25347
  • symbol
    jaja egész jó vagyok benne :D
    most 100-as a winben :) az FFB-s rész, és 20-as volt az iracingben, levettem 16-ra. vékonyka lúzer vagyok :D de egy futamon nagyon fárasztó lehet végig rezzenéstelenül tartani a kormányt :)
    még lehet a 16 is sok :D
  • HaZso
    Jobb kézre gyúrsz? Vedd lejjebb az FFB-t
  • symbol
    szerintem a rendszer is jó. sajna tényleg tudni kell a szabályokat. én sem tudtam pontosan, de én nem néztem be így szerencsére :) kitartást :)
    ez a silverado nagyon állat... tiszta izomlázam lesz egy verseny után... :)
  • DTap
    Hát én is vártam a nagy napot, és nem, erre számitottam. Eltoltam valamit rendesen, ovalon számitottam C-re és CTS-el, folytattam volna tovább. Ehelyett Roadon lettem C-s, ami nem érdekel semmennyire. Most várhatok 12 hetet (amire kb letelik a fél éves elöfizetésem), hát ez sziv@s, de ez van. Bár én nem értettem a szabályokat rendesen, csak az én hibám, de a kedvemet most elvette az egésztöl rendesen.
    Amugy a heti egy versenyes Legendsezés 14. helyre volt elegendö az utolsó 4 hétben. A játék jó de ez a rendszer ami mögötte van...
  • HaZso
    A Sim-Chassis sokkal jobb :-)
    Na szóval jó a CTS, megvehetem? (+ a pályákat hozzá)
  • petesilver
    naaááááá! Nem ééééér! :DDDD Mekkora űbervagyok!
  • Alexease
    Mar regen bent van a linkek kozott, talan elsokent kerult be (TeamRedLine):)
  • petesilver
    Alex! Beraknád ezt a linkek közé?Gregger Huttu setupok
    Mindenféle sim-hez van, van benne iRacing is! Akinek van kedve próbálgatni, had töltse!
  • Alexease
    Igen, tovabblephetek azzal is;) Radical-lal biztos megyek versenyeket. Idotol fuggoen valszeg mindkettovel hetente 1-1-et. De ha nem, akkor majd felvaltva:) Vagy palyatol fuggoen;)

De a Radicallal is hasonlo (volt) a gondom, hogy sinautokent viselkedett. Szinte semmit nem sodrodott oldalra, csak mar a holtpont elott:) Azon is "rontottam":) Inkabb kicsit sodrodjon, csusszon, de legalabb erezzem hogy mikor mi tortenik, ne akkor amikor mar majdnem keso:) Igy biztos hogy lassabb mindketto, de szamomra kezelhetobb, biztonsagosabb, es meg a mezony kozepebe eleg lesz;)

A versenyeket amugy is ugy tolom, hogy: Test (setup), TimeTrial (egyhuzamra a felora, hibanelkul, par tizeden belul az osszes kor - lehetoseg szerint;P), utana Race Qual nelkul, hatulrol;D Altalaban a mezony (elso)felebe beleferek a versneyen:) Nekem az eleg;) Sot, bar a bajnoksag nem erdekel, a heti 1 futamommal, altalaban a bajnoksag elso negyedebe/harmadaba szoktam lenni:)
  • pointer4
    De te Radicallal is továbbléphetsz már :) Sárgulok is :D Ki is hagyhatod a mazdát nem ?
  • Aceton
    Ja, így könnyű!
    Én hüjje csak simán a Load-ra nyomtam, oszt csodálkoztam, hogy semmi sincs...
    Ezzel a setuppal már simán vezethető, kösz!!!
    (Amit alapból beadott, az nem tudom mi volt, de az első kisebb úthibánál megpattant és pattogott vagy 10-et (tényleg félmétereset) mire abbahagyta...)
  • pasztor
    niggerlimuzin, bazz

