5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
#859 Civ 4 tankokkal ostromolni? :) Azonnal ASSAULT! :)
Nem kaptam újat, jó vagyok. De olyan szép, nehogy már leszedjem. :) -
haxoror #858 Pedig mekkora királyság lenne a Civ4 stratégiai és Rome taktikai térkép egy játékban :D
(jelentkezz ki a fórumról aztán jelentkezz be újra hogy végre eltűnjön a mindig nézem hogy megint kaptál egy újat vagy mi van :) -
haxoror #857 hmm stack attack lehet hogy ez az majd megnézem thx -
haxoror #856 Én meg azt nem értem hogy miért NEM tudok vallást választani pedig már egy csomót megalapítottak :O -
#855 Sziasztok, lenne egy technikai (nem warez) problémám. Felraktam a játékot, elindítottam, futott is rendesen. Amikor másnap indítottam, a loading képernyőn megjelenik a CHECK XML felirat, majd az INIT AUDIO és itt egyszerűen eltűnk az egész. A task managerben sincs benne. Azóta folyamatosan ez a helyzet. Reinstall megvolt. DX9 reinstall szintén. Mi lehet a hiba? Légyszi adjatok valami ötletet, nagy civer vagyok, játszanom kell :-) -
#854 Én ezt az egyet nem szeretem a civekben, hogy számomra legalábbis teljesen elvan cseszve a "harcrendszer". Ha ez jobb lenne egyfolytában ezt tolnám. -
Verseghy #853 Nc..:DDD
Én például alig irtam valamit, a többiek meg a barbárokat szidták.. Vagy a gyözikét:D De amugy is, játszál, ne pedig azt nézd, hogy mit beszélgetnek. -
Attiska #852 Zz egyelőre nem világos, hogy miért lehet olyan vallási formát kiválasztani, amit nem én fedeztem fel először. Tudomásom szerint misszionárius nem járt a városaimban, és mégis lehet választani a kereszténységet, pedig még nem kutattam ki. -
#851 Légyszives szúrjatok be képeket! -
#850 Volt az options-ben egy group attack vagy valami hasonló, azt nézd meg. De ha követi a régi Civ-es hagyományokat akkor remélhetőleg csak egyenként lehet támadni, mint ahogy azt már megszokhattuk. -
#849 de egyszerre mozogni lehet vhogy(van tán ikon is neki) az tuti mondjuk nemtom csatára van e hatása.. -
#848 Háttőőő ez nem Rome. :)
Elvileg akárhány egységed van, egyik támad csak. A Civ3-ban lehetett hadsereget építeni, egy leaderrel. Eddig én még nem láttam rá lehetőséget itt. -
haxoror #847 Egy területen vannak és mind a három ki van jelölve de támadásnál csak az egyik indul meg, ha kinyírják akkor vége a harcnak és újra kezdhetem ezúttal 2 íjásszal stb.
Arra vagyok kíváncsi hogy hogyan lehet egyszerre a három lovassal támadni magyarul mind a 9 lövöldözzön ne csak az egyik -
#846 Nem tudod a 3 lovast összevonni egy területre, és úgy támadni vele? -
haxoror #845 khm bitte #829
a netes cucc kitárgyalása közben vki szánjon meg egy válasszal plz -
#844 Akkor kilátásba helyezhetnénk egy normális multit. -
#843 Csak eddig bírtátok? Szinte gondoltam hogy csak ennyi lesz. Benézek és öt üzenetből három tartalmazza a b*zi, sz*rrágó, roh*dtf*szú meg hasonszőrű szavakat. Rögtön elment a kedvem, mindig is utáltam ilyen "kármkodok mert az menő" gyerekekkel multizni (akinek nem inge...). -
#842 Lehet játszani emilben is, nézzétek meg. De tetü lassú egy dolog, egymásnak küldözgetitek a save-eket. -
Verseghy #841 De milyen emailos dolog? -
#840 email....természetesen... -
Verseghy #839 emeiles? -
#838 FAQ-t gondolom még nincs értelme keresni, ugye? :) -
#837 ha már így kívülállóként belepofázhatok, ez a játék igenis jó multira, viszont max 1-2 ember ellen (vagy velük együtt), akiket ismersz komolyabban is, nem csak fórumról, vagy random mód gamespyról. -
#836 valszeg nem szabad nagy térképet....túl memória/proci igényes a CIV4.....és nem abszolválja az átlag PC+net a terhelést....
közepes térkép és egy pörgős játékmenet reálisabb egy 1 estés menethez....
amúgy!!!!
kipróbálhatnánk az emeiles dolgot.....arra van mindenkinek 3 éve :-) -
Verseghy #835 Nem értek veled egyet! Szerintem jó! Csak mindenkinek itt kéne ennie és aktivnak is, mint tegnap. -
BYpsilon #834 tovabbra se netre kitalalt jatek ez -
Verseghy #833 tegnapi azért jobb volt, meg több ideig ment..:( -
BYpsilon #832 tobben is kihaltak, ujra csatlakozzon mindenki -
#831 nekem kifagyott .... -
Ákos12 #830 hé várjatok meg -
haxoror #829 Ha van 3 lovasíjászom és betámadok vele egy warriort akkor hogy tudok úgy támadni hogy a lovasaim EGYSZERRE támadjanak és ne egyenként? -
Verseghy #828 Jó játékot, nemtudok menni a netem miatt, de majd bepotoljuk:( -
Ákos12 #827 azt írja :Conecting peer és nem csinál semmit -
#826 Változatlanul nem jó nekem se :( -
#825 késöbb is be tudsz lépni..gyere majd -
#824 új van -
#823 Na én most nem jövök, nyugodtan játszhat valaki a népemmel, ha ugyanazt folytatjátok (perzsák) -
Verseghy #822 Nemtudok bemenni, szerintem a szar netem miatt:( -
#821 Sehogyse akar működni, na mindegy. -
BYpsilon #820 tuzfalakat beallitani
az enyemet leeresztettem