1376
Mi történik?
-
BomBa #164 21 gram -
BomBa #163 Én nekem van tapasztalaom abból mi van a halál után. De inkább nem akarom elmondani. -
#162 Izé... Mondtam, hogy ne itt! Azt is mondtam, hogy hol! -
Inquisitor #161 Izé, ha nincs tömege, attól hat rá a gravitáció? -
#160 HA szeretnétek tudni, hogy mi van utánna, hívjuk St-t. Ad nekem full mod jogokat. Mivel, iko indította a tápigot, bannolom (megölöm), majd leszedem róla a bant! Ő meg elmondja, hogy mi van a halál után!!!444 :DDD -
#159 NA, ebbe ne menjünk bele! NAgyon nem kéne... Ugyanis a fotonnak van energiája nem? Fénymalom, hő stb. De nincs nyugalmi tömege! + Einstein bácsi relativitáselmélete, de ha ez valakit érdekel, nézzen át a kvantumfizika tápigba, írjon Dzsininek, ő penge kvantumfizikából! -
#158 nahh helyes :D
most akkor már Topic ON ;) -
#157 [restartol]
9..8..7..6..5..4..3..2..1..0 ... restart complet
-
#156 Raffaello sokk ?
Restartolj ;)
-
#155 -
#154 most amúgy azon gonodlkozom hogy minenki amikor meghal vajon a folyosót látja-e ? mert lehet hogy aki nem látja a folyosót az másképp születik (pl: hamar érkezik a tudata az új testbe és még benn a pociban látja meg az első képet....)
Hát akinek meg visszatér a tudata az életébe ( visszajön a klinikai halálból) hát lehet hogy új tudat megy bele a születendő babába.. vagy halva születik vagy komplikáció lesz.....
Mind1 nemtudom.. de azt tudom hogy ilyen kérdésekkel szerintem nem szabad foglalkozni.... ezek szerintem nem hiába titkok az emberek elött :D
most gondoljátok el mindeki félisten lenne ;)(uralkodik élet és halál fölött....ááááá nem lenne káosz ;) 1 kicsit sem :D)
majd lehet hogy válaszokat megtaláljuk... ha 1 kicsit fejlettebek leszünk morálisan meg erkölcsileg....
de ez a jövő zenéje :P -
#153 jaja minden összefügg :D
Pl ha letépem a körmöd akkor tuti behuyozol látod ;) ??? ez is összefügg :) -
#152 Most 3 dolgot mondtál, mind3 szimpatikus, és lehet, hogy egyik sem zárja ki egymást. :) Egyébként a minden mindennel összefügg .. khm - idézetem -
#151 Akkor nem kell alapul venned, ha már az összeset ismered. Ellenkező esetben önámítás. -
Inquisitor #150 Nos ... van aki szerint minden mindennel összefügg. Meg van ugye az a nézet, hogy gyakorlatilag az anyagi világ is csak "virtuális" bizonyos szinten. Tehát nem olyan szilárd, mind azt csóri materialisták szerették volna annó ...
Lehet a szellem hozza létre a kavart a forró levesben, amtől a "virtuális" dolgok olyannak látszanak, amilyennek. -
Goth #149 Nemtom, én a fizika törvényeit nem veszem alapul, mert nagyon sok minden van amit nem tudunk még. Szerintem a mi fizikai világunkhoz a lelkünknek nem sok köze van, talán egy egész más sík, amiben nem érvényesül a fizika. -
Inquisitor #148 Fene tudja, ha van "energiája" vagy olyasmi amit annak nevezhetünk, akkor KELL lennie tömegének is.
Feltéve ha néhány, egyenlőre alapvetőnek tekintett, fizikai törvényt figyelembe veszünk. Meg persze azt, hogy kell lennie valamiféle kapcsolatnak a fizikai testtel, különben nem hathatnának egymásra.
Öööö, ez most logikus vagy csak annak látszik??? -
Goth #147 ez sztem hülyeség... Mivel a léleknek térbeli kiterjedése nincsen, így súlya sem lehet. -
#146 Mi lesz a kissráccal, ha visszabújik?!... Szerintem elveszti a lelkét és olyan lesz, mint a kedvencek tem.... na jó szép estét mindenkinek -
OPM #145 "de gondoljatok bele hogy mit lát egy éppen most születő gyerek a csatornában ??? Folyosó és meg a fény felé"
jaja, ezen már én is gondolkoztam
de mi lesz azokkal, akik visszatérnek az életbe a folyosóról? mi lesz ekkor ez éppen születendő gyerekkel? -
#144 Szabolcs ??? Mikike ??? LOOOL Offoljatok bazze :D
Vagy nyissatok 1 "szívjuk ki egymás vérét" topic ot
amúgy a 123# hozzászólás... a folyosós dolog...
Én arra gondoltam, hogy aki meghal az a folyosóban van és megy a fény felé... de gondoljatok bele hogy mit lát egy éppen most születő gyerek a csatornában ??? Folyosó és meg a fény felé
1-2 évedre meg azért nem emléxel mert lehet hogy egy előző tudat van még benned -
#143 az nem a lélek hanem a geci súlya 75 gramm loál -
#142 Az analfabéta szó pedig 138-as hozzászólásodban nyerte el értelmét, mert még egy egyszerű felszólító mondatot sem vagy képes értelmezni, amit saját magad írtál.
A másik lehetőség pedig, hogy te sem vetted komolyan amit írtál:
"talán 1000 év múlva...
akkor gyere vissza",
akkor pedig te se számíts komoly válaszra... -
#141 Én megadtam, csak neked nem volt elég. Akkor várj, és derítsd ki... -
#140 ehh...
az neked kell, te analfabéta, szószegő -
#139 Majd az idő megadja a választ. Még majdnem ezer évig kell várnod arra, hogy kiderüljön. -
#138 de hát azt mondtad...
...
ennyit ér a szavad? -
#137 engem nem zavar -
#136 még nem telt le! -
#135 Ja és még valami:
A te illúzióid nem az enyémek.
A te csalódásaid, tévedéseid sem az enyémek. -
#134 [VÁR] -
#133 Ha nem fogok, hát nem fogok. Nem okoztál csalódást, eldöntöm majd magam, mi igaz és mi hamis, annélkül, hogy beleszólnál...
Jó.. Majd visszajövök 1000 év múlva... -
#132 te viszont sosem fogsz magadtól rájönni
bár...
talán 1000 év múlva...
akkor gyere vissza -
#131 Az a baj, hogy nem te mondod meg, mi igaz és mi hamis. -
#130 az a baj, hogy te nem tudsz különbséget tenni az igaz és a hamis dolog között
-
#129 Én is láttam ilyen filmet, valami ekszöszájzbúk és ferike volt a címe. -
#128 tegnap volt a Reality TV-n a Csoda c. műsor
nagyon jó volt nézzétek meg
1. egy nő összeégett a tűzben, meghalt
nem is akart visszajönni. odaát találkozott a később születendő gyermekevél, aki megkérte, hogy menjen vissza, hisz nélküle neki sincs esélye a leszületésre.
persze visszament. de rettegett a tűztől. aztán megmentette a szomszéd családot a tűzből. később pedig megszületett a fia is
2. faszi beborult a terepjáróval a folyóba. 30 percet volt víz alatt, annyi idő múlva szedték ki. halott volt. mentőautóban már produkált pulzust, a kórházban pedig "épp" volt egy vérmelegítő tesztgép, az meg is mentette
3. fasziba villámcsapott. 28 percet volt halott. a kórházi folyóson jött vissza a testébe
-
Vlala #127 ez durva... -
#126 Mikor Eü. tanfolyamra jártam a jogsihoz, a mentős mesélte, hogy egyszer látott az utcán egy szívinfarktusos öregasszonyt! Klinikai halott volt már mire odaért.(A halál utáni 3-5percig tartó állapot, amikor még újraéleszthető.) A srác párszor rázúzott a mellkasára és csodák csodája az öregasszonyt újraélesztette! Ez még nem is olyan érdekes. De mit mondott erre az asszony? "Jajj fiatalember, olyan jót aludtam. MAGA MEG FELÉBRESZTETT!!!" Majdnem, hogy lecseszte a srácot! -
#125 Nem 1es, hanem A buddhizmus és a brahmanizmus..