A default Daytona_advanced nem rossz és stabil is, az töltsd be (jobb felsö gomb a szeteknél). Egyébként meg finoman kell vezetni, ez nem formula mazda.
  • Aceton
    Próbálgatom ezt a CTS-t, de alapból olyan, mint valami niggerlimuzin, félméterre felpattog az útról :(
    Valaki dobjon már egy jó stabil setupot Daytonara, hogy valami értelmes pontról tudjak elindulni, mert így lemegy a bajnokság, mire egy olyat összerakok, amivel el is merek indulni. Köszi...
  • Alexease
    Ami meg egy kicsit bassza a csorom - bar erosen madodlagos, csak a videok miatt erdekes -, hogy miert nincsenek normalis onboard kameranezetek?!:) A T-cam miert van eltolva, igy eleg bena, raadasul hulyennez ki az osszehasonlitovideokban. Innen is latni, hogy nem mozog a pilota, akor nem mindegy?! Az elso felfuggesztes-kamera nagyon latvanyos, csak a palyabol nem latni semmit:)) Jo lenne ehez is egy kamera-hack, vagy valami hasonlo:) Az a baj, hogy a CAM file-ok a DAT-okban vannak, kivulrol nem olvassa, belul meg nem lehet/egeszseges piszkalni:))))
  • lac coo
    Még annyit a class-hoz:
    minek szépíteni, én a rokik között vagyok jó helyen, mi a fenének tornázzam fel magam C,B,A -ra....
  • Alexease
  • Giovanni #4996
    Ne add fel! Mire pálya váltás lesz, belejössz :)
  • petesilver
    Adjál nekik! Mutassuk meg! Én Infineon Long-on szenvedek, a trükkös kanyaroknál is, valamint ahol a jobbak fullgázon eltolják, nekem ott vagy a segge megy el, vagy az orra, aztán a segge lesodródás közben! Megőrülök, nem érzem még hogyan lenne optimális a kanyarvétel. Kedvencem dombtető utáni jobbos kanyar, ahol elsőként vátozik a pálya. Ott versenyen képes voltam úgy kicsúszni a pálya szélére, hogy fennakadt a hasa a verdának harmadik helyről! Bakker hatodik voltam mire visszavergődtem, végül ötödiknek futottam be. Néztem Atesz idejét: 1:47 valamennyi, te jóóóóég! 1:55 volt, mikor elsőre körbeértem a pályán! :)
  • pasztor
  • lac coo
    De szép mondat vót...!
  • lac coo
    Én szinte egy autó egy kombóval mentem két hónapot.... Mondjuk nagy választék nem volt :))))
  • Alexease
    Lassan nekem is tesztelnem kell a kategoriamban talalhato autokat;) CTS-sel nincs gond, az tetszik. Meg ha lasu is leszek, legalabb elvezetes es kezelheto. A Mazda mar maskerdes. Az eleve nem tetszett, bar az utolso ket patch utan mar hasznalhatobb lett (szamomra). "Tul nagy" az oldaltartasa, valszeg lassan megyek (biztos), csak hataron jonne ki rendesen. Kis kormanymozdulatra "lassan" rafordul, de utana hirtelen eltekeredik a kasztni, es folyamatosan, elesen fordul:) Kicsit "rontanom" kellett a setup-on, hogy kezelhetobb, de foleg erezhetobb legyen:) Amig nem erzem magam biztonsagban vele, addig nem sok ertelme van eroltetni;) De alakul.

Meg volt az elso teszt (TT), latszik hogy meg het eleje van, alig 2-3 masodpercet kapok, es benne vagyok az elso 15-ben:DDD Meg 1 nap, es mar csak az elso 50-ben:DDDDDDDD
  • Alexease
  • Alexease
    Elobb utobb biztos ki kell talalniuk valamit. Bar pontos statisztikat nem ismerek, de az oldalukon szamolgatva, kb ez jon ki:
    - az eredeti tesztereknek "mar csak" a 2/3-a lett "B" (Oval/Road), vagyis ok folytattak, nekik sikerult, ok fizettek elo.
    - a meghivasos rendszer utani letszamnak (ez a 4/5-e a teljesnek) az 1/4-e lepett tovabb (Oval/Road), vagyis ok folytattak...

