5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
joe69 #939 az atomnak milyen negativ utohatasa van a jatekban? -
BYpsilon #938 lehet -
JLH Fans #937 Hoppá azutan kuldtem el a HSZ ást,hogy ezt még nem láttam..
Barátnővel lenne egy teló,ha minden igaz akkor tudok jönni ugye lehet még? -
JLH Fans #936 Őscives lennék 12 éve jatszom kb,és nem szamitok tapasztalatlannak multiban is jatszottam pl nem 1 és nem 2 őt civ 2 ben is ( a kiegészitojeben lehetett hotseatelni) meg 3 ban is.
Ebben ugyan még csak a tutorialt zongoráztam végig és elolvasgattam a segitoben amit fontosnak tartottam,de bennelennék egy multiban.
Mikor lesz?
Tőlem tuti nem fog akadni,2400 es proci 1024MB ram,és ugyanilyen ADSL:) -
Dekorum #935 Alloha! Még nem írtam ide de már régóta olvaslak titeket és lenene egy kérdésem ami elég lényeges: HOGY KELL KILŐNI AZ ATOMOT??????????? mert mezőről mezőre léptetni nem lehet az ellenségvárosára kattintva sem lövi ki. PLS Help! Forver Incák :) -
BYpsilon #934 Multi Server indul.
server start 20:45
jatek start 21:00
jatek neve HUN-SG
jatek jelszava sg-civ4
max 6 fo, lehetoleg stabil geppel es net kapcsolattal rendelkezok jojjenek
a jatek max 01:00-ig fog tartani
uj jatek lesz, Standard map, gepi ellenfel nelkul ha tele lesz a 6 hely
olyan jelentkezzen aki vegigjatsza az adott idoszakot es kesobbi napokon (legkozelebb szombat) tudja folytatni a jatekot
-
#933 áhh azt csak núb warezolóknak írtam :) -
#932 háát ha nem safedisk4 akkor igen :) -
#931 SF? Ez biztos? :) -
#930 mivel hivatalosan még meg sem jelent mindenhol, elvileg nincs :) -
#929 ööööö ja sry láma vagyok :)
még nincs rendes peccse. Hirtelen nocdre gondoltam.
bocs: a láma :) -
#928 nincs :( nehéz ez a starforce 3. Talán 1 hónap múlva :( -
#927 hi van már a játéknak patch-e ? -
Árnyvadász #926 Kipróbáltam. Milyen lett? Rabja vagyok. Negatívum: Nem lehet abbahagyni. (One more turn) Látom a jövőt: Végelgyengülésben leszédülök a székről, majd kezemet megpróbálom felemelni és csak még ezt a kört, de meghalok. Azt sejtettem, hogy addiktív lesz, de ennyire. Ja, és az Automex le van szarva! :) -
zizzenet #925 Beszéltem CD Galaxissal, tényleg halvány fogalmuk sincs arról, mikor jelenik meg a játék. Mondta az ürge, hogy még mindig nem tudnak pontos dátumot mondani - nyilván a hazai forgalmazónak köszönhetően. Kezdem úgy érezni, hogy szarni kell Automexbe, vagy megrendeli az ember külföldről, vagy tényleg ott a jó öreg, amiről itt nem beszélünk. Ezt a szerencsétlen, kifordított értelemben retardált bandát. -
#924 Kölföldön? Hát hogy a fenébe ne!:) Amerikából haverom elküldte póstán. -
#923 -
#922 Külföldön megjelent??? vagy SMS-es vásárlásra gondolsz-e? :) -
#921 Internettes vásárlásról nem hallottál még???? -
#920 Mindenki warezzal játszik...még nem lehet kapni...csak kérdezni nem lehet róla...;) -
zizzenet #919 Egyelőre nem kapható még itthon. A hivatalos európai megjelenés november 4., jóllehet több hír is olvasható arról, hogy Németországban, Svájcban, Franciországban és Ausztriában már kapható. Mivel idehaza az Automex forgalmazza, a megjelenés nagyon bizonytalan. Honlapjukon egyelőre semmi hír sincs róla, az egyetlen bolt, amelyik előrendelésre hirdeti, a CD Galaxis, a november 4. dátumot nemrég egyszerűen novemberre változtatta, az ára is még mindig ismeretlen. Igazi Automexes feeling. -
#918 nekem is bejöttek nagyon -
#917 Civek közül érdemes kipróbálni az egyiptomiakat szerintem: nincs anarchia, és szellemileg is nagyon ott vannak. Tech-tud fanoknak jó választás. -
#916 megszokható....én a felhők elött 1-el távolit használom.....nemtom érthető-e..
