25347
-
#4972 Én most lettem Class D, ami okes ROAD on, de OVAL al hogy lépjek tovább ? Bár az is kérdés hogy minek :D Vagy a Daewoo truckot kéne megvennem, vagy a Late modellt? Gondolom nem elég ha kőrözök párat Legendsel... De mi lesz pl Oval A ? Mert hogy minek ez nekem ? -
#4971 Ezert (is) kiserleteztem az SR-rel a valtas elott;) Mivel keveset versenyzek, igy lassabban gyulik az SR, es ha mar meg van az auto es megvannak a palyak, es ha eppen ahoz van kedvem, akkor hagy menjek mar ott ahol akarok:DDD -
#4970 Nem a sarga a lenyeg, hanem az SR:) Class valtaskor, elvileg 1-et levon. Mivel most is 4 felett vagyok, ugy nez ki 4.99 felett is szamolt valamit. Csak annyi ertelme van, hogy mar most idulhatok a nagyok (Class B - Toya) kozott:) Nem mintha olyan nagy problema lenne osszeszedni az SR-t;) -
#4969 Akkor ha ügyi vagy mehetsz már Radicalt :D
-
#4968 Arra kérném fórumunk gyorsabb pilótáit, hogy hetente rakjanak fel 1 skippi videot az aktuális pályáról, ha lehetséges. Ahogy néztem, lehet feltölteni az iracing world-re is videókat! Előre is thx! -
#4967 Akkor a 13. hetet nem szamolta:( -
#4966 Nem rossz a sárga, de egyetlen magyar van, aki ClassB, az Toya ! Neki szép zöld már a háttér! -
#4965 SR 3.67 Verseny 8, abból top 5 3db. DE mind a 13. héten, szóval lehet nem számít :( -
#4964 Mennyi volt az SR? Meg volt a 2 versenyt vagy a 4 TimeTrial? -
#4963 - Megjott az update a Mazdahoz.
- Ugy nez ki, megerte SR 4.99 utan meg ratolni valamennyit, mert a "levolnas" utan, meg mindig eleg jol megmaradt:) Valamit tenyleg szamol 4.99 felett is.
-
#4962 Hm. Class D megvan Roadon, de nem kaptam meg oválon. Lehet nem számít bele a 13.heti verseny? -
#4961 Nagyon jó, alakul! Szerintem a magunkfajta korlátai 1:10 9xx-nél vannak valahol :D -
#4960 Most már 1:11.6xx-nál tartok :) Eddig ezen a pályán 5 futamot mentem gyakorlás nélkül :) -
#4959 Video
Rengeteg a hiba benne, mentem jobbat is, csak azt töröltem véletlen. A szűk jobbos után, ha jó a ritmus, padlón lehet végigmenni simán a célegyenesre fordítóig, itt a célegyenesre fordíto totálrossz, de ezen látni legalább, hogy szarul is lehet menni 1:11:5xx-et! -
#4958 Basszus, akkor még gyakorolnom kell :) -
#4957 :D Az űridő 1:09.-el kezdődik, a nagyonjó az 1:10-es tartomány, az 1:11-es időm hemzsegett a hibáktól :D -
#4956 Én most szereztem ott 0.12 SR-t :) Startnál hátulról telibevertek, egyszer reseteltem, és így is 7-ik lettem a 13-ik helyről :) De én még nem megyek ilyen űridőket, mint Te :) Nekem most a legjobb versenyen 1:11.9xx -
#4955 Summit ilyen szempontból nagyobb szívás, mint Lime. 1:11.580 volt a qualidőm, az első körben lerontottam a féktávot, és a végére jöttem vissza a fűről. A második legjobb utánam valami 1:12 végét tudott, aztán 1:13-tól-1:18-ig. Netudd meg, azt hittem megőszülök, 1:15-ös körökkel mentem a másik után, és még így is telibevertem valakit, mert még ennél is lassabb, rossz féktávot vett. Nagyon nehéz, hamar fékeznek, elszúrják, de azonnal ívre rántják, vagy tolató-keresztbeálló autónak megy az ember amikor íven van, és nincs hova menni. Ma még futok pár tesztversenyt, de a Summit futamok csak amortizálták az SR-em rendesen! -
#4954 Én most meg összeakadtam Hazsóval. Megcsúsztam előtte, ő meg elkapta a kocsim elejét. Aztán egész jól mentem, míg újra nem törtem magam...második reset az már quit :) Úgy hogy ezt sem fejeztem be :) De az SR az már fogy :D -
#4953 A 4 sorozatbol 2 hivatalos, ahol szamolja az SR-t (Legends, Solstice). Azoknak akik javitani akarnak, meglegyen az SR es/vagy a megfelelo futamszam a Class lepeshez. -
#4952 13. héten nem számol SR-t. Ez volt a hír 3 hete kb. -
#4951 rohadt vicces volt, engem egyreszt letoltak, masreszt az elso korben, megyek fps bamm... mondom mi a pics* van, erre eszembe jutott, hogy a hetvegi mentest ekkorra idoztem be, es dolgozik a vinyo. :))
meg kuzdottem, de volt par off, meg kress is, aztan quit. -
#4950 Na kipróbáltam a frissítést :) Változást még nem tapasztaltam 1 futam után a solstical. Viszont azon gondolkodtam, hogy egyeseknek hogy van 4 fölött az SR-jük, mikor még vezetni sem tudnak. 18 fős futamban közöm nem volt a versenyhez, mindenki mint a birkák mennek a saját ívükön, mindegy, hogy van mellette valaki, aztán dühöng, hogy kilökik. Nem értem mit gondolnak... -
#4949 Tudjátok mit nem értek? Sokan berzengenek oválon, hogy csak véget érne már a 13. hét, mert horrok lettek a versenyek. De hát most is számolja az SR-t, nem értem miért lett tele kutyaütőkkel a pálya? -
#4948 Mentem próbából egy ovál versenyt, valami marha rövid pályán Legends-el ...
Hát ehez képest a Pontiac egy leányálom, mindenki megy mindenkinek, direkt belém jönnek a pitben még be is gyorsít előtte stb ... Tiszta ügyességi játék ! :)))) -
#4947 lecseréltem a logómat, az előző túl egyszerű volt, ezt meg nem lehet elolvasni :) -
#4946 A Tyukodi Zolinak itt mi a neve ? -
#4945 Bár valóban egyszerűbb volna rögtön a jelentkezésnél beírni :))) -
#4944 Tudom, de akkoris:P -
#4943 Három szavas mondatra megváltoztatják a supportnál ! :)))) -
#4942 Majdnem:) De en szokas szerint, ismet "szot-fostam":))) -
#4941 Te voltal elottem?:) A nevekkel en is gondban vagyok:) Grat! Ez a valodi neves rendszer, hatalmas gyokerseg:( Legalabb lehetne vallasztani. -
#4940 hát ezt egyszerre irtuk :) -
#4939 Mentem ma is egy Radical-t (Laguna Seca), izgi volt, de elsosorban nem a versenyhelyzetek miatt:))) Most csak 18 versenyzo volt, szerencsere megint a vegefele rakott (13.), ott vannak az izgalmas reszek;DDDD Csak arra kellett figyelni az elejen, hol, mikor, ki csuszik meg, all keresztbe, jon vissza a palyara:) Megusztam, csak egyszer kellett lemenekulnom a palyarol:)
Amugy a kozepetol mar jo volt - elfogytunk:) -, 5-en fejeztuk be, abbol 3 Magyar (2-4. - en negyediknek:P). Bar lehetett volna Magyar gyoztes is, csak az utolso korben volt valami pitty-putty:)
-
#4938 Majdnem összehoztunk egy 1-3 -at a magyaroknak radicalal 18fős mezőnyben, de "csak" 2-3-4 jött össze. -
#4937 Igen, én vagyok a Szabó Tamás. Kösz Alex, Péter! -
pasztor #4936
Te vagy a Szabó Tomi? Ez a baj ezekkel a nickekkel, mindig egy év mire rájövök, ki kicsoda! -
#4935 -
#4934 -