5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Fritz Von...
    Civ 4 tankokkal ostromolni? :) Azonnal ASSAULT! :)

Nem kaptam újat, jó vagyok. De olyan szép, nehogy már leszedjem. :)
  • haxoror
    Pedig mekkora királyság lenne a Civ4 stratégiai és Rome taktikai térkép egy játékban :D

(jelentkezz ki a fórumról aztán jelentkezz be újra hogy végre eltűnjön a mindig nézem hogy megint kaptál egy újat vagy mi van :)
  • haxoror
    hmm stack attack lehet hogy ez az majd megnézem thx
  • haxoror
    Én meg azt nem értem hogy miért NEM tudok vallást választani pedig már egy csomót megalapítottak :O
  • dr Kotász
    Sziasztok, lenne egy technikai (nem warez) problémám. Felraktam a játékot, elindítottam, futott is rendesen. Amikor másnap indítottam, a loading képernyőn megjelenik a CHECK XML felirat, majd az INIT AUDIO és itt egyszerűen eltűnk az egész. A task managerben sincs benne. Azóta folyamatosan ez a helyzet. Reinstall megvolt. DX9 reinstall szintén. Mi lehet a hiba? Légyszi adjatok valami ötletet, nagy civer vagyok, játszanom kell :-)
  • Tomalak
    Én ezt az egyet nem szeretem a civekben, hogy számomra legalábbis teljesen elvan cseszve a "harcrendszer". Ha ez jobb lenne egyfolytában ezt tolnám.
  • Verseghy
    Nc..:DDD
    Én például alig irtam valamit, a többiek meg a barbárokat szidták.. Vagy a gyözikét:D De amugy is, játszál, ne pedig azt nézd, hogy mit beszélgetnek.
  • Attiska
    Zz egyelőre nem világos, hogy miért lehet olyan vallási formát kiválasztani, amit nem én fedeztem fel először. Tudomásom szerint misszionárius nem járt a városaimban, és mégis lehet választani a kereszténységet, pedig még nem kutattam ki.
  • Szabi84
    Légyszives szúrjatok be képeket!
  • Hmuda
    Volt az options-ben egy group attack vagy valami hasonló, azt nézd meg. De ha követi a régi Civ-es hagyományokat akkor remélhetőleg csak egyenként lehet támadni, mint ahogy azt már megszokhattuk.
  • _Atti_
    de egyszerre mozogni lehet vhogy(van tán ikon is neki) az tuti mondjuk nemtom csatára van e hatása..
  • Fritz Von...
    Háttőőő ez nem Rome. :)
    Elvileg akárhány egységed van, egyik támad csak. A Civ3-ban lehetett hadsereget építeni, egy leaderrel. Eddig én még nem láttam rá lehetőséget itt.
  • haxoror
    Egy területen vannak és mind a három ki van jelölve de támadásnál csak az egyik indul meg, ha kinyírják akkor vége a harcnak és újra kezdhetem ezúttal 2 íjásszal stb.
    Arra vagyok kíváncsi hogy hogyan lehet egyszerre a három lovassal támadni magyarul mind a 9 lövöldözzön ne csak az egyik
  • Lacc
    Nem tudod a 3 lovast összevonni egy területre, és úgy támadni vele?
  • haxoror
    khm bitte #829
    a netes cucc kitárgyalása közben vki szánjon meg egy válasszal plz
  • Lacc
    Akkor kilátásba helyezhetnénk egy normális multit.
  • Hmuda
    Csak eddig bírtátok? Szinte gondoltam hogy csak ennyi lesz. Benézek és öt üzenetből három tartalmazza a b*zi, sz*rrágó, roh*dtf*szú meg hasonszőrű szavakat. Rögtön elment a kedvem, mindig is utáltam ilyen "kármkodok mert az menő" gyerekekkel multizni (akinek nem inge...).
  • Lacc
    Lehet játszani emilben is, nézzétek meg. De tetü lassú egy dolog, egymásnak küldözgetitek a save-eket.
  • Verseghy
    De milyen emailos dolog?
  • Sanko
    email....természetesen...
  • Verseghy
    emeiles?
  • Lacee
    FAQ-t gondolom még nincs értelme keresni, ugye? :)
  • robotnyk
    ha már így kívülállóként belepofázhatok, ez a játék igenis jó multira, viszont max 1-2 ember ellen (vagy velük együtt), akiket ismersz komolyabban is, nem csak fórumról, vagy random mód gamespyról.
  • Sanko
    valszeg nem szabad nagy térképet....túl memória/proci igényes a CIV4.....és nem abszolválja az átlag PC+net a terhelést....

közepes térkép és egy pörgős játékmenet reálisabb egy 1 estés menethez....

amúgy!!!!

kipróbálhatnánk az emeiles dolgot.....arra van mindenkinek 3 éve :-)
  • Verseghy
    Nem értek veled egyet! Szerintem jó! Csak mindenkinek itt kéne ennie és aktivnak is, mint tegnap.
  • BYpsilon
    tovabbra se netre kitalalt jatek ez
  • Verseghy
    tegnapi azért jobb volt, meg több ideig ment..:(
  • BYpsilon
    tobben is kihaltak, ujra csatlakozzon mindenki
  • gergod
    nekem kifagyott ....
  • Ákos12
    hé várjatok meg
  • haxoror
    Ha van 3 lovasíjászom és betámadok vele egy warriort akkor hogy tudok úgy támadni hogy a lovasaim EGYSZERRE támadjanak és ne egyenként?
  • Verseghy
    Jó játékot, nemtudok menni a netem miatt, de majd bepotoljuk:(
  • Ákos12
    azt írja :Conecting peer és nem csinál semmit
  • Lacc
    Változatlanul nem jó nekem se :(
  • Sanko
    késöbb is be tudsz lépni..gyere majd
  • Sanko
    új van
  • I.C.ram
    Na én most nem jövök, nyugodtan játszhat valaki a népemmel, ha ugyanazt folytatjátok (perzsák)
  • Verseghy
    Nemtudok bemenni, szerintem a szar netem miatt:(
  • Lacc
    Sehogyse akar működni, na mindegy.
  • BYpsilon
    tuzfalakat beallitani

az enyemet leeresztettem