Hogy mennyien lepnek innen ismet tovabb, az jo kerdes:) Az CTS valszeg nepszeru lesz, azzal nincs gond;P Road-on a Mazda nem tudom mennyire kedvelt, talan feljebb versenyezve a Radical igen. De ezekhez friss befektetesek kellenek, 1-2 auto vasarlas es 4-6 palya (~140 dollar - ha ki akarja hasznalni).

Neztem Rookie es nem tovabb lepett kategoriakat is. Rengetegen vannak 1-3 versennyel, vagyis szinte csak kiprobalas szinten. De sokan vannak, aki csak 1 auto 1 palyan komboval nyomtak honapokig:)
  • Giovanni #4988
    VÉGRE! Első D class futamom teljes siker :) Qual időmmel poleból indulhattam, és ezt megőriztem a végéig, így végre győztem, és 0 incidents "gyüjtöttem" Az igaz, hogy valami ovis csoporttal kerültem össze, de a sikerélmény az sikerélmény
  • symbol
    olcsóbbá nem tehetik. akkor az eddigi előfizetők háborodnának fel. hacsak nem kapnánk kárpótlásul valami bónuszt.
  • lac coo
    Az de jó ! :)))) Olcsóbbá kéne tenni talán többen lennénk, így tuti sokan ott fogják hagyni egy idő után ... Ha nem barátkozom meg a Barberral akkor többekközött én is :((((( Vagy ha nem jön valami új autó ami tetszik ...
  • lac coo
    Van neki értelme ! Nem mehetsz egyből azzal amivel szeretnél (pl. Radical, vagy F1 ..) mindig meg kell venned egy autót az adott class-ból, hogy tudj menni négy versenyt ! :)))))
  • Cowek
    Így sincsen nagyon létszám a futamokon, akkor mennyire nem lenne :-/
    De Test-et tudsz menni rajta :-)
  • lac coo
    Hát ez az ! :))))
    Pedig ezer megoldás lenne rá .... Saját szerver, vagy akár szabadon választható pálya akár egyszer egy héten és csak akkor indul a szerver ha összejön a létszám stb ....Nekem ez így rohadt nagy szopatás megmondom őszintén ....
  • Alexease
    Nah, arra aztan varhatsz:) Majd ha esetleg lesz "sajat" szerverinditasi lehetoseg;) De az meg minimum fel ev vagy soha;)
  • Alexease
    Sok ertelme nincs ennek a Class-nek;) Meg ha valoban a tudasrol, a versenytapasztalatrol, a biztonsagos vezetesrol szolna, akkor meg OK, de akkor meg szivas lenne - nekem:D Az kellene a feljebblepeshez, hogy a sajat kategoriaban (autok/palyak, road/oval) meglegyen a heti 1 verseny, es mind a Race, Qual es TT-ben a bajkoksagban a mezony elso feleben vegezni;) De igy, hogy eleg a 4 TT (es az SR ami ugy is meg lesz), az semmi. Ha valakinek nem tetszik a sorozata, de feljebb szeretne lepni, furdes elott belep a TT-re, megy 5-10 kort lassan, kenyelmesen, ott hagyja a pit-ben az autot, aztan elmegy pancsolni:D
  • pasztor
    Megérte bizony, nekem 4.99 az ovál SR-em. :)

Zso, Pete: sajnos kell min 4 verseny vagy 4 TT a továbblépéshez.
  • tomi555
    Ezt én is benéztem:( Nem volt elég futamom skippivel, maradtam roadon D:(
  • lac coo
    Én Pontiac-kal akarok menni Silverstone-ban ! :)))) Például ...
  • Cowek
    Érdekes... Ovalon nem lettem C... 3.52-n maradtam.
    Roadon viszont 4.42 ről 2,86-ra ment vissza.
  • HaZso
    De mentem Mazdával, de csak qualt
  • Alexease
    Hat ha nem mentel egy versenyt/TT-t sem D/C-ben road-on, akkor nem tesz feljebb:( Mazda sincs meg, azzal sem mentel?! Csak Solstice?
  • HaZso
    Na most nézem, ClassD 4.99 maradt nekem ROAD-on, ez azért van, mert nem vettem meg a Skip Barbert...? :P
  • HaZso
    CHEVY SILVERADO CHAMPIONSHIP - 2008 Season 4 Registered 216 :-D