva a szerverek ! :)))) -
#4816 Kéretik véleményezni a CTS autót a volt NR tagoktól ám!!!! -
#4815 400 MByte, szep darab:D -
#4814 Nah, igy kell ezt csinalni:))))))
Multkor is beszoltam egy masok topicban talan, hogy nem jelenik meg ez soha, es utana nem sokkal mar lehett is tolteni:DDDDDDD -
tomi555 #4813 Jhee itt van a frissítés éééés "engine-damage modeling." :D:D
hiphiphurrá