Halál után

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Munch
Mert, azt tudod, hogy utána mi volt? Tudod, hogy mi van a világ másik végén? Minden kérdésre csak feltevések vannak, rajtunk múlik, hogy a lelkünknek melyik tetszik a legjobban...

Dichter
Azért ennél kicsit több az egyház, minthogy "imádkozz, és hamis reményt kapsz cserébe" Nézd csak meg a nem keresztény vallásokat, ahol országitányító szerepe van az egyháznak. Elég mondjuk a síták-szunniták ellentétre gondolni az Iszlámban.

A tudomany mar letett az asztalra kezzel foghato bizonyitekokat... nem feltetlen ebben a temaban, de gyakorlatilag mindent a tudomanynak koszonhetunk. A tobbezer eves egyhaznak egyetlen eredmenye a placebo-hatas, imadkozz es hamis remenyt kapsz cserebe.

iko
Az összes vallás szerint a halál után van valamilyen fajta élet. De a tudomány és a logikus gondolkodás szerint nincs. Akkor most melyik?

spam. sry

Igaz!<#eljen>

Dichter
Egyébként ez egy nagyon jó téma, szeretem az ilyen mélyebb gondolatmenetûeket, csak egy probléma van vele, mint általában az ilyenekkel. Nincsenek válaszok. Feltevések vannak. Mi volt az õsrobbanás elõtt? Soha nem fogjuk megtudni. Mi van az élet után? Ezt meg fogjuk tudni, de nem tudjuk megosztani senkivel.

iko
vártam már ilyen tipusú hozzászólásokat... 😛

spam. sry

iko
és mi az a semmi? pl nem tudom elképzelni mi volt az õsrobbanás elõtt.

spam. sry

Dichter
Rosszabban, felkelsz a koporsóban. Az meg elég ciki...

The Garrett
amugy 1 dolog tölténik, eltemetnek 😊(jóesetben)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
van már pár ilyen téma. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ron Ragm
Nincs értelme. Semminek nincs értelme, csak oka van. Csak ezt az okot még nem tudjuk.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Munch
Pedig egy egész komoly téma lehetne, de a szokásos primitív hozzászólások nem maradhatnak ki.......

Botond
és van élet a halál elõtt?:-D
Olcsobb kitorolni az emlekeket mint uj lelket gyartani 😄

most erre mit tudok mondani ? mindennek van ertelme meg ha mi nem ertjuk, nem tudjuk vagy nem akarjuk felfogni akkoris

akkor mié értelme az egésznek ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

szerintemse vagy ha megis van valami semmire nem emlekszunk minden kezdodik elolrol

Lacc
Egyetértek, nincs utána semmi.
Ne kotekedjetek, valakinek (pld nekem) nincs jobb dolga, hogy tok ertelmetlen dolgokrol dumaljon, legalabb az idohuzas lehetoseget ne akarjatok mar elvenni!

Szerintem halal utan megszunik letezni szamodra az ido, hasonloan mint pld tobb honapos vagy eves koma utan az emberek azt hiszik, egy nap se telt el. Nincs orok sotetseg, nincs semmi utana.

akyyy
biztos várja

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nagyon unatkoztál ugye?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

iko
Miután megszûnünk élni mi történik majd a szellemünkkel? Létezik e egyáltalán vagy csak atomok maradnak utánunk? Halál után élet?

spam. sry