hol a magyar civ4 lap?
civ4.hu civilization4.hu ?
ja igen...eldöntöttem: megveszem a játékot....nekem bejött,a bf2 is de AOE3 nem és a COD2 is marad a netes verzió.....ez a realitás... -
#915 Elnézést, ha nem olvasok mindent végig, csak azt szeretném tudni, hogy kapható már itthon?(ha nem, akkor van infó mikortól ?) -
#914 >>de most hogy joban belegondolok sok europai nemzet nem tudja elmondani magáról >>hogy 876-ban már volt független államuk
így van, többek közt a magyaroknak sem. 896 a honfoglalás, az államalapítás pedig ugyebár Szent Istvánhoz köthető.
:))
>>id előtt 4000-ben hol voltak az amcsik ??
még jó pár civről feltehető ez a kérdés.
sorry az offért, de jót röhögtem ezen a poszton. -
Verseghy #913 Nekem egyszer olyan volt, hogy elmentettem az állást, kiléptem, visszléptem, visszatöltöttem és egy másik néppel voltam. Megijedtem, hogy bazz mi történt, aztán megint betöltöttem és jó volt. -
#912 Titeket az nem zavar, hogy a Civ III-hoz képest sokkal kevesebb mező fér el most a 3d-s nézetben, azaz a világnak csak kisebb részét látod egyszerre? (mármint akkora zoommal, hogy az egységek felismerhetők legyenek persze) -
haxoror #911 Az bug lehet mert nálam sosem volt még anarchia civváltásnál -
haxoror #910 Róma, aztékok, mongolok okés népek mert a spéci egységeik miatt a start könnyebb velük, a hosszútávon megtérülő spécik pl német és amcsi sztem nem akkora durranás mert ha addig kihúzza vki akkor már nincs is igazán szükség rájuk bár még nem próbáltam csak gondolom.
Nekem a spanyol jött be eddig a legjobban spiritual/expansive ráadásul az egységek hangja és a városok zenéje is tetszik :)
Fura de az aztékok, maják és angolok mindig idegbetegek amikor tárgyalunk (és én spanyolokkal vagyok), a japánok is mániásan betámadják az amcsikat stb mintha a készítők belekódolták volna a történelmi hűséget az AI-ba :) -
Verseghy #909 Nem. -
DGhost #908 Hamarosan Civilization 4 magyar weboldal!!! -
#907 volt ma játék? sajnos dolgoztam.... -
#906 húúúúhhhúúúú
műxik a GIGANTIC MAP!!!!!
csak készüljetek, hogy a gép is bírja.....
helyből 18 népet rak be... :-) akár mindegyiket külön szigetre... -
#905 :DDD -
#904 az Azték a legjobb mert neki van a legszebb színű területe....neonzöld....
:-) -
#903 nekem az expansive, philosophical és industrious tulajdonságok jönnek be leginkább, most éppen a spanyolokkal játszom (expansive-spiritual, bár ez utóbbinál is van anarchia új civicek bevezetésekor, szóval nemtom mire jó...) -
#902 másrészt lehet kultúrális győzelmet is aratni, ehhez 3 legendary város kell -
#901 htx azt hittem h többre is, már csak pár százalék és enyém lesz az ellenségnek egy elég jó városa -.- -
#900 nő a városod/országod területe, ha közeli szomszédos ellenséges város akár át is állhat hozzád, ha annyival fejlettebb a kultúrád.
Láma válasz :) mint